Maşa/küçük bir kasabada seks/hayat hikayeleri

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Orlov’u sayın
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Registered for: 1 year 2 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Maşa/küçük bir kasabada seks/hayat hikayeleri

Unread post by Orlov’u sayın »

Maşa
(kulüpten)
* küçük bir kasabada seks *

Maşa, ona böyle sesleneceğim çünkü onu sevmiyorum Adını hatırlamıyorum ve dürüst olmak gerekirse sormadım, benimle "tuhaf" adı "BarSuk" olan bir kulüpte tanıştım. Daha sonra bir yıldır boşanmıştım ve kural olarak perşembeden cumartesiye akşamları ve geceleri çeşitli eğlence kurumlarında geçiriyordum. Bu kulübe genellikle perşembe günleri giderdim, çünkü o gün 30 yaşın üzerindekiler için akşamlar yapılıyordu ve o zamanlar o yaştaki kızlar bana en çok arzu edilenler gibi geliyordu. O en çok değildi. o akşam çekiciydi - kısa saç, beyaz tişört ve kot pantolon - ama benim tarafımdan hemen en "umut verici" olarak işaretlendi. Birkaç gülümseme, rutin sözler, figürüne iltifat... her şey olması gerektiği gibi gitti ve gece saat 12’de köşe masasındaki yarım daire şeklindeki kanepede kucaklaşarak oturuyorduk. Birkaç çekim işe yaradı ve ben ilgimi göstermeye çalışarak onu aptal kocasını, mağazacılık işini, Türkiye’deki son tatilini dinledim…. Doğal olarak, sadece ne zaman tüm acıyı dökeceğini ve sevişmek için evime gideceğimizi düşünüyordum.
Çok beklemem gerekmedi; kendisi "bu inden çıkmayı" önerdi ve taksiyi aradığımda nereye diye sormadı. Yolculuğun ortasında zaten oldukça tutkulu bir şekilde öpüşüyorduk ve ellerimin aktif olarak vücudunu keşfetmesine kimse müdahale etmedi. Arabadan indiğimizde oldukça sakin bir şekilde prezervatifim olup olmadığını sordu. Hayır cevabını verdim. prezervatif gece yarısı, ama sonunda istifa etti ve yalnızca içine boşalmamasını istedi. Bu durumdan fazlasıyla memnundum ve onun kararlı olması ve hiç kırılmaması beni daha da çok tahrik etti.
Açıkçası bu “macera” onun hayatındaki ilk değildi ve tanıdık bir senaryoyu takip ediyordu. Daireye giren Masha, kapı aralığından banyomun nerede olduğunu sordu ve hemen oraya gitti. Mutfak lavabosunda gerekli gördüğüm şeyleri çıkarıp duruladıktan sonra yatağa uzandım ve bugünkü "prensesimi" bekledim.
Işıklı kapı eşiğinde göründüğünde, bu gece için mükemmel kadını seçtiğimi fark ettim. Minyatür, keskin bir figürle vahşi bir arzuyu uyandırdı. Ve mayonun yoğun bronzlaşmış vücudundaki berrak beyaz alanları garip bir şekilde daha da heyecan vericiydi. Masha’nın kumsalda mini bikiniyle güneşlenirken çekilmiş birkaç fotoğrafını kafamda canlandırmayı başardım (bronzlaşmamış alanlar çok küçüktü), sonra o güzel siluetinin tadını çıkarmam için bana birkaç saniye verdi, dört ayak üzerine çöktü ve emekledi. kapı aralığından yatağa giden ışık şeridi boyunca, şakacı bir şekilde mırlıyor ve sırtını büküyor.
Yatağa ulaştığımda, yaklaşan seksi önceden tahmin ederek çoktan anlamsız bir pozisyona yerleşmiştim, ellerimi arkamda tutuyordum. başı, bacakları dizlerinden hafifçe bükülmüş, penisi tam savaşa hazır - mırıldanmayı bırakmadan okşamaya başladı. Uyluğun iç kısmından başlayarak dilinin ucuyla giderek daha yükseğe yükseldi ve bana tatlı bir vızıltı verdi. Eli penisi sıkıca kavradığında ve dili taşakların üzerinde çalıştığında, bu kediyi hızla ele geçirme arzusundan kendimi güçlükle alıkoyabildim ama oyununa yenik düştüm, sadece ellerimi onun ince omuzlarına ve boynuna doğru hareket ettirdim. onun yetenekli, tutkulu dilinin tadını çıkarmaya devam ediyor. Ben hala direnemediğimde penisimi giderek daha fazla sıktı, yavaşça okşadı ve hareketlerine doğru yönü verdikten sonra onu boynundan bana doğru çekti. Sıcak ağzını kendinden emin ve sıkı bir şekilde penisimin etrafına sardı ve bükülmüş kollarını yatağa dayayarak emmeye başladı. Sürecin kontrolünü hemen elime aldım; başının hareketlerini yönlendirdiğimde, açıkça umursamadığı ve yeni tempoyu hemen kabul ettiği görülüyor.
Heyecan hızla maksimuma ulaştı. Onu penisimden uzaklaştırıp başından kaldırdım... Ne kadar çabuk anladı her şeyi, bu Masha. Hızla arkasına yaslanıp davetkar bir şekilde bacaklarını açtı ve bana kusursuzca tıraş ettiği yırtmacı gösterdi. Zaten mümkün olduğu kadar açtım, ona yaslandım, ellerini yastığa benimkiyle bastırdım ve keskin bir hareketle ona girdim. Ah, bu duyguyu ne kadar seviyorum - ilk giriş... Penisimi ısınmış vajinasına aldı ve hemen bacaklarını arkamda bana doladı, ona yaptığım her hareketle keskin bir şekilde nefes verdi. Nefes alış verişlerime inlemeler eşlik etmeye başladığında, mümkün olduğu kadar derine girmeye çalışarak hızımı daha da artırdım, vücudunun benim altımda nasıl yanmaya başladığını ve penisimin hareketleriyle senkronize olan bacaklarının beni kendime doğru bastırdığını hissettim. o.
Birkaç dakika sonra Masha geldi, ısırılmış dudağının arasından ince bir hıçkırıkla ağladı ve güçlü bacaklarıyla beni ölümcül bir şekilde kucakladı. İlk başta hıçkırık zannettiğim şey (bu zaten başka kızların da başına gelmişti) kahkahaya dönüştü... Görünüşe göre bu onun tuhaflığıydı...
Kıkırdamaya devam ediyorum.. Sırtımdaki bacaklarının pençelerini bir şekilde gevşetti ve ben de onun yorgun yarığının yüksek sesle susturulmasına kadar hareketlerime devam ettim. Bu sesler hızla benim coşkuma yol açtı. Anlaşmamızı hatırlayarak her zamanki gibi ağzına boşalmak istedim. Ama penisimi yüzüne getirdiğimde dudaklarını sıkıca bastırdı ve sadece gözleriyle gülmeye devam etti. Kendimi dizginlemek için artık çok geçti - elimde tutulan penisim, sıkıca sıkıştırılmış dudaklarına birkaç güçlü sperm patlaması yaptı ve bana bir anlık mutluluk vererek o saniyelerde artık bana itaat etmedi.
Açıkçası bu sonu beklemiyordu. Vücudunu çılgınca bükerek altımdan çıktı ve banyoya koşup kapıyı arkasından çarptı. Memnun ve rahatlamış halde yatağa oturup onun dönüşünü bekledim. “Belki de onu sabaha kadar bırakıp tekrar becermeliyiz,” diye düşündüm o zaman narsisistik bir şekilde… Ama… Banyodan tamamen giyinik bir şekilde, mesafeli bir yüzle çıktı ve ona bakmadan taksi çağırmasını istedi. gözlerimde. Elbette aradım.
O zaman adını veya telefon numarasını sormadım. Akşamları BarSuk’u birden fazla ziyaret etmeme rağmen birbirimizi bir daha hiç görmedik.

© Kont Orlov, XXIV.III.MMXXIV
These users thanked the author Orlov’u sayın for the post (total 3):
Christmas_Christmas, alexandr.lvov, AnonimTmn
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel
 Re: Masha/küçük bir kasabada seks/hayat hikayeleri

Unread post by Christmas_Christmas »

Kont Orlov,
Gerçekten beğendim Geçmişiniz))),...
O zaman adını veya telefon numarasını sormadım. Akşamları BarSuk’u birden fazla kez ziyaret etmeme rağmen birbirimizi bir daha hiç görmedik.
ve evet, bu çok sık oluyor... bazen algılarsın tanıştığımız insanlar... yanımızda olan olaylar... bunları olduğu gibi kabul ederiz ya da tüm bunların yarın tekrar olacağını umarız... ve böyle olduğu kişiyle ya da biriyle tekrar tanışırız. dün güzeldi ve ilginç bir şekilde... "bugünün olaylarının" etkisi altında, hayatımızda tesadüfen tanıştığımız insanların bir daha asla karşılaşmayabileceğini fark etmiyoruz..
Tarih için tekrar teşekkürler ..
Автор темы
Orlov’u sayın
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Registered for: 1 year 2 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Masha/küçük bir kasabada seks/hayat hikayeleri

Unread post by Orlov’u sayın »

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.. bu hikayelerden sadece bir tanesi....)
These users thanked the author Orlov’u sayın for the post:
Christmas_Christmas
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”