İsimsiz olarak. Üçümüz hamamdayız. Açıkçası ikimiz de uzun zamandır yeni boyalar arıyorduk...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 İsimsiz olarak. Üçümüz hamamdayız. Açıkçası ikimiz de uzun zamandır yeni boyalar arıyorduk...

Unread post by Anonim »

anonim
Üçümüz için bir hamamda
İtiraf etmeliyim ki ikimiz de uzun zamandır ilişkimiz için yeni renkler arıyorduk. Bazı heyecanlı anlar. Bana parlak bir ereksiyon ve Mira’ya olağanüstü güzellikte bir orgazm verecek bir şey. Leila’nın teklifimizi kabul etmesi de bizi sevindirdi. Üçümüz hamama gidiyoruz! Leila, Mira ve ben!
Cumartesi akşamı Leila’yı alıp sarhoş edici duygulara doğru yola çıktık.
...Hamamlarda hayat tüm hızıyla devam ediyordu. Beyaz çarşaflara sarılı erkekler ve kadınlar çeşitli içecekler içiyor, gülüyor, kucaklaşıyor, rahatlamanın, iletişimin ve rengarenk çeşmelerin tadını çıkarıyorlardı. Ve her şey tam bir rahatlamaya elverişliydi. Banyoda dikkatimi tamamen Leila’ya çevirdim, soyunmasına yardım ettim ve onu üçlü buharlaşmaya davet ettim.
Bu bir peri masalıydı. Önce Leila, Mira’yı ve beni süpürgelerle gezdirdi, sonra ben her iki kadını da gezdirdim: çıplak topuklar, ayak bilekleri, kalçalar, kalçalar, sırtlar, omuzlar...
Leila bizden utangaç mıydı? Bilmiyorum. Ona sahip değilim. Onun önünde mümkün olan her şekilde tamamen çıplak görünmek, çıplak erkekliğimi göstermek istedim. Titreyen ve çelenkli doğamı onun bakışlarına açmak, hayranlığını, sessiz övgüsünü hissetmek, onda kadınsı bir ürperti, bir heyecan ve baş dönmesi uyandırmak için ateşli ve utanmaz bir arzuya kapılmıştım... onda kadınsı bir arzu, tutku, hayranlık ve penisime duyulan hayranlık …
Oh! Keşke Leila onun hakkında nazik ve yüce bir şey söyleseydi! Mesela o harika biri. Efsanevi. Büyük ve güzel. Ondan hoşlandığını. Yedinci cennette olurdum.
Yakında Mira benden onu orgazma ulaştırmamı istedi. Leila’dan onun huzurunda kalıp sevişmesini istedik. Yavaş ve sorunsuz bir şekilde ön sevişmeyi rahatlatmaya başladım. Sonra Mira’nın sıcak ve rahat vajinasına girerek, yanında oturan Leila’ya heyecanla baktı. İlişkimizi izlerken ikimizi de okşadı... Saçlarımıza, kollarımıza, kalçalarımıza dokundu...
Gözleri parladı... Dudaklarında hafif bir gülümseme belirdi...
Lanet oldu güzel!
Ve en önemlisi, biraz zayıflamış olan arkadaşımın neden bu kadar sert olduğunu bilmiyordum: Mira’nın yüksek sesli inlemelerinden ya da Leila’nın karanlık çıplaklığından, gülümsemesinden ve nazik dokunuşlarından.
Anbel
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Anonim. Üçümüz hamamdayız. Açıkçası ikimiz de uzun zamandır yeni boyalar arıyorduk...

Unread post by Anbel »

Açıkçası, ıh. Yazar üslubu sanatsal hale getirmeye çalışıyor, ancak sonuç kötü çıkıyor. Olduğu gibi yazın ve doğal olacaktır, ancak klasiğin sözlerini tekrarlayabilirim: "İNANMIYORUM!!!"
These users thanked the author Anbel for the post (total 3):
Sibiryak89, Eski Şeytan, Stas99rus
Timuryai
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 473
 Yanıt: Anonim. Üçümüz hamamdayız. Açıkçası ikimiz de uzun zamandır yeni boyalar arıyorduk...

Unread post by Timuryai »

Kurgu olsa bile neden önemsizleştirilsin ki?
Timuryai
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Kızlarla harikadır
These users thanked the author Timuryai for the post (total 7):
INVAR, Sibiryak89, yıldız benzeri, Lazobay, Alex7515, Gami, Vik.ruba80
Irina
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 176
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Irina »

Bazen üvey babamla birlikte kulübede yıkanıyorum. Her zaman seks vardır. Kocam yok. Bu beni kurtarıyor. Bazen arkadaşıyla üçlü teklif ediyor şimdilik reddediyorum ama bazen kabul edeceğimi düşünüyorum.
These users thanked the author Irina for the post (total 5):
Sibiryak89, Eski Şeytan, Tolyan, yıldız benzeri, Baraküda
Timuryai
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Arkadaşlarım her zaman külot giyer, ben çıplağım
These users thanked the author Timuryai for the post (total 6):
INVAR, Sibiryak89, Barmaleykin_47, yıldız benzeri, Alex7515, Baraküda
Şans
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 243

Unread post by Şans »

Timuryai: 15 Apr 2022, 11:10 Arkadaşlarım her zaman külot giyiyor, ben çıplağım
Neden külotlarını çıkarmıyorsun?)
Timuryai
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Bu şekilde hoşlarına gidiyor, öyle olsun
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

Tekrarlandı, ancak hamam hakkında)))
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 6):
Barmaleykin_47, Kırk beşinci, yıldız benzeri, mm, Denchik42, Vik.ruba80
dim6600
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16

Unread post by dim6600 »

Hamam zevk için hoş bir yerdir)
These users thanked the author dim6600 for the post:
Makar1977
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388

Unread post by zayıf bağırsak »

Kızların eşliğinde hamamda osurmak da çok havalı, muhteşem
Film tutkunu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 195

Unread post by Film tutkunu »

dim6600: 18 Jul 2023, 04:09 Hamam keyif için hoş bir yerdir)
Annenle hiç buhar banyosu yaptın mı?
Tatlı biber
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333

Unread post by Tatlı biber »

Anonim: 01 Dec 2019, 07:07 anonymous
Üçümüz için bir hamamda
İtiraf etmeliyim ki ikimiz de uzun zamandır ilişkimiz için yeni renkler arıyorduk. Bazı heyecanlı anlar. Bana parlak bir ereksiyon ve Mira’ya olağanüstü güzellikte bir orgazm verecek bir şey. Leila’nın teklifimizi kabul etmesi de bizi sevindirdi. Üçümüz hamama gidiyoruz! Leila, Mira ve ben!
Cumartesi akşamı Leila’yı alıp sarhoş edici duygulara doğru yola çıktık.
...Hamamlarda hayat tüm hızıyla devam ediyordu. Beyaz çarşaflara sarılı erkekler ve kadınlar çeşitli içecekler içiyor, gülüyor, kucaklaşıyor, dinlenmenin, iletişimin ve rengarenk çeşmelerin tadını çıkarıyorlardı. Ve her şey tam bir rahatlamaya elverişliydi. Banyoda dikkatimi tamamen Leila’ya çevirdim, soyunmasına yardım ettim ve onu üçlü buharlaşmaya davet ettim.
Bu bir peri masalıydı. Önce Leila, Mira’yı ve beni süpürgelerle gezdirdi, sonra ben her iki kadını da gezdirdim: çıplak topuklar, ayak bilekleri, kalçalar, kalçalar, sırtlar, omuzlar...
Leila bizden utangaç mıydı? Bilmiyorum. Ona sahip değilim. Onun önünde mümkün olan her şekilde tamamen çıplak görünmek, çıplak erkekliğimi göstermek istedim. Titreyen ve çelenkli doğamı onun bakışlarına açmak, hayranlığını, sessiz övgüsünü hissetmek, onda kadınsı bir ürperti, bir heyecan ve baş dönmesi uyandırmak için ateşli ve utanmaz bir arzuya kapılmıştım... onda kadınsı bir arzu, tutku, hayranlık ve penisime duyulan hayranlık …
Oh! Keşke Leila onun hakkında nazik ve yüce bir şey söyleseydi! Mesela o harika biri. Efsanevi. Büyük ve güzel. Ondan hoşlandığını. Yedinci cennette olurdum.
Yakında Mira benden onu orgazma ulaştırmamı istedi. Leila’dan onun huzurunda kalıp sevişmesini istedik. Yavaş ve sorunsuz bir şekilde ön sevişmeyi rahatlatmaya başladım. Sonra Mira’nın sıcak ve rahat vajinasına girerek, yanında oturan Leila’ya heyecanla baktı. İlişkimizi izlerken ikimizi de okşadı... Saçlarımıza, kollarımıza, kalçalarımıza dokundu...
Gözleri parladı... Dudaklarında hafif bir gülümseme belirdi...
Lanet oldu güzel!
Ve en iyi kısmı En önemlisi, biraz zayıflamış olan arkadaşımın neden şimdi bu kadar sert olduğunu bilmiyordum: Mira’nın yüksek sesli inlemelerinden veya Leila’nın karanlık çıplaklığından, gülümsemesinden ve nazik dokunuşlarından.
nSaygı, harika bir hikaye (kötü yapanlardan farklı)))), konuyu ilginize layık insanlarla geliştirin...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”