Takvim 2024
-
Автор темыEustace
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Takvim 2024
Yazdırın!!! İş yerinde heykel!!! Evde!!! Ofiste!!!
https://i.postimg.cc/cCfxgLMz/eban-kalend-2024.jpg
- These users thanked the author Eustace for the post (total 4):
- Nick1979, Zorba Carrie, Canis91, seksforumu_
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 1 year 10 months
Yanıt: Takvim 2024
Отправлено спустя 1 час 33 минуты 23 секунды:
стоило мне написать, что не желаю общаться со Стрекозой и улетел в бан, и ведь не пишут про это в списке забаненых
я такой не могу повесить, уволятEustace: ↑24 Mar 2024, 07:53 Yazdırın!!! İş yerinde heykel!!! Evde!!! Ofiste!!!
стоило мне написать, что не желаю общаться со Стрекозой и улетел в бан, и ведь не пишут про это в списке забаненых
-
Автор темыEustace
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 6 months
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыEustace
- Nirvana’dayım
жесть какая то
блять, это же нада так переобутьсяuran: ↑24 Mar 2024, 10:26я такой не могу повесить, уволятYazdırın!!! İş yerinde heykel!!! Evde!!! Ofiste!!!

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Güzel takvim. Hayati. Nisan ayında "Yolların lanet olası kurumasını" eklemiştim, sürücüler anlayacaktır

- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Eustace, Nick1979, Canis91
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 3 months
))) На август подпиши Свадьба. Я уже отпуск себе на август запланировала. Поедем с тобой в свадебное путешествие))) ты куда хочешь? Может возьмем кругосветный тур?Eustace: ↑24 Mar 2024, 07:53 Yazdırın!!! İş yerinde heykel!!! Evde!!! Ofiste!!!
-
- Orgazm!
- Total posts: 793
- Registered for: 1 year 5 months

Eustace: ↑24 Mar 2024, 07:53 Yazdırın!!! İş yerinde heykel!!! Evde!!! Ofiste!!!

- These users thanked the author Canis91 for the post:
- seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
))) şikayet mi ediyorsun? Önce bir yaramazlık yaparsan, kıçına tekmeyi yersin ve koşup şikayet edersin))) çoktan hamama gitmişsindir. Hamamda kalmayalı üç gün oldu. Bugün ne yasağı aldın? Hayal görüyor musun?

- These users thanked the author Venüs for the post:
- seksforumu_
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 1 year 10 months
git çalış, orada senin için zor çünkü herkes senin kim olduğunu anlıyor ama sen buraya beslenmek için geliyorsun senin duyguların
- These users thanked the author kariyer for the post (total 2):
- seksforumu_, Eustace
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
insanlar gerçekten, peki, "şikayet etmeyi" bırakın... ve neden bizim forumumuzda başka birinin forumunu tartışmaya devam ediyorsunuz.... her şey zaten "bitti", rakip kaynak terfi aldı... o artık her satırda bu forumdan bahsetmeye gerek yok...
Yusufçuk artık orada aktif.... her hakkı var... ama bir "maaş" karşılığında bunu orada veya "emri üzerine" yapıyor "ruhun" bizi ilgilendirmez. .. istediğini yapar... ve istediği yere yazar...
"şikayet etmek" yerine forumumuzda konu açın... Tekrar söylüyorum.... aramızda forumu "sallayacak" birçok forum üyesi var... o yüzden harekete geçin, sızlanmayın...
evet, forumumuzun etkinliği düştü, ama hâlâ "bayrağı kaldırabilecek" insanlar var...
forumda bir kez daha bunu yapabilecek insanlar var... O halde KONULAR OLUŞTURUN... sadece yapmayın’ inleme.... ben yine kendi işime bakıyorum... çünkü buradaki herkes sevdiklerinde arkadaş arkadaş... o zaman nasılsa barışacaksın, ben de kızıl saçlı olacağım....
ana rağmen bir şeyler yaratabilirdim... gerçi hemen konularımla ilgili saçmalamaya başlıyorlar... her şeyde değil ama çoğunda... hatta daha sonra ve kişisel olarak "yakalıyorlar".. .
Benim gibi birinin "önceden" ciddi konular oluşturamayacağını anlıyorum.... ama forumda insanlar var.. yani ilginç bir konu kuruyacak ve insanlar iletişim kurmaya başlayacak..
aksi halde birini yasakladılar.. ikincisini yasakladılar... orada yasakladılar.. ve biz de burada okuduk..
bu arada, anladığım kadarıyla forumumuzun yasaklı olduğunu belirtmişler.. . ya da değil? ama burada sadece “uzaylı” forumu ve sohbetleri hakkında...
kısacası.. deli benden sadece bir açıklama.. aldırış etmeyin...
Yusufçuk artık orada aktif.... her hakkı var... ama bir "maaş" karşılığında bunu orada veya "emri üzerine" yapıyor "ruhun" bizi ilgilendirmez. .. istediğini yapar... ve istediği yere yazar...
"şikayet etmek" yerine forumumuzda konu açın... Tekrar söylüyorum.... aramızda forumu "sallayacak" birçok forum üyesi var... o yüzden harekete geçin, sızlanmayın...
evet, forumumuzun etkinliği düştü, ama hâlâ "bayrağı kaldırabilecek" insanlar var...
forumda bir kez daha bunu yapabilecek insanlar var... O halde KONULAR OLUŞTURUN... sadece yapmayın’ inleme.... ben yine kendi işime bakıyorum... çünkü buradaki herkes sevdiklerinde arkadaş arkadaş... o zaman nasılsa barışacaksın, ben de kızıl saçlı olacağım....
ana rağmen bir şeyler yaratabilirdim... gerçi hemen konularımla ilgili saçmalamaya başlıyorlar... her şeyde değil ama çoğunda... hatta daha sonra ve kişisel olarak "yakalıyorlar".. .
Benim gibi birinin "önceden" ciddi konular oluşturamayacağını anlıyorum.... ama forumda insanlar var.. yani ilginç bir konu kuruyacak ve insanlar iletişim kurmaya başlayacak..
aksi halde birini yasakladılar.. ikincisini yasakladılar... orada yasakladılar.. ve biz de burada okuduk..
bu arada, anladığım kadarıyla forumumuzun yasaklı olduğunu belirtmişler.. . ya da değil? ama burada sadece “uzaylı” forumu ve sohbetleri hakkında...
kısacası.. deli benden sadece bir açıklama.. aldırış etmeyin...
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 4):
- seksforumu_, Canis91, Zorba Carrie, Fargal94
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
-
- Nirvana’dayım
Ve tartışmayacağım... Bu Hangi forumun "lanet" " olduğunu ve hangisinin olmadığını tartışmak sizin için ilginç... lütfen, kimseyi rahatsız etmiyorum...
bir konu oluşturun ve... ayrıca artıracaksınız aktivite..
Bana sormuyorsun.... Ben başka bir şeyden bahsediyordum....
Ve tartışmayacağım... Bu Hangi forumun "lanet" " olduğunu ve hangisinin olmadığını tartışmak sizin için ilginç... lütfen, kimseyi rahatsız etmiyorum...
bir konu oluşturun ve... ayrıca artıracaksınız aktivite..
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Canis91
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 6 months
11 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
nasılsın? sakinlerle ortak bir dil buldunuz mu? Kışın, çok güçlü bir... yanlış anlama... yaşadığınızı hatırlıyorum... reddedilme de diyebiliriz..
çatışmalar, entrikalar, skandallar, "yalanlar!", alçaklık, "ihanet!".. her zaman ilgi çekicidir))
11 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
yani.. ve burada kimsenin orada yasaklanmadığını bağırdılar, tam dört ay boyunca bir değil tek bir tanesi yasaklandı.. yalan mı?)
nasılsın? sakinlerle ortak bir dil buldunuz mu? Kışın, çok güçlü bir... yanlış anlama... yaşadığınızı hatırlıyorum... reddedilme de diyebiliriz..
- These users thanked the author Pierro for the post (total 2):
- Eustace, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
ama onlar daha da "daha ilginç" Birini trollemeye başlayın... Bir başkasına nasıl "baskı" yaptıklarını dışarıdan görmek de güzel..
Birisi bunu "beceriksizce" ve kaba bir şekilde yapıyor.... ama tortu hâlâ duruyor... örneğin Büyücüyle "iletişim" kurduktan sonra hâlâ elimde... ama en azından o tüm bunları açıkça yaptı...
Birisi bir saatlik bir hesaba kaydoluyor ve aynı zamanda kötü şeyler yazıyor... . sonra siler... ama Örneğin, okumayı başardım... ve ağızda daha da nahoş bir tat bıraktı...
Birisi "daha yüksek seviyelerde" davranıyor... "Trol yapılıyor Tanrım"... doğrudan hakarete uğramadıkları zamandır... ama paylaşımlarıyla ne kadar değersiz ve "aptal" olduğumu anlamamı sağlıyorlar... tek gereken birkaç "boyutta tavşan" eklemek konuya ve bu kadar... Konu prensip olarak ilginç olmasına rağmen.. en azından benim için bu tür şeyler ilginçti...
birisi güldü... ama benim için her şey netleşti.. . konuya kardan adam ve tavşanları eklemişler, herkes için değil, özellikle benim için... .
Sormadığım hesabımı 4all’a kaydettirme durumunu anlamıyorum. hakkında....
sonunda, insanlar istediklerini yaptılar....bana yerimi gösterdiler ve ben "yukarı çıkıyorum"Artık istemiyorum... kesinlikle kelimesinden yola çıkarak ...
Sadece yeni konular oluşturmayacağım... ve daha fazla Hikaye yayınlayacağım... böylece siz kazanırsınız)))... özellikle siz değil, sevgili Pierro ve tüm bunları yapanlara söylüyorum... Ama forumun kendisi bundan faydalandı mı bilmiyorum....
Yine ruhumu açığa vuruyorum... Bu konuda daha fazla yazmayacağım ya da itiraf etmeyeceğim...
nartık forumun hareketliliği azaldı, bir süre sonra tekrar geri dönecek.... herkes birbiriyle “barışacak”... o yüzden ben sadece susacağım.. daha sağlıklı))))...
insanlar sadece yorum yapıyordu .. aldırış etmeyin.. yukarıda yazdığım her şey bana öyle geldi... olmayan tek şey forumdaki aktivitemde azalma... ama bu aktivite daha da az olacak... merak etme...
bunun gibi bir şey...
Sana katılıyorum...
ama onlar daha da "daha ilginç" Birini trollemeye başlayın... Bir başkasına nasıl "baskı" yaptıklarını dışarıdan görmek de güzel..
Birisi bunu "beceriksizce" ve kaba bir şekilde yapıyor.... ama tortu hâlâ duruyor... örneğin Büyücüyle "iletişim" kurduktan sonra hâlâ elimde... ama en azından o tüm bunları açıkça yaptı...
Birisi bir saatlik bir hesaba kaydoluyor ve aynı zamanda kötü şeyler yazıyor... . sonra siler... ama Örneğin, okumayı başardım... ve ağızda daha da nahoş bir tat bıraktı...
Birisi "daha yüksek seviyelerde" davranıyor... "Trol yapılıyor Tanrım"... doğrudan hakarete uğramadıkları zamandır... ama paylaşımlarıyla ne kadar değersiz ve "aptal" olduğumu anlamamı sağlıyorlar... tek gereken birkaç "boyutta tavşan" eklemek konuya ve bu kadar... Konu prensip olarak ilginç olmasına rağmen.. en azından benim için bu tür şeyler ilginçti...
birisi güldü... ama benim için her şey netleşti.. . konuya kardan adam ve tavşanları eklemişler, herkes için değil, özellikle benim için... .
Sormadığım hesabımı 4all’a kaydettirme durumunu anlamıyorum. hakkında....
sonunda, insanlar istediklerini yaptılar....bana yerimi gösterdiler ve ben "yukarı çıkıyorum"Artık istemiyorum... kesinlikle kelimesinden yola çıkarak ...
Sadece yeni konular oluşturmayacağım... ve daha fazla Hikaye yayınlayacağım... böylece siz kazanırsınız)))... özellikle siz değil, sevgili Pierro ve tüm bunları yapanlara söylüyorum... Ama forumun kendisi bundan faydalandı mı bilmiyorum....
Yine ruhumu açığa vuruyorum... Bu konuda daha fazla yazmayacağım ya da itiraf etmeyeceğim...
nartık forumun hareketliliği azaldı, bir süre sonra tekrar geri dönecek.... herkes birbiriyle “barışacak”... o yüzden ben sadece susacağım.. daha sağlıklı))))...
insanlar sadece yorum yapıyordu .. aldırış etmeyin.. yukarıda yazdığım her şey bana öyle geldi... olmayan tek şey forumdaki aktivitemde azalma... ama bu aktivite daha da az olacak... merak etme...
bunun gibi bir şey...
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
- Nick1979, Canis91, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
hikayeler çalışma gerektirir.. ve bu bir birisinin çiğnenmesi utanç verici..
böylece basit bir yol önerebilirim:
bazen biraz paylaşım yapın..önemsiz..)
küçük parmağınız..pembe.. ve ponponun.. Eskimo şapkaların.. ne olursa olsun..)
eh, bunu olumlu algılaman iyi)
hikayeler çalışma gerektirir.. ve bu bir birisinin çiğnenmesi utanç verici..
böylece basit bir yol önerebilirim:
bazen biraz paylaşım yapın..önemsiz..)
küçük parmağınız..pembe.. ve ponponun.. Eskimo şapkaların.. ne olursa olsun..)
- These users thanked the author Pierro for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
damn... bu doğru))))... tavsiyeniz için teşekkürler....
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
- seksforumu_, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
Natali_Natali, ))) sevgili Natasha, sen bir güneş ışığı ışını, bu karanlık krallıkta)))) bu tür konulara dikkat etmeyin.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, Fargal94
-
Автор темыEustace
- Nirvana’dayım
Natali_Natali: ↑24 Mar 2024, 13:17 ayine ben kendi işime baktım... çünkü burada herkes birbirine yakın... o zaman nasılsa barışacaksınız, ben de en kızıl olacağım....
Natali_Natali: ↑24 Mar 2024, 13:17 Benim gibi birinin ciddi konular oluşturamayacağını anlıyorum "a priori"...
в sonunda insanlar amacına ulaştı.... bana yerimi gösterdiler ve ben artık "yukarı çıkmak" istemiyorum... kesinlikle kelimesiyle...
Sadece yaratmayacağım yeni konular...
yeniden mi başladılar?
-
Автор темыEustace
- Nirvana’dayım
-
Автор темыEustace
- Nirvana’dayım
çünkü kısa süre sonra yine yasaklayacak kimse yoktu. Hiç kimse 4 ay süreyle yasaklanmayacak.

-
Автор темыEustace
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
- Total posts: 793
Önemli değil. Sadece önemsiz bir şey. Herkese selamlar.
https://i.postimg.cc/bw395NsP/IMG-20240324-WA0000.jpg
Отправлено спустя 1 минуту 10 секунд:
https://i.postimg.cc/ncdsbsY3/76-1.jpg
-
- Nirvana’dayım
https://i.postimg.cc/QMGXdzn6/orig.jpg
а первое фото кого?
ну девочку я знаю.... АсмусCanis91: ↑24 Mar 2024, 16:17 Nevaжно. Çok güzel. Всем чмоки.
https://i.postimg.cc/QMGXdzn6/orig.jpg
а первое фото кого?
- Nick1979, Canis91
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыEustace
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Hayır. Artık pek hatırlamıyor. Oradaki müziği beğendim ama hiç beğenmedim))
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 5):
- Nick1979, Eustace, Christmas_Christmas, Canis91, MENZİL_
-
- Nirvana’dayım
Şovu beğendim. Hiçbir şeyle ilgili olmamasına rağmen.
- These users thanked the author Nick1979 for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Canis91
-
Автор темыEustace
- Nirvana’dayım
Ayı! Harikaydı!Hooligan Carrie: ↑24 Mar 2024, 16:48Hayır. Artık pek hatırlamıyor. Oradaki müziği beğendim ama hiç beğenmedim))

- These users thanked the author Eustace for the post (total 3):
- Nick1979, Zorba Carrie, Canis91
-
Автор темыEustace
- Nirvana’dayım
Ve kadın onları dövdüğünde! :haha:
- These users thanked the author Eustace for the post (total 3):
- Nick1979, Zorba Carrie, Canis91
-
- Nirvana’dayım
şimdi biliyorum.... kahretsin... komik)))... Mishenka ile ilgili bölümü izliyorum şimdi))).. ..
- Zorba Carrie, Canis91
-
- Nirvana’dayım
Peki beğendin mi? Ben en çok onların aptallar köyünü sevdim. Peki, Boeing 747 hakkında daha fazlasıNatali_Natali: ↑24 Mar 2024, 17:00 şimdi biliyorum.... kahretsin... komik))... Şu anda Mishenka ile ilgili bölümü izliyorum)))....

- These users thanked the author Nick1979 for the post (total 4):
- Christmas_Christmas, kariyer, Zorba Carrie, Canis91
-
- Nirvana’dayım
böyle "komediler" artık işe yaramaz.... izin ver onlar "aptal".... ama Mishenka hakkındaki dizi nazik... ve artık nezaketin filme alınmasına izin verilmeyecek... şu anda dünyada oynanan oyunun formatına uymuyor.. .
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Nick1979
-
- Nirvana’dayım
))) Seni bilgilendirdim. Peşin. Böylece hazırlanabilirsin. Kendinize mayo, güneş kremi, gözlük ve şapka satın alın))) yine de kremayı kendim alacağım
-
Автор темыEustace
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
-