Erkek bekaret kemeri
-
Автор темыJoker27
- ön sevişme
- Total posts: 100
- Registered for: 1 year 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Erkek bekaret kemeri
Burada bekaret kemeri takmayı deneyen insanlar var. ve her şey nasıl başladı, bu konuya karınızı mı soktunuz yoksa tam tersine ilk önce o sizi kilitledi
https://i.postimg.cc/mk9nYhWV/p-Pm-Kl-HLf1-HI.jpg
https://i.postimg.cc/mk9nYhWV/p-Pm-Kl-HLf1-HI.jpg
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: biseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 768
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Erkek bekaret kemeri
50 gün tutuklu kal, eşim beni 3 ay hapsetmek istiyor, ben hala direniyorum ama beni zorlayacak gibi hissediyorum)
-
- Orgazm!
- Total posts: 689
- Registered for: 1 year 7 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 339
- Registered for: 1 year 6 months
İnsanlar burada. Bir başka tebaanıza sizin hiç çıplak kadın görmemiş muhteşem bir amcık olduğunuzu söyledim. Öyle görünüyor.Passiv_anal’nyi: ↑22 Mar 2024, 13:29 Kayıt 50 gün kilit altında, eşim beni üç ay kilit altında tutmak istiyor, ben direniyorum ama sanırım beni zorlayacak)
-
- Orgazm!
bu insanlar beni tanımıyor ve kıskançlıktan her köşede dolaşıyor, bırakın sessizce önümde otuzbir çeksinler telefon
-
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 8 months
Hiçbir zaman olmadı ve olmayacak! Güvensizlik beni küçük düşürüyor! Eğer bir kadın bir kutsal kuralı hatırlarsa, endişelenmesine gerek kalmaz... evden ayrılırken, kocanın midesi tok ve taşakları boş olmalıdır...
: eyvah:

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Registered for: 5 years 5 months
kendini kapattı) harika)
- These users thanked the author serbest for the post (total 3):
- Psvnl’ni, Gami, kontrol888
-
Автор темыJoker27
- ön sevişme
Shalun70, burada güven veya güvensizlikten bahsetmiyoruz bir çeşit seks oyunu gibi
-
- Orgazm!
Tamamen katılıyorum, cinsel ilişkiden kaçınmak için kocanın penisiyle oynamak ve anal orgazma alışmak, kocanın daha fazla fahişeye dönüşmesi için
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 186
- Registered for: 2 years
https://i.postimg.cc/jqBBcWWF/IMG-20240328-010537.jpg
Моя очень любит надевать на меня его перед походами к любовникам!! Но долго в нем не походишь....
Моя очень любит надевать на меня его перед походами к любовникам!! Но долго в нем не походишь....
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
Bunu kendim denemek için ilham aldım. Eşim pek heveslenmeden kabul etti.
https://i.postimg.cc/mgCNQfz7/IMG-20231012-094741.jpg
https://i.postimg.cc/mgCNQfz7/IMG-20231012-094741.jpg
- These users thanked the author Analizci for the post (total 2):
- Sanat, kontrol888
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 10 months
Başlatan eşimdi ve bazen üzerime koyuyor, harika hissettiriyor, özellikle de penis şişip kafese dayandığında
-
Автор темыJoker27
- ön sevişme
Bana öyle geliyor ki, karının kendisi seni kapatmak istediğinde yaşanan heyecan bu, yoksa kendini kapatmanın bir anlamı yok :)
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 1 year 5 months
Denedim
Kimse ilgilenmiyor
Ve bu kadar ilgisi olan bir kadınla tanışmadım
Kimse ilgilenmiyor
Ve bu kadar ilgisi olan bir kadınla tanışmadım
- These users thanked the author 75_egorka for the post:
- kontrol888
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
Eşim, ben ve arkadaşımız için bu bir tür cinsel oyun gibi görünüyor. Arkadaşımız, grup seks sırasında kocanın en son boşalması gerektiğine veya hiç boşalmamasının daha iyi olduğuna inanıyor, çünkü orgazmdan sonra koca, yani ben, bir uyarılma durumundan bilince ve grup seksinin ileriki seyrine geliyoruz. Kocanın öngörülemeyen davranışları nedeniyle tehlikeye girer. Kısacası kocanın sürekli uyarılma halinde olması gerekir. Ve bunun için onun (benim) erken orgazmını önlemek gerekir. Özellikle orgazmlarım aşırı uyarılmadan dolayı kendiliğinden oluyorsa, ne ben ne de başkası dokunmuyor. Bu nedenle arkadaşımız seksten önce önce taşaklarımı kordonla bağlamamı, ardından bana boyutları ve sıkıştırma kuvveti ayarlanabilir bir "erkek bekaret kemeri" satın almamı önerdi. Zaman geçtikçe kendisinde ve karısında oldukça güçlü sadizm belirtileri görülmesi, arkadaşımızın onunla tanıştıktan sonra beni bu işte kalmam için davet etmesi bizim için bir tür cinsel oyun haline geldi. birkaç gün boyunca karısıyla seks yapamadan bu durumda kaldı.
Daha sonra bekaret kemerini karısı için çalışıyor ve bu eğlenceler arasında gidip geliyor. Elbette uzun süre bu şekilde kalmak zamanla rahatsızlığa neden olur, ancak bu rahatsızlık cinsel perhizle telafi edilir ve perhiz, uyarılmayı artırır.
Bazıları bunu kabul edilemez bulabilir ama hepimiz bu tür oyunlardan oldukça memnunuz.
Elbette bu tür oyunların çok daha geniş bir kullanım alanı var ama her şeyi anlatmak oldukça uzun zaman alır.
Yani seksi sapmalar.
Daha sonra bekaret kemerini karısı için çalışıyor ve bu eğlenceler arasında gidip geliyor. Elbette uzun süre bu şekilde kalmak zamanla rahatsızlığa neden olur, ancak bu rahatsızlık cinsel perhizle telafi edilir ve perhiz, uyarılmayı artırır.
Bazıları bunu kabul edilemez bulabilir ama hepimiz bu tür oyunlardan oldukça memnunuz.
Elbette bu tür oyunların çok daha geniş bir kullanım alanı var ama her şeyi anlatmak oldukça uzun zaman alır.
Yani seksi sapmalar.
-
- heyecanlanıyorum
Kemer aynı zamanda dokunmamama da yardımcı oluyor. aşırı heyecandan boşalmak. Ama henüz karımın toplantılarına katılmıyorum. Toplantıyı mahvetmekten korkuyorum.Truwor: ↑22 Jun 2024, 02:06 Eşim, ben ve arkadaşımız için bu bir tür cinsel oyun gibi görünüyor. Arkadaşımız, grup seks sırasında kocanın en son boşalması gerektiğine veya hiç boşalmamasının daha iyi olduğuna inanıyor, çünkü orgazmdan sonra koca, yani ben, bir uyarılma durumundan bilince ve grup seksinin ileriki seyrine geliyoruz. Kocanın öngörülemeyen davranışları nedeniyle tehlikeye girer. Kısacası kocanın sürekli uyarılma halinde olması gerekir. Ve bunun için onun (benim) erken orgazmını önlemek gerekir. Özellikle orgazmlarım aşırı uyarılma nedeniyle sıklıkla kendiliğinden oluyorsa, ne ben ne de kimse dokunmuyorum.
-
- Orgazm!
Benden cinsel prangalarla, hatta bir kızla yalnız kalmamı istediklerinde de kendimi böyle bir durumda buluyorum. anal tıkaç. Arkadaşımın ve eşimin bütün gece bu halde kaldığımı fark etmesi heyecanlarını büyük ölçüde artırıyor. Bazen bir arkadaşımın isteği üzerine eşim ve ben bir gece bu durumda kalıyoruz: hem ben hem de o kemer takıyoruz ve popo tıkacı takıyoruz. Sabahları arkadaşım heyecandan karısının ağzına boşalmayı seviyor ve ancak orgazmı bizi zincirlerden kurtardıktan sonra. Farklı seçenekler var. Bazen bir arkadaş karısından onu bekaret kemerinebir süreliğine bizi rahat bırakın. Eşim sırf kendi isteği üzerine onunla seks yapmama izin vermezdi ama bizim onun kölesi olduğumuzu anladığından memnun oldu.Anallizator: ↑22 Jun 2024, 06:02Truwor: ↑22 Jun 2024, 02:06 Eşim, ben ve arkadaşımız için bu bir tür cinsel oyuna benziyor. Arkadaşımız, grup seks sırasında kocanın en son boşalması gerektiğine veya hiç boşalmamasının daha iyi olduğuna inanıyor, çünkü orgazmdan sonra koca, yani ben, bir uyarılma durumundan bilince ve grup seksinin ileriki seyrine geliyoruz. Kocanın öngörülemeyen davranışları nedeniyle tehlikeye girer. Kısacası kocanın sürekli uyarılma halinde olması gerekir. Ve bunun için onun (benim) erken orgazmını önlemek gerekir. Özellikle orgazmlarım aşırı uyarılma nedeniyle sıklıkla kendiliğinden oluyorsa, ne ben ne de kimse dokunmuyor.
Me Kemer ayrıca aşırı uyarılmadan boşalmamaya da yardımcı olur. Ama henüz karımın toplantılarına katılmıyorum. Toplantıyı mahvetmekten korkuyorum.
-
- heyecanlanıyorum
Harika, iyi eğlenceler! Gerçekten kıskanıyorum.Truwor: ↑23 Jun 2024, 01:14 Bazen bir arkadaş karısından onu bekaret kemerine bağlamasını ister>[/ url]bir süreliğine bizi rahat bırakın. Eşim sırf kendi isteği üzerine onunla seks yapmama izin vermezdi ama onun kölesi olduğumuzu fark etmekten memnun oldu.
-
- Orgazm!
Tamamen dürüst olacağım. Her zaman bu kadar hoş değildir. İsteğin ardından, dış koşullara bağlı olarak duygusal durum değiştiği için bazen sıkıcı ve hatta benim için uygunsuz olsa da, yine de bir şekilde buna dayanabiliyorum. Ama eşimle bu daha zor. Bir defasında çocuk gece hastalanıp diş çıkarırken, karısının bekaret kemerini kurtarması için bir arkadaşını çağırmak zorunda kalmıştı. Arkadaşı hemen koştu, her şeyi yaptı, hatta sabaha kadar bizimle kaldı, tabii ki hiç seks yapmadan. Ancak bundan sonra çekiciliklerimizin ve zevklerimizin ne kadar makul olabileceği konusunda çok düşünürüz.Anallizator: ↑23 Jun 2024, 07:37Harika, iyi eğlenceler! Gerçekten kıskanıyorum.Truwor: ↑23 Jun 2024, 01:14 Bazen bir arkadaş karısından onu bir [url=viewtopic.php?t=10010]bekaret kemerinibir süreliğine kullan ve bizi rahat bırak. Eşim sırf kendi isteği üzerine onunla seks yapmama izin vermezdi ama onun kölesi olduğumuzu fark etmekten memnun oldu.
-
- Flört etmek
- Total posts: 44
https://i.postimg.cc/D0H0TxKh/IMG-20240320-202314-147.jpg
Иногда закрываю себя, забавные ощущения. В первый раз не получилось), от возбуждения клетка не налазила и пока пытался надеть ее, кончил только от прикосновения клетки к члену, хи-хи. Эта клетка уже третья))
Иногда закрываю себя, забавные ощущения. В первый раз не получилось), от возбуждения клетка не налазила и пока пытался надеть ее, кончил только от прикосновения клетки к члену, хи-хи. Эта клетка уже третья))
- These users thanked the author Marak 1778 for the post (total 4):
- Analizci, Gami, Sanat, Alex yapardı
-
Автор темыJoker27
- ön sevişme
- These users thanked the author Joker27 for the post (total 3):
- Alex yapardı, Marak 1778, Gami
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 1 month
Занятная штука. Надо как то попробовать для интереса.
- These users thanked the author Alex yapardı for the post:
- Marak 1778
-
Автор темыJoker27
- ön sevişme
-
Автор темыJoker27
- ön sevişme
- These users thanked the author Joker27 for the post (total 5):
- Marak 1778, Alex yapardı, Manul 1637, Boğaz, Analizci
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 1 month
Amcık örtüsü hakkında. Bodysuit benim için yeni değil, düzenli olarak giyiyorum
- These users thanked the author Alex yapardı for the post:
- Marak 1778
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 1 year
Bekaret kemeri hakkında kim ne derse desin, içinde bir şeyler vardır. Eşimle birlikte yaşarken, bazen onun işten eve gelmesini beklemeden, onun biriyle sikiştiğini düşünerek, onu başka biriyle hayal ederek mastürbasyon yapmaya başladım. Doğal olarak, bitirdiğinizde, onunla ilişkiye olan ilgi ortadan kalkıyor!) Bazen onu neden istemediğimi merak ediyordu!) Sonra bir şekilde itiraf ettim ve ona mastürbasyon yapmamdan gerçekten hoşlandı!) Ama sonra başladı iddialarda bulun - yine sarsıldın mı?) Ve ona bir PV al ve mastürbasyon yapmayı bırakacağımı söylüyorum!) İlgilendi, bu benim üzerimde güç, anahtar onda!) Artı, grup sırasında burada doğru yazıyorlar karısıyla seks yaparken, koca her zaman sonuncu olmalı veya bekaret kemerinde olmalıdır, böylece yanlış anlaşılmalar olmaz. Bunu yeni kız arkadaşıma söylemem lazım!)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 26 Replies
- 3262 Views
-
Last post by İgor
-
- 6 Replies