Benzer bir deneyime sahip olan babanızla ilişkiniz?

Seks becerilerinizi paylaşın!
Автор темы
katya2002
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Benzer bir deneyime sahip olan babanızla ilişkiniz?

Unread post by katya2002 »

Altı aydır evliyim ve birkaç ay önce babamla iletişimde sorun yaşadım. Ziyaretime geldiğimde daha önce olduğundan tamamen farklı davranıyor.
Babamın bana, kızına eskisinden farklı baktığını fark etmeye başladım. Formlarıma nasıl baktığını ve sıklıkla oyalandığını görebilirsiniz.
Annesinin veya başkasının yanında temkinli davranıyor ama yalnız kaldığımızda bana ilgisini açıkça gösteriyor. Üstelik sanki kasıtlı olarak kafamı karıştırıyor, utandırıyor, kayboldum, ona nasıl davranacağımı bilmiyorum. Babam kafa karışıklığımın tadını çıkarıyor ve durumun kontrolünün elinde olduğunu hissediyor. Bazen aile hayatım hakkında sorular sormaya başlıyor ve konuşmayı farklı bir yöne, kocamla olan ilişkimize götürüyor, uygunsuz ipuçları ve şakalar yapıyor. Buluştuğumuzda ve ayrılırken beni öpmeye çalışıyor, eğer annemin dikkati dağılırsa sadece şaplakla değil, sahiplenici bir şekilde diliyle bile öpüyor. Ayrıca sık sık anı değerlendirip bana sarılmaya, sarılmaya çalışıyor ve hatta itirazlarıma rağmen mümkün olan her yerde beni sıkıyor. Olan her şeyden dolayı sürekli gerginim. Bu nedir? Beni bir erkek olarak mı, bir kadın olarak mı istiyor? Bu neden böyle? Ona, bize ne oldu? Eğer o bir sapıksa neden daha önce, ben özgürken ve onlarla yaşarken olmasın? O zaman benim için bir babaydı, dünyanın en iyi babasıydı. Onunla bu konuyu nasıl konuşacağımı bilmiyorum, başlamaya çalıştım ama şaşırmış görünüyor ve meğerse her şey bana deliymişim gibi geliyor ve onun hakkında nasıl böyle bir şey düşünebilirim. Onun baba sevgisinden ne çıkacağını düşünmekten bile korkuyorum, onun hakkında, onun ve benim hakkımda, annene ve hatta kocana, Nasıl sonuçlanacak, kim konuşacak. inanıyorlar, yoksa ben iftira atıyormuşum gibi oluyorum. Bir şey dersem her şey çökecek, aile, ilişkiler, buna izin veremem.
These users thanked the author katya2002 for the post:
Fargal94
olur
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 3 years 9 months
 Re: Babanla ilişkiniz var mı, benzer deneyimi olan var mı?

Unread post by olur »

Bazı saf, çocukça sorular.
Babam bunu sana sormak istiyor. En azından göğüslerin arası ve en fazla orospu gibi sikiş.
These users thanked the author olur for the post (total 2):
seksforumu_, Lazobay
slavik.meshalkin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 425
Registered for: 3 years

Unread post by slavik.meshalkin »

Muhtemelen babam da bu tür forumlarda ve gruplarda oturuyordur.
Çok okudum ve kızımın ne kadar gönderdiğini kontrol etmeye karar verdim (@ 😒 ;
Автор темы
katya2002
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by katya2002 »

Sorunumu zaten yazdım. Bu durum nedeniyle anne ve babasını tek başına ziyaret etme olasılığı azaldı. Kocam ve ben onları uzun süre ziyaret ettik. Babam, kocamın yanında bile hâlâ bana sessizce bakıyordu, ama başka bir şey değildi.
Bir hafta önce, hafta sonu hepimiz kuzenimin düğününe gittik. Babasının yeğeni, erkek kardeşinin kızıdır. Durduk ve geceyi ebeveynlerimizle geçirdik. Annem düğünü bizden önce terk etti, o bizim doktorumuz, onun yerini tutamadı ve o gece nöbetçiydi. Eve geç geldik, amcam bizi bıraktı. Benimki hiç iyi değildi, babam hiçbir zaman ayakları üzerinde duramayacak ve hiçbir şey düşünemeyecek kadar sarhoş olmaz. Her ne kadar belki diğerlerinden daha fazla içiyor olsa da. Annesinin dediği gibi içmeyi biliyor. Onun yardımıyla benimkini bize ayrılan odaya getirdim. Bunun üzerine yatağa gittik. Ve sonra her şey bir rüya gibiydi, henüz uyanmamıştım bile, bir belirsizlik içindeydim ama yaşadığım hisler her şeyi karartıyordu. Endişeli bir şey yok, uyanıklık yok, sadece saf zevk. Kocam uyuyakaldı ve sabırsızdı, her şeyin sırası bu. Bacaklarımın arasını yalamak için yerleşmişken bu sefer öyle bir şey yaptı ki, tekrar tekrar zevke kapıldım. Beni bu şekilde okşamayı bırakıp ayağa kalktığında ancak uyandım. Babamın dimdik erkekliğiyle üzerimde asılı duran çıplak gövdesi karşısında hissettiklerimi aktarmam imkansız. Görünüşe göre beklenen tepki karşısında ağzım hemen avucuyla kapatıldı. Sadece boğuldum ve gözlerimi kırpıştırdım. Bütün bu zaman boyunca yanımda olanın kocam değil, şehvetinden perişan olan babam olduğu ortaya çıktı. Kendini ve niyetini açığa vurduğunu anlayan baba törene katılmadı. Ustaca dizlerimin altından tutup beni kendine doğru çekti.
Onun tecrübesi ve baskısı bana doğal olandan ama bizim durumumuzda çirkin olandan kaçınma şansı bırakmadı. Hayır, nasıl olduğu anlamında değil, nasıl göründüğü ve algılandığı anlamında çirkin. Ve doğruyu söylemek gerekirse bu, sağduyuya ve tüm normlara aykırı olarak gerçekleşti, çünkü daha önce hiç kimsenin başına gelmemişti.
İlk başta dehşete ve paniğe kapıldım ama sonra babamın bana sahip olma konusundaki şehvetli, açgözlü arzusunun cazibesine kapılarak bu iğrençliğin içinde kayboldum. Babam beni öyle bir tutku ve ısrarla taciz etti ki, ben istemeden onun arzusuna kapıldım ve sonunda onun suç ortağı oldum. İlk başta beni her yerime öpüp sıktı, sonra ben de ona aynı şekilde cevap vermeye başladım. Delilik gibiydi, her şey sınırdaydı, frenler yoktu. Uyuyan kocamın yanında, babam ve ben dalkavukluk yaptık ve onunla zaten kısır olan yakınlaşmamızdan öncekilerle kıyaslanamayacak kadar inanılmaz hisler aldık. Duygularla, karşılıklı çekimle ve başladığımız işe devam etme ihtiyacıyla dolu olarak ebeveynlerimizin odasına gittik. Ve zaten orada, evlilik yatağının üzerine eski bir battaniyeyi ihtiyatlı bir şekilde serdikten sonra, ikimiz de üzerimize hücum eden tüm kontrol edilemeyen şehveti serbest bıraktık ve aklımızı tamamen uçurduk. Annemle babamın seviştiği yerde onu bir erkek olarak kendime kabul ettim. Onunla birleşmemizde aramızdaki tüm köprüleri yaktık, tüm bağlantıları ve normları ihlal ettik. Kızı ve babası yoktu, bir kadın vardı ve çılgınca, iki ucu keskin bir şekilde birbirlerine inanılmaz şehvet veren bir adam vardı. Gecenin geri kalanında sikiştik, boşaldık ve tekrar tekrar başladık. Bunca zaman boyunca babam yorulmak bilmiyordu ve her seferinde bana sperm pompalıyordu. Onun yaşındayken bunun olabileceğine asla inanmazdım. En son duşta beni kıçımdan becermişti, bunu daha önce kimse bana yapmamıştı.
Önlem alıyorum, umarım bir sonuç çıkmaz. Ama eşimin ve annemin hiçbir şeyden haberi yok.
Dün önceki gün işten sonra ailemin yanına koştum, annem mutfakta meşguldü, babam ve ben televizyonun karşısındaki kanepede oturuyorduk. Olanlar hakkında konuşup buna bir son verebiliriz diye düşündüm. Ama aslında babamın eli bacaklarımın arasında ve parmakları içimde. Annem döndüğünde kot pantolonumun fermuarını bile yukarı çekmeye vaktim olmamıştı, o an gelinceye kadar kapatmak zorunda kaldım, tabii o da heyecanıma pek aldırış etmedi ve babam da elinden geleni yaptı. en iyisi onun dikkatini kendine çekmekti.
Alexa
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 283
Registered for: 1 year 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Alexa »

Ne kadar okuyacağımı bilmiyorum
These users thanked the author Alexa for the post:
Mart
Hımmm
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 478
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Hımmm »

These users thanked the author Hımmm for the post (total 2):
Alexa, Üstü kendinize saklayın
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Aion2012Ölü »

katya2002,
Babamla seks - hile yapmıyorum.
Beğeniyorsan devam et.
Beğenmiyorsan bırak.
Zorluğu nedir?
Taş
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 104
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Taş »

katya2002: 17 Feb 2024, 14:53 Altı aydır evliyim ve birkaç ay önce babamla iletişimde sorun yaşadım. Ziyaretime geldiğimde daha önce olduğundan tamamen farklı davranıyor.
Babamın bana, kızına eskisinden farklı baktığını fark etmeye başladım. Formlarıma nasıl baktığını ve sıklıkla oyalandığını görebilirsiniz.
Annesinin veya başkasının yanında temkinli davranıyor ama yalnız kaldığımızda bana ilgisini açıkça gösteriyor. Üstelik sanki kasıtlı olarak kafamı karıştırıyor, utandırıyor, kayboldum, ona nasıl davranacağımı bilmiyorum. Babam kafa karışıklığımın tadını çıkarıyor ve durumun kontrolünün elinde olduğunu hissediyor. Bazen aile hayatım hakkında sorular sormaya başlıyor ve konuşmayı farklı bir yöne, kocamla olan ilişkimize götürüyor, uygunsuz ipuçları ve şakalar yapıyor. Buluştuğumuzda ve ayrılırken beni öpmeye çalışıyor, eğer annemin dikkati dağılırsa sadece şaplakla değil, sahiplenici bir şekilde diliyle bile öpüyor. Ayrıca sık sık anı değerlendirip bana sarılmaya, sarılmaya çalışıyor ve hatta itirazlarıma rağmen mümkün olan her yerde beni sıkıyor. Olan her şeyden dolayı sürekli gerginim. Bu nedir? Beni bir erkek olarak mı, bir kadın olarak mı istiyor? Bu neden böyle? Ona, bize ne oldu? Eğer o bir sapıksa neden daha önce, ben özgürken ve onlarla yaşarken olmasın? O zaman benim için bir babaydı, dünyanın en iyi babasıydı. Onunla bu konuyu nasıl konuşacağımı bilmiyorum, başlamaya çalıştım ama şaşırmış görünüyor ve meğerse her şey bana deliymişim gibi geliyor ve onun hakkında nasıl böyle bir şey düşünebilirim. Onun baba sevgisinden ne çıkacağını düşünmekten bile korkuyorum, onun hakkında, onun ve benim hakkımda, annene ve hatta kocana, Nasıl sonuçlanacak, kim konuşacak. inanıyorlar, yoksa ben iftira atıyormuşum gibi oluyorum. Bahsedersem her şey çöker, aile, ilişkiler, buna izin veremem.
merhaba, PM’den yaz. hadi senin durumun hakkında konuşalım
Cantai
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Cantai »

Durmadan okudum - hepsini görmek güzel olurdu)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”