İlk kez nasıl seks yaptım

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Örnekler
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Registered for: 1 year 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 İlk kez nasıl seks yaptım

Unread post by Örnekler »

Bu birdenbire ve benim için tamamen beklenmedik bir şekilde oldu.
İlk seferim 18 yaşımdayken oldu.
Köye gelip kız kardeşimin yanına yerleştim, olağandışı hiçbir şey olmadı, günler her zamanki gibi sürüklenip gitmemiş gibi devam etti.
Ama bir gün hepimiz komşularımızı ziyarete gittik ve orada bir kızla tanıştım.
Her şey çok spontane gelişti ama aynı akşam Sokakta yürüyüşe çıktık ve orada bile masum bir yakınlık gösterdim çünkü üşüdüm, kendimi ona bastırdım.
Elbette şaşırdı ve yanlış hatırlamıyorsam her zaman uslu davranıp davranmadığımı sordu. böyle.

Yürüyüşü bitirdikten sonra ilişkimiz, daha doğrusu uyumlu bir dürtü devam etti.
Bir yazışma ve karşılıklı mushi pusi dönemi başladı ama ben bilmiyorum’ Neden onun kötü karakteri yüzünden olduğunu bilmiyorum ya da belki yanlış bir şey yaptım (her ne kadar onun tiksintisine daha çok boyun eğsem de) sık sık rastgele tartışırdık ve ilk zamanlarda nazik davranmaya çalıştım, sürekli tefle dans ettim ve ona katlandım. onun tuhaflıkları, ama bu daha da devam edince karakterimi göstermeye başladım ve bu da onların sonlarına yol açtı.
Bu ilişki bir yerde gelişecek gibi değildi.
Ama ben çok ileri gittim, haydi gidelim biraz geriye gittim.

İlişkimizin üçüncü gününde mi yoksa beşinci gününde mi onunla sokakta seks yaptığımı tam olarak hatırlamıyorum.
Ben de bunu kabul ettim peşin prezervatifler bir yer buldu ve işe koyuldu.
Seks yapmadan önce bile, yazışmalarda ve sadece sohbetlerde, korumasız seks yapmak istiyordu ve ilk kez kendisi bana prezervatifsiz seks yapmayı teklif etmeden önce, buna başımı çevirdim ve tüm ikna çabalarını reddettim, ama yine de aptallığımdan dolayı, en azından prezervatif olmadan prezervatifi ona yerleştirmeye ve sonra kullanmaya devam etmeye ikna edilmesini kabul ettim.
Böyle de oldu.
n
Ve bundan sonra kontrolsüz bir şekilde seks fırsatlarını aramaya başladık. Evin bahçesinde bana ilk oral seksimi yaptığı, bozuk bir araba gibi garip yerler bulduk ve şunu söyleyeyim. Duygular tuhaf ve çok sıcak.

Şimdi kontrol edilemeyen seks yapma isteğimizi hatırladığıma göre, bizi 2 gün boyunca evden bıraksalar, bu iki gün boyunca birlikte olmamıza şaşırmazdım. seks yapardım, ancak sorunlar göz önüne alındığında seksin yeri ve istihdam miktarı çok fazla değildi.

Fakat bunların hepsi saçmalık ve hikayenin en önemli kısmı değil, çünkü biri Bir gün gece sokakta yürürken, sokağa çıkma yasağı sırasında evde olmadığımızı iddia eden bir polis arabası yanımızdan geçti.

Ben dışarı çıkıp dışarı çıkan bir insan değilim. Böyle bir kavramı hatırladım ve sonunda unuttum ve ilk kez böyle bir şey için suçlandım, ancak endişelenmedim çünkü zaten 18 yaşında bir yetişkindim.

Polis bana inanmadı ama yakalandığımız yerden 5 metre uzakta yaşadığım için belgeleri kolayca getirebileceğimi söyledim. Ancak kız açıkça belgeleri almaya gitmek istemedi ve sessiz kaldı, yalnızca beni onayladı.

Görünüşe göre polis bana inandı ve gitmeme izin verdi ve biz de eve doğru yola çıktık çünkü çoktan gitmiştik. Yürümeyi bitirdim ve yolda ona neden bu kadar endişelendiğini sordum ve bana 16 yaşında olduğunu söyledi.
Bu haber beni şaşırtmadı çünkü onun benim hakkımda olduğunu anlamıştım. boyu ve vücudu açısından yaşı, ancak 16 yaşındaki bar beni biraz şaşırttı çünkü görünüşü 19 olmasa da yaklaşık 17 yaşındaydı.

Bundan sonra, Sanki büyülenmiş gibi, maceralarıma oturup oturmadığımı anlamak için tüm yasaları incelemeye başladım, ancak her şey kötüye kullanımdan kaynaklanıyorsa, bunun nedeni herkesin ilişkimizi bilmesi ve devam etmesi nedeniyle kendimi rahatlatarak kendimi rahatlatmaya başladım. , ama uzun sürmedi.

Onunla birkaç kez daha seks yaptık ve aynı yürüyüşlere çıktık ama bitmek bilmeyen psikopatlar ve küfürler yüzünden ayrılmaya karar verdim. Ancak zamanla bunun her halükarda olduğunu fark ettim.

İlişkimiz aniden başladı ve aynı şekilde aniden sona erdi, hormonlardan başka bir şey taşımadı. Ve her şeyin sonuçsuz bitmesi iyi bir şey.

Bundan sonra ne diyeceğimi bilmiyorum ama bir sonuca varacağım: hemen yaşınızı öğrenin. Ve ileriyi kafanızla değil, kafanızla düşünün. Seks abartılıyor; partnerinize karşı hisleriniz önemlidir.
These users thanked the author Örnekler for the post:
sapık
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: İlk defa nasıl seks yaptım?

Unread post by sapık »

16 yaşındakiler zaten tüm güçleriyle seks yapıyorlar. Yeni bir şey keşfetmedim)
Ancak yaşınızı önceden öğrenmenin daha iyi olacağına katılıyorum)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”