Evlenmeden önce nemfoman olduğu ortaya çıktı, ama klasik anlamda değil, yani erkeğin erdemlerinin bir parçası olarak, onun tutkusu sik emmekti ve bunlar rastgele erkeklerdi, arabanın arkasında birinin sikini cebinden çıkarıp yalayabileceği noktaya geldi. ve emdi, bunu seks değil şaka olarak değerlendirdi.
Ve bunun gibi pek çok vaka vardı; penisin görüntüsü ve tadı onu tahrik etti, ancak partnerlerinden hiçbiriyle yatmadı, Anlamak için, adamın kendisine sert davrandığını bilse kendine hakim olamazdı ve hemen onun sinekliğine uzandı, bu sahilde bile oldu, mayolu adamlara baktım ve onlardan etkilendim. Ebeveynler, akrabalar biliyordu ve hatta tedavi etmeye çalıştılar ama boşuna, sonra ben ortaya çıktım ve o evlenmek için dışarı fırladı.
Yatakta, beni şaşırtacak şekilde, duyarsız olduğu ortaya çıktı, uzun bir ön sevişmeye ihtiyacı vardı, ve yarım saat sikişti ve o zaman bile boşalması onun için zordu, seks onu bu kelimeden hiç heyecanlandırmadı, ama şimdi diğer insanların siklerine olan hayranlığı öğrendim ve sonra onda neyin eksik olduğunu anladım penisle fiziksel temastı, onu görmesi, okşaması gerekiyordu, böylece evde iç çamaşırı olmadan dolaşabildim, ancak o zaman heyecanlandı, boşandıktan sonra sikimin ona çok büyük olduğunu itiraf etti ve bu tüylerini diken diken eden şey başkasının sikinin kokusuydu, ona göre asla biriyle aldatmak istemiyordu ama gözlerinin önünde her zaman kalın bir sik vardı ve bunu hayal ediyordu. İşyerinde baştan çıkardığı ilk kişi bir elektrikçiydi, elektrik prizlerini tamir ediyordu, kapıları kapattı ve fermuarını açtı ve yıkanmamış bir penis büyümeye başladı, koku baş döndürücüydü,
Fakat bir partnerle seks onun için tabuydu, oral seks yapmayı aldatma ve seks olarak görmüyordu, sadece akıntıyı hafifletmek için bir fırsat olarak görüyordu,
Ama itibaren Onun sözlerine göre, iki yabancı adamın yanında ilk kez bu kadar soğukkanlı davranmıştı, onların yüzlerini görmüyordu ve sadece birinin taşaklarının kasıklara ve çeneye nasıl çarptığını duyuyor ve hissediyordu, o andan itibaren iki kişiyle seks yapmaktan heyecan duyuyordu ve pekala gelebilirdi. sadece ağzında bir sik varken.
Bir vibratörle pratik yaptık, hoşuna gitti.
Şimdi hatırlıyorum ve böyle kadınların olduğuna tam olarak inanmıyorum