Kolayca bıraktım. Gidiyor musun? Adil rüzgar!

Cinsiyetle ilgili olan ancak diğer bölümlere uymayan her şey
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Kolayca bıraktım. Gidiyor musun? Adil rüzgar!

Unread post by Anonim »

Kolayca bırakıyorum

Gidiyor musun? Adil rüzgar!

Arkadaşlarım erkekleri bu kadar kolay bırakmayı nasıl başarabildiğime şaşırıyorlar. Dışarıdan bakıldığında bir bira krakerinden daha duygusuz görünüyorum. Bu tamamen doğru değil. “Öldürülmüş akşam kuralını” kullanıyorum. Mesele şu ki, sadece bir akşam acı çekebilir, endişelenebilir ve hüzünlü şarkılar dinleyebilirsiniz. Bu aktif analiz, histeri ve suçlama için yeterli bir zamandır.

Ardından kabul aşaması gelir. O kişiyi düşünüyorum ama hayatıma devam ediyorum. Ayrılmak psikolojik olarak gelişmek ve daha iyi birini bulmak için bir şanstır. Gezegendeki en iyi adamların sana kur yapması mümkün değil ama eski sevgilini "unutamazsın". Dünyanın en güzel kızları tarafından baştan çıkarılıp ilk eşinize telefonlarla eziyet etmeniz olmaz.

Bu, birisinin ayrılışının hayatınızı daha iyi hale getirmek için bir fırsat olduğu anlamına gelir. seçenek. Doğru, bunun için kendinizi geliştirmeniz gerekecek: duygusal, finansal, dışarıdan. Kendinize odaklanın! Başka birine takıntılı olmak bir hastalıktır. Hayatımızın yarısını birlikte geçirmiş olsak bile. Kendi halimize çalışmamak için “Unutamam” cümlesinin arkasına saklanıyoruz.

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks çardağı”