Girişte sikişiyorum.

Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Автор темы
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 440
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: biseksüel
 Girişte sikişiyorum.

Unread post by evet peki »

20 yaşımın üzerindeyken, kırk yaşında bir adam girişte beni kıçımdan becerdi ve beni iki katlı bir binanın 1. ve 2. katları arasındaki platformun korkuluklarına doğru eğdi. Pantolonumu kaldırıp spermimi ovmayı başardığım anda ikinci katın kapısı açılmaya başladı. Şimdi bunu asla kabul etmezdim ama o zaman çok fazla ikna edilmeye ihtiyacım yoktu) Ve evet, ben de güçlü bir orgazm yaşadım)
Ekstrem sporlardan orgazm oldunuz mu?
These users thanked the author evet peki for the post (total 4):
Bir korsan, mef4ik, Esinti, RedFox
Şalun 2010
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 1 year 1 month
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Girişte sikişiyorum.

Unread post by Şalun 2010 »

Bir iş gezisindeyken bir kadınla tanıştım. Konuşmanın ardından beni evine davet etti. İçtik ve klasik seks başladı. Ancak her toplantı gününde daha fazlasını istiyorduk. Konumlarını değiştirdiler, çift penetrasyon oluşturmak için oyuncakları kullandılar. Pencereyi açarken kadını pencerenin yanına köpek pozisyonunda yerleştirdi.
Sigara içmek için girişe çıktık, orada kimse yoktu. Kadın sadece bir tişört giyiyordu. Koridorda seks düşüncesi beni heyecanlandırdı. Onu eğdim ve o da mutlu bir şekilde teslim oldu. Onu orgazma getirdim. Orgazma fışkırtma da eşlik ediyor ki bu benim için hem şaşırtıcı hem de daha da heyecan vericiydi. Gece boyunca ıslak olduğu için 4, bazen 5 çarşafı değiştirdik. Gücün nereden geldiğini bilmiyordum, bana yetmiyordu, hep istiyordum. Benim pratiğimde bu kadın böyle olan tek kadındı. Onu sıcaklıkla hatırlıyorum.
These users thanked the author Şalun 2010 for the post (total 4):
Sibiryak89, Fargal94, Esinti, Maks7674
Elenarus
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 122
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Elenarus »

Girişte ayrıca beni siktiler, yaladılar ve emdiler....süper.
These users thanked the author Elenarus for the post (total 5):
Esinti, RedFox, Ramigo, Maks7674, Gami
Danafil
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Danafil »

Elenarus: 26 Apr 2024, 09:35 Girişte beni de becerdiler, yaladılar ve emdiler....süper.
Bana nasıl sikiştiklerini daha detaylı anlat giriş, kimse var mı? Sizi bunu yapmaya ikna etmek ne kadar sürdü?

11 saniye sonra gönderildi:
Girişte beni de siktiler, yaladılar ve emdiler....süper.
Bana şunun hakkında daha fazla bilgi ver: girişte nasıl sikiştiler, kimse var mı? Sizi bunu yapmaya ikna etmek ne kadar sürdü?
Diğerleri_p
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Diğerleri_p »

Bir zamanlar 19 yaşındaydım ve bir kızla çıkmıştım. İkinci katta oturuyordu; evindeki daireler sahanlığa açılmıyordu. Merdivenlerden koridora giriyorsunuz ve zaten dairelere girişler var. Burada ikinci katta ilk cinsiyetimiz ve oldu. Onunla 2 yıl boyunca çıktım ve evine kadar yürüdüm; bu, neredeyse her gün bu merdivenlerde yapmadığımız bir şeydi. Korkuluktaki köpek stili çok rahattı ve orada düzenli olarak oral seks, oral seks ve sadece sevişme oluyordu. Birkaç yıl içinde kimsenin bizi yaptığımız şeyi yaparken yakalamaması ilginç. Bunun en aşırı kısmı babasının eve döndüğü zamandı. Elinde bir sürü anahtar vardı ve girişe girdiğini ve kalktığını hep anladık, dolayısıyla normal pozlar almaya çok az zaman kalmıştı. Kendisi iyi rütbeli bir polis ve karakterli bir adamdı. Eğer bizi yakalasaydı toplarımdan fazlasını kırardı.) Arabamla o evin önünden geçerken hala heyecanlanıyorum.
These users thanked the author Diğerleri_p for the post:
Esinti
Tavşan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Tavşan »

Elenarus: 26 Apr 2024, 09:35 Girişte beni de siktiler, yaladılar ve emdiler....süper.
Girişte mi yaladınız? Bu nasıl bir virtüöz? 🤣
Автор темы
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Tavşan: 26 Apr 2024, 11:18
Girişte beni de becerdiler, yaladılar ve emdiler....süper.
Yaladılar giriş? Bu nasıl bir virtüöz? 🤣
Muhtemelen bir metre uzunluğunda bir cüce.
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 352
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by İskender »

Girişte askere giderken eşlik eden kızlardan birini gafla siktim; hayatımda bu kadar havlu üçgen görmemiştim. Soğuk sonbaharda bir kıza evine kadar eşlik ettim, ısınmak için girişe girdim ve onun isteği üzerine onu kıçından becerdim. Bir asistan yanımızdan geçtiğinde ayağa kalktılar ve siklerini kıçlarında donup kaldılar, sonra devam ettiler. Yazın gündüzleri ayrı bir merdiven sahanlığının girişinde bir kızla sikiştik. Köpek pozisyonuna soktu, pencere pervazına yaslandı, göğüslerini çıkardı, ikisi de şiddetle geldi, karşı köşe evin karşısında bir adam balkonda sigara içiyordu ve bize bakıyordu, onu gördü hiçbir şey söylemedi, görünüşe göre bu onu tahrik etti. Sonra dedi ki ikisi de güldü.
These users thanked the author İskender for the post (total 2):
Fargal94, Esinti
Автор темы
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Andre_s: 26 Apr 2024, 11:15 Bir zamanlar 19 yaşındaydım ve bir kızla çıkıyordum. İkinci katta oturuyordu; evindeki daireler sahanlığa açılmıyordu. Merdivenlerden koridora giriyorsunuz ve zaten dairelere girişler var. Burada ikinci katta ilk cinsiyetimiz ve oldu. Onunla 2 yıl boyunca çıktım ve evine kadar yürüdüm; bu, neredeyse her gün bu merdivenlerde yapmadığımız bir şeydi. Korkuluktaki köpek stili çok rahattı ve orada düzenli olarak oral seks, oral seks ve sadece sevişme oluyordu. Birkaç yıl içinde kimsenin bizi yaptığımız şeyi yaparken yakalamaması ilginç. Bunun en aşırı kısmı babasının eve döndüğü zamandı. Elinde bir sürü anahtar vardı ve girişe girdiğini ve kalktığını hep anladık, dolayısıyla normal pozlar almaya çok az zaman kalmıştı. Kendisi iyi rütbeli bir polis ve karakterli bir adamdı. Bizi yakalamış olsaydı taşaklarımdan fazlasını kırardı.) O evin önünden geçerken hâlâ heyecanlanıyorum.
Babasını düşündüğümde ?
Diğerleri_p
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Diğerleri_p »

[/quote]
Babasını mı düşünüyorsun?
[/quote]
Erkekler beni heyecanlandırmıyor. Bu forum için kulağa ne kadar sıradan gelse de ben kızlardan hoşlanıyorum.
Автор темы
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Andre_s: 26 Apr 2024, 14:03
Babasını mı düşünüyorsun?
[/quote]
Erkekler beni heyecanlandırmıyor. Bu forum için kulağa ne kadar sıradan gelse de ben kızlardan hoşlanıyorum.
[/quote]
Ya babasını heyecanlandırırsan?))) Sakin ol, bu trolleme.
Ramigo
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by Ramigo »

Gençliğimde girişte bir kıza sarılmıştım. O bana oral seks yapıyor, ben de ona oral seks yapıyorum. Bir kızın kot pantolon giymesi çok sakıncalıdır. Birkaç adım daha yükseğe çıkar, sonra çömelmeden her şeye erişilebilir. Sonra sevgilim beni sık sık farklı girişlerde emerdi. Ön kapının anahtarı olan biriyle içeri giriyoruz ve katlar arasında sessiz kalıyoruz. Sarılmalar, sevişmeler ve yola çıkıyoruz. Maksimum 15 dakika. En üst kattaki reklamdaki adamla birbirimizi emdik. Onun ağzına geldim. Başka bir adamla birbirimize mastürbasyon yaptık. Eşim çok yaramazdır. Yazın apartmandan merdivenlere çıkmaya çalıştık ve ben de ona arkadan katılmak üzereydim ama biri bizi korkuttu. Genel olarak girişte seks çok heyecan verici ve heyecan verici bir olaydır. Herkese tavsiye ederim!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • New post Bir rüya gerçek oldu: Ablamla sikişiyorum.
    by Küçük kardeş » » in Ensest
    38 Replies
    1763 Views
    Last post by jilet666
  • New post Girişte nasıl geçtim
    by Anadolu » » in Podsmatrivanie
    8 Replies
    1399 Views
    Last post by Livrik
  • New post Girişte mastürbasyon.
    8 Replies
    1067 Views
    Last post by Bay Hamsterrr
  • New post Girişte çıplak eş
    by Gramidin » » in Teşhircilik
    92 Replies
    6582 Views
    Last post by Ivan.Kirillov
  • New post Siteye girişte yine zorluk yaşanıyor.
    by Zorba Carrie » » in Forumumuz
    11 Replies
    625 Views
    Last post by Aşka Dokunmak

Return to “Biseksüellik”