Çocukken kızını kemerle mi yoksa sadece elleriyle mi cezalandıran babalar var? Bu süreçten heyecanlananlar var mı? Açıkçası, çocuğu sadece sebepsiz yere dövmedim, onu bir tür suçtan dolayı cezalandırdım, bu da bir kemerle ya da çıplak popoya elle cezalandırmayla sonuçlandı, sadizm ya da başka bir şey olmadan, sadece eğitim amaçlı. amaçlar?! Pek çok insanın böyle anlarda çılgınca uyarılma yaşadığını biliyorum ve çoğu zaman kendilerini dizginleyemeyen babalar, kızlarını kendi istekleri dışında bile siktiler... Şahsen ben hâlâ çılgınca heyecanlanıyorum, örneğin aşağıdaki fotoğrafları görsem bile. bir kız çocuğu ceza olarak bir köşeye konulur.. . özellikle bu kız zaten ergenlik çağındaysa ve o anda kısa bir şeyler giyiyorsa... https://i.postimg.cc/L8379TzC/360-1000.jpg
Çocukken kızını kemerle mi yoksa sadece elleriyle mi cezalandıran babalar var? Bu süreçten heyecanlananlar var mı? Açıkçası, çocuğu sadece sebepsiz yere dövmedim, onu bir tür suçtan dolayı cezalandırdım, bu da bir kemerle ya da çıplak popoya elle cezalandırmayla sonuçlandı, sadizm ya da başka bir şey olmadan, sadece eğitim amaçlı. amaçlar?! Pek çok insanın böyle anlarda çılgınca uyarılma yaşadığını biliyorum ve çoğu zaman kendilerini dizginleyemeyen babalar, kızlarını kendi istekleri dışında bile siktiler... Şahsen ben hâlâ çılgınca heyecanlanıyorum, örneğin aşağıdaki fotoğrafları görsem bile. bir kız çocuğu ceza olarak bir köşeye konulur.. . özellikle bu kız zaten ergenlik çağındaysa ve o anda kısa bir şeyler giyiyorsa... :roll: [url=https://postimg.cc/9Dz11ygZ] [img]https://i.postimg.cc/L8379TzC/360-1000.jpg[/img][/url]
Markul: ↑31 Oct 2023, 17:24
Pedofiller çocuklara karşı sadizm konusuna geldiler.
Hâlâ onun sikildiğini inkar edecek olan var mı?
Bu sitede bizim ahlaki açıdan doğru kişi olduğumuzu unuttunuz mu?! Kıçınızdan kanatların çıkıp çıkmadığını kontrol ettiniz mi? Aksi takdirde burada bir aziz gibi davranıyorsunuz...
[quote=Markul post_id=280507 time=1698762284 user_id=17435] Pedofiller çocuklara karşı sadizm konusuna geldiler.
Hâlâ onun sikildiğini inkar edecek olan var mı? [/quote] Bu sitede bizim ahlaki açıdan doğru kişi olduğumuzu unuttunuz mu?! Kıçınızdan kanatların çıkıp çıkmadığını kontrol ettiniz mi? Aksi takdirde burada bir aziz gibi davranıyorsunuz...
Pedofiller çocuklara karşı sadizm konusuna geldiler.
Bu sitede bizim ahlaki açıdan doğru kişi olduğumuzu unuttun mu?! Kıçınızdan kanatların çıkıp çıkmadığını kontrol ettiniz mi? Aksi takdirde burada bir aziz gibi davranıyorsunuz...
Daha fazla tartışma olacak mı ibne?))
Sen Herif çocukların acısını mı heyecanlandırıyor? Sen normal bir toplum için kusurlusun, AIDS hücresi.
Kaynağın ayrıcalıklı olduğunu sana kim söyledi, pedomrazin?
Hâlâ onun sikildiğini inkar edecek olan var mı? [/quote] Bu sitede bizim ahlaki açıdan doğru kişi olduğumuzu unuttun mu?! Kıçınızdan kanatların çıkıp çıkmadığını kontrol ettiniz mi? Aksi takdirde burada bir aziz gibi davranıyorsunuz... [/quote]
Sen Herif çocukların acısını mı heyecanlandırıyor? Sen normal bir toplum için kusurlusun, AIDS hücresi.
Kaynağın ayrıcalıklı olduğunu sana kim söyledi, pedomrazin?
Hiçbir zaman sadizme girmedim, acıdan hoşlanmıyorum ve başkalarına da acı çektirmek istemiyorum.
Bu seçeneği yalnızca kişinin hoşuna gidecek bir peşin anlaşma tarzında kabul ediyorum. dayak yerse diğeri bundan heyecan duyar. nÇocuk yetiştirirken hayır.
Bir ilişkim ve bir kızım olsaydı, onu şiddetle cezalandırmazdım, sadece çok düşük ihtimalli bir durumda. (%0,000001) kendisi benden şaplak atmamı isteseydi.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
Hiçbir zaman sadizme girmedim, acıdan hoşlanmıyorum ve başkalarına da acı çektirmek istemiyorum. Bu seçeneği yalnızca kişinin hoşuna gidecek bir peşin anlaşma tarzında kabul ediyorum. dayak yerse diğeri bundan heyecan duyar. nÇocuk yetiştirirken hayır. Bir ilişkim ve bir kızım olsaydı, onu şiddetle cezalandırmazdım, sadece çok düşük ihtimalli bir durumda. (%0,000001) kendisi benden şaplak atmamı isteseydi.
Markul: ↑31 Oct 2023, 17:24
Pedofiller çocuklara karşı sadizm konusuna geldi.
Bu sitede bizim ahlaki açıdan doğru kişi olduğunuzu unuttunuz mu?! Kıçınızdan kanatların çıkıp çıkmadığını kontrol ettiniz mi? Aksi takdirde burada bir aziz gibi davranıyorsunuz...
Sen Herif çocukların acısını mı heyecanlandırıyor? Sen normal toplum için kusurlusun, AIDS hücresi.
Kaynağın yalnızca sana ait olduğunu sana kim söyledi?
[quote=Markul post_id=280854 time=1698839058 user_id=17435] [quote=Morpheus post_id=280834 time=1698836333 user_id= 2334] [quote=Markul post_id=280507 time =1698762284 user_id=17435] Pedofiller çocuklara karşı sadizm konusuna geldi.
Hâlâ onun sikildiğini inkar edecek olan var mı? [/quote ] Bu sitede bizim ahlaki açıdan doğru kişi olduğunuzu unuttunuz mu?! Kıçınızdan kanatların çıkıp çıkmadığını kontrol ettiniz mi? Aksi takdirde burada bir aziz gibi davranıyorsunuz... [/quote]
Sen Herif çocukların acısını mı heyecanlandırıyor? Sen normal toplum için kusurlusun, AIDS hücresi.
Kaynağın yalnızca sana ait olduğunu sana kim söyledi? [/quote] 🖕🖕 🖕🖕 :cat1:
Bakıyorum burada sadece aşçılar var, bazıları yulaf lapasını sola çeviriyor, bazıları sağa... insanları dinleyin... bazıları konuyu bitirsin, işte bu kadar, siz koltuk aşçıları sürüsüsünüz zaten hiçbir şey olmayacağını herkes anlıyor... mısır patlatmaya geldim yoruldum zaten))))
Bakıyorum burada sadece aşçılar var, bazıları yulaf lapasını sola çeviriyor, bazıları sağa... insanları dinleyin... bazıları konuyu bitirsin, işte bu kadar, siz koltuk aşçıları sürüsüsünüz zaten hiçbir şey olmayacağını herkes anlıyor... mısır patlatmaya geldim yoruldum zaten))))
Genel olarak tek hücreli organizmaların çok sevdiğiniz harika bir argümanı vardır. Yeterli kişi bu foruma çeşitli nedenlerle geliyor. Biri tavsiye ister, biri hikâye yazar, biri de okur. Burada deneyimler paylaşılıyor, tercihler ve fetişler tartışılıyor.
Fakat sizin gibi önemsiz sorunları olan aptallar, bu forumun yalnızca hadım edilme ve bölgenin ağladığı aynı hasta sapıklar için olduğunu düşünüyor!
Git kendine pislik muamelesi yap!
Genel olarak tek hücreli organizmaların çok sevdiğiniz harika bir argümanı vardır. Yeterli kişi bu foruma çeşitli nedenlerle geliyor. Biri tavsiye ister, biri hikâye yazar, biri de okur. Burada deneyimler paylaşılıyor, tercihler ve fetişler tartışılıyor. Fakat sizin gibi önemsiz sorunları olan aptallar, bu forumun yalnızca hadım edilme ve bölgenin ağladığı aynı hasta sapıklar için olduğunu düşünüyor! Git kendine pislik muamelesi yap!
Fernando, deli misin? Mesajın ilk yarısında buranın insanların nasıl iletişim kurduğuyla ilgili ücretsiz bir forum olduğunu yazıyorsunuz ve ikinci yarısında burada iletişim kuranların hastaların ne istediği hakkında konuştuğunu yazıyorsunuz. Yazdıklarınızı okuyor musunuz veya bilgiyi 30 saniyeden fazla kafanızda mı tutuyorsunuz? İnsanlar ne hakkında konuşuyorsa sadece sohbettir ve forumlar insanların ne isterlerse onu konuşabilmeleri için yaratılmıştır. Bu başlık altındaki kişilerin hiçbiri bunun peşinden gitmedi ve kızına vb. tecavüz etmedi. Böyle bir ayıbı tekrar okuduğumda bile silerim.
These users thanked the author Hatırlamak for the post (total 3):
[ref=#804000]Fernando[/ref], deli misin? Mesajın ilk yarısında buranın insanların nasıl iletişim kurduğuyla ilgili ücretsiz bir forum olduğunu yazıyorsunuz ve ikinci yarısında burada iletişim kuranların hastaların ne istediği hakkında konuştuğunu yazıyorsunuz. Yazdıklarınızı okuyor musunuz veya bilgiyi 30 saniyeden fazla kafanızda mı tutuyorsunuz? İnsanlar ne hakkında konuşuyorsa sadece sohbettir ve forumlar insanların ne isterlerse onu konuşabilmeleri için yaratılmıştır. Bu başlık altındaki kişilerin hiçbiri bunun peşinden gitmedi ve kızına vb. tecavüz etmedi. Böyle bir ayıbı tekrar okuduğumda bile silerim.
Fernando, kayıp mı oldunuz? Mesajın ilk yarısında buranın insanların nasıl iletişim kurduğuyla ilgili ücretsiz bir forum olduğunu yazıyorsunuz ve ikinci yarısında burada iletişim kuranların hastaların ne istediği hakkında konuştuğunu yazıyorsunuz. Yazdıklarınızı okuyor musunuz veya bilgiyi 30 saniyeden fazla kafanızda mı tutuyorsunuz? İnsanlar ne hakkında konuşuyorsa sadece sohbettir ve forumlar insanların ne isterlerse onu konuşabilmeleri için yaratılmıştır. Bu başlık altındaki kişilerin hiçbiri bunun peşinden gitmedi ve kızına vb. tecavüz etmedi. Tekrar okuduğumda bile böyle bir ayıbı ortadan kaldırırdım.
Hangimiz.... o olan? Eğer yazdığım temel şeyleri bile anlayamıyorsan?!
IQ’n vücut sıcaklığına eşit olduğundan bunu özellikle senin için çiğneyeceğim.
1 hasta çocuk sever şiddetli saçmalıklar yazıyor sapıklıkları bu bir fetiş bile değil, zihinsel bir bozukluk, bir hastalıktır.
Ve yeterli bir kişi onlara bir açıklama yaptığında, bu geyikler "Madem bu kadar haklısın, o zaman bu forumda neyi unuttun" gibi parlak bir cevapla yanıt veriyorlar ve bunu sanki sadece varmış gibi sunuyorlar. yaşamaları gereken aynı yozlaşmış çocuk aşıklar.
Ve forumun özgürlüğü konusunda size şu şekilde cevap vereceğim; her şeyin sınırları ve sınırları olmalıdır ve kesinlikle hiçbir konu tartışmaya açılamaz. Pedomraziler artık kıyıları hiç görmüyor ve bu tür şeyleri tartışmanın oldukça normal olduğuna inanıyor.
[quote=Hatırla post_id=305710 time=1702651061 user_id=21671] [ref=#804000]Fernando[/ref], kayıp mı oldunuz? Mesajın ilk yarısında buranın insanların nasıl iletişim kurduğuyla ilgili ücretsiz bir forum olduğunu yazıyorsunuz ve ikinci yarısında burada iletişim kuranların hastaların ne istediği hakkında konuştuğunu yazıyorsunuz. Yazdıklarınızı okuyor musunuz veya bilgiyi 30 saniyeden fazla kafanızda mı tutuyorsunuz? İnsanlar ne hakkında konuşuyorsa sadece sohbettir ve forumlar insanların ne isterlerse onu konuşabilmeleri için yaratılmıştır. Bu başlık altındaki kişilerin hiçbiri bunun peşinden gitmedi ve kızına vb. tecavüz etmedi. Tekrar okuduğumda bile böyle bir ayıbı ortadan kaldırırdım. [/quote] Hangimiz.... o olan? Eğer yazdığım temel şeyleri bile anlayamıyorsan?! IQ’n vücut sıcaklığına eşit olduğundan bunu özellikle senin için çiğneyeceğim. 1 hasta çocuk sever şiddetli saçmalıklar yazıyor [url=viewtopic.php?t=9692]sapıklıkları[/ nedeniyle yeterli herhangi bir insanı delirtir. url] bu bir fetiş bile değil, zihinsel bir bozukluk, bir hastalıktır. Ve yeterli bir kişi onlara bir açıklama yaptığında, bu geyikler "Madem bu kadar haklısın, o zaman bu forumda neyi unuttun" gibi parlak bir cevapla yanıt veriyorlar ve bunu sanki sadece varmış gibi sunuyorlar. yaşamaları gereken aynı yozlaşmış çocuk aşıklar. Ve forumun özgürlüğü konusunda size şu şekilde cevap vereceğim; her şeyin sınırları ve sınırları olmalıdır ve kesinlikle hiçbir konu tartışmaya açılamaz. Pedomraziler artık kıyıları hiç görmüyor ve bu tür şeyleri tartışmanın oldukça normal olduğuna inanıyor.
[quote=Hatırla post_id=305710 time=1702651061 user_id=21671] Yeniden okuduğumda bile böyle bir ayıp çıkarırdım [/quote]Buraya eksi koymak mümkün değil. Forum motoru sağlamaz. Ancak kara listeye almak kolaydır. Ve bırakın istediğini yazsın.
Ona asla kemerle ya da elimle vurmadım. Neden bir kıza öğretiyorsun? Eşim beni dövüyordu ama kemerle değil. Ama heyecanlıydı. Üzgün hissettiğimde ve teselli bulduğumda)
These users thanked the author Biyel kolu for the post (total 2):
Ona asla kemerle ya da elimle vurmadım. Neden bir kıza öğretiyorsun? Eşim beni dövüyordu ama kemerle değil. Ama heyecanlıydı. Üzgün hissettiğimde ve teselli bulduğumda)
Fernando, yine kahretsin. Çok tuhafsın. Bir insanı düşündüğü için aşağılamaya hakkın olmadığını duydum. Herkese senin hakkındaki düşüncelerin gösterilse, tavrın ne kadar kötü olduğunu anlarsın. Düşünceler maddi değildir, tıpkı forumdaki bu konulardaki iletişim gibi. Senin gibi kendi ikiyüzlülükleri yüzünden bu kadar kafası karışmış insanlar neden insanların ne konuştuğunu umursasın ki? Yazdıklarını beğenmiyorsan git. Forum kişisel olarak sizin için ve kesinlikle sizin gibi insanlar için oluşturulmamıştır. Bu arada biliyorsun konuya girmeden önce başlığını okuyorsun ve buradan bu kadar tiksindin mi, neden buraya geldin belli değil)
These users thanked the author Hatırlamak for the post (total 3):
[ref=#804000]Fernando[/ref], yine kahretsin. Çok tuhafsın. Bir insanı düşündüğü için aşağılamaya hakkın olmadığını duydum. Herkese senin hakkındaki düşüncelerin gösterilse, tavrın ne kadar kötü olduğunu anlarsın. Düşünceler maddi değildir, tıpkı forumdaki bu konulardaki iletişim gibi. Senin gibi kendi ikiyüzlülükleri yüzünden bu kadar kafası karışmış insanlar neden insanların ne konuştuğunu umursasın ki? Yazdıklarını beğenmiyorsan git. Forum kişisel olarak sizin için ve kesinlikle sizin gibi insanlar için oluşturulmamıştır. Bu arada biliyorsun konuya girmeden önce başlığını okuyorsun ve buradan bu kadar tiksindin mi, neden buraya geldin belli değil) :shamp:
Unutmayın,
Şunlar için tekrar açıklıyorum: özellikle aptal olanları (özellikle senin için), her ne kadar bu tür şeyleri aptal bir insana açıklamanın pek bir anlamı olmasa da, yine de deneyeceğim.
Bu sapkınlığa sahip piçlerin maddi olup olmadığı umurumda değil. ya da değil! Her şeyin bir sınırı olmalı! Muhtemelen sizin gibi insanları maymunlar yetiştirdi ve size ahlak, vicdan, insani prensipler gibi temel şeyleri açıklamadılar! Sizin ve sizin gibilerin çocuklardan heyecan gibi şeyleri konuşması oldukça normalse, bu genel olarak bunun normal olduğu anlamına gelmez (maddi olmasa ve kimse bundan zarar görmese bile)
Fakat bu kadar basit bir şeyi anlayacak kadar beynin yok.
Ve "beğenmedin, git kendini becer" konusunda basitçe cevap vereceğim
Siktir git, git çünkü ben sümüklü bir herifin çocuklar hakkındaki fikrini sormuyorum ve sormaya da niyetim yok.
Bu konuya sizin gibi degeratlılar hakkında fikrimi belirtmek için geldim ve sizin beğenip beğenmemeniz umurumda değil.
Belki buradaki moderatörler bir gün uyanırlar ve şu saatte Bir noktada sizi engelleyecekler pislikler.
[ref=#0000ff]Unutmayın[/ref], Şunlar için tekrar açıklıyorum: özellikle aptal olanları (özellikle senin için), her ne kadar bu tür şeyleri aptal bir insana açıklamanın pek bir anlamı olmasa da, yine de deneyeceğim. Bu sapkınlığa sahip piçlerin maddi olup olmadığı umurumda değil. ya da değil! Her şeyin bir sınırı olmalı! Muhtemelen sizin gibi insanları maymunlar yetiştirdi ve size ahlak, vicdan, insani prensipler gibi temel şeyleri açıklamadılar! Sizin ve sizin gibilerin çocuklardan heyecan gibi şeyleri konuşması oldukça normalse, bu genel olarak bunun normal olduğu anlamına gelmez (maddi olmasa ve kimse bundan zarar görmese bile) Fakat bu kadar basit bir şeyi anlayacak kadar beynin yok. Ve "beğenmedin, git kendini becer" konusunda basitçe cevap vereceğim Siktir git, git çünkü ben sümüklü bir herifin çocuklar hakkındaki fikrini sormuyorum ve sormaya da niyetim yok. Bu konuya sizin gibi degeratlılar hakkında fikrimi belirtmek için geldim ve sizin beğenip beğenmemeniz umurumda değil. Belki buradaki moderatörler bir gün uyanırlar ve şu saatte Bir noktada sizi engelleyecekler pislikler.
Ben genel olarak çocukların fiziksel olarak cezalandırılmasına karşıyım. Özellikle kızlar. Eğer fiziksel şiddetten başka argümanınız yoksa kötü bir ebeveyn ve vasat bir öğretmensiniz demektir.
Benim görüşüm bu
These users thanked the author Natalie for the post (total 3):
Ben genel olarak çocukların fiziksel olarak cezalandırılmasına karşıyım. Özellikle kızlar. Eğer fiziksel şiddetten başka argümanınız yoksa kötü bir ebeveyn ve vasat bir öğretmensiniz demektir. Benim görüşüm bu :daypyat:
Fernando, ah ah ah, bir şey seni üzdü mü, zombi? Burada nasıl gözyaşlarına boğulduğun kimsenin umurunda değil. Kimse sana dikkat bile etmeyecek, ama kusurlu olanların bile sadece insan olduğunu anlıyoruz, o yüzden cevabımı aldın. İrininizi topluma akıtmayı bırakın. Çocukluğunuzda zor bir deneyim yaşadıysanız o zaman bir psikiyatriste gidin ve burada ağlamayın. Her 2 kişinin günde 3 dakika mesaj atmaya geldiği rastgele bir forumda insanları ancak sizin gibi yetersiz insanlar yargılar. Eğer hayatta senin gibi biriyle tanışırsa, "osuruk osuruk uh vay, osuruk osuruk ve kkkk adın ne. Ve sen zaten gidiyorsun, şimdilik bu kadar." gibi bir şey olacaktır. Ve forumda kimse fikrinizi sormadığında insanları yargılamak konusunda cesursunuz. Ama açıkçası sizin gibi bir cahile bir şeyi kanıtlamak imkansız, çünkü hiçbir argümanınız yok, sadece ahlaksız olduğumuzu varsayalım, ancak herkese arama geçmişinizi gösterdiğinizde her şey anında yerine oturacaktır.
These users thanked the author Hatırlamak for the post (total 2):
[ref=#804000]Fernando[/ref], ah ah ah, bir şey seni üzdü mü, zombi? Burada nasıl gözyaşlarına boğulduğun kimsenin umurunda değil. Kimse sana dikkat bile etmeyecek, ama kusurlu olanların bile sadece insan olduğunu anlıyoruz, o yüzden cevabımı aldın. İrininizi topluma akıtmayı bırakın. Çocukluğunuzda zor bir deneyim yaşadıysanız o zaman bir psikiyatriste gidin ve burada ağlamayın. Her 2 kişinin günde 3 dakika mesaj atmaya geldiği rastgele bir forumda insanları ancak sizin gibi yetersiz insanlar yargılar. Eğer hayatta senin gibi biriyle tanışırsa, "osuruk osuruk uh vay, osuruk osuruk ve kkkk adın ne. Ve sen zaten gidiyorsun, şimdilik bu kadar." gibi bir şey olacaktır. Ve forumda kimse fikrinizi sormadığında insanları yargılamak konusunda cesursunuz. Ama açıkçası sizin gibi bir cahile bir şeyi kanıtlamak imkansız, çünkü hiçbir argümanınız yok, sadece ahlaksız olduğumuzu varsayalım, ancak herkese arama geçmişinizi gösterdiğinizde her şey anında yerine oturacaktır.
Fernando: ↑01 Jan 2024, 23:40
Bu sapkınlığa sahip piçlerinizin maddi olup olmadığı kesinlikle umurumda değil! Her şeyin bir sınırı olmalı!
Evet, evet bir sınırı olmalı. Limit ise forum yönetimi tarafından belirlenmektedir. İki büyük forumun bazı bölümlerini yönettim, diğerlerini okudum ama en azından birinin katılımcılardan gelen hakaretlere tolerans gösterdiğini hatırlamıyorum.
Yönetim için bu durumu çözmek güzel olurdu.
[quote=Fernando post_id=313177 time=1704141626 user_id=15132] Bu sapkınlığa sahip piçlerinizin maddi olup olmadığı kesinlikle umurumda değil! Her şeyin bir sınırı olmalı! [/quote]Evet, evet bir sınırı olmalı. Limit ise forum yönetimi tarafından belirlenmektedir. İki büyük forumun bazı bölümlerini yönettim, diğerlerini okudum ama en azından birinin katılımcılardan gelen hakaretlere tolerans gösterdiğini hatırlamıyorum. Yönetim için bu durumu çözmek güzel olurdu.
GÜNCELLEME: Her babanın kendine karşı dürüst olmasını istiyorum.
Kızınıza kemerle şaplak atmak cinsel açıdan tahrik olmanıza neden oluyorsa durun.
Çünkü o zaman çocuk sizin cinsel tercihlerinizin esiri olur.
GÜNCELLEME: Her babanın kendine karşı dürüst olmasını istiyorum. Kızınıza kemerle şaplak atmak cinsel açıdan tahrik olmanıza neden oluyorsa durun. Çünkü o zaman çocuk sizin cinsel tercihlerinizin esiri olur.
Başka bir forumda okudum, 8 yaşındaki kızım amıyla oynuyor ve ona durmasını söylediler ama babası onu atlama ipiyle kırbaçladı . o bunu bir daha yapmazdı
Başka bir forumda okudum, 8 yaşındaki kızım amıyla oynuyor ve ona durmasını söylediler ama babası onu atlama ipiyle kırbaçladı :udivlenie:. o bunu bir daha yapmazdı
slavik.meshalkin: ↑02 Jan 2024, 15:47
babası onu bir iple kırbaçladı. Bunu bir daha yapmayacağını
babasının muhtemelen bir aptal olduğunu söyledi. Gelenekler, din, değerler veya başka bir şey kime bir kızın/kızın duyarsız bir kütük olması gerektiğini ilham etmiştir. Dürüst olmak gerekirse ben de oynadım. Hatırlayabildiğim kadarıyla. Sadece battaniyeyle. Ve babam bile bir şekilde öğrendi. Bunu sık sık yaparsam erkek olacağımı söyledi. Bunu neden söylediğimi bilmiyorum. Onun da kendi hamamböcekleri var.
Ama ben erkek olmak istemedim. Prenses olmak istedim)
[quote=slavik.meshalkin post_id=313282 time=1704199633 user_id= 9763] babası onu bir iple kırbaçladı. Bunu bir daha yapmayacağını [/quote] babasının muhtemelen bir aptal olduğunu söyledi. Gelenekler, din, değerler veya başka bir şey kime bir kızın/kızın duyarsız bir kütük olması gerektiğini ilham etmiştir. Dürüst olmak gerekirse ben de oynadım. Hatırlayabildiğim kadarıyla. Sadece battaniyeyle. Ve babam bile bir şekilde öğrendi. Bunu sık sık yaparsam erkek olacağımı söyledi. Bunu neden söylediğimi bilmiyorum. Onun da kendi hamamböcekleri var. Ama ben erkek olmak istemedim. Prenses olmak istedim)
Unutma,
Huh
Sadece saçma sapan konuşabiliyorsun, bu şaşırtıcı değil, çünkü senin IQ’n terliğiminkinden daha düşük!
Psikiyatra ihtiyacı olan benim değil, senin, ve neden bir psikolog ve psikoterapistin de birlikte çalışması gerekiyor? takım olarak onu - Tam olarak ne kadar zamandır burada küçük olanlarla mastürbasyon yapıyorsun?
Hayatta benimle buluştuğunda böyle bir şey mırıldandığımı, hatta bu tür sonuçların nereden geldiğini merak ettiğimi ağzımdan kaçıracak kadar beynim var hâlâ?! Onu tavandan mı aldın, yoksa parmağından mı emdin?!
Kısacası, kendin için bir değer taşıdığın, ahlaksız hayvanlarla cinselliğin norm olduğu küçük dünyanda kal ve daha da mastürbasyon yap!
Saçma sapan konuşmayı bırakın!
[ref=#0000ff]Unutma[/ref], Huh Sadece saçma sapan konuşabiliyorsun, bu şaşırtıcı değil, çünkü senin IQ’n terliğiminkinden daha düşük! Psikiyatra ihtiyacı olan benim değil, senin, ve neden bir psikolog ve psikoterapistin de birlikte çalışması gerekiyor? takım olarak onu - Tam olarak ne kadar zamandır burada küçük olanlarla mastürbasyon yapıyorsun? Hayatta benimle buluştuğunda böyle bir şey mırıldandığımı, hatta bu tür sonuçların nereden geldiğini merak ettiğimi ağzımdan kaçıracak kadar beynim var hâlâ?! Onu tavandan mı aldın, yoksa parmağından mı emdin?! Kısacası, kendin için bir değer taşıdığın, ahlaksız hayvanlarla cinselliğin norm olduğu küçük dünyanda kal ve daha da mastürbasyon yap! Saçma sapan konuşmayı bırakın!
[quote=Natalie post_id=313664 time=1704301069 user_id=22339] [quote=niqk post_id=313658 time=1704300509 user_id= 218] Ve iyi sonuç verdi mi? [/quote] Nasıl yapılacağını zaten biliyorum :m0571: [/quote]
Ah!!! Bize halihazırda neler yapabileceğinizi daha ayrıntılı olarak anlatın! Tanıtım istemiyorsanız, kişisel mesajla yazın...
Herkese iyi günler, bu konuyu konuşacağım. PM’ye yazın, size tg vereceğim.. İletişim işe yararsa devam etmek mümkündür)) Kiev
Last post
Lanet olsun, şaka ne?
Her kız (birinin kızı) gibi
Hayır, anlamını ve farkını anlıyorum,
Ama yakınlık (ensest) gerçeği olmadan bu sadece fantezi, değil mi?
Gerçi, çoğunlukla bir fantezi forumumuz...
Birinin kızını becermek için büyük bir istek var, hatta ailesiyle birlikte bir apartman dairesinde yaşamanız bile tavsiye edilir, böylece herkes onu nasıl becerdiğimi duvardan duyabilsin. Önerisi...
Last post
Kusura bakmayın ama bugün Kaşçenko’da açık gün mü?
Kız babaları (özellikle narin, zayıf ve kısa olanlar). Zaten sahip oldukları veya bir gün sikileceklerine dair bir kıskançlık veya kırgınlık hissiniz var mı? Muhtemelen sert, oldukça büyük bir...