Mantarlar gibi

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Mantarlar gibi

Unread post by Anonim »

Külotunuz ekşi süzme peynirli sandviç gibi görünüyorsa pamukçuktur. Birkaç gün önce bana vurdu. Bir yıllık cinsel perhizden sonra bile perine çok fazla kaşınmadı. Vajinal bir fitil, semptomları bir gecede hafifletti. Ancak her iki partnerin de tedavi görmesi gerekiyor, aksi takdirde beyaz huş ağacı periyodik olarak penceremin altında takılmaya devam edecek.

Sevgilimi hapları almaya nasıl ikna edeceğimi henüz bilmiyorum. Enfeksiyon Candida mantarlarının büyümesine yol açtığı için yalnızca “kandidiyaz”ın olduğu İngilizce iletişim kuruyoruz. Kulağa zührevi bir ölüm cezası gibi geliyor. Ancak konuşmaktan kaçınırsanız hastalık kronikleşecektir. Er ya da geç hepimiz paniğe kapılıp amlarımızı birlikte yakalayacağız.

Bir erkeği kaybetmekten çok korkan arkadaşımı hemen hatırlıyorum. Her seksten sonra 500 rubleye bir mum aldı, tedavi gördü ve sonra tekrar hastalandı. Adamın vücudunda hiçbir şekilde kendini göstermeyen pamukçuk patojeni vardı, ancak kadın vajinasında üreme için rahat bir ortam elde etti. Ayrıldıklarında ben bile daha iyi hissettim.
çılgın kız
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Mantar gibi

Unread post by çılgın kız »

Anonim: 07 Dec 2019, 17:59 sevgilinizi hap almaya nasıl ikna edersiniz
Yemeğe karıştırın
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: