Kızlar tuvalette

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Автор темы
DimaPetrov
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Kızlar tuvalette

Unread post by DimaPetrov »

Beyler, eşlerinizi/kız arkadaşlarınızı/kızlarınızı tuvalette hayal ettiniz mi? Veya sokaktaki yabancılar bile. İşte öyle ince bir güzellik geliyor ki, süslü ve makyajlı, gururlu ve ulaşılmaz, ve onun ishal veya kabızlıkla tuvalette nasıl oturduğunu hayal ederseniz...
These users thanked the author DimaPetrov for the post (total 2):
Boybee69, zayıf bağırsak
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years
 Cevap: Tuvaletteki kızlar

Unread post by Alex yapardı »

DimaPetrov,
DimaPetrov: 04 Dec 2023, 14:32 Arkadaşlar, kullanıcı adınızı siz mi temsil ettiniz? eşleri/kız arkadaşları/kızları tuvalette mi?
Bazen iş arkadaşlarımın tuvalete gittiklerinde işte olduklarını hayal ediyorum. İshal veya kabızlık yok. Eteklerini nasıl kaldırdıklarını, külotlarını nasıl indirdiklerini, katlanmış bir peçeteyle dudaklarını nasıl sildiklerini veya pedlerini nasıl değiştirdiklerini hayal ediyorum. Özellikle soğuk havalarda bacaklarda daha fazla kıyafet ve tayt olduğunda bu tür düşünceler ortaya çıkıyor.
These users thanked the author Alex yapardı for the post:
Rasaroam
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Christmas_Christmas »

DimaPetrov: 04 Dec 2023, 14:32 Çocuklar, eşlerinizi/kız arkadaşlarınızı/kızlarınızı tuvalette hayal ettiniz mi? Veya sokaktaki yabancılar bile. İşte öyle incecik bir güzellik geliyor ki, süslü ve makyajlı, gururlu ve ulaşılmaz, onu ishal veya kabızlıkla tuvalette otururken hayal ederseniz...
kahretsin... Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim... kim acıtırsa söylesin...
Başkaları hakkında konuşmayacağım.. Kendimden bahsedeceğim .... kahretsin... Ben de oturuyorum.. yani tuvaletin üzerinde.. Üzerinde nasıl gezineceğimi henüz bilmiyorum... Detayları yazmak istedim... ama yazacağım bırakın bunu... Buna değeceğini sanmıyorum... herkesin bağırsakları herkes için farklı "çalışır".. kahrolası kabızlık... ve bazıları için durum tam tersi... ama aynı zamanda düşünüyorum herkes "oturduğunda"
5 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Gerçi düşündüm de... belki gezegende bu tür şeyleri oturmadan yapan "kültürler" vardır... ha . br/> in Hindistan... bize ülkenin kültürünün binlerce yıllık olduğunu söylüyorlar... ve insanlar için tuvalet yoktu .. ve kelimenin tam anlamıyla.. yaklaşık 15 yıl önce... onlar, büyük bir ihtiyaçtan dolayı bir şeyler yapmak için sahaya koştum... peki, eğer... kahrolası kabızlık varsa... ve eğer tam tersiyse... koşamayacaksın... Yazara çok saygı duyuyorum... Böyle bir konuyu gündeme getirdim... ve daha önce bunun hakkında düşünmedim bile... oturmazsan nasıl olur "
n
1 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
nDimaPetrov,
evet ve eğer öyleyse buna özellikle bağlı değilim şimdi sana... gerçekten seni güldürdüler... dürüst olmak gerekirse.. umarım alınmazsın ve huzur bulursun?
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
Venüs, Fargal94, Sibiryak89
0dlb0
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 689
Registered for: 1 year 6 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by 0dlb0 »

DimaPetrov: 04 Dec 2023, 14:32tuvalette
Dikkatli olun, yoldaşınızın çıkarlarının alanını işgal ediyorsunuz. Bağırsakların zayıf olması.
These users thanked the author 0dlb0 for the post:
Fargal94
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by zayıf bağırsak »

ahhhhhhhhhh bu tam bir çılgınlık) Bunu sadece hayal etmekle kalmayıp kendi gözlerimle de görebildim. Elbette görmek istediğim herkes değil. ama yine de: böyle bir güzellik topuklu ayakkabılarla veya çok kısa bir elbiseyle yürür, böylece çoraplarını görebilir ve külotunu indirerek tuvalete nasıl oturduğunu ve larvaya nazikçe bastırdığını hayal edebilirsiniz. anüsünün uyarılmasından açıkça hoşlanıyor. ve osurma şekli gerçekten muhteşem
slavik.meshalkin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 425
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by slavik.meshalkin »

DimaPetrov: 04 Dec 2023, 14:32 Çocuklar, eşlerinizi/kız arkadaşlarınızı/kızlarınızı tuvalette hayal ettiniz mi? Veya sokaktaki yabancılar bile. İşte öyle incecik bir güzellik geliyor ki, süslü ve makyajlı, gururlu ve ulaşılmaz, onu ishal veya kabızlıkla tuvalette otururken hayal ederseniz...
Yalnız bir sohbette videoyu izledikten sonra birini tanıştırmak istemezsiniz😕

Hatta umumi tuvalet olmaktan bile korkuyorum, bir anda gizli kamera tarafından görüntüleniyorsun 😅
kazx31
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 60

Unread post by kazx31 »

Fu fu fu ... neden bunu hayal ediyorsun?
These users thanked the author kazx31 for the post (total 3):
Manfred, Christmas_Christmas, Fargal94
angrove
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 236

Unread post by angrove »

Ben de kadınların tuvalete sadece sigara içmek ve makyaj yapmak için gittiğini sanıyordum. Ve nasıl bir şey! :facepalm:
These users thanked the author angrove for the post:
Fargal94
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

angryboy: 06 Dec 2023, 20:03 Ben de kadınların tuvalete sadece sigara içmek ve makyaj yapmak için gittiğini sanıyordum. Peki nasılmış!
Bu arada, böyle düşünen tek kişi sen değildin... ben bu konuyu ziyaret etmeden önce... Ben de düşündüm ki... tuvalete sadece "sigara içmek" için gidiyorum...
Ama şimdi, saygın Zayıf Bağırsak sayesinde.... kahretsin... bunu artık biliyorum hayatım boyunca sadece "sigara içmek" için değil tuvalete gittim.. ve gittim... Tanrı beni affetsin... larvaları ezdim...
lanet olsun.. 27 yıl yaşadım ve kahretsin, bu kadar ayrıntıyı bilmiyordum... "ayrıntıları".. kader bir türlü işe yaramadı.. tek kelimeyle mahvolmuş hayat...
şimdi anlıyorum ki insan bir takma ad seçiyor kendisi için bir nedenden dolayı... ve Slabokishechny kendini buldu... çok lezzetli... kahretsin... hatta diyebilirim ki.." "bu" hakkında zevkle yazdım...
ve her şey yoluna girecek... Tanrı korusun şimdi ne yapmalıyım.. Geceleri bu "kişisel" rüyayı görüyorum... ve siz de sürecin kendisini rüyanızda görüyorsanız... peki, nasıl ona "baskı" mı yapıyorum... hiç uyanmayabilirsin..
Tanrım.. en azından rüyanda tam olarak "baskıyı" görüyorsan .. en azından o ben değildim. rüya...
hayal görmek daha iyi olsun, sevgili Zayıf-bağırsak...
Sadece bir şaka... sevgili Zayıf-bağırsak.. Umarım kendime hiçbir şeye izin vermemişimdir gereksiz? Dünya?

2 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
nFu fu fu... neden bunu hayal ediyorsun?
söyleme bile... ve hepsi Zayıf Bağırsak sayesinde.. Gitmeyeceğim bugün yatmak.. . ayrıca gerçekten rüya görüyorum...

2 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Zayıf bağırsak, ve tamam.. neden... "böyle yürü".. Sonunda soracağım lanet olsun... ve eğer bir kızsa... Tanrım, bu çok yazık, nasıl. .. eğer zayıflamışsa.. "terminolojinize* göre uygulanması gereken kelime nedir? -"larva" artık uygun değil...
Şimdi ona dönüyorum sen bu konuda gerçek bir uzmansın
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Fargal94
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Natali_Natali, aşağıya doğru yumruk atıyor) beni pohpohluyorsun bana uzman demek Aslında ben bu konunun sadece hayranıyım ve bu benim için çok ilginç ama kendime uzman diyemem. ve ister erkeklerle aynı olsun, kızların kaka yaparken ne kadar zevk alması çok ilginç (bildiğiniz gibi onlar için bu en keyifli süreçlerden biri). Genel olarak, bu kadar sevimli, hafif, güzel bir kızın kaka yapmak istemesi çok heyecan verici.
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Zayıf bağırsak: 06 Dec 2023, 21:01 Natali_Natali, dibe vurur) sen
öncelikle beni güldürdün)))... ve ikinci olarak...
da.. . En azından takma adımı en üste koydun... ve metni aşağıya yazmaya başladın...
ve şimdi öyle görünüyor ki... "Kırılıyorum en alttan"... kelimenin tam anlamıyla ben ((((...
Sadece şaka yapıyorum... kahretsin... sen gerçekten bir şeysin... akşamın ikinci açıklaması... ve ben hala akşam foruma gidip gitmeyeceğimi düşünüyordum...
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Natali_Natali, üzgünüm, olacağını düşünmemiştim öyle geliyor)) Şimdi yüksek sesle gülüyorum)
Seni güldürdüğüme sevindim) İyi akşamlar ve lezzetli rahatlatıcı osuruklar dilerim)
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Bağırsakların zayıf olması,
damn.. . Belirsiz şüpheler yüzünden eziyet çekiyorum.. yüksek sesle gülen tek kişinin sen olmadığına dair..
şimdi ne yapmalıyım?...insanlar şimdi ne düşünecek?..
ne treminolojinize göre bende var mı.. Bağırsaklarım iyi çalışmıyor.. ve kahretsin.. Şimdi "dibi delmem" gerekiyor... işte böyle oluyor...
nama midem iyi..

2 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
bekleme.. o zaman ortaya çıktı ki.. kahretsin.. İlk "tanım"ın bana uyuyor... ama daha da kötü çıkıyor ((((
zayıf bağırsak
Denach
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 565

Unread post by Denach »

Lanet olsun arkadaşlar, konuyu hiç oturmadan okumaya başlıyorum ama hemen bana biraz komik geliyor ve hemen aklıma küçük bir dokunuş geliyor, harika bir yazarın mükemmel bir şiirini mahvettiğim için hemen özür dilerim. . Peki, başlayalım.
İshal ve kusma, harika bir gün
Bana ne yediğini söyle sevgili dostum
Hadi tuvaletten kalkalım, çünkü yeni bir gün geliyor
These users thanked the author Denach for the post:
Christmas_Christmas
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Den725: 07 Dec 2023, 00:15 İshal ve kusma, harika bir gün
Bana ne yediğini söyle sevgili dostum
Hadi tuvaletten kalkalım çünkü yeni bir gün geliyor
Komik))) yeteneğin var....
Denach
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Denach »

Teşekkür ederim, birisinin beğenmesine sevindim)
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Bağırsak zayıf,
hadi ateş edelim sevgili Zayıf bağırsak... orada ne yedin?... ve "sınıflandırmana" göre şimdi ne olacak... dibine mi giriyorsun... kahretsin... yoksa larvayı mı eziyorsun?
56 saniye sonra gönderildi:
damn...I bunu yazdığıma inanamıyorum
Denach
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Denach »

Natali_Natali: 06 Dec 2023, 15:33 Düşünüyordum da... belki gezegende bu tür şeyleri otururken değil... ama... ayaktayken... yani aslında uzanarak değil... yapan "kültürler" vardır... ama kim oluyor ki biliyor musun? ...
Hindistan’da... bize ülkenin kültürünün binlerce yıllık olduğunu söylüyorlar... ama insanların tuvaleti yoktu... ve kelimenin tam anlamıyla... 15 yıl kadar önce... "büyük"lerdi "lanet olsun" "ihtiyaçları" vardı, "bir şeyler" yapmak için sahaya koştular... peki, tamam eğer... kahretsin kabızlıktı... ama eğer diğeriyse öylece... kaçamazsın...
Yani yazara bu kadar saygı.. Böyle bir konuyu gündeme getirdim... ve daha önce bunun hakkında düşünmedim bile.. nasıl olur ki "oturmuyorsa
Alınmayın ama bana öyle geliyor ki kız olan siz değil, geri kalanımız, o kişi hariç Tuvaletin sadece iş için sigara içmek ve iş yapmak için olduğunu düşünen, ama tam olarak neyin ve nasıl önemli olmadığı
Ve şimdiden biraz daha gülüyor ve konunun asıl konusu, seni suçlamıyorum Bu ilginç değil süzülen Buda işleri nasıl yapıyor🤣 🤣🤣

5 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
Bağırsak zayıf, hemen durduramadığım kahkaham için özür dilerim BBC’de izlediğimi hemen hatırladım ve Ig Nobel Ödülü verilmişti ve gübre atan tankı tarafından alındı🤣🤣🤣
These users thanked the author Denach for the post (total 2):
zayıf bağırsak, Christmas_Christmas
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Natali_Natali, şeker yiyemiyorum o yüzden tatlandırıcılı tatlılar yiyin ve bunlar genellikle kendinizi çok iyi hissetmenizi sağlar. Bu nedenle, ne yazık ki, daha sık kalçalarım kırılıyor (kızlarda dip). Yine de bol miktarda normal dışkı biriktiğinde daha eğlenceli oluyor, sonra mutlu bir şekilde tuvalete koşup tuvaletimi yapıyorum. Bu duyguyu orgazma benzetebiliriz.

Sanırım kendimi tam olarak doğru ifade edemedim, çünkü larvaya baskı yapmak zor oluyor) ama burada larvalar kendiliğinden ortaya çıkıyor zevk
0dlb0
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by 0dlb0 »

Zayıf bağırsak: 07 Dec 2023, 08:19 ve sonra larvalar zevkle ortaya çıkıyor
Kimin larvaları? Solucanlar mı yoksa ne? Sizi “memnuniyetle” terk etmelerini sağlayacak ne kullanıyorsunuz?
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Zayıf bağırsak: 07 Dec 2023, 08:19 İşte bu yüzden, ne yazık ki, daha sık dibe vuruyorum
Kahretsin... sevgili zayıf yürekli, beni yine güldürdün) )))....
Bu duygu orgazma benzetilebilir
şunu yapabilirsiniz: sadece bu satırı yaz... kahretsin, daha fazla ayrıntıya girmeden... insanları neden korkutsun ki?)))
fare
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by fare »

Dehşet ve sefalet! Natali_Natali’in burada yazdığı gibi, "alınmayın" , ancak bu tartışmaya katılan herkes gerçekten dibe vurdu. ancak seksoloji alanında ilginç bir keşifte bulundular. Sebepsiz yere orgazm olan erkeklerin olduğu ortaya çıktı. Demek ağabeyim bu yüzden tuvalette bu kadar uzun süre oturuyor...hımm... . *x)
These users thanked the author fare for the post:
Fargal94
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

mouse: 08 Dec 2023, 01:20 Demek ağabeyim bu yüzden bu kadar uzun süre tuvalette oturuyor...hmm... . *x)
güldürdü)))....
Konu aslında komik.. . ve sevgili Zayıf Bağırsak çok samimi bir muhatap çıkıyor))

1 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
ooooo evet bu çok çılgınca)
damn... ne kadar zevkli yazılmış)) )
zayıf bağırsak
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Natali_Natali: 08 Dec 2023, 00:47 sadece bu yorumu yazabilirlerdi... kahretsin, ayrıntıları açıklamadan... insanları neden korkutuyorsun)))
doğal olan şey değildir çirkin) )
Kimin larvaları? Solucanlar mı yoksa ne? Sizi "zevkle" bırakmalarını sağlayacak ne kullanıyorsunuz?
kızlarda kelebeğe dönüşüyorlar. Ülkemizde bilim henüz yerleşmedi...
mouse: 08 Dec 2023, 01:20 Demek ağabeyim bu yüzden tuvalette bu kadar uzun süre oturuyor...hmm... .
ne düşündün :wink: bundan gerçekten orgazm olmuyor musun?
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Zayıf bağırsak: 10 Dec 2023, 18:15 doğal olan çirkin değildir))
aynı fikirde olmamak çok zor)))
Sadece bu muhtemelen hepsi ( ((Aklımda benimle... şimdi onun döküleceğini hissediyorum... ya da "bok" serpip üzerime... özellikle de Konunun kendisinde bu var..
Ama eğer bir şey varsa ... sevgili Bağırsak zayıf, ortaya çıktık çok hoş bir sohbetçi olmak... ne olursa olsun benim hakkımda kim yazıyor olursa olsun... burada seninle iletişim kurmak benim için çok komikti... ne...
nasıl oluyor. .. "beni böyle hatırla"))) eğer varsa ..
Fargal94
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Natali_Natali: 10 Dec 2023, 18:22 şu anda kim benim hakkımda ne yazarsa yazsın... sizinle burada iletişim kurmak benim için çok komikti...
karşılıklı olarak)) don Üzerinize bir şey döken saçmalıkları dinlemeyin, onlar da bundan daha iyi değiller)
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Bağırsakların zayıf olması,
haydi onları... umarım trende çözmüşsündür? tuvalete gittin mi?

48 saniye sonra gönderildi: Kahretsin... bana bu kadar dayandığını söyleme)))) ama arabayı sürmen ne kadar sürdü?
0dlb0
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by 0dlb0 »

Zayıf bağırsak: 10 Dec 2023, 18:15 Ülkemizde bilim henüz yerleşmedi...
Peki bu konuyu dikkatle inceliyor musunuz?
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler

0dlb0: 10 Dec 2023, 19:34 Peki bu konuyu dikkatli bir şekilde inceliyor musunuz?
Sürece daha çok odaklandım
0dlb0
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by 0dlb0 »

Zayıf bağırsak: 10 Dec 2023, 19:42 Sürece daha çok odaklandım
Ancak sürecin sonucu da önemli.
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Natali_Natali: 10 Dec 2023, 18:32 Bağırsakların zayıf,
haydi onlarla... trende hallettin, umarım? tuvalete gittin mi?

48 saniye sonra gönderildi:
lanet olsun... bana bu kadar dayandığını söyleme)))) ama uzun sürdü Yolda arabayla gitmek uzun zaman aldı
Uzağa gitmiyorduk) bir kızın yanında durduk ve yüksek bir osuruk duyduk. Kendimizi komik hissettik ve her şeyin zaten düzenli olduğu arabanın diğer ucundaki tuvalete gittik.
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Zayıf bağırsak: 11 Dec 2023, 23:07 Uzağa gitmiyorduk) bir kızla aynı sırada duruyorduk
bu da senin için her şeyin yolunda olduğu anlamına geliyor... .

46 dakika sonra gönderildi:
damn.. Özellikle izlemeye geldim...
hadi tuvalete gidelim arabanın diğer ucu)
aksi halde .. "trenler" gibi görünüyordu... Sanırım zavallı şey.. o kadar uzun bir yol ki git...
otamam.. babamın dediği gibi... "görünüşe göre - kendini geç"))) ))
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Gudgeon »

DimaPetrov: 04 Dec 2023, 14:32 Çocuklar, eşlerinizi/kız arkadaşlarınızı/kızlarınızı tuvalette hayal ettiniz mi? ...ishal veya kabızlıkla tuvalette nasıl oturduğunu hayal edin...
Evet, bir nevi benimkini gördüm... ve gördüm. Bunun nesi yanlış? Ve kusma ve sıvı bok gördüm... öhöm... O da bir insan ve bazen kendini kötü hissediyor. Onu daha az sevmiyordum. Bütün bunlar küçük şeyler. Fizyoloji. Olumsuz duygular yok. Biraz yazık... Mesela... diyelim ki çocuğunuz... kendine sıçıyor. İğrenerek mi yıkayacaksın? Evet, bunlar yerli kakaları :) Kız arkadaşın için de aynısı geçerli. Senindir, en sevdiğin... Ne durumda olduğu umurumda değil.
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 2):
Denach, Fargal94
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Truwor »

Benim için tuvaletteki eş en heyecan verici konulardan biri. Banyoda ya da duşta ya da buhar odasında her şey açık ve anlaşılır, birlikte uzanıyoruz, sarılıp öpüşüyoruz, birlikte duruyoruz, sarılıyoruz ve öpüyoruz, birbirimizi sabunluyoruz, sabunlu parmaklarımız birbirimizin her yerine kolayca nüfuz ediyor: - İnce bir parmağım var, değil mi? - Sorun değil, benim de ince bir parmağım var, 21., Konstantin Viktorovich’inkiyle aynı değil. - Evet, ama o beni senin kadar hoş öpmüyor, hem de orada. Özellikle o oradayken.....
Ve tuvaletteyse tamamen farklı bir süreç. Karımın bu tuvalette çıplak kıçıyla oturduğu fikri beni çılgınca heyecanlandırıyor. Bende o kadar anormal bir sapma var ki, umumi tuvalete, ofise, restorana, sahile, uçakta ya da trende girdiğimde sanki aldatıyormuş gibi çıplak poposuyla başkasının tuvaletine oturuyor. biriyle birlikteyim ve bu beni çılgınca bir heyecana sürüklüyor. Bu yüzden eşim tuvalete gittiğinde hep onunla gitmeye çalışıyorum. Beni başkalarıyla aldatmasını izlemeyi seviyorum. Ben de külotunu çıkarıyorum, onu öpüyorum, pürüzsüz ipeksi kıçını okşuyorum, sonra onu avucuma alıyorum ve o, tuvalette oturup avucumun içine yazmaya başlıyor. Deliğini elimle kapatmak bana özel bir zevk veriyor. İşediği parmağını keser ve böylece sürecini kesintiye uğratır. Ve böylece birkaç kez. Ve karım kaka yaptığında, onun anüsüne dokunmak ve onun nasıl açıldığını ve sert kakası dışarı çıkmaya başladığında nasıl alışılmadık derecede büyüdüğünü hissetmek bana özel bir zevk veriyor, bu kadar küçük bir kıçın bunu nasıl kabul edebileceği benim için açık bir şekilde ortaya çıkıyor o kadar kalın ve uzun bir penis ki Konstantin Viktorovich’in sahip olduğu.
Neredeyse her zaman onun tuvalet ziyaretleri bana oral seks yapmasıyla ve benim karımın ağzında orgazm olmamla bitiyor. Bazen Konstantin Viktorovich’e böyle bir zevk verilir, sadece bu değil. Bize hayatın her anından keyif almayı, tuvalete gitmek gibi sıradan bir şeyden bile keyif almayı öğreten oydu. Görünüşe göre .....
alexbarsik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 85
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by alexbarsik »

Genel olarak konu çok heyecan verici - örneğin işte, bir meslektaşım sakince tuvalete gitmesi gerektiğini söylüyor - ve ben sakince onu bekleyeceğimi ve onun yokluğundan sonra çalışmaya devam edeceğimizi söylüyorum - yine de ofis tuvaletinde neler olduğuna dair kafamda bir sürü fantezi var --- hemen işe başlıyorum - heyecanlanıyorum - bu birinin başına mı geliyor???

43 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
kişisel bir mesajla yazabilirsiniz - konu heyecan verici
Galce
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 736
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Galce »

DimaPetrov: 04 Dec 2023, 14:32 Çocuklar, eşlerinizi/kız arkadaşlarınızı/kızlarınızı tuvalette hayal ettiniz mi? Veya sokaktaki yabancılar bile. İşte öyle incecik bir güzellik geliyor ki, giyinip süslenen, gururlu ve ulaşılmaz, ishal veya kabızlıkla tuvalette nasıl oturduğunu hayal ederseniz...
Ve eğer onunla aynı şeyi yerseniz, bir sonraki kabine oturun. Gururla ve kararlılıkla. Onu bu durumda hayal edebiliyor musun?😁
Topçik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 885
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Topçik »

Peki bunu neden hayal edelim?
Bunu onun amına nasıl soktuğunu hayal etmek daha iyi.
Hayır mı?
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Ded »

Natali_Natali, Yalnızca prensesler çiçeklere kaka yapar ve osuruk parfümü yapar! Bir zamanlar anaokulunda bize böyle söylemişlerdi!
These users thanked the author Ded for the post:
Christmas_Christmas
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 352
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by İskender »

Bağırsak temasına devam edersek, işte bir anekdot:
Bir adam püre koymaya karar verdi. Ve bunun daha hızlı gerçekleşmesi için bir çaydanlık su içtim, maya yedim, başımı havluyla bağladım ve radyatörün yanına oturdum.
Eşim mutfakta yemek pişirirken aniden şunu duydu: Bang-bang !" Soruyor: - Ne var orada? Kapak mı kırıldı? - Hayır, alt kısım kırıldı.
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Yine de çok heyecan verici) ne kadar güzel, hepsi süslenmiş, sevimli, hafif, çiçeklerle bile... Ama aynı zamanda düzenli olarak tuvalete oturuyor ve öyle larvalar bırakıyor ki annem endişelenmesin)) evet, evet, ortaya çıkıyor onun da bir anüsü var ve bu sadece seks için fazladan bir delik değil)) ama bu tür insanlarda ishal ve kabızlık da var ve osuruyorlar... Ama hayatta bunu düşünmeyeceksin)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”