Arkadaşlar, eşine kimin oral seks yaptığını, sizde nasıl ve neden başladığını, sonrasında eşinizin size nasıl davrandığını sormak istedim.
Bir tanıdık geldiğinde bir olay yaşadık. bizi ziyaret etmek için eşi iki haftalığına Moskova’ya transfer edildi ve misafir olarak bizde kaldı.
Eşim bana, enstitüde birlikte okuduklarında onunla bir ilişkisi olduğunu söyledi.
nHikâyesi beni çok heyecanlandırdı.
Karıma onunla tekrar yatmak isteyip istemediğini sordum, bana baktı ve gülümsedi, gözlerinde bir kıvılcım olduğunu fark ettim.
I ona güvendiğimi ve izin verdiğimi ama bilgim olsun diye aldatmayı sevmediğimi söyledi. Bunun için beni deli gibi sevdiğini söyledi.
O andan itibaren onları yalnız bırakmaya çalıştım, evden bir yerden çıkmak için bir bahane buldum, iş ya da iş nedeniyle, gereğinden fazla kaldım, eşim konuğumuzla birlikte başkentin turistik yerlerini gezdirmek için Moskova’da yürüyüşe çıkmıştı.
Bir akşam eve geç geldiğimde karımı kısa bir elbise giymiş, poposunu ve çoraplarını sallarken gördüm. altından bakınca kalbim Kalaş silahının panjuru gibi atmaya başladı ateş ederken, bir şey olduğunu hemen tahmin ettim.
Hepimiz birlikte akşam yemeği yedik, sonra eşim ve ben yattık ve sonra ben Ona bir şeyleri olup olmadığını sormaya karar verdim, ilk başta sessiz kaldı, bana açıklamaya nereden başlayacağını bilmiyordu ve cevap verdi (peki, bana izin verdin).
Ve tüm olanları anlatmaya başladı. ayrıntılar.
Her zamankinden daha çok heyecanlandım, eşim fark etti ve dedi ki, tatlım, bu arada bunu gerçekten beğendiğini anlıyorum, hatta delicesine beğendiğimi söyledim ve nasıl olduğunu hayal etmeye çalışıyorum Sasha’nın sikini emiyorsun, o da ağzına boşalıyor ve sonra ekledi, (ve sonra seni öpüyoruz, bu durumu beğendin mi?)
Şok oldum, şimdiden fantezilere dalmaya başlamıştım.
Neredeyse sabaha kadar onunla seviştik ve misafirimiz diğer odadaki duvarın arkasından her şeyi duydu.
Karım sabah birlikte kulübeye gitme teklifi olduğunu söyledi. hafta sonu bana ve belki de hepimize bir sürprizi olacağını söyledi.
Ben zaten öyle bir arzuyla yanıyordum ki, o an bana sanki hafta bir ay gibi geçmiş gibi geldi.
Tüm hafta boyunca eşim misafirimiz tarafından sikildi ve akşamları ben...
Onlar yaptıktan sonra onu bir şekilde sikmeyi sevdim. Ben gelmeden önce aşk yaşadım ve o içine girdiğinde tamamen ıslak ve kaygandı, bu beni inanılmaz derecede heyecanlandırdı.
Bir hafta geçti ve yiyecek, kebap, alkollü et aldık ve kulübeye gittik.
Fantezilerimde uçup giden her şey gerçekleşti. Olan biteni tüm ayrıntılarıyla anlatmayacağım, uzun zaman alır ama ilgilenen olursa yazsın, ben de cevaplarım.
Ama en önemlisi eşimle birlikte bir karar verdik. misafirimize oral seks, önce karım ve o penisimi emdi, sonra karısı Sasha’nın sikini emmemi istedi ve o da onu ağzıma yönlendirdi, sikini ve taşaklarını elleriyle tuttu, dedi (hadi tatlım) , ağzınıza alın, hoşunuza gideceğini biliyorum) ve en iyi nasıl yapılacağını anlatmaya başladım, penisin başını emmeye başladım ve bu sırada eşim penisi bir eliyle tutup içine yönlendirdi. ve diğer eliyle penisi ağzımın derinliklerine alabilmem için başımın arkasına bastırdı.
Daha sonra Sasha ve benden 69 pozunda uzanmamızı ve birbirimizi emmemizi istedi. ve o sırada sırayla kıçımızı yaladı, uğultu çılgıncaydı, anal seks dışında her şeyi yaşadık, analdan hoşlanmıyoruz, hatta karımın güzel iç çamaşırını bile giydiriyorduk, .
Gerçekten ben Her şeyi sevdim, mümkün olduğunda Sasha ile görüşüyoruz ama nadiren.
Bu yüzden hikayelerinizi, kimlerin böyle olduğunu ve başlatıcının kim olduğunu bilmek istedim.
Fikrinizi duyduğumuz için çok minnettar olacağız ve bu konu hakkında iletişim kurmaktan mutluluk duyacağız.
Karısı olan bir adama oral seks
-
Автор темыStas99rus
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 1 year 3 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 356
- Registered for: 2 years 6 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
- Registered for: 2 years 7 months
Re: eşiyle birlikte olan erkeğe oral seks
Çoğunlukla arabalarda ve okulun yakınında boruların üzerinde oral seks yapardım, birbirimizi emmek çok lezzetliydi ama arabada daha iyiydi ve partnerinizin elastik bir bandı varsa kendinizden vazgeçebilirdiniz
Şu tarihten sonra gönderildi: 2 dakika 5 saniye:
Şu tarihten sonra gönderildi: 2 dakika 5 saniye:
Rebus 2: Sikim büyüyor gergin
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
- Registered for: 4 years 8 months
Her şey yolundaydı) öncesinde, sırasında ve sonrasında!))) Her şey birlikte yapılıyorsa, bundan sonra ilişkide neden bir şeyler değişsin????
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 7 months

1 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
hamile kalmayı önlemek için elastik bant mı kullanıyorsunuz?

1 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
heyecan verici bir hikaye!Sonra Sasha ve benden 69 pozisyonunda uzanıp birbirimizi emmemizi istedi ve o sırada sırayla kıçımızı yaladı, dedikodular çılgıncaydı, anal seks dışında her şeyi yaşadık, yapmıyoruz Anal gibi değil, karısının güzel iç çamaşırlarıyla giyinmek bile vardı, .
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post