Cinsel olarak nasıl özgürleşilir?
-
Автор темыAvangard
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: heteroseksüel

Genel olarak 5 yıl boyunca kötü bir cinsel ilişki deneyimim oldu
. Erkek arkadaşım sürekli her şeyi kötü yaptığımı söylüyordu. Ve şimdi seks yapmaktan utanıyorum ve mümkün olduğu kadar erteledim. Birisinin beni evine davet edeceğinden gerçekten korkuyorum ve bu yüzden ilişkilerden kaçınıyorum. Aynı şeyi yaşayan var mı? Bu nasıl düzeltilir? Psikolojik dönüşüm oyununa ya da yoni masajına gitmeyi düşünüyorum. Faydası olur mu?

- These users thanked the author Avangard for the post:
- seksforumu_
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
- Registered for: 1 year 8 months
Re: Cinsel özgürlüğe nasıl kavuşulur?
Kulaklara bakılırsa bu tavşan yaklaşık üç yüz yaşında)
Bana bir fotoğraf ver
Ağız ağırlığı boy ölçüsü bana ver
Bana telefon numaranı ver
I Herkes için söylemeyeceğim ama sapık olursunuz.)
Bana bir fotoğraf ver
Ağız ağırlığı boy ölçüsü bana ver
Bana telefon numaranı ver
I Herkes için söylemeyeceğim ama sapık olursunuz.)
- These users thanked the author Hımmm for the post:
- seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years 2 months
Benim tavsiyem. Uzun zamandır özgürdüm. Çıplak soymak kolaydır. Kendinizi her taraftan gösterin kolaydır. Teslim olmak kolaydır.
Fahişe olmamak daha zordur. Birkaç arkadaşınızı davet edin ve onların önünde soyunun. Utanacak mısın? Evet. Garip. Önce kendini kapatırsın, sonra geçer erkeklerin yasak gizli cazibelerine bakması hoşuna gider. Ve kendinizi ikisine de vereceksiniz.
Farklı olacaksınız.
Karar vermeniz gerekiyor.
Arkadaşlarınızdan korkuyor musunuz? Yabancıların önünde çıplak olun. Külot giymeyi unut. Livchik. Biraz aydınlat. Beğeneceksiniz ve ardından senaryoyu takip edeceksiniz.
Fahişe olmamak daha zordur. Birkaç arkadaşınızı davet edin ve onların önünde soyunun. Utanacak mısın? Evet. Garip. Önce kendini kapatırsın, sonra geçer erkeklerin yasak gizli cazibelerine bakması hoşuna gider. Ve kendinizi ikisine de vereceksiniz.
Farklı olacaksınız.
Karar vermeniz gerekiyor.
Arkadaşlarınızdan korkuyor musunuz? Yabancıların önünde çıplak olun. Külot giymeyi unut. Livchik. Biraz aydınlat. Beğeneceksiniz ve ardından senaryoyu takip edeceksiniz.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
- seksforumu_, Slv3rF0x
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 4 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Senin genç adam tam bir aptal. Bunun farkına varmalı ve sakin bir şekilde seks yapmalısınız.Avangard: ↑10 Mar 2024, 12:37 Genel olarak 5 yıl boyunca cinsel ilişkiler konusunda kötü bir deneyimim oldu. Erkek arkadaşım sürekli her şeyi kötü yaptığımı söylüyordu. Ve şimdi seks yapmaktan utanıyorum ve mümkün olduğu kadar erteledim. Birisinin beni evine davet edeceğinden gerçekten korkuyorum ve bu yüzden ilişkilerden kaçınıyorum. Aynı şeyi yaşayan var mı? Bu nasıl düzeltilir? Psikolojik dönüşüm oyununa veya yoni masajına gitmeyi düşünüyorum. Faydası var mı?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 656 Views
-
Last post by Nikk
-
- 3 Replies