Siyah bir kadınla seks

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Kanatpetrovlovet
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22
Registered for: 1 year 4 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Siyah bir kadınla seks

Unread post by Kanatpetrovlovet »

Dün bir kulüpte dinleniyordum ve dans pistinde siyah bir kadınla tanıştım ve yan yana dans etmeye başladım, onlar dans ederken vücutlarına dokunuyordum. Allah korusun sallanıyordu, kötü müzik çalmaya başlayınca kokteyl ikram ettim. Ve ne kadar iyi Rusça konuştuğuna hayran kaldım, bu çok açık, 15 yıldır burada yaşıyor. Birkaç kokteyl içtikten sonra elimden tuttu ve beni dans pistine çekti. Dansta çok rahattı ve kıçını benim vakarımın üzerine dayayıp ovmaya başladığında sertleştim. Bunu hissettiğinde yüzünü bana döndü ve eliyle penisimi tuttu ve kulağıma buradan ayrılmak istediğini fısıldadı.
Takside çoktan tutkuyla öpüşmeye başlamıştık. Ve evime gelip tutkuyla öpüştüklerinde, koridorda birbirlerini soydular ve ben onu masanın üzerine koydum ve nazikçe sikişmeye başladım. Böylece bir tutkuyla yatak odama taşındılar.
Sabah birlikte uyandık.
Orada uzandık, sohbet ettik, birlikte duşa gittik ve yine tutkuya yenik düştük.
Onun vücudunun o özel kokusu hâlâ burnumda var
These users thanked the author Kanatpetrovlovet for the post (total 4):
Seks tavuğu, Sexdemon2010, Sibiryak89, Shlyhoeb
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months
 Cevap: Siyahi bir kadınla seks

Unread post by Sibiryak89 »

sashkapetrovlovemom: 18 Feb 2024, 01:40 Dün bir kulüpte dinleniyordum ve dans pistinde siyahi bir kadınla birlikte oldum ve yan yana dans etmeye başladım, onlar dans ederken vücutlarına dokundum. Allah korusun sallanıyordu, kötü müzik çalmaya başlayınca kokteyl ikram ettim. Ve ne kadar iyi Rusça konuştuğuna hayran kaldım, bu çok açık, 15 yıldır burada yaşıyor. Birkaç kokteyl içtikten sonra elimden tuttu ve beni dans pistine çekti. Dansta çok rahattı ve kıçını benim vakarımın üzerine dayayıp ovmaya başladığında sertleştim. Bunu hissettiğinde yüzünü bana döndü ve eliyle penisimi tuttu ve kulağıma buradan ayrılmak istediğini fısıldadı.
Takside çoktan tutkuyla öpüşmeye başlamıştık. Ve evime gelip tutkuyla öpüştüklerinde, koridorda birbirlerini soydular ve ben onu masanın üzerine koydum ve nazikçe sikişmeye başladım. Böylece bir tutkuyla yatak odama taşındılar.
Sabah birlikte uyandık.
Orada uzandık, sohbet ettik, birlikte duşa gittik ve yine tutkuya yenik düştük.
Onun vücudunun o kendine özgü kokusu hâlâ burnumda
Siyah kadın yoktu ama Sibirya’da nereden gelebilirlerdi😄
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Anastasya 2005
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months
 Cevap: Siyahi bir kadınla seks

Unread post by Nikk »

Sibiryak89: 09 Mar 2024, 18:47 Siyah kadın yoktu ama Sibirya’da nereden gelmiş olabilirler
Bu nereden çıktı?! Peki ya Afrikalı Decembristlerin eşleri?!! :soru:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”