Kadının sevgilisi çiftin zirvesidir (efendisidir)

Karınızın cinsel sadakatsizliğine suç ortağı olun
Автор темы
xp911
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34
Registered for: 2 years
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Kadının sevgilisi çiftin zirvesidir (efendisidir)

Unread post by xp911 »

Omut46
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: biseksüel
 Re: Kadının sevgilisi çiftin zirvesidir (efendisidir)

Unread post by Omut46 »

Merhaba. Henüz böyle bir deneyimim yok ama eşimin sevgilisi var. 8 ay önce öğrendim. Üstelik bu, ailenin eski bir dostudur.
Oldukça sık iletişim kuruyoruz. Onun bir yürüyüşçü olduğunu biliyorum, sık sık özel konuşmalarında birkaç metresi olduğu ve hepsinin evli olduğuyla övünürdü. Evli kadınları sikmeyi seviyor.
Sadece benimkini de siktiğini bilmiyordum.
Onları yaktığını hala bilmiyorlar... Bütün bunların bizi nereye götüreceği hala belirsiz. Ailemi mahvetmek istemiyorum. Çocuklar var ve her şey yolunda.
These users thanked the author Omut46 for the post:
çoban
Joker27
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 100

Unread post by Joker27 »

Omut46 ve sen hala bana ne olduğunu söylemedin Biliyorsun ?
Omut46
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Omut46 »

Söylemedim. Neredeyse bir ay sonra kameradaki kaydı kontrol etmeye başladım. Gördüğümde şok oldum. Karışık duygular. Önce daha fazla öfke, sonra daha fazla heyecan. Konuşmaları dinledim ve bunun aşk olmadığını anladım. Bir gün onu yatağına sürükledi ve bu çok hoşuna gitti.
Sonuç olarak içimde daha fazla heyecan ve biraz da kıskançlık var. 8 aydır şehre gelmiyor. Ve hemen sunmadığım için bu kadar zaman sonra bunun mantıksız olduğuna karar verdim...
Bakalım, belki başka bir şeyleri kalmaz. Bir haftalığına iş için 7 Mart’ta şehre gelecek. Görünüşe göre kayınvalidemle yaşayacağım. Görelim
These users thanked the author Omut46 for the post (total 2):
Fargal94, Sibiryak89
Joker27
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Joker27 »

Omut46, muhtemelen tek sen değilsin biri onu bekliyor, o da)
Omut46
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Omut46 »

Belki. Son günlerde ruh hali daha yüksek ve yatakta daha aktif. 8 Mart’tan ve hediyelerden bahsediyor. Belki siki hediye olarak onu bekliyordur. Kamera duruyor. Her gün kontrol edeceğim. Sonra konuşabiliriz.
Joker27
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Joker27 »

Omut46, sence ona bunu söylemeye değer mi? Bilmek? Yoksa olan bitenin canlı tanığı mı olmak istiyorsunuz?
Omut46
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Omut46 »

Artık seks yapmıyorlarsa kesin bir şey söylemeyeceğim. Tekrar olursa, ki büyük ihtimalle, onların konuşmalarını dinleyip şimdiden bir karar vermek istiyorum.
Bir sevgilimin olması ve aynı zamanda ailedeki her şeyin bana uygun olması, zaten kabul edildi. Ailemi mahvetmek istemiyorum.
İdeal olarak, bunu benim bilgim dahilinde yapın. Ancak burada da nasıl biteceği belli değil. Belki tamamen küstahlaşacaktır.
Fargal94, Manfred
Joker27
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Joker27 »

Omut46, elbette ki küstahlaşacak, onlar Ona yeşil ışık yak ki saklanmadan sevişebilesin) belki daha sık gelir. Bu arada, belki bu sana da yakışır)) o zaman hemen yalayacaksın)
Omut46
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Omut46 »

Bu yüzden bunun neye yol açacağını düşünüyorum. Daha da korkutucu olanı, kadının bunun mümkün olduğunu anlayınca daha fazla sik aramaya başlaması...
Fargal94
Joker27
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Joker27 »

Omut46 ve onun böyle olmasını istemiyorsun başkası denedin mi? Bence asıl mesele seni sevmem
Omut46
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Omut46 »

Videoyu tekrar izlediğimde ve sikişmekten ve daha fazlasını istemekten nasıl aklını kaçırdığını gördüğümde, üç kişinin onu siktiğine dair fanteziler kurdum... ama gerçek hayatta böyle bir şeyi önermek bir şekilde tuhaf.
Joker27
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Joker27 »

Omut46, neden tuhaf
Omut46
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Omut46 »

Bunu kendim önermek istemiyorum. Eğer deney yapmak istediğini ima etmeye başlarsa sorun yok. Aksi halde öyle olmadığını inkar etmeye başlayacaktır...

16 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Samara , bu seçeneği kesinlikle düşünmüyorum. Kafasını uçuracağım ve bela sona erecek.
Fargal94, andylee
Joker27
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Joker27 »

Omut46 ve seninleyken o çok mütevazı ve muhafazakar ya da özgür ve ahlaksız mı?
These users thanked the author Joker27 for the post:
seksforumu_
Omut46
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Omut46 »

Evlendiğimizde bakireydim. Evde ve sokakta mütevazı ama yatakta en başından beri proaktifti. Hem oral seksten hem de oral seksten hoşlanıyor, ara sıra onun inisiyatifiyle anal seks de yapıyoruz.
Fargal94, andylee
Samara
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Samara »

Omut46: 05 Mar 2024, 09:49 Samarsky, bu seçeneği kesinlikle düşünmüyorum. Kafasını uçuracağım ve bu saçmalık sona erecek.
Herkes kendine göre, artık bu tür şeylerle pek ilgilenmiyorum, az önce biraz deneyim, 15 yıl geçti, soruyu gördüm ve hatırladım)
Omut46
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Omut46 »

Samara, tamam.
Sanırım Utangaç kızımı sikmesi Sergei’ye zaten büyük bir zevk veriyor. Zaten psikolojik olarak kendini üstün hissediyor.
seksforumu_
Автор темы
xp911
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by xp911 »

Samara: 05 Mar 2024, 09:31 Öyle bir deneyim yaşadım ki, bir çifte hükmettim, bir buçuk yıl boyunca periyodik olarak buluştular, onun üzerinde hafif derecede, erkek üzerinde ise daha şiddetli bir şekilde karısının ilgisini çektiler. Örneğin, o beni emerken onu bağladı, sürekli tokatladı, ikisine de şaplak attı vb., onu şaplak atmaya ve kemer takmaya zorladı ve eğer yeterince çabalamıyormuş gibi görünüyorsa onu cezalandırdı. Çok güzeldi
neden her şey bitti? ve nasıl tanıştınız? Bu ilişkiye nasıl girdiniz?
These users thanked the author xp911 for the post:
seksforumu_
Samara
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121

Unread post by Samara »

xp911: 05 Mar 2024, 22:32 neden her şey sona erdi? ve nasıl tanıştınız? nasıl böyle bir ilişkiye girdiniz?
Bir tanışma sitesinde tanıştık, onlar böyle bir ilişkinin başlatıcılarıydı, ilk birkaç buluşmamda az önce karşılaştım. gözlerinin önünde onu sertçe siktiler, sonra bana daha çok teklif etmeye başladılar ve ben de gerçekten reddetmedim)
These users thanked the author Samara for the post:
seksforumu_
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Saç gömlek »

Omut46: 05 Mar 2024, 10:48 Sanırım Sergei benim utangaç kızımı becermekten şimdiden büyük bir zevk alıyor. Zaten psikolojik olarak üstün hissediyor.
Sözlerinden, bu aile dostunla seks yapmaktan hoşlandığı anlaşılıyor. Basitçe söylemek gerekirse, bir aile dostundan aldığını sizden alamıyor.
Yani onun penisi seninkinden daha büyük, kamerada belindeki sorunu görmediler mi?
Fakat genel olarak elbette kişisel olarak bu durumdan pek hoşlanmıyorum.
br/>
nÖrneğin, eşler arasında çeşitli özgürlüklere izin veriyorum ama umurumda değil. Yani eşi ya da bir aile dostuyla her şeyin bu yönde gittiğini gören eşi, bu konuyu kocasıyla tartışmaya açtı. Veya birdenbire olmuş olsa bile[/url] yanlışlıkla benimle yattığını (ve bu da olabilir), ama yine de kocasına her şeyi daha sonra anlattı. Bunun gibi, bunun gibi ve bu tür saçmalıklar oldu. Bir nevi içti ya da başka bir nedenden dolayı. Ve orada ikisi, birbirlerine en yakın insanlar olduklarını göz önünde bulundurarak tüm bunlarla ne yapacaklarına zaten karar verdiler.

Fakat tüm bunlar gizli olduğunda ve o bunu yapmadığında Hiçbir şey söylemez ve dahası bir dahaki sefere olmasını bekler. Ama kocasına hiçbir şey söylemeyecek. O zaman tüm bunlarla ne yapacağımı bile bilmiyorum.
Yani neden böyle yaşıyorsun!? Sonuçta seni kazıklayan biriyle aynı çatı altında yaşıyorsun. Bu aile dostu aniden onu da kendisiyle birlikte güzel ve uzak bir geleceğe davet ederse muhtemelen sizi kim terk edecek? Mesela Latin Amerika’da bir yerde bir yıl yaşamaya karar verdi ve onu da yanına davet etti. Neden olmasın!?

Ve eğer seni mahvederse eşyalarını toplayıp senden uzaklaşmayacağının garantisi nerede?
Keşke bin yıl yaşayabilseydik. Peki, bir düşünün, bu yüz yılınızı tabiri caizse gençliğin hatalarına adayabilir ve tüm bunların sonucunda ne olacağını eğlence için görebilirsiniz. Ama bu öyle değil. Aptal ve aptal gençliğimizi ve elli yaş civarında başlayan bedenlerimizin bozulmasını hesaba katarsak çok az yaşıyoruz. Ve böylece hayatın otuz yaşında olduğu ortaya çıktı, artık yok. Ve bu otuz yılını seni becerebilecek, seni her an terk edebilecek birine ada.

Bir kişi tanıyorum. Yirmi yıl önce boşandı. Daha sonra ikinci kez evlendi. İlk eşiyle 7 yıl yaşadı. Ondan boşanmak istemedim ve bu onun inisiyatifiydi. Ve boşanma bu adam için çok zordu. Ama şimdi bu adam ilk karısına kesinlikle kayıtsız. Daha da önemlisi şu anda birlikte yaşadığı kişiyi bulduğu için ona minnettardır. Peki şu anda kiminle mutlu?

Karımı, bu aile dostuyla bir şeyler olduğunu kendisi kabul etsin diye açıklığa kavuşturmaya çalışırdım. Her şey ortadayken onu kanıtlarla köşeye sıkıştırmamak anlamında. Bırakın bunu kendisi itiraf etsin. Ona doğrudan sor; onu siktin mi? Yani, evet ya da hayır gibi, yalan söyleme şansı olmayacak şekilde sorun.
Ve Tanrı onun itiraf etmesini yasakladı.

Ve eğer itiraf ederse, o zaman bırakın ağlasın ve sonra her şey daha kolay olsun. Tüm bunlarla ne yapacağınıza ikiniz karar verebilirsiniz. Aile dostunu karanlıkta tutmaya devam edin ve onu becermeye devam etmesine izin verin. Peki, eğer hoşuna gidiyorsa neden olmasın? Ya da belki bunu üçlüye çevirebiliriz.
Peki, eğer itiraf etmezse, o zaman dürüst olmak gerekirse, o zaman ne yapacağımı bile bilmiyorum!
Eşim, hadi diyelim ki bunu nasıl yapabildin diye kırgınım falan. Ve eğer bir kaydınız olmasaydı, muhtemelen gerçekte hiçbir şey olmadığını ve sanki dalga geçiyormuşsunuz gibi düşünürdünüz. Ama kesin olarak biliyorsun ve bütün mesele de bu!

Ve bu yüzden bunu itiraf etmedi ve hatta gücendi. Peki ne yapmalıyım? Geriye kalan tek şey ona kaydı göstermek. Peki ya o zaman?
Peki kaydı göstermezseniz ve onlar buna inanmış gibi davranırsanız, o zaman bununla nasıl yaşayabilirsiniz?
Yeşil gözlü kıskançlığa yenileceksin. Bütün bunlardan dolayı hala bir tür kalp krizine ihtiyacınız var mı?
033’ü barındıramaz
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8

Unread post by 033’ü barındıramaz »

Hiç dominantımız yoktu ama isteklerini bana, kocama bildiren, emmenin veya anal vermemenin nesi yanlış diye şikayet edenler vardı.... Eşiyle konuşmaktan çekinenler ve sadece eşiyle konuşmaktan çekinenler vardı. Eh, en değersiz şey, bir eşin belirli bir şirkette elden ele dolaşması veya eşlerin kocaları için "doğru" kızları aramasıydı. Bu tür üç vakamız vardı, ikisi de ülkede gerçekleşti. üçüncüsü adam karısını sevmiyordu... daha doğrusu kadının oral seks yapma şeklini beğenmiyordu.
These users thanked the author 033’ü barındıramaz for the post:
xp911
Автор темы
xp911
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by xp911 »

Vasyanitsa: 11 Mar 2024, 20:31 ama saçmalık olmadan
Kabul ediyorum, ben de bir çiftte dürüstlükten yanayım

11 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
mees3033: 13 Mar 2024, 13:39 Eh, en değersiz şey eşin bir süre içinde elden ele dolaşmasıdır. belirli bir şirket ya da eşler kocaları için "doğru" " kızları arıyorlardı
bana bu konuda daha fazla bilgi verebilir misin?
seksforumu_
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Christmas_Christmas »

xp911: 05 Mar 2024, 00:11 Kimin böyle bir deneyim yaşadığını paylaşın. karısının sevgilisi çifte hakimdir. Bir çifte ait. Belki bu konu BDSM kısmıyla kesişebilir.
böyle şeyler yapabilmek için hem kadının hem de kocanın bunu “eşit” algılaması gerekiyor. ... Bir sevgilinin kocasına ve kendisine hakim olacağı düşüncesiyle neredeyse "boşalmayan" kadınlar var.... ama asıl önemli olan kocası üzerinde olması))))...
tam tersine, koca, kocasının huzurunda karısına bir sevgilinin hakimiyeti altına gireceği "fikri" ile tahrik olur...
fakat her iki eş için de, her ikisi için de karı koca, bunu istemek için... bunu söylemek için çok çabalamanız gerekir...
it sadece erotik bir filmde heyecan verici görünür...ama gerçek hayatta....ne yazık ki, pek değil..
Durumu biliyorum.... birkaç evli çift... komşular... pek arkadaş değillerdi ama birbirlerini çok iyi tanıyorlardı... ve dolayısıyla birinin kocası Kartlarda kaybeden çiftlerden ilki para, sonra bir ev ve bir araba..
nşaka bir yana ama komşu evli çiftler ya borcunu ödemesini ya da karısının kendisi için herkesin önünde özür dilemesini talep etti kocasının kaybı...
evli çift ikinci seçeneği seçti.... bunun üzerine kadın tamamen çırılçıplak soyuldu ve dizlerinin üzerine çöktürüldü ve herkesin önünde af dilemeye zorlandı... çıplak.. . sonra onunla "antrenman" oynadılar...
hiçbiri bacaklarını iki yana açarak ayakta durmadı ve onu dört ayak üzerinde orada bulunanların bacaklarının arasına "sürünmeye" zorladılar.. . hem erkekler hem de kadınlar.... başı aşağıda sürünürken bir "daire" oluşturdular ve zavallı şey herkesin bacaklarının arasından bir değil, iki, hatta üç daire kesmek zorunda kaldı...
tüm bunları kocasının gözü önünde yaptı..
Sonunda koca bu utanca dayanamadı, kendisi içti... ve....
ancak hiçbir şey olmadı ... arkadaşlarından hiçbiri karısına parmağını bile sürmedi...
bu yüzden böyle şeyleri hayal etmek daha iyidir, Allah korusun, kendinize ve eşinize böyle bir şey yaşamayın. .

15 saat 20 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
geceleri bir şey beni açıklamalara çekiyor... yine bana sorulmayan yere gidiyorum...
andylee
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 160
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by andylee »

Omut46: 05 Mar 2024, 10:28 Evlendiğimizde bakireydim. Evde ve sokakta mütevazı ama yatakta en başından beri proaktifti. Hem oral seksten hem de oral seksten hoşlanıyor, ara sıra anal seks de yapıyoruz ve onun inisiyatifiyle.
altın, eş değil
These users thanked the author andylee for the post (total 2):
Omut46, seksforumu_
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

kahretsin... bir metresin evli bir çifte hükmetmesi olur mu?
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
Omut46, xp911, seksforumu_
Автор темы
xp911
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by xp911 »

Natali_Natali: 01 Apr 2024, 15:31 sonra onunla küçük tren oynadılar...
Neden bahsettiğini anlıyorum. "Kazara" aşağılanmayı tanımlıyorsunuz. Bunu kimse planlamadı, kimse tartışmadı. Ve demek istediğim, örneğin bir çift, izin verilenlerin sınırları, tüm tabular vb. konusunda bir erkekle aynı fikirde olduğunda. Ve daha sonra, örneğin, tüm katılımcıların hoşuna giderse, bir çift hafta sonu onu ziyarete gelebilir ve onun emrinde olabilir (sadece seks değil).
bir metresin evli bir çifte hükmetmesi olur mu?
Elbette olur. Üstelik bu, bir çiftin bir çifte hükmetmesi durumunda olur. Herkesin birbirini sevmesinin de çok heyecan verici olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar bi olmasam da, eğer çok uyarılırsam, onunla cinsel ilişkiye girebileceğimi düşünüyorum bir kıza gerçekten aşık olan bir adam.
Last edited by xp911 on 01 Apr 2024, 20:49, edited 1 time in total.
seksforumu_
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

xp911: 01 Apr 2024, 20:35 çift, izin verilenlerin sınırları, tüm tabular vb. konularda erkekle aynı fikirde.
damn... prensipte sen dünyadaki her şey üzerinde hemfikir olabilir)) ))... ve bu tür şeyler hakkında da...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
xp911, seksforumu_
Автор темы
xp911
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by xp911 »

bir metresin evli bir çifte hükmettiği olur mu?
Elbette olur. Üstelik bu, bir çiftin bir çifte hükmetmesi durumunda olur. Herkesin birbirini sevmesinin de çok heyecan verici olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar bi olmasam da, eğer çok uyarılırsam, onunla cinsel ilişkiye girebileceğimi düşünüyorum bir kıza gerçekten aşık olan bir adam.
These users thanked the author xp911 for the post (total 2):
Christmas_Christmas, seksforumu_
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

xp911: 01 Apr 2024, 20:50 Herkesin birbirini sevmesi de çok heyecan verici olur diye düşünüyorum.
damn...insanlar yaşıyor)))...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
seksforumu_
Parapara
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Parapara »

Eşim aradı ve evde MFM’ye karşı olmayan bir misafirimiz olduğunu söyledi. Eve geldiğimde (başka bir şehirdeydim) zaten yarı çıplaklardı, kapının eşiğinden misafire kadar söyledikleri gibi - gördüğünüz gibi kocam sizi emerse sorun yaşamaz. Peki, dizlerimin üstündeyim ve hadi emelim. Konuk bir şekilde inisiyatifi hemen ele geçirdi ve yola çıktık: şöyle dur, şunu şunu yap. Emir verdi ama bunu nasıl söyleyebilirim - sınırların dışına çıkmadan falan. Genel olarak herkes her şeyi beğendi. Sabah ayrıldığımız ve telefon numaralarımızı paylaşmadığımız için çok yazık, yoksa kesinlikle tekrar yapardım. İki fahişe rolünde eşimle birlikte olmak çok eğlenceliydi.
These users thanked the author Parapara for the post (total 2):
xp911, Ahah
Krosius
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Krosius »

Bu seçeneği gerçekten uygulamak istiyorum, kız da meyilli, onu yavaş yavaş ikna ediyorum ve her şeyin yoluna gireceğini düşünüyorum. Her ikisi de bir yetişkin (45-50 yaş arası) tarafından tahrik ediliyor; baskın bir alfa erkek, sürekli olarak onun için ana sikici olacak ve periyodik olarak beni onun gözlerinin önünde emmeye zorlayacak.
These users thanked the author Krosius for the post:
Ahah
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Boynuzlamak”