Seks hikayeleri

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Maksimum 5428
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 1 year 2 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Seks hikayeleri

Unread post by Maksimum 5428 »

Bir sorunla karşılaştım, bunun beni etkileyeceğini hiç düşünmemiştim. Bir kız kardeşim var, benim değil, biraz mesafeli, 28 yaşındayım, 37 yaşında. Birbirimizi yeni öğrendik, ilk evliliğinden bir kızı var, resmi olarak boşanmış.

İnce, siyah saçlı, güzel sesli, sık sık birbirlerini görmeye, onları ziyarete gelmeye başladılar ve zamanla ona karşı bir yük olduğunu fark etmeye başladılar. Onunla yatma arzusu. Hatta uzaklaşmayı umarak buluşmayı bıraktım ama arzu yoğunlaştı. İnternette akraba değilsek endişelenecek bir şey olmadığını okudum. Ama kız kardeşime nasıl ipucu vereceğimi bilemiyorum. Konuştuğumuzda hiçbir şey konuşmadık, sadece kendi meselelerimiz hakkında sohbet ettik. Yaz yaklaşıyordu ve onu kulübeye davet etmeye karar verdim ve buhar banyosu yapacağımı söyledim. Oldukça sakin tepki verdi, belki de ipucunu bile anlamadı. Ancak işini gerekçe göstererek reddetti. Sanırım işe yaramadı. Ancak bir ay sonra ikinci bir teklifte bulunarak kulübeden bir fotoğraf gönderdi. Burada eridi, görünüşe göre o da doğada dinlenmek istiyordu. Taksi çağırdım, üşütmemek için gecelerin serin olduğunu söyleyerek kızını götürmemesini istedim. Bütün bunlar kız kardeşimi tek başına dışarı çıkarmak için bir bahaneydi. Tartışmadı, kızını arkadaşına bırakıp yalnız geldi. Onunla tanıştım, sarıldım ve dudaklarından öpmek istedim ama cesaretim yoktu. İlk tanışmamıza rağmen dudaktan öpüştük.

Izgara kebap yaptım, güzelce yedik ve evin yanındaki salıncakta oturduk. Hamama gidip buhar banyosu yapmasını önerdim. Ancak kız kardeşi, yanına mayo almadığını öne sürerek reddetti. Yakınlığı ima ederek dizini kot pantolonunun üzerinden yavaşça okşamaya başladım. Ama ya farklı algıladı ya da hiçbir şey anlamadı. Akşamı akşama kadar evde geçirdik. Gün batımına baktık ve eve girdik. Kız kardeşim yarın kızını almak için daha erken kalkması gerektiğini söyledi. Görünüşe göre planım başarısız oldu. Nerede uyuyacağımı sordu. Aynı yatakta birlikte uyumamızı önerdim. Reddetti ve ikincinin serbest bırakılmasını istedi. Üzerinde pek çok şey yatıyordu, ikinci yatağı ona ayırdım ama seksle ilgili düşünceler gitmedi. Mutfağa gidip bardağını şarapla doldurdum ve biraz uyku hapı attım. Sonra kendine bir bardak doldurdu ve odaya dönerek ona bir içki ikram etti. Kız kardeş, içinde uyku ilacı olduğunu bilmeden bardağı aldı ve birkaç yudum aldı. Hiçbir şey fark etmemiş gibi görünüyordu. Odada, her birimiz uzaktaki kendi yatağımıza oturduk ve sohbet ettik. Bu arada ev sıcaktı; üzerimde bir tişört ve şort vardı. Kız kardeşim hafif bir bluz, yelek ve kot pantolon ve hatta çorap giyiyor. Kışın olduğu gibi giyindim. Yeleğini çıkarmasını önerdim, o da kabul etti.

Daha çok içtik ama uyku haplarının hâlâ bir etkisi olmadı. Filmlerde bu bir şekilde hızlı bir şekilde gerçekleşir. Ona hafif bir masaj teklif ettim, yatmayı tercih edeceğini söyledi. Bu arada, kıyafetlerimle uzandım. Mutfağa gittim, masayı topladım ve sigara içtim. •••Geri döndüğümde küçük kız kardeşimin baygın olduğunu ve sırt üstü yattığını gördüm. Onu aradım ama yanıt gelmedi. Sanki önemli bir şey öğrenmek istiyormuşum gibi ona doğru yürüdüm ve omuzlarından sarstım. Sonuç olarak ölü gibi uyuyor. Yanına oturdum ve dudaklarını ve hafif açık ağzını inceledim. Parmağını dikkatlice alt dudağının üzerinde gezdirdi, sonra onu dudaklarından öpmeden duramadı. Hiçbir tepki olmadı. Yani uyku hapları işe yaradı. Ve onu tekrar aralık dudaklarından öpmeye başladım. Sonra kot pantolonumun düğmesini açtım, fermuarımı açtım ve pantolonu üzerinden çekip bacaklarını açığa çıkardım. Bu arada külotu sade, siyah. Tanga değil. Külotumun içinden dudaklarıma dikkatlice dokundum ve orasının ıslak olup olmadığını anlamaya çalıştım. Sonunda parmağımı külotumun altına sokup amımın içinde hareket ettirdiğimde oraların çöl kadar kuru olduğunu fark ettim. Acaba uyandığında ona oraya dokunduğumu hissedecek mi? Bluzumu ve sutyenimi çıkardım, kız kardeşimin vücudunu tamamen ortaya çıkardım ve ona hayran olmaya başladım.

Şortumu çıkardım ve penisim hemen ayağa kalktı. Onu yüzüstü yatırdım ve kıçına hayran kaldım. Uyuyan kız kardeşime baktığımda, onu sarstım ve içine girmeye cesaret edemedim, uyandığında onu becerdiğimi anlayacağından korkuyordum. Seks yapma arzusu çılgıncaydı. Arkasına geçtim ve başımı çöreklerinin arasında hareket ettirmeye başladım. Sonra onu sırtüstü çevirdi ve başını aralık dudaklarına yaklaştırıp onu hareket ettirmeye başladı. Daha sonra orospu saçından yakalayıp parmaklarımla ağzını açtım, penisimi içeri soktum ve onu itmeye başladım. Ağzım akıyordu ve ağzım sıcaktı, bu yüzden zevk aldım.

Kız kardeşimi ağzından siktikten sonra zaten zirveye ulaşmıştım ama içeri boşalmaya cesaret edemedim , Biraz daha boğulurdum, penisimi çıkardıktan sonra bolca dudaklarına ve yüzüne geldim. Hatıra olsun diye fotoğraf çektim. Zorlukla kot pantolonunu çıplak poposuna çekti ve düğmelerini ilikledi. Onu tekrar yerine koydum ve sanki hiçbir şey olmamış gibi davrandım. Bir peçete alarak yüzünü sildi, dudaklarını boyamaması iyi, yoksa ruj bulaşırdı. Sonra yanına uzandım, ona sarıldım ve uykuya dalmak üzere olduğumu hissederek bir süre orada yattım. Uyuyan kız kardeşimi dudaklarından öptükten sonra yatağıma gittim, ışığı kapattım ve uykuya daldım.

Sabah her şey sıradandı. Hiçbir şey fark etmedi, hazırlanmasına yardım ettim ve eve bir taksi çağırdım. Ayrılmadan önce sarıldık ve beni yanağımdan öptü. Ve hatıra olarak, kız kardeşimin yüzünde hala penisimin ve spermimde de onun yüzünün fotoğrafları var.
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years 1 month
 Re: Seks hikayeleri

Unread post by Fargal94 »

Pardon, bu sizin fanteziniz mi?
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Tanya »

Öğrenin, yazardan bir şeyi kesin. Ve adil olacak!
These users thanked the author Tanya for the post:
Fargal94
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by çapkın »

Tania: 07 May 2024, 22:29 Eğer öğrenirse yazardan bir şeyler keser. Ve bu adil olacak!
Bu bir fantezi, kurgusal bir hikaye olduğu için yalnızca fantezide kesilecek!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”