St. Petersburg kızlarını test etmek istiyorum. Kimin umurunda?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Bay Levi
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 2 months
Orientation: heteroseksüel
 St. Petersburg kızlarını test etmek istiyorum. Kimin umurunda?

Unread post by Bay Levi »

Meslektaşlarım, herkese merhaba! Bu düşünce aklıma geldi. Birçok kişi eskortlarla (fahişelerle) iletişime geçmekten korkuyor. Kirli olduğunu söylüyorlar... Ama! Geçenlerde denedim ve şunu söylemek istiyorum ki bu her anlamda en saf kız. Bir kanal açmak istiyorum (nerede olduğunu henüz bilmiyorum)

St. Petersburg’daki kızları çekmek istiyorum. Ve kızlara atıfta bulunarak üzerlerine makaleler yazın... En küçük ayrıntısına kadar. Eğer kabul eden olursa yüzsüz bir video yapacağım. Her şeyi anlatacağım. Amın tadı eşek gibi... Siz benim yatırımcım olacaksınız. Çip yapıyoruz ve miktar tahsil ediliyor. Test ediyorum ve bir makale yazıyorum.

O zaman belki bunu ilginç bir projeye dönüştürebileceğimizi düşünürüz. Tüm bağışçılarla iletişim halinde olacağım. Bir sohbet veya forum başlığı oluşturalım. Hadi karar verelim...
These users thanked the author Bay Levi for the post:
seksforumu_
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: St. Petersburg kızlarını test etmek istiyorum. Kimin umurunda?

Unread post by sapık »

Harika fikir. Bunun yatırımcı bulmak için hedef site olup olmadığından emin değilim.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”