St. Petersburg’lu genç bir eşcinsel adam, alışılmadık ilgi alanlarına sahip arkadaşlar arıyor.

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
Yulian_San
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Registered for: 1 year 4 months
Orientation: eşcinsel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 St. Petersburg’lu genç bir eşcinsel adam, alışılmadık ilgi alanlarına sahip arkadaşlar arıyor.

Unread post by Yulian_San »

Merhaba, 24 yaşındayım.
Görünüş birçok kişi için son derece önemli, bu yüzden hemen söyleyeceğim. Görünüş olarak ucube gibi görünmüyorum ama fazla kiloluyum. 177 boyumla 98 kiloyum.
Ayrıca 13cm pantolonumda fazla bir şey yok.
Yine de ben genel bir insanım ve aynı olanları arıyorum, tüm aktifler ve pasifler, sadece sohbet etmekle bile ilgilenmiyorum. Aynı düşünce yapısına sahip değiliz, sadece sonuca üzüldüm. Her şey, aynı anda ve her şekilde, yakınlığın hoşuma giden yanı da bu.

Şimdi de iyi şeylere gelelim. St.Petersburg’da yaşıyorum, canlı iletişim ilginç. Kim olduğunuzun ve neye benzediğinizin pek önemi yok, benim vücut tipime sahip erkekler de hoş karşılanır, b olmadan. Tek dileğim +- benim yaşımda olman.

Artiodaktillerin anüsleri çok ilgimi çekiyor. Bununla ilgili videolar fisting konusuna olan ilgimi artırdı. Gençliğimde birkaç köpekle deneyimim vardı, bu yüzden ilgi hiç yoktan ortaya çıkmadı.

Seks veya saçmalık gibi şeyleri bile seviyorsanız, bunlardan bahsederim BT. Burada çeşitli sorularım ve ilgi alanlarım var, çoğunlukla sorularım var ama deneyimim yok.

Eğer bir şey varsa, sepetime yazmam daha iyi, aksi takdirde foruma pek sık oturmuyorum: Yulik_San

İletişime geçin, umarım benimle tanıştığınıza memnun olursunuz
These users thanked the author Yulian_San for the post:
Saf seks

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”