Kız evlatlık. Kayınpeder, kocasının yokluğunda gelinini sikebilir mi?
-
Автор темыGurme
- Sürtünmeler
- Total posts: 372
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: biseksüel
Kız evlatlık. Kayınpeder, kocasının yokluğunda gelinini sikebilir mi?
Kötü ifade edilmiş olabilir. Ama gelinimle yaşıyorum. Kocası... oğlum... vardiyada çalışıyor. Vardiyalar altı aya kadar sürüyor. Nasıl ve neden başka bir soru.
-
- Orgazm!
- Total posts: 559
- Registered for: 1 year 6 months
-
Автор темыGurme
- Sürtünmeler
Cevap: Rüya görmek. Kayınpeder, kocasının yokluğunda gelinini sikebilir mi?
Peki, sevgi ve rıza ile nedir?
-
- Orgazm!
Bence çok aptalca bir soru. Ama cevap vereceğim, bu herkesin her şeyden memnun olduğu zamandır. ve herkes mutlu.
- These users thanked the author Dal for the post (total 4):
- Ded, Fargal94, Slogancı, Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Bu soruyu oğlunuza sorun.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
- Registered for: 2 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
3. kesinlikle bulaşıcı değil! :zeki:
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 1 year 5 months
Anlamayan biri olmaktansa baba olmak daha iyidir, sağlık ve aile için de daha iyidir. Bence de.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 9 months
Genel olarak sanırım Hayatta her zaman her şeyi yerine koyar. Ve kural olarak ahlak, insanların durumu iyi olduğunda ortaya çıkar.
Fakat sorunlar ciddi olduğunda ahlaka zaman kalmaz ve şu ya da bu sorunun bir şekilde çözülmesi gerekir.
nYani kocanız ve oğlunuzun seyahatte yani vardiyalı olarak seyahat ettiğini söylüyorsunuz.
Peki, karısı için ne yapmalı? Başkalarının yastıkları üzerinde bir yerlerde dolaşmaktansa ara sıra seninle yatması onun için daha iyi olurdu. Kendilerinden ne beklenebileceği belli olmayan bazı tuhaf solcu adamlarla. Peki ya sağlık açısından, ya bir tür saldırganlık ya da şiddet açısından.
Gelinim solak bir adamla sevişiyormuş gibi, her şey yolundaydı ve sonra reddetmeye başladı, ve şöyle dedi: Hadi tehdit edelim. Ve neredeyse baltayla eve girecek. Peki ne yapmalı!?
Genel olarak en önemli şeyi yazmadınız; oğlunuz tüm bunları biliyor mu, bilmiyor mu?
Başlangıcı okuyun Sessiz Don’un. Başlangıçta akrabaların, gelinini sikmeye başlayan sarhoş babalarını öldüresiye dövdüğü bir sahne var.
Bence bu garip bir durum çünkü devrimden önce Don’da Kazak kadınları oldukça özgür ahlak.
Kazaklar askerlik yapmak zorunda kaldılar ve uzun süre evlerinden ayrıldılar. Altı ay veya daha uzun süre. Ve bu sorun değildi. Ve Sessiz Don’u okursanız, oradaki Kazak kadınları kocalarının yokluğunda sağa sola sikiştiler ve kimse onlara bunu söylemedi. Ve kocalar ayrıca karısının şu anda köyünden biriyle sikiştiğini de biliyorlardı. Ve onu bundan alıkoymanın hiçbir yolu yok. Çünkü fil sağlığına sahipler ve seks olmadan onun için kesinlikle zor.
Sessiz Don, Grigory Melekhov’un erkek kardeşinin karısının kocasını özlediği ve onun hizmetine gittiği bir sahneyi anlatıyor. O günlerde bu hoş karşılanırdı; eşler zaman zaman Kazaklara hizmet etmeye gelirdi. Bu yüzden yaya geçidine doğru ilerledi. İstasyonlardan birinde, içinde atların ve astsubay veterinerin bulunduğu ısıtmalı bir araçla Kazak askeri trenine gitmek istedim. Karısının seks için anlaştığı kişi. Ve St. Petersburg’a doğru giderken, onu sonuna kadar becerdi. Ve tüm bunlar Sessiz Don’da tamamen doğrudan ve ipucu olmadan anlatılıyor. Yine de kocasının yanına gitti. Hatta belki daha sonra ona bundan bahsetmiştir. Romanda bundan hiç bahsedilmediği doğrudur.
Fakat yine de tüm bunlara rağmen oğullar, gelininin üzerine tırmanan babayı öldüresiye dövmüşlerdir. Görünüşe göre gelinin Kazaklar arasında sola gitmesi mümkündü. Ama görünen o ki bir babanın gelinini sikmesi imkansızdı.
Bu, oğlunun kızını becerdiğinin farkına vardığı zamandır.
Genel olarak sanırım Hayatta her zaman her şeyi yerine koyar. Ve kural olarak ahlak, insanların durumu iyi olduğunda ortaya çıkar.
Fakat sorunlar ciddi olduğunda ahlaka zaman kalmaz ve şu ya da bu sorunun bir şekilde çözülmesi gerekir.
nYani kocanız ve oğlunuzun seyahatte yani vardiyalı olarak seyahat ettiğini söylüyorsunuz.
Peki, karısı için ne yapmalı? Başkalarının yastıkları üzerinde bir yerlerde dolaşmaktansa ara sıra seninle yatması onun için daha iyi olurdu. Kendilerinden ne beklenebileceği belli olmayan bazı tuhaf solcu adamlarla. Peki ya sağlık açısından, ya bir tür saldırganlık ya da şiddet açısından.
Gelinim solak bir adamla sevişiyormuş gibi, her şey yolundaydı ve sonra reddetmeye başladı, ve şöyle dedi: Hadi tehdit edelim. Ve neredeyse baltayla eve girecek. Peki ne yapmalı!?
Genel olarak en önemli şeyi yazmadınız; oğlunuz tüm bunları biliyor mu, bilmiyor mu?
Başlangıcı okuyun Sessiz Don’un. Başlangıçta akrabaların, gelinini sikmeye başlayan sarhoş babalarını öldüresiye dövdüğü bir sahne var.
Bence bu garip bir durum çünkü devrimden önce Don’da Kazak kadınları oldukça özgür ahlak.
Kazaklar askerlik yapmak zorunda kaldılar ve uzun süre evlerinden ayrıldılar. Altı ay veya daha uzun süre. Ve bu sorun değildi. Ve Sessiz Don’u okursanız, oradaki Kazak kadınları kocalarının yokluğunda sağa sola sikiştiler ve kimse onlara bunu söylemedi. Ve kocalar ayrıca karısının şu anda köyünden biriyle sikiştiğini de biliyorlardı. Ve onu bundan alıkoymanın hiçbir yolu yok. Çünkü fil sağlığına sahipler ve seks olmadan onun için kesinlikle zor.
Sessiz Don, Grigory Melekhov’un erkek kardeşinin karısının kocasını özlediği ve onun hizmetine gittiği bir sahneyi anlatıyor. O günlerde bu hoş karşılanırdı; eşler zaman zaman Kazaklara hizmet etmeye gelirdi. Bu yüzden yaya geçidine doğru ilerledi. İstasyonlardan birinde, içinde atların ve astsubay veterinerin bulunduğu ısıtmalı bir araçla Kazak askeri trenine gitmek istedim. Karısının seks için anlaştığı kişi. Ve St. Petersburg’a doğru giderken, onu sonuna kadar becerdi. Ve tüm bunlar Sessiz Don’da tamamen doğrudan ve ipucu olmadan anlatılıyor. Yine de kocasının yanına gitti. Hatta belki daha sonra ona bundan bahsetmiştir. Romanda bundan hiç bahsedilmediği doğrudur.
Fakat yine de tüm bunlara rağmen oğullar, gelininin üzerine tırmanan babayı öldüresiye dövmüşlerdir. Görünüşe göre gelinin Kazaklar arasında sola gitmesi mümkündü. Ama görünen o ki bir babanın gelinini sikmesi imkansızdı.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 3):
- Juravl, tahmini, Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 339
Biraz şişman.
Tıpkı woomer ru forumu gibi. En şişman ve en aptal troller orada. Bu konu oradan kopyalanmış gibi görünüyor.
Tıpkı woomer ru forumu gibi. En şişman ve en aptal troller orada. Bu konu oradan kopyalanmış gibi görünüyor.
-
Автор темыGurme
- Sürtünmeler
Soru aptalca olabilir... yalnızca cevaplar soruya benzer. Nazik ol!
-
- En güçlü orgazm!
Yani soruyu yanıtlamadınız; oğlunuz karısını becerdiğinizi biliyor mu bilmiyor mu?
Sorun ne?
Yani soruyu yanıtlamadınız; oğlunuz karısını becerdiğinizi biliyor mu bilmiyor mu?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Registered for: 2 years 11 months
Vasyanitsa: ↑28 Feb 2024, 20:31 Sessiz Don’un başlangıcını okuyun. Başlangıçta akrabaların, gelinini sikmeye giden sarhoş babalarını öldüresiye dövdüğü bir sahne var.
Zeki adam! Aptal tavsiyeler vermeden önce! Kendiniz okuyun ki kimin kime tecavüz ettiğini, kimin babasının canını aldığını öğrenin!Ancak yine de , tüm bunlarla birlikte babam tırmandığı için Oğulları gelinlerini öldüresiye dövdü.
-
- En güçlü orgazm!
Nedense Aksinya’nın kendisinden ve babasından değil, oradaki birinin gelininden bahsettiklerini düşündüm.
Bu arada, elli yıllık geçmişi beğendim. -yaşlı adam.
Görünüşe bakılırsa yaş sınırı elli yıldı.
Ancak...
********** *************************************************** ***** ***************************
Bölüm 1 bölüm 6
Aksinya evlendirildi on yedi yaşındayken Stepan’a. Onu Don’un diğer tarafındaki Dubrovka çiftliğinden kumlardan aldılar.
Teslim olmadan bir yıl önce, çiftlikten yaklaşık sekiz mil uzaktaki bozkırda sonbaharda çiftçilik yaptı.
Gece elli yaşındaki yaşlı adamın babası tripodla ellerini bağlayıp
ona tecavüz etti.
- Eğer bunu söylersen seni öldürürüm tek kelime et ve sus - Peluş
ceketi ve taytları galoşlarla yok edeceğim. O yüzden şunu unutma: Eğer bir şey olursa seni öldüreceğim... - ona
söz verdi.
Geceleri Aksinya, üzerinde sadece yırtık bir iç çamaşırıyla koşarak çiftliğe geldi.
Annesinin ayaklarının dibinde yattığını, hıçkırıklarla boğulduğunu anlattı...
Annesi ve görevden yeni dönen Ataman adlı ağabeyi koşum takımına bağladı
atların arabasına binip Aksinya’yı yanlarına alıp babalarını görmeye gittiler. Sekiz mil uzakta, erkek kardeş neredeyse atları ateşe veriyordu. Baba kampın yakınında bulundu. Sarhoş bir halde uyuyordu
yayılmış bir palto üzerinde yatıyordu, yanında da boş bir votka şişesi vardı.
Aksinya’nın gözleri önünde, kardeşi barkın kancasını çıkardı. Şezlonga binip uyuyan babasını ayaklarıyla kaldırdı, ona kısaca bir şey sordu ve zincirlenmiş mavnayla
yaşlı adamın burun köprüsüne vurdu. Annesiyle birlikte yaklaşık bir buçuk saat boyunca onu dövdüler. Her zaman uysal olan yaşlı anne, baygın kocasının saçını çılgınca çekti, erkek kardeş ise ayaklarıyla denedi. Aksinya şezlongun altında yatıyordu, başını örtüyordu, sessizce
titriyordu...
Işıklar doğmadan yaşlı adamı eve getirdiler. Acınası bir şekilde inledi, gözleriyle odayı karıştırdı, gizli Aksinya’yı aradı. Kesilen kulağından yastığa kan damlıyordu. Akşam saatlerinde hayatını kaybetti. İnsanlara bir sarhoşun
arabadan düşüp öldüğü söylendi.
**************************** ************* ***************************************** ***************************
Evet haklısın, kafam karıştı. Bu hile değildi.
Nedense Aksinya’nın kendisinden ve babasından değil, oradaki birinin gelininden bahsettiklerini düşündüm.
Bu arada, elli yıllık geçmişi beğendim. -yaşlı adam.
Görünüşe bakılırsa yaş sınırı elli yıldı.
Ancak...
********** *************************************************** ***** ***************************
Bölüm 1 bölüm 6
Aksinya evlendirildi on yedi yaşındayken Stepan’a. Onu Don’un diğer tarafındaki Dubrovka çiftliğinden kumlardan aldılar.
Teslim olmadan bir yıl önce, çiftlikten yaklaşık sekiz mil uzaktaki bozkırda sonbaharda çiftçilik yaptı.
Gece elli yaşındaki yaşlı adamın babası tripodla ellerini bağlayıp
ona tecavüz etti.
- Eğer bunu söylersen seni öldürürüm tek kelime et ve sus - Peluş
ceketi ve taytları galoşlarla yok edeceğim. O yüzden şunu unutma: Eğer bir şey olursa seni öldüreceğim... - ona
söz verdi.
Geceleri Aksinya, üzerinde sadece yırtık bir iç çamaşırıyla koşarak çiftliğe geldi.
Annesinin ayaklarının dibinde yattığını, hıçkırıklarla boğulduğunu anlattı...
Annesi ve görevden yeni dönen Ataman adlı ağabeyi koşum takımına bağladı
atların arabasına binip Aksinya’yı yanlarına alıp babalarını görmeye gittiler. Sekiz mil uzakta, erkek kardeş neredeyse atları ateşe veriyordu. Baba kampın yakınında bulundu. Sarhoş bir halde uyuyordu
yayılmış bir palto üzerinde yatıyordu, yanında da boş bir votka şişesi vardı.
Aksinya’nın gözleri önünde, kardeşi barkın kancasını çıkardı. Şezlonga binip uyuyan babasını ayaklarıyla kaldırdı, ona kısaca bir şey sordu ve zincirlenmiş mavnayla
yaşlı adamın burun köprüsüne vurdu. Annesiyle birlikte yaklaşık bir buçuk saat boyunca onu dövdüler. Her zaman uysal olan yaşlı anne, baygın kocasının saçını çılgınca çekti, erkek kardeş ise ayaklarıyla denedi. Aksinya şezlongun altında yatıyordu, başını örtüyordu, sessizce
titriyordu...
Işıklar doğmadan yaşlı adamı eve getirdiler. Acınası bir şekilde inledi, gözleriyle odayı karıştırdı, gizli Aksinya’yı aradı. Kesilen kulağından yastığa kan damlıyordu. Akşam saatlerinde hayatını kaybetti. İnsanlara bir sarhoşun
arabadan düşüp öldüğü söylendi.
**************************** ************* ***************************************** ***************************
-
Автор темыGurme
- Sürtünmeler
Herkese topluca cevap vereceğim. Hayat Sholokhov ve Sessiz Don değil... o kadar çok dönüş yapıyor ki... nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 702
Yoksa onu o kadar çok mu seviyorsunuz ki diğerleri görünmüyor?
Ben Sormaktan utanıyorum: Gelininiz dışında başka kimse yok mu?
Yoksa onu o kadar çok mu seviyorsunuz ki diğerleri görünmüyor?
-
Автор темыGurme
- Sürtünmeler
Görüyorsun...olay şu ki...eğer sen ve ben ıssız bir adada olsaydık, o zaman seni sikerdim çünkü başka kimse yok. Neden gelin? Çünkü aksi takdirde onu başkasına verirdi...
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Registered for: 2 years 6 months
Rıza sahibi yetişkinler, yasalarca yasaklanmadığı sürece istediklerini yapabilirler. Ama kanun gelininizi sikmeyi yasaklamıyor.
-
Автор темыGurme
- Sürtünmeler
-
- En güçlü orgazm!
Yani hâlâ cevap vermediniz. Oğlunuz farkında mı değil mi?
Yoksa henüz anlamadınız mı?
Yoksa henüz anlamadınız mı?
-
Автор темыGurme
- Sürtünmeler
Herkesi nasıl mahvettin... Oğlunun bunu neden bilmesi gerekiyor?
-
- Orgazm!
Ama kaltak, ben vermezdim sana! !!)))
Ve adada....Bu tür girişimlerin ilk denemesinde, seni tereddüt etmeden öldürür veya sakat bırakırdım...
Komik cevap))Gourmet: ↑29 Feb 2024, 00:54Görüyorsun...olay şu ki...eğer sen ve ben ıssız bir adada olsaydık, o zaman seni sikerdim, çünkü orada başka kimse yok. Neden gelin? Çünkü aksi takdirde onu başka birine vermişti...Sormaya utanıyorum: gelininizden başka kimsenin olmayacağı kadar kısıtlamalar altında mı yaşıyorsunuz?
Yoksa onu o kadar çok mu seviyorsunuz ki geri kalanlar ona kızıyor? görünmez mi?
Ama kaltak, ben vermezdim sana! !!)))
Ve adada....Bu tür girişimlerin ilk denemesinde, seni tereddüt etmeden öldürür veya sakat bırakırdım...
-
Автор темыGurme
- Sürtünmeler
Gönderildi 1 dakika 2 saniye sonra:
Sana nasıl emileceğini de öğretirdim) ))
Nereye gittin sen))))
Gönderildi 1 dakika 2 saniye sonra:
Sana nasıl emileceğini de öğretirdim) ))
-
- Orgazm!
Dreamer))
-
Автор темыGurme
- Sürtünmeler
Hayır... hayalperest değilim... Gözlerinde sikin üstüne oturmak istediğini ama korktuğunu görüyorum bir şey
-
- En güçlü orgazm!
Hayatta pek çok ilginç şey var. Bu hayatta biri mesela hasta, hayata tutunuyor, daha çok yaşamak istiyor. Yapılacak bir şey, öğrenmek isteyeceğim bir şey. Bu hayatta yapmaya vakit bulamadığım bir şey vardı. Ve sen bir yetişkin olarak hayatını bu saçmalıklarla, bu trollemelerle harcıyorsun.
NEDEN?
Yine trollüyorum! Peki gerçek ne öyle! Eğer gençsen, o zaman bunu bir şekilde anlayabiliyorum. Ama eğer bir yetişkinsem tüm bunların neden böyle olduğunu anlamayı reddediyorum.
Hayatta pek çok ilginç şey var. Bu hayatta biri mesela hasta, hayata tutunuyor, daha çok yaşamak istiyor. Yapılacak bir şey, öğrenmek isteyeceğim bir şey. Bu hayatta yapmaya vakit bulamadığım bir şey vardı. Ve sen bir yetişkin olarak hayatını bu saçmalıklarla, bu trollemelerle harcıyorsun.
NEDEN?
- These users thanked the author Saç gömlek for the post:
- Dal
-
Автор темыGurme
- Sürtünmeler
Anlamıyorsun. Ben dahil diğerleri gibi neden her varile tırmanıyorsun?Vasyanitsa: ↑29 Feb 2024, 04:43 Pekala, yine trollüyorum! Peki gerçek ne öyle! Eğer gençsen, o zaman bunu bir şekilde anlayabiliyorum. Ama eğer bir yetişkinsem tüm bunların neden böyle olduğunu anlamayı reddediyorum.
NEDEN?
- These users thanked the author Gurme for the post:
- Firavun faresi
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
Hmmmm
Evet, sen bir canlandırıcısın)
Evet, sen bir canlandırıcısın)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 440
- Registered for: 1 year 10 months
Kayınpeder karının babasıdır, sen de kayınpederisin.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
Ne fark eder ki?
Herkes öyle olacak!!!
Herkes öyle olacak!!!
-
- Orgazm!
Bu durumda bu çok alçakça. Arkanızdaysa, bu ihanettir ve öncelikle kendi oğlunuza yöneliktir. Üstelik ihanet iki kat daha fazla: siz oğlunuza ihanet ediyorsunuz ve karısı ona ihanet ediyor, çıkarlarına zarar verecek şekilde onun arkasından hareket ediyor, o ise sizin iyiliğinizi garanti altına almak için hepinizin adına çalışıyor.

-
Автор темыGurme
- Sürtünmeler
Şeytanı hayal edeceğim)))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Ah... Yani sadece bir rüyaydı... Neyse, herhangi bir rüya kimseye yasak değildir ..
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
- Registered for: 2 years 7 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 5 months
n* insanlar yaşıyor
ya o sensen?
Lanet olsun, ne kadar gösterişsiz, günlük ve basit!)))Gourmet: ↑29 Feb 2024, 00:54Görüyorsun...olay şu ki...eğer sen ve ben ıssız bir adada olsaydık, o zaman seni sikerdim, çünkü orada başka kimse yok. Neden gelin? Çünkü aksi halde onu başka birine vermişti...Sormaya utanıyorum: gelininizden başka kimsenin olmayacağı kadar kısıtlamalar altında mı yaşıyorsunuz?
Yoksa onu o kadar çok mu seviyorsunuz ki geri kalanlar ona kızıyor? görünmez mi?
n* insanlar yaşıyor
ya o sensen?

-
- En güçlü orgazm!
Yanında iki kişi var ve ikisi de seni mahvedecek ve sen son kaybeden gibisin...
Her ne kadar insanlardan duymuş ve okumuş olsam da, iş ya da görev nedeniyle, çoğu zaman evden çok uzakta oluyor, onun yokluğunda birisinin karısını becerdiğini biliyorlar. Ve bir yerlerde buna bile katlanıyorlar. Birisi diğerlerinden önde olur ve onların yokluğunda karısını sikecek birini bulur.
Her gün işten sonra evde olan ve evde olmayan sıradan insanlar için buna inanmak zordur. bir karavanda, bir kabinde veya bir kamyonun kabinindeki uyku tulumunun içinde.
Kıskanacak ve sürekli bunları düşünecek gücünüz olmayacak. Ve sanırım, bu kadar acı çeken koca bir sonraki vardiyasından dönüyor ve sonunda kendisi de karısına, ona bir aile dostu bulacağı bir seçenek sunuyor. Onun yokluğunda onu kim becerecek ki, bunu düşünmek ve sürekli kıskanmaktan daha iyidir.
Ve bu durumda eşin pek fazla seçeneği yok. Çünkü eğer kadın aynı fikirde değilse, o zaman koca eninde sonunda ya ondan boşanacak ya da şüphelerinin doğrulanmasını aramaya başlayacak. Ve bunu bulacaktır ve eğer sadece seks eksikliğinden kaynaklanıyorsa durum onun için daha kötü olacaktır.
Oğlunun babası, onun yokluğunda oğlunun karısını becererek gerçekten alçakça davranmasının nedeni budur. Ve genel olarak bu durum çok korkutucu. Çünkü er ya da geç bu oğul tarafından öğrenilecek. Ya da gelini arkadaşlarına bir sır verecek. Çünkü eğer arkadaşlarınız varsa bunu içinizde uzun süre taşımak çok zordur.
Ve arkadaşlar bunu büyük bir güvenle diğer arkadaşlarına anlatacaklardır. Ve her zaman kocanın telefonu çalar ve ilgilenen bir kişi ona karısının filanca falanla uğraştığını söyler. Genel olarak babamın yerinde olsaydım tüm bu konuyu nasıl yasallaştıracağımı düşünür ve oğlumla bir şekilde bu konuda anlaşmaya varırdım. Tabii ki, zaten bir şeyler olduğunu söylemek istemiyorum ama her şeye aynı şekilde başlamak ama temiz bir sayfa açmak ve üçümüzle başlamak için.
Ne yapılması gerektiğini ve her şeyin nasıl yapılacağını bilmiyorum. Bu, oğlunun kabul etmesi için yapılmalı. Ama öyle ya da böyle bunun yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Ya da gelininizi becermeyi bırakın. Ama eğer bu zaten olmuşsa, o zaman zaten oğul bunu öğrenirse, bundan iyi bir şey çıkmayacak. Sadece öngörülemeyen sonuçları olan sorunlar.
Evet, evet. İşte bu.Galinka: ↑29 Feb 2024, 15:23 Bu durumda alçakça bir durum. Arkanızdaysa, bu ihanettir ve öncelikle kendi oğlunuza yöneliktir. Üstelik ihanet iki kat daha fazla: siz oğlunuza ihanet edersiniz ve karısı da ona ihanet eder, onun çıkarlarına zarar verecek şekilde onun arkasından hareket eder, o ise sizin iyiliğinizi garanti altına almak için hepinizin adına çabalar.
Yanında iki kişi var ve ikisi de seni mahvedecek ve sen son kaybeden gibisin...
Her ne kadar insanlardan duymuş ve okumuş olsam da, iş ya da görev nedeniyle, çoğu zaman evden çok uzakta oluyor, onun yokluğunda birisinin karısını becerdiğini biliyorlar. Ve bir yerlerde buna bile katlanıyorlar. Birisi diğerlerinden önde olur ve onların yokluğunda karısını sikecek birini bulur.
Her gün işten sonra evde olan ve evde olmayan sıradan insanlar için buna inanmak zordur. bir karavanda, bir kabinde veya bir kamyonun kabinindeki uyku tulumunun içinde.
Kıskanacak ve sürekli bunları düşünecek gücünüz olmayacak. Ve sanırım, bu kadar acı çeken koca bir sonraki vardiyasından dönüyor ve sonunda kendisi de karısına, ona bir aile dostu bulacağı bir seçenek sunuyor. Onun yokluğunda onu kim becerecek ki, bunu düşünmek ve sürekli kıskanmaktan daha iyidir.
Ve bu durumda eşin pek fazla seçeneği yok. Çünkü eğer kadın aynı fikirde değilse, o zaman koca eninde sonunda ya ondan boşanacak ya da şüphelerinin doğrulanmasını aramaya başlayacak. Ve bunu bulacaktır ve eğer sadece seks eksikliğinden kaynaklanıyorsa durum onun için daha kötü olacaktır.
Oğlunun babası, onun yokluğunda oğlunun karısını becererek gerçekten alçakça davranmasının nedeni budur. Ve genel olarak bu durum çok korkutucu. Çünkü er ya da geç bu oğul tarafından öğrenilecek. Ya da gelini arkadaşlarına bir sır verecek. Çünkü eğer arkadaşlarınız varsa bunu içinizde uzun süre taşımak çok zordur.
Ve arkadaşlar bunu büyük bir güvenle diğer arkadaşlarına anlatacaklardır. Ve her zaman kocanın telefonu çalar ve ilgilenen bir kişi ona karısının filanca falanla uğraştığını söyler. Genel olarak babamın yerinde olsaydım tüm bu konuyu nasıl yasallaştıracağımı düşünür ve oğlumla bir şekilde bu konuda anlaşmaya varırdım. Tabii ki, zaten bir şeyler olduğunu söylemek istemiyorum ama her şeye aynı şekilde başlamak ama temiz bir sayfa açmak ve üçümüzle başlamak için.
Ne yapılması gerektiğini ve her şeyin nasıl yapılacağını bilmiyorum. Bu, oğlunun kabul etmesi için yapılmalı. Ama öyle ya da böyle bunun yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Ya da gelininizi becermeyi bırakın. Ama eğer bu zaten olmuşsa, o zaman zaten oğul bunu öğrenirse, bundan iyi bir şey çıkmayacak. Sadece öngörülemeyen sonuçları olan sorunlar.
-
- Orgazm!
Dişlerinin arasında bir domino taşı, kafatasının tepesinde bir fındıkkıran gibi olurdu ve sonra onun gibiler onu Ege Denizi’ndeki hayali adalarında baştan aşağı temizlerdi)))
Bu boktan karışımı sormam lazım.Tapkin: ↑29 Feb 2024, 17:52Lanet olsun, ne kadar gösterişsiz, günlük ve basit!)))
n* insanlar yaşıyor
ya o sensen?
![]()
Dişlerinin arasında bir domino taşı, kafatasının tepesinde bir fındıkkıran gibi olurdu ve sonra onun gibiler onu Ege Denizi’ndeki hayali adalarında baştan aşağı temizlerdi)))
Last edited by MENZİL_ on 29 Feb 2024, 21:15, edited 1 time in total.
-
- Orgazm!
Bende bir ibne mi gördün?
Açıkla!
Gelinine fahişelik yaptığına göre sen kötü niyetli bir adamsın. hukuk - ve özünde ve kavramlarınızda, siz - pislik!
Oğlu için ortalığı karıştırdı ve eğer çok uzak olmayan bir yere düşerse ve bu hikaye orada aydınlanırsa, o zaman bir horoz gibi yürüyecek ve bir kulenin/gözetlemenin üzerinde uçacaktır.
Hangi gözlerden? Glyukanov anladı mı?
Bende bir ibne mi gördün?
Açıkla!
Gelinine fahişelik yaptığına göre sen kötü niyetli bir adamsın. hukuk - ve özünde ve kavramlarınızda, siz - pislik!
Oğlu için ortalığı karıştırdı ve eğer çok uzak olmayan bir yere düşerse ve bu hikaye orada aydınlanırsa, o zaman bir horoz gibi yürüyecek ve bir kulenin/gözetlemenin üzerinde uçacaktır.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 62 Replies
- 1646 Views
-
Last post by Esinti
-
- 9 Replies