Dior’un Günlüğü #54

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 1 year 6 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Dior’un Günlüğü #54

Unread post by Christina Dior »

Bir gün Camilla ve ben çok eğlenecektik, daha doğrusu gece kulüplerine gidecektik. Camilla yanıma geldi ve bir taksi sipariş ettik. Çok dar bir elbise giyiyordu Kami minyon bir kız olabilir ama doğru kıçı var. Ona baktıktan sonra ben de dar bir elbise giymeye karar verdim. Bir taksi geldi ve gece şehri fethetmek için yola çıktık. Yüz kontrolünden geçtikten sonra kendimizi neon ışıklı dumanlı bir alacakaranlıkta bulduk, Latin Amerika motifli popüler bir şarkı çalıyordu ve hemen dans etmek istedik. Kalçalarımızı ritme göre sallayarak bir kokteyl sipariş etmek için bara yürüdük ve yerleşip biraz sohbet ettik. Geriye tek bir sorun kalmıştı; ikimiz de çılgınca sulu seks istiyorduk! Bu da duruma renk kattı! Camilla ve ben bu gece ikimizin de sert ve ateşli erkek siklerini amlarımıza sokmaktan çekinmeyeceğimizi anladık!

İlk bardaklar bittiğinde ve alkol başımı çevirdiğinde Camilla elimi tuttu Kalabalığın arasından dans pistinin ortasına gittik. Sıkışıktı ama özel bir zevkti. Vücudumun okşamaya özlemi var her taraftan Garip adamlar ona tesadüfen dokundular, elini önce göğsüne, bazen de kıçına dokundurdular. Başka bir kızla dans eden uzun boylu bir esmerin yanından geçerken, yanlışlıkla göğüslerimi ona doğru bastırmış gibi oldum ve onun açık dekoltemi gözleriyle nasıl yuttuğunu gördüm, muhtemelen beni nasıl köpek stiline soktuğunu ve sonra beni becerdiğini zaten hayal etmişti. iyice. Önde yürüyen Camilla’nın çöreklerinden nasıl yakalandığını ve onları daha da fazla dışarı çıkardığını gördüm. O ve ben birbirimize döndük ve rahat hareketlerimizden utanmadan müziğe teslim olduk. Birkaç dakika sonra kalçama bir elin dokunduğunu hissettim, hızla arkama döndüm ve arkamda yüzünde ciddi bir ifade olan, bana bakmayan bir adam gördüm. Dikkatle DJ konsoluna baktı ve dans etti. Bunun bir kaza olduğunu ve beni tanımayacağını anlayınca ona olan ilgimi kaybettim ve Camilla hiçbir şeyin farkına bile varmadı. Ama birdenbire, zaten kısa olan elbisem arkamdan yukarı doğru çıkıyor ve iri bir adamın avucu, buyurgan bir şekilde kalçalarımın iç kısmından külotuma doğru geçiyor. Yüzüme renk geldi, tekrar döndüm ama onun tarafından tam bir kayıtsızlıkla karşılandım, bu arada elbisemin altındaki parmaklar külotumun içinden geçerek hassas kedimin dudaklarına masaj yapmaya ve klitorise baskı yapmaya başlamıştı.
Hiçbir şey görmüyorum, hiçbir şey duymuyorum adlı bu oyuna katılmaya hazır olduğumu fark ettim. Etraf çok kalabalıktı, sıkışıktı, kimse bu manipülasyonları göremiyordu. Bu kadar utanmazlık ve küstahlıktan anında tahrik oldum, bu nedenle yabancının bariz cehaletine rağmen onun okşamalarına yenik düştüm ve kıçımı ona bastırdım. Camilla’m birbirine o kadar coşkuyla baktı ve kendisinden on yaş büyük olduğu belli olan kel adama gülümsedi, beni rahatsız ettiğini görmedi.

Kımıldatmaya hazırdım kıçını kasıklarında sonsuz uzun bir süre, pantolonunun içindeki sert penis hissinin tadını çıkararak. Güçlü bir el külotumun sırılsıklam dantelinin altına girdiğinde ve iki parmak hiç direnç göstermeden doğrudan yarığıma girdiğinde neredeyse heyecandan boğuluyordum. Müziğin ritmine göre içimde hareket etmeye başladılar ama artık etrafımdaki hiçbir şeyi veya kimseyi fark etmiyordum, gözlerimi yasak zevkten kapatıyordum. Sonra aniden boştaki eliyle beni belimden dans pistinin kenarına doğru itti ve ben de baştan çıkarıcımın ne yapmak istediğini anlamak için arkama dönmek istedim. Ama ben bunu yapamadan beni arkadan boynumdan yakaladı, sıktı ve öne doğru çekti. Parmakları hala vajinamın içindeydi ve onları güçlü bir şekilde bastırdı, çığlık attım ve bu kadar cinsel baskıya karşı koyamadığımı ve direnmek istemediğimi fark ettim.

Erkek teslimiyetimi hissetti ve tutuşunu gevşetti ve ben de tuvalete yönlendirilmeme izin verdim. Hala ona dönmemi engelliyordu, parmaklarını benden çekip ağzıma soktu. Bacaklarım heyecandan titriyordu, elindeki tüm kayganlaştırıcıyı hevesle yaladım. Sadece birkaç adım sonra artık tuvalet tezgahlarının yakınındayız, belli ki birden fazla sahne görmüşler. Alacakaranlıkta aynanın önünden geçerken nihayet partnerimi bir anlığına görebildim: geniş omuzluydu ve neyse ki yakışıklıydı. "Neyse ki" diyorum çünkü zaten duramayacaktım, amım çok fazla sıvı akıtıyordu ve sert bir sik için yalvarıyordu.

Beni ilk kabine itti ve arkasını döndü Çantamdan bir prezervatif çıkardım ve ona verdim, daha aklım başıma gelmeye fırsat bulamadan, onun güçlü sarsıntısıyla kendimi tuvalet sarnıcının üzerine köpek stili eğilmiş halde buldum. Elbiseyi belime kadar kaldırdıktan sonra külotumun ince şeridini yana doğru çekti ve bacaklarımı açarak ıslak iç dudaklarım tamamen onun önünde ortaya çıktı. Pantolonunu indirdi ve net bir hareketle kayganlaştırıcımı parmaklarına sürerek aletin başlığına uyguladı. Zaten ne olduğunu anlamadan bu eylemlerden inliyordum. Bir elini saçıma atıp yumruğunun etrafına doladı ve şişmiş aletinin ıslak ve sıcak amıma bastırıldığını hissettim... Bir hareket - ve beni kendine doğru çekti, cıvatasını dar deliğime sapladı, çığlık attım zevk -"Haydi daha güçlü, zayıf!" erkek sikini deliğime doğru çekiyor, gözlerimden yaşlar akıyor, saçımı sıkıca tutuyor, en azından bir şekilde hareket etmeme izin vermiyor ve değerli deliğimden yararlanıyor. Çığlıklarım ve müziğim arasında bile onun zevkle hırladığını ve ne kadar güzel bir kızla sikiştiğini duyabiliyorum. Yaklaşık beş dakika süren bu tür bir vurmanın ardından, penisinin nasıl gerildiğini ve adamın bir kükreme ile prezervatifin içine boşaldığını çatlamamla hissettim, ardından prezervatifi penisinden çıkardı ve içindekileri kıçıma döktü. Kıçımı okşayıp "Harika bir amın var" diyerek gitti. Titreyen bacaklarla ayağa kalktım, çılgınca ağrıyan ve zonklayan kıçımı ve amımı sildim, "neden bu kadar çabuk ve az!? Daha fazlasını istiyorum!" düşüncesiyle tuvaletten çıktım.
n
nTuvaletteki maceranın ardından Camilla ile tanıştım, sarılıp dudaktan öpüştük. Yaklaşık yarım saatimizi her türlü kokteyli içerek geçirdik ve kısa bir süre sonra bir şirkete katıldık, altı kişiydik, beşi erkek ve biri kız. Bunlardan biri Anton’du, hemen gözlerini üzerime dikti. Keşke yakın zamanda tuvalette sert bir şekilde sikildiğimi bilseydi... Beni dans pistine çıkardı, ilk başta düzgün davrandı ama sonra elleri kendilerine giderek daha fazla özgürlük verdi. Ara sıra ellerini kıçımdan çekerek direndim ama bu hoşuma gitti ve yavaş yavaş rahatladım ve kendime dokunulmasına izin verdim. Camilla şirkete iyi uyum sağladı ve hepsi bir konuyu tartışırken eğlendi. Sonunda çocuklar partiye kır evlerinde devam etmeyi önerdiler. Oğlanları gerçekten sevdik ve hemen kabul ettik.

Olay yerinde, Anton ve ben teşvik sesleri eşliğinde hemen ayrı bir odaya gittik. Tutkuyla öpüşerek odaya girdik. Anton diliyle ağzıma hakim olurken elbisemi belime kadar kaldırıp kıçımı açığa çıkardım ve külotumu aşağı çektim. Onu kendimden uzaklaştırınca sırtımı arkamda duran yatağa bıraktım. Ona baktığımda bacaklarımı yanlara doğru açtım ve dizlerimden bükerek adama değerli deliklerimi gösterdim. Artık narin dudaklarının yapraklarını son derece davetkar bir şekilde açan pembe amcığıma iyice bakabildi. Anton yanıma geldi, eğildi ve beni dudaklarımdan öptü, sonra yavaşça yere çöktü ve aktif olarak amımı yalamaya başladı. Adamın ıslak yarığımı özenle yalamasını, zevkten ara sıra başını geriye atmasını zevkle izledim. Onu saçından yakalayıp ıslak amımı yüzüne kaydırmaya başladım. Sıra bana geldiğinde erkeğin önünde diz çöktüm ve pantolonundaki sinekle oynamaya başladım. Nihayet kot pantolonumu indirdiğim anda, sert, iri, büyük başlı bir penis yüzüme fırladı. Bir elimle testislerini hissetmeye, diğer elimle de penisini okşamaya başladım. - "Vay canına, ne kadar yakışıklı bir adamsın" - hayranlık dolu bir ünlem ağzımdan kaçtı, gözlerimi bu 20 santimetrelik lolipoptan alamadım. Dayanamadım ve aletimi yüzüme hafifçe vurdum, sonra başımı yaladım ve dudaklarımı şapırdatarak emmeye başladım. Yavaşça başlayarak hızımı artırdım ve Anton canavarını ağzıma gittikçe daha derin sokmaya çalıştı. Büyüklüğü nedeniyle ağzımdan salyalar akmaya devam etti ve çok geçmeden aleti, topları da dahil olmak üzere tamamen ıslandı. Bu zenginliğin sahibine sıcak ağzımla unutulmaz bir deneyim yaşatmak istedim. Zevkle ve salyalarım akarak sikimi emerken, duvarın arkasından Camille’in "Orada ona ne yapıyorlar acaba?" diye inlemelerini duydum.

Sonunda, Anton ağzımı öyle tatlı bir şekilde emen penisimden kopardı ki, ona şekeri alınmış bir çocuk gibi baktım. Ayağa kalkıp yatağın kenarına uzandım ve bacaklarımı yanlara doğru açarak olabildiğince yükseğe fırlattım. "Hadi," diye mırıldandım, "sürtükünü bir an önce becer." Konuşmayı bitirmeme fırsat kalmadan, aletini bir kerede yarısı kadar bana doğru itti. Bir çığlık attım, muhtemelen başka bir durumda çok acı verici olurdu, ama o kadar sıcak ve ıslaktım ki oraya buharlı lokomotif sürebilirsin. Birkaç ölçülü hareketten sonra, ünitenin tüm uzunluğu zaten amımın içindeydi. Ve gidiyoruz! Anton arka tarafını ritmik bir şekilde hareket ettirerek beni tüm gücüyle becerdi, büyük aletini sonuna kadar sürdü, muhtemelen daha önce kimse beni böyle germemişti, süperdi ve parmaklarımla klitorisime dokunduğum anda - "Aaah! Evet sssssssssssssss] Anton yerdeyken beni elinden geldiğince sert bir şekilde becerdi, büyük aletini sonuna kadar itti, muhtemelen daha önce kimse beni böyle germemişti, süperdi ve boynuma dokunduğum anda klitorisimi parmaklarımla - "Aaaah! Evet! Evet! Evet!" - anında vahşi orgazm dalgaları vücuduma yayıldı, coşkuyla sarsıldım ve erkek köpeğim beni boğazımdan sıkıca tuttu ve kocaman sikini daha da sert bir şekilde dövdü. Gevşedim, kafam sisliydi. - "Yüzüne boşalmak istiyorum, kaltak, sakıncası var mı?" - Tabii ki umursamadım, hemen önünde, sıvılarımdan sırılsıklam olan aletinin altında diz çöktüm ve o da hızla mastürbasyon yapmaya başladı. Namlusunu doğrudan yüzüme doğrulttu. Ağzımı açtım ve anında ilk sıcak nektar akıntısı ağzımın hemen üzerinde yüzüme çarptı. Sperm çok geçmeden yüzümün her yerine, yanaklarıma, burnuma, göğüslerime akmaya başladı. Ama geriye bir şey kalmıştı... Hâlâ sert olan penisini ağzıma aldım ve tutkuyla, dolgun dudaklarımla, sıcak nektarın son damlalarını ondan toplamaya başladım. Anton, "Hadi gidelim, herkese ne kadar iyi bir kız olduğunu gösterelim" dedi ve koridora çıktık. Elbisem belime kadar çekilmiş ve altım çıplak halde spermle kaplanmıştım ve genel alkışlarla karşılandım. Gülüyordum ve sanki opera yıldızı seyircilere selam veriyordu.

Kalçalarımdan buruşuk elbiseyi indirdiğimde dikkatleri Camilla’ma çektim ve genç bir adam oradaydı. onu beceriyor, bacakları açık ve geniş bir şekilde sırtüstü yatıyordu ve güçlü hareketlerle penisini ona doğru itti. Kalın penis kabaca deliğine girerken arkadaşım gözleri aşağıya baktı, parmağını emdi ve itmelerle aynı anda tatlı bir şekilde sızlandı. Burada, koridorda, şirketten birinin karısı ve evin metresi olan, daha yaşlı, yaklaşık 35 yaşında başka bir bayan daha vardı. Daha sonra tanıştık, adı Vika’ydı. Ama şimdi aynı anda iki adamı işlemekle meşguldü. Çömeldi ve her iki taraftan da sert sikler emdi, başını önce sağa, sonra sola çevirdi. Söylemeye gerek yok, hiçbiri onun kocası değildi... Camilla, buğulu bir zevk bakışıyla bana baktı ve dokundu. parmak dudakları, onu öpmem için bana bir işaret verdi. Göğüslerini nazikçe okşadım, başımı eğdim ve yumuşak dudaklarını öptüm. Hızını artıran beyefendinin baskısı altında zevkle inledi. Camilla yüzümdeki spermleri yalayarak yanaklarımdan ve dudaklarımdan öpmeye devam etti. Eğildim ve başımı onun karnına koydum ve o anda onu elinde bulunduran adam aniden penisini çıkardı ve yüksek sesle inledi, bir saniye sonra penisinin başı şişti ve yüzüme sıcak bir sperm akışı geldi. tekrar tekrar Kami’nin amına. Erkek boşalmayı bitirdiğinde, Camilla’nın sikilmiş tomurcuğunun yanına gittim ve bu güzel yarığı tutkuyla öpüp yalamaya başladım...

Daha sonra, kız arkadaşımın amını bitirdikten sonra aşağı indim dört ayak üzerinde ve üç erkekten gelen sıcak sperm akışlarını bariz bir zevkle kabul eden Vika’ya doğru sürünerek ilerledi. Victoria’ya ulaştığında ağzımın tamamen spermle kaplı olduğunu gördü, gülümsedi ve parmağıyla erkek nektarıyla dolu açık ağzını işaret etti. Kızı önce bir yanağından, sonra diğer yanağından öptüm ve biraz eğildim, ağzımı açtım, Vika başını eğdi ve ağzının tamamını benimkine tükürdü. Son damla da ağzıma düştüğünde başımı alıp hickeyimi öptü. Öpücüğüne karşılık verdim ve çılgın bir tutku ve şehvetle öpüşerek spermleri birbirimizin ağzına aktarmaya başladık. İki aç fahişenin ağızlarında spermle öpüştüğü sahneyi izleyen adamlar bizi alkışladılar ve ıslık çaldılar.

Sonraki yarım saat boyunca dinlenip şarap içtik. Erkekler yine kadınların deliklerini istediklerinde, içimizden birinin daire şeklinde dolaşmasına izin vermenin gerekli olduğunu düşündüler ve seçim bana düştü! Ama ondan önce üçümüz, ben, Camilla ve Vika onlara güzel bir oral seks yaptık. Yaklaşık bir saat boyunca tüm deliklerimden sikildim, tekrarlanan orgazmlarım uzun bir orgazmda birleşti! Bütün bu aç erkekler beni durmadan daire şeklinde siktiler, tüm gücümü kaybetmiştim, öylece yattım ve gözlerim kapalı, zevkten inledim. Erkekler deliklerimi doldurduğunda, beş erkeğin her biri sikini amım ya da kıçıma boşalttı. Adamlar sigara içmek için dışarı çıktılar, beni bacaklarım iki yana açık halde yatarken bıraktılar, sperm sikilmiş deliklerimden yapışkan bir akıntı halinde akıyordu. Karnımın altı sürekli zonkluyordu, secde halindeydim, sessizce sızlanıyordum. Şu anda bile vücudumda orgazm dolaşıyormuş gibi görünüyordu. Vika ve Camilla sürünerek yanıma geldiler. İki tarafıma da uzandılar. Durmadan zonklayan amımın nazik öpücükleri ve okşaması beni kendime getirdi. Delikler inanılmaz derecede tatlı ve aynı zamanda acı verici bir şekilde uğulduyordu ve zayıf bacaklarla kızlarla birlikte duşa gittim. Ve tabii ki duşta, akan sıcak su altında dillerimizle birbirimizi şefkatle ve şefkatle okşadık. Birbirimizi toparladıktan sonra üçümüz de yatmaya gittik. Böyle bir maceranın ardından Camilla ve ben sulu seks arayışı içinde düzenli olarak Vika’yı ziyaret etmeye başladık, ama bu tamamen farklı bir hikaye...

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”