Uzun siyah saçlarım, ince bir vücudum, yuvarlak bir popom var - tıpkı 37 yaşında kız kardeşimle karıştırılan ateşli bir esmer olan anneme benziyordum. Tatil sezonu başladı ve tüm aile (anne, baba ve ben) birkaç haftalığına Mısır’a uçmaya karar verdik. Söyledikten hemen sonra: Bir aile odası rezervasyonu yaptıktan sonra çantalarımızı topladık ve birkaç saat sonra parlak Afrika güneşi tarafından kavrulduk. Tatilin ilk haftası herkesinki gibiydi: güneşlendik, havuzda yüzdük, babam kulaklarından bardan çıkarılamadı (Her Şey Dahil, anlıyorsunuz), annem ve ben spa’da yarım gün geçirdik . Ancak tatilimizin ikinci haftasında annemle benim yakın zamanda unutamayacağımız bir olay yaşandı.
Sıcak bir Perşembe akşamı geç saatlerdeydi. Denizden esen serin bir esinti bizi sahilde yürüyüşe davet ediyordu. Babam yürüyüşe çıkmayı reddetti - bugün özellikle poker kulübünde aktifti. Annem ve ben sahile gittik. İşin tuhafı sahilde bizden başka kimse yoktu. İleride erkek sesleri ve kahkahalar duyduğumuzda, su boyunca yavaşça yürüdük, soyut konular hakkında sessizce konuştuk. Adamlara yaklaşmanın yanı sıra yerli olduklarını da anladık. Yanlarına yetiştiğimizde sustular ve içlerinden biri bozuk Rusça sordu: - "Hanımefendi, ev yapımı şarabı denemek ister misiniz?" karar hemen verildi. Evet, umursamadım; adamlar normal görünüyordu.
Kıyıya oturduk. Ne kadar zaman geçtiğini ve ne kadar şarap içildiğini hatırlamıyorum ama bir ara benimle sohbet eden adamdan dikkatim hala dağılmıştı ve arkama döndüğümde annemin aktif olarak yeni tanıdıklarımızdan birini öptüğünü gördüm. Şaşırdığımı söylemek hiçbir şey söylememek demektir. Ama nedense ona hiçbir şey söylemedim ama muhatabımla konuşmaya devam ettim.
- "Kızım, beni kaybetme, ben olacağım yakında döneceğim!" dedi, anne kıkırdayarak. Arkamı döndüm. Üç kaslı koyu tenli yakışıklı adamla birlikte soyunma kabinlerine doğru yürüdü. Şarap kafamı çok fazla karıştırdı ve bunu önemsiz bir şey olarak algıladım. Ben ve diğer üç adam kıyıda oturmaya devam ettik. Aniden ikisi ayağa kalktı ve kabinlere doğru yürüdü. Endişelendim.
- "Gidip orada neler olduğunu görmek ister misin?" Konuşmacım sanki düşüncelerimi okumuş gibi bana sordu. - "Evet, hadi gidelim." Kucaklaşarak kulübelere doğru yürüdük ve yaklaştıkça annemin inlemeleri daha da yükseldi. Arkadaşım bana baktı, gülümsedi ve eli yuvarlak kıçıma doğru gitti. Kabine girdik. Annem kıçı kemerli, dirsekleri kabinin duvarına dayalı duruyordu, adamlardan biri tarafından kıçından tutulup elinden geldiğince sert bir şekilde dövüldü, amcığı höpürtü sesiyle sert penisi içine aldı ve annem elini ısırıyor, zevkten sızlanıyor. Adamların geri kalanı yakınlarda durdu ve annelerinin yarıklarını denemek için sıralarını beklerken siklerini salladılar. Belki şarap yüzündendi, ya da belki de kalın bir aletin annemin amına nasıl sürüldüğünü görmek gerçekten hoşuma gitti ama benim amım anında ıslandı. Buraya birlikte geldiğim adama döndüm, bir şey söylemek için ağzımı açtım ama onun çoktan şortunu indirdiğini ve bacaklarının arasında sıkıca duran bir siki olduğunu gördüm! Avucumu testislerine indirdim ve onlara nazikçe masaj yapmaya başladım, sonra avucumla daha yükseğe yükseldim, sert penisini sıktım ve yumruğumla yukarı aşağı hareket etmeye başladım. Diğer erkekler yakınlarda başka bir kızı fark ettiler ve hızla etrafımı sardılar. Adamlar beni soymaya ve her yeri tırmalamaya başladılar. Diz çöktüm ve annemin coşkulu inlemeleri karşısında itaatkar bir şekilde horozları tek tek emmeye başladım. Yaklaşık beş dakika sonra beni dizlerimden kaldırdılar, hala üzerimde olan tangayı çıkardılar ve annemin önünde beni köpek stili gibi sert bir şekilde eğdiler, yüzlerimiz birbirinden birkaç santimetre uzaktaydı. Bana baktı ve gözlerinde çok fazla şehvet, tutku, arzu ve ahlaksızlık gördüm. - "Her siki birlikte yalayın, Rus sürtükler!" - dedi adamlardan biri. Bir üye yüzümüze getirildi. Annemle ıslak kafayı her iki taraftan emmeye başladık, sulu dudaklarımız birbirine değdiği anda penisi dudaklarımızdan ayırmadan açgözlülükle öpüşmeye başladık. Çocuklar onaylayarak alkışladılar. Elbette bir anne ve kızını aynı anda sikmek her gün mümkün değil! Zaten arkamdan kıçıma vuruyorlardı. Kıçındaki delik artık acıtmıyordu ve büyük zevk veriyordu. Anal bölgemin esnemesini ve zevkten annemden daha yüksek sesle inlememi gerçekten çok sevdiğimi söylemeliyim. Bu erkekler benden anneme, annemden bana doğru yürüyorlardı, deliklerimde sürekli sik değişiyordu ve bu yaklaşık 20 dakika sürdü. Bir anda iki adam annemi kollarına alıp iki delikte sikmeye başladılar. , onu aralarında tutuyor. Annemin deliklerinde kalın penislerin nasıl hareket ettiğini, nasıl esnediğini, annemin başını geriye atıp çılgın bir zevkle çığlık attığını izledim: "Evet, evet! Daha fazlası! Siktir beni!" Bu resim beni çılgınca heyecanlandırdı ve başladım. penisimi daha aktif bir şekilde sallamak için. Kıçımdan siken ve hemen beni kollarına alan, beni duvara bastıran ve kıçıma o kadar çılgınca ve sert bir şekilde vurmaya başlayan ki, "-Ne istiyorsun, sürtük?" diye sordu. o. Penisi o kadar büyüktü ki mideme kadar ulaşıyor gibiydi. Annem ve herifler biraz yorulmuşlardı, annem köpek stiliyle kumun üzerine yatırıldı ve sırayla önce bir deliğe, sonra diğer deliğe soktular. O zamana kadar beni yalnız bırakmışlardı, sigara içmeye ve gerilmiş deliğime dokunmaya devam ettim.
Erkekler aktif olarak kendi yöntemleriyle bir konuyu tartışmaya başladılar ve yarım dakika sonra içlerinden biri bana bakarak sordu: - "Anneni yalamak ister misin?" Annem ve ben tamamen çıplak olarak sarıldık, erkeklerin arasında durduk, annem beni dudaklarımdan öptü ve 69 pozisyonu aldık, yüzüm aşağıdan onun kedisinin karşısındaydı. Annem kalçalarını indirip yüzüme oturdu. Dudaklarının narin yaprakları dudaklarımdaydı, annemin güzel, sikilmiş, ıslak, pembe amını yalamaya başladım. Sivri dilimin tadını çıkarmaya başlayınca daha da sert bastırdı ve kalçalarını dilimin ritmine göre hareket ettirmeye başladı. Annemden yüze oturma pozisyonu alırken, birisi keskin bir şekilde bacaklarımı ayırdı ve aniden amıma bir penis soktu ve ellerinden geldiğince sert bir şekilde vurmaya başladı. Her beş dakikada bir, amımda bir üye değişiyordu, altı erkek de bir daire içinde beni pembe yarığıma vuruyordu. Bunu beğen sırayla annemin önünde beni bir on beş dakika daha tuttular...
Dizlerimizin üzerinde kucaklaşarak oturduk, anne ve kız çıplaktı, fena halde sikilmişlerdi delikler açtık, öpüştük ve koyu tenli adamlarımız etrafımızda durup mastürbasyon yaptı. Yüzümüzü hedef alarak neredeyse aynı anda boşalmaya başladılar. Annemle yanaklarımızı birbirimize bastırdık, ellerimizle göğüslerimizi sıktık ve dilimizi çıkardık. Adamlar birer ikişer yanımıza gelip yüzümüze geldiler. Çocuklar işlerini bitirince şortlarını giydiler ve kalkmamıza yardım ettiler. Elbiselerimizi elimize alıp denize gittik. Annem ve ben hızla yüzdük, giyindik ve mutlu ve memnun bir şekilde birbirimize sarılarak otele doğru yürüdük.
Dior’un Günlüğü #52
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

- These users thanked the author Christina Dior for the post (total 2):
- Nazgül, Neşeli Roger
-
- Penetrasyon