Ben ve erkek arkadaşım seksi seviyoruz! Ona düşman oldum bile! Ve ikimiz de mümkün olan her şekilde denemeyi seviyoruz. Amsterdam’a vardığımızda "yetişkinlere yönelik" bir sinemaya gittik. Kısa bir etek ve tişört giymiştim. Sütyen takmadım, küçük ama çok güzel göğüslerim var. Biz sondan ikinci sıraya oturduk. Sinemada bizden başka on kişi daha vardı ama tek çift bizdik. İzledikten yaklaşık 5 dakika sonra o kadar heyecanlandım ki erkek arkadaşımın şortuna uzandım.
Agresif bir şekilde penisini elime aldım ve mastürbasyon yapmaya başladım. İlk başta biraz utangaçtım çünkü karşı koltukta bir adam oturuyordu ve son sırada da iki kişi daha vardı. Beş dakika daha geçtikten sonra, ona açıkça mastürbasyon yapmaya başlamıştım. Bir noktada aniden başımı tuttu ve beni penisine doğru eğdi. Elimi penisin tabanına götürdüm ve artık etrafımdakilere aldırış etmeden itaatkar bir şekilde emmeye başladım. Karakteristik bir sesle sikin kafasını süngerlerinden çıkardıktan sonra salona şöyle bir göz attığımda, iki adamın çoktan üzerimize mastürbasyon yaptığını ve koltuğun karşısındaki kişinin zaten yanımızda oturduğunu gördüm. O kadar heyecanlanmıştım ki eteğimi nasıl kaldırdığımı bile fark etmemiştim, artık isteyen herkes kıçımı ve üzerindeki tanga ipini görebiliyordu. Erkek arkadaşım da benim kadar azgındı. Vücudumla gurur duyuyordu ve güzel vücudumu diğer erkeklere göstermeme aldırış etmiyordu.
Sağımdaki adamın aktif olarak kıçıma doğru mastürbasyon yaptığını fark ederek kıçımı dışarı çıkararak kavis çizdim. Sikini ağzından çıkarmadan, parmaklarıyla külot ipini geri çekti ve aç aygırın istediği deliği göstererek gösterdi. Parmağını ıslak amımın üzerinde gezdirerek beni okşamaya başladı. Bu resmi gören son sıradan iki adam da katıldı. Bütün bunlar o kadar heyecan verici ve heyecan vericiydi ki tüylerimi diken diken etti. Bir çeşit çılgınlık durumuna ulaştıktan ve içimdeki şehveti dizginleyemediğimden, kıçımı kavisli bir şekilde koltukta köpek stili durdum ve hemen bir adamın ellerini kıçımda hissettim ve bir saniye sonra amım sert bir sik hissetti, bir adam bana girdi. Kayganlaştırıcımın şimdiden bacaklarımdan aşağıya aktığını hissettim. Erkek arkadaşım ayağa kalktı ve yüzümü arka sıraya çevirdi.
Ne yapılması gerektiğini anladım. Sert bir penisi iki elime aldım ve aktif olarak onları sarsmaya başladım, siklerini birer birer ağzıma aldım, ıslak kafalarını emdim. Bunca zaman beni arkadan becerdiler, pembe amımı dövdüler, vücudumu tam bir zevk haline getirdiler! Bir süre aralıksız deliğimi siktikten sonra aygır cıvatasını çıkardı ve avucuyla amcığıma sert bir tokat attı, bu da beni ürpertti ve sızlandı. Yerini hemen başka bir erkek aldı. Kıçımı sallayarak içimdeki sert aleti aldım. Erkek arkadaşım tüm bu zaman boyunca bana mastürbasyon yapıyordu. Sıcak aleti avucumda sıkıca tutarak adama itaatkar bir şekilde baktım ve aletinin başını açıkta kalan dilin üzerine vurdum. Aniden penis gerildi ve bir saniye sonra yüzüme bir sperm akışı geldi ve daha fazlası. Ben kendime gelmeye zaman bulamadan ikinci adam başımı alıp kendisine doğru çevirdi ve aynı şekilde nektarını yüzüme döktü. Çoğunu yuttum ve geri kalanını çeneme tükürdüm.
O kadar çok sperm vardı ki yüzümde kuru bir nokta bile yoktu. Sonra üçüncü adam sikini amımdan çıkardı ve kıçıma geldi. Onun boşalması kedimden ve bacaklarımdan aşağı aktı. Bitirdiklerinde başımı erkek arkadaşıma çevirdim ve o anda birkaç gün boyunca biriken her şeyi üzerime sıktı. Aynı anda bu üç kişiden daha fazla sperm vardı. Yüzüme, boynuma, göğsüme sıçradı. Erkek arkadaşımın sikini aktif olarak emmeye başladım. Emmeyi bitirdiğimde koridorda hiç erkek yoktu ve film bitmek üzereydi...
Erkek arkadaşımın elinden tutup gülerek sokağa koştuk. Kıçımı sallayıp oğluma beni takip etmesini işaret ederek ara sokağa doğru yürüdüm. Ara sokağa girerken sırtımı duvara vererek durdum, bacaklarımı açtım, eteğimi kaldırdım, erkek arkadaşıma çıplak ve hala aç amımı gösterdim. - "Gel ve beni çabuk becer" diye yalvararak oğluna sordu. Adama uzun süre sormama gerek kalmadı ve şimdi beni kollarına alıp kıçımdan tutuyor ve ben de kendimi onun kalın aletinin üzerine indiriyorum. Yaklaşık on dakika boyunca beni karanlık bir sokağa çekti, ardından güçlü silahı sıcak nektarı doğrudan amıma fırlattı, ayağa kalktım, eteğimi düzelttim ve yürüyüşe çıktık...
Dior’un Günlüğü #46
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
- Registered for: 1 year 5 months