Flört için yeni bir dönem.

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Автор темы
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2154
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Flört için yeni bir dönem.

Unread post by Büyücü »

https://i.postimg.cc/MpGkd3Jx/2024-02-15-164637.png
Вот такая могла бы быть у вас страничка в соц сети

Отправлено спустя 2 часа 18 минут 52 секунды:
Гружу на хостинг. Скоро скину ссылку

Отправлено спустя 6 часов 22 минуты 5 секунд:
Уважаемые дамы и господа озабоченые, приглашаю вас быть первоткрывателями соц сети, создайте ее под себя и для и себя. Сеть будет работать в тестовом режиме, от ваших советов и предложений будет зависеть какой и она будет. Заходите, регистрируйтесь, создавайте группы открытые и закрытые. Общайтесь в чате и так далее.
http://radio-romanticsl.fun/
[/quote]
These users thanked the author Büyücü for the post:
Üstü kendinize saklayın
Автор темы
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
 Re: Flört için yeni dönem.

Unread post by Büyücü »

Bayanlar ve baylar, site kahramanlarını bekliyor.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Venüs »

Büyücü: 16 Feb 2024, 11:25 Bayanlar ve Baylar, site kahramanlarını bekliyor.
Bağlantıyı takip edemiyorum. Bağlantı güvenli değil diyor.
Автор темы
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

https://i.postimg.cc/Cxy5DgZ7/2024-02-15-170603.png
Вот ещё один вариант создания своей странички.
Полностью настраивамая.

Отправлено спустя 49 секунд:
Strecoza: 16 Feb 2024, 12:02 меня не проходит по ссылке. Пишет соединение не защищено.
ну пока нет ssl сертификата. А браузере подробно и разрешить
Lenok
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 198
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Lenok »

Sadece bir sosyal ağ mı? Veya “seks” flörtü)? Açık değil
These users thanked the author Lenok for the post:
Niko20
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016

Unread post by Eustace »

Lenok: 16 Feb 2024, 13:01 Sadece bir sosyal ağ falan mı? Veya “seks” flörtü)? Net değil
Bu henüz bir şey değil!!))
Автор темы
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Lenok: 16 Feb 2024, 13:01 yalnızca bir sosyal ağ mı yoksa ne? Veya “seks” flörtü)? Net değil
Bu, 18+ konularda iletişim için bir platform, ardından İnternet radyosu.

2 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Eustace: 16 Feb 2024, 13:04 Bu yine de bir şey değil!
Kimse seni iple çekmiyor. Bazı insanlar normal iletişim ve çevre ister. İhtiyaç duyanlar kayıt yaptırıyor ama isteyenler ve çevrenin pisliği kayıt yaptırmıyor.
Ayrıca gelecekte ek görüntülü sohbet hizmetleri de sunulacak. Peki, nasıl arkadaşlık sitesi
Автор темы
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Artık sitenin https protokolü yok, bu da tarayıcının siteye erişimi engelleyebileceği anlamına geliyor, ancak bunu kolayca atlayabilir, ayrıntılara tıklayıp izin verebilirsiniz (istisna). Sertifika sipariş edildi ancak etkinleştirilmesi biraz zaman alacak.
Barındırıcı benimle bütün gece çalıştıktan sonra muhtemelen uyuyordur))
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Büyücü: 16 Feb 2024, 13:13 Eh, kimse seni iple çekmiyor. Bazı insanlar normal iletişim ve çevre ister. İhtiyacı olanlar kayıt oluyor ama isteyenler ve çevrenin pislikleri kayıt olmuyor.
Ayrıca ek görüntülü sohbet hizmetleri de yakında gelecek. Peki, bir arkadaşlık sitesi olarak
şu anda tanıtımını yapmak gerçekten mümkün değil!!!
Автор темы
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Eustace: 16 Feb 2024, 13:18şu anda - bunun tanıtımını yapmak gerçekçi değil!
bu ticari bir proje değil. Hayır, amaç saçma sapan reklamlarla bundan para kazanmak. Ve radyo ruh içindir
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Büyücü, böylece akrabalarınızla ve arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz. gerçek hayat, başka bir şey de Kendini onaylamadır! Sanırım siteniz internette kaybolacak, bunun gibi yüzlerce kişi gibi, siz de ilk değilsiniz... İnanın bana!
Автор темы
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Eustace: 16 Feb 2024, 13:26 Büyücü, yani akrabalarımız ve arkadaşlarımızla Gerçek hayatta sohbet edebilirsiniz, Kendini onaylamak başka bir konudur! siteniz internette kaybolacak sanırım, buna benzer yüzlerce kişi gibi siz de ilk değilsiniz... İnanın bana!
Biliyorum, bu ilgilendiğim ve heyecanlandığım ilk gün değil. Alan adının tarafsız bir adı var, bu yüzden eğer seks konuları işe yaramazsa, tamamen İnternet radyosunun tanıtımını yapacağım.
Eustace
Автор темы
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Arkadaşlar. Sertifika yüklenir ve tarayıcının sizi durdurmasına gerek kalmadan oturum açabilirsiniz. Site güvenli https protokolünü kullanarak açılır.
Venüs
Автор темы
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Site uyarlanabilir; telefonda tarayıcıda sayfayı görüntülemek için uygun bir uygulama olarak açılır. Gelecekte Android için bir uygulama olacak.
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by sapık »

Önce içkini bitir, sonra beni ara.
Автор темы
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

sapık: 17 Feb 2024, 03:06 önce içeceğinizi bitirin, sonra arayın.
örneğin? Gönderide Rusça - test modunda yazılmıştır. Bu, katılımcıların testi geliştirmek için teste katıldıkları anlamına gelir.
Şimdilik: 1. Sitede rahat bir konaklama için tüm ücretli işlevler devre dışı bırakıldı
2. Sitenin gerekli tüm fonksiyonları mevcut, site modu Facebook. Sayfanızı beğeninize göre güzelleştirin. Şablon katılımcının kendisi tarafından tamamen özelleştirilebilir. 3. Bir blog oluşturun, bir sayfa oluşturun, bir grup oluşturun, bir albüm oluşturun ve bunların tümü gizliliğe göre yapılandırılır - herkese açık (herkes görebilir, herkes katılabilir) veya özel, yalnızca davet edilen kişilerin ve arkadaşların görebileceği ve görebileceği katılmak.
4. Grupların kendisinde PM yoluyla iletişim kurun veya bir sohbet açın ve gerçek zamanlı olarak veya bir grup katılımcıyla kişisel olarak iletişim kurun.
Görüntülü sohbetlere gelince, bunların VPN olmadan ve ücretsiz olarak çalışacaklarından emin değilim.
Автор темы
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Geçici posta kutularından kaydolanların dikkatine, posta kutularınızın sonraki kontrolleri sırasında doğrulamayı geçemeyeceksiniz ve aktif kullanıcılardan etkin olmayan kullanıcılara geçeceksiniz, bu da sitenin posta kutunuzun onayını gerektireceği anlamına gelir. Ve onaylayana kadar siteye giremeyeceksiniz. Unutmayın sitede çoklu kayıt yasaktır.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Büyücü,
İstikrar için 5+

Bunu en az 500 aktif kullanıcıya hızlandırmak çok fazla zaman ve çaba, hatta zor kazanılmış para gerektirecektir.

Yapmayacağım fikrin kendisi hakkında yorum yapın ..
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
sapık
Автор темы
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Fikir hakkında yorum yapmayacağım...
sadece fikir üzerine yorum yapın. Bekleniyor

4 saat 44 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
Yani istatistikler: - 5 kayıtlı. Bunlardan 2 katılımcı geçici posta kutularından kaydoldu ve ne yazık ki doğrulama onlardan kaldırıldı. 2 kişi posta kutularını onaylamadı.

1 saat 34 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Tamam, bu forumda siteyi yakalayacak kimse yok. Burada diğer hesaplardan kendi konularınıza geçmek elbette daha kolay
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Büyücü: 17 Feb 2024, 17:49 Tamam, bu forumda siteyi yakalayacak kimse yok. Burada diğer hesaplardan kendi konularınıza atlamak elbette daha kolay
))) Kalpten gelen bir çığlık gibi görünüyor. Kayıt için kuyruk olmayacağı konusunda seni uyarmıştım. İnsanların ilgilenmesi ve rahat etmesi gerekir, ancak siz hemen kuralları icat ettiniz.
Büyücü: 17 Feb 2024, 17:49 5 kaydedildi. Bunlardan 2 katılımcı geçici posta kutularından kaydoldu ve ne yazık ki doğrulama onlardan kaldırıldı. 2 kişi posta kutularını onaylamadı.
))) Neden gerçek bir kullanıcı posta kutusuna ihtiyacınız var?
Buraya gerçek bir posta kutusuyla mı kaydoldunuz? Daha doğrusu buradaki tüm hesaplarınızı gerçek postayla mı kaydettiniz? HAYIR? Doğru mu tahmin ediyorum?

Bir şeyi anlamalısınız: Katı kuralları ancak binlerce aktif kullanıcınız olduğunda uygulayabilirsiniz. Bu gerçekleşene kadar yeterli sayıda aktif kullanıcı için mücadele etmelisiniz. Bunu anlamayanlar boş kaynaklara oturup, belki bir gün ciddi insanların olduğu konusunda kendilerini kandırırlar. Ama bu olmayacak. Asla.
Автор темы
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Strecoza: 17 Feb 2024, 19:06 Buraya gerçek bir posta kutusuyla mı kaydoldunuz? Daha doğrusu buradaki tüm hesaplarınızı gerçek postayla mı kaydettiniz? HAYIR? Doğru tahmin ettim mi?
Tam olarak gerçek sabunla.
Umurumda değil, burada takılın, tekrar ediyorum, alan adı tarafsız ve site de ismen tarafsız, bu yüzden Tanrı aşkına bu konuyla çıkmayacak. Ve kurallar yeterli, isterseniz orada dakikada 500 sahte katılımcı oluşturabilirim ama gerçek insanlar daha önemli, buradaki gibi aktivitenin görünümü değil. Botlar ve karikatürler.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Büyücü: 17 Feb 2024, 19:27
Buraya gerçek bir posta kutusuyla mı kaydoldunuz? Daha doğrusu buradaki tüm hesaplarınızı gerçek postayla mı kaydettiniz? HAYIR? Doğru tahmin ettim mi?
Tam olarak gerçek sabunla.
Umurumda değil, burada takılın, tekrar ediyorum, alan adı tarafsız ve site de ismen tarafsız, bu yüzden Tanrı aşkına bu konuyla çıkmayacak. Ve kurallar yeterli, isterseniz orada dakikada 500 sahte katılımcı oluşturabilirim ama gerçek insanlar daha önemli, buradaki gibi aktivitenin görünümü değil. Botlar ve çizgi filmler.
))) Bilmiyorum. IMHO, kendisi için aktifmiş gibi davranmanız gereken 500 sahte katılımcınız ve veya aktif olan diğer kişilerin sahte hesapları - bunlar tamamen farklı şeylerdir.
Fakat çok zamanınız varsa ve kendinizle sessizce iletişim kurmak istiyorsanız kendinize 500 hesap verin)))
Автор темы
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Strecoza: 17 Feb 2024, 19:41 Bilmiyorum. Aktifmiş gibi davranmanız gereken 500 sahte katılımcınız IMHO ve/veya aktif olan diğer kişilerin sahte hesapları - bunlar tamamen farklı şeylerdir.
Ancak çok zamanınız varsa ve ilgileniyorsanız kendinizle sessizce iletişim kurmak için kendinize 500 hesap oluşturun)))
Bir düğmeye basmam gerekiyor ve 500 katılımcı olacak ve etkinlik oluşturacaklar, sadece buradaki gibi. Eminim burada çok sayıda sahte bot vardır. Ve buradaki her katılımcının birkaç hesabı var. Konuların bizzat bu konunun sahibi tarafından farklı bir takma ad altında gündeme getirildiğinden yüzde yüz eminim. Dolayısıyla gerçek katılımcıları burada listeleyemeyiz. Bu forumun yöneticisini anlıyorum, çünkü onun için bu forumun ana forum olmadığını düşünüyorum ve para kazanma platformu gibi hedeflerim yok, iki tür site var, biliyorsunuz - SDL ve biliyorsunuz hangisi.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Büyücü: 17 Feb 2024, 19:48
Bilmiyorum. Aktifmiş gibi davranmanız gereken 500 sahte katılımcınız IMHO ve/veya aktif olan diğer kişilerin sahte hesapları - bunlar tamamen farklı şeylerdir.
Ancak çok zamanınız varsa ve ilgileniyorsanız kendinizle sessizce iletişim kurmak için kendinize 500 hesap oluşturun)))
Bir düğmeye basmam gerekiyor ve 500 katılımcı olacak ve etkinlik oluşturacaklar, sadece buradaki gibi. Eminim burada çok sayıda sahte bot vardır. Ve buradaki her katılımcının birkaç hesabı var. Konuların bizzat bu konunun sahibi tarafından farklı bir takma ad altında gündeme getirildiğinden yüzde yüz eminim. Dolayısıyla gerçek katılımcıları burada listeleyemeyiz. Bu forumun yöneticisini anlıyorum, çünkü onun için bu forumun ana forum olmadığını düşünüyorum ve para kazanma platformu gibi hedeflerim yok, iki tür site var, biliyorsunuz - SDL ve siz kendiniz hangisi olduğunu biliyorum.
))) Ahah. Zaten sana iki kez iyi şanslar diledim. Şimdi size üçüncü kez iyi şanslar dilemek istiyorum)))
These users thanked the author Venüs for the post:
sapık
Автор темы
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Strecoza: 17 Feb 2024, 19:56 Ahaha. Zaten sana iki kez iyi şanslar diledim. Şimdi size üçüncü kez iyi şanslar dilemek istiyorum)))
ve kaç kez yöneticiyle akraba olduğunuzu veya gerçekten istediğinizi söylüyorum yakın olmak)))
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Büyücü: 17 Feb 2024, 20:04
Ahaha. Zaten sana iki kez iyi şanslar diledim. Şimdi size üçüncü kez iyi şanslar dilemek istiyorum)))
ve kaç kez yöneticiyle akraba olduğunuzu veya gerçekten istediğinizi söylüyorum yakın olmak))) n
))) Yanılıyorsun))) ve yalnız değilsin
These users thanked the author Venüs for the post:
sapık
cehennem gibi kızgın
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 321
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: aseksüel

Unread post by cehennem gibi kızgın »

Dikkat, dikkat!

nArkadaşlar, bir radyo istasyonu sunucusu olmayı hayal ettiyseniz ancak bunun için nasıl ödeme yapacağınızı bilmiyorsanız, o zaman bu fırsata sahipsiniz.
Yaratıcı biriyseniz ve forumlarda mastürbasyon yapmaktan yorulduysanız ve zamanınızı faydalı bir şekilde kullanmak istiyorsanız burası tam size göre.
Biz Nisan ayına kadar yayın için sunuculardan oluşan bir ekip oluşturuluyor.
Koşullar:
*Büyük bir arzuya sahip olmak
*Boş zamana sahip olmak
*İstikrarlı bir İnternet’e sahip olmak
*Geçici olarak fedakarlık üzerinde çalışmaya istekli, ancak kimse bağış kabul etmeyi yasaklamıyor
*mizah anlayışına sahip
*iyi diksiyon
*iletişim becerileri
*program bilgisi

sonra siz bize.
Lütfen yayının 15 dakika boyunca mp3 formatında demosunu yapın, yayınınızın bir örneği ve web sitesindeki https://radio-romanticsl.fun/
iletişim kutusunda formunu doldurup talepte bulunun, konu nerede - DJ olmak istiyorum
aşvuru formuna Yandex diskine yüklediğiniz dosyanın linkini ekliyoruz.
Bekliyoruz siz !
Saygılarımızla !
Автор темы
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Sorularınız varsa sorun. Herkese cevap vereceğim.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Büyücü: 17 Feb 2024, 17:49 sadece yorum yapın. Bekliyorum
Kısacası IMHO, o zaman şu:
1- çevrimiçi alandaki çeşitli konular artık o kadar yayılmış durumda ki Konulara özel, özellikle eğlence amaçlı olan ve profesyonel olmayan kaynaklara odaklanan aşılmaz bir kaynak yığını karşısında, kaynaklar esasen gereksiz hale geliyor.

Sosyal ağların tüm gücü bile kaçınılmaz olarak habercilere akıyor. Bir tür medya etkinliğiyle veya sanatsal bir şeyle veya örneğin otomotivle veya profesyonelle veya cinsel herhangi bir şeyle (ama bu forumun doğasında olmayan bir şey olmadan) ilgileniyorsam, o zaman onlar hakkında genel olarak orada iletişim kuracağım. kalabalık bir insan topluluğu varsa, insanlar aynı ilgi alanlarını takip edeceklerdir.

2 - insanların seks konularını, hatta klasik seks ve seks psikolojisi konularını isimsiz olarak tartışması yaygın olduğundan, çünkü Bu, yanlış anlaşılmaya, reddedilmeye, alay edilmeye ve doğrudan zorbalığa neden olabilecek toplumun benim tarafımdır, o zaman insanlar bunu anonim olarak yapma eğilimindedir. Pek çok insan bir şeyi tartışmayı ve eleştirmeyi sever, ancak kirli çamaşırları herkesin görebileceği şekilde herkesin önünde yıkamayı sevmez; bu nedenle birçok kaynak sosyal koruma ve sohbetler altında gizlenmiştir. Veya VK ve OK’de her türlü "kulak misafiri" altında.
Kimse gerçek kişiliğini, özellikle de RU, SU, RF bölgelerindeki kaynaklarda ve ülkemiz topraklarında bulunan barındırma sitelerinde ifşa etmek istemez.

Ne demek istediğimi biliyor musun?

3 - İçerik. Ağdaki kişilerin %95’i tüketicidir, geri kalan %5’i ise bundan çok memnundur. Başlangıçta ve başladıktan sonra uzun bir süre boyunca eğlence mekanı olarak da olsa insanların size gelme ilgisini çekmek için bu içeriğe dağlarca sahip olmanız, gigabaytlarca okumanız gerekiyor. Nereden alacaksınız?

4 - kadın yarısının size gelmesine ilgi duymak, en azından bir ila beş oranlarında son derece zor olacaktır. Aksi takdirde, sosyal ağlarda, alışveriş sepetlerinde, uygulamalarda ve diğer yerlerde zaten yeterince bulunan geleneksel erkek mastürbasyonuna maruz kalacaksınız.

5 - Her türden Roskomnadzor. Er ya da geç, orada çöpünüz olmasa bile, sizi araştıracak biri olacaktır.

6 - veri koruma. Ortalama bir bilgisayar korsanının veritabanını web sitenizden kazıması ne kadar sürer? Ve daha sonra bu veritabanı, aynı Tanrının Gözü’nün bilgi aldığı tüm OSINT depolama odalarına eklenirse - herkesten gerçek e-postaları belirtmesini istediğinizi göz önünde bulundurarak ne olacağını hayal edin.
7 - Her türlü eğlencenin gençlerin ilgisini çekebilmesi için bir adım önceden planlanması gerekir. Gençler size gelmeyecek. Gençler internet sitelerine hiç girmiyor. Gençler mobil uygulamaları kullanıyor. Bir yerden tarayıcı aracılığıyla çıkmak onlar için gereksiz ve isteğe bağlı bir şeydir, hatta iletişim ve buluşma için daha da fazlasıdır. Üstelik birçok uygulama yine bu kötü şöhretli anonimliği koruyor.

Bunun gibi bir şey.
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
Büyücü, Morozgerman
Автор темы
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Üstünü kendine sakla, sola dönebilirsin - posta kutusu, sol taraftaki kutularım var ama gerçek olanı kullanmıyorum. İşte bir örnek; şifrenizi mi unuttunuz? Geçici bir kutu kullanarak geri yükleyemezsiniz. Başka bir hesap mı açacaksın? Sistem onu ​​yasaklayacak.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Büyücü,
Kısacası, tamamen benim durumum, sanırım benim gibi pek çok insan var:
- İnternetten flört aramıyorum,
- eğer kendime flört etme izni verirsem, o zaman sadece gerçek hayatta,
- İnternete ya rahatlayarak geliyorum ya da troll yapıyorum ki bu aynı zamanda bir tür rahatlamadır
- tüm iletişimi arkadaşlarımla veya tanıdıklarımla olmayan herhangi bir kaynak üzerinden yürütmeyi tercih ederim sözde anonim olarak, E-postamı dağıtmadan,
- eğer özellikle seksle ilgili bir şeyle ilgileniyorsam, bu içeriğin zaten birkaç satır halinde yığıldığı ve tartışmanın eğlenceli olduğu yere gideceğim - dvach, Twitter, reddit, sepette açık yorumları olan birkaç kanal var ve dibi görmek istediğimde buraya geliyorum.

Ortalamayı nasıl cezbedebilirsin Size "benim"?

İnsanların size gelmesini sağlamak için kendiniz için hangi teknik görevi belirlediniz?
Kaynağınız hangi soruları yanıtlıyor:
- kimin için?
- ne için?
- ne hakkında?
- özelliği nedir?
- ne verebilir? ziyaretçiler?
- ana kullanıcının portresi?
- ne anlam taşıyor?
n- bu kaynaktan ne elde edeceksiniz?
cehennem gibi kızgın
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Büyücü,
nKısacası bu tamamen benim durumum, benim gibi çok insan olduğunu düşünüyorum:
- Online randevu aramıyorum,
- eğer kendime flört etme izni verirsem, o zaman sadece gerçek hayatta
- İnternet’e ya rahatlamak ya da trollemek için geliyorum, bu aynı zamanda bir tür rahatlamadır.
- arkadaşlarla olmayan tüm kaynaklardaki tüm iletişim veya tanıdıklarım varsa, E-postamı dağıtmadan, isimsiz olarak hareket etmeyi tercih ederim
- özellikle seksle ilgili bir şeyle ilgileniyorsam, bu içeriğin zaten birkaç satır halinde yığıldığı yere giderim ve tartışmanın eğlenceli olduğu yerler - dvach, Twitter, reddit, sepette açık yorumların bulunduğu birkaç kanal ve en alt kısmı görmek istediğimde buraya geliyorum.

Nasıl ortalama "beni" kendinize çekebilir misiniz?

Hangi teknik göreve sahipsiniz? İnsanların size gelmesini mi sağladınız?
Kaynağınız hangi soruları soruyor? cevap:
- kimin için?
- ne için?
- ne hakkında ?
- bunun nesi özel?
- ziyaretçilere ne verebilir?
- ne anlam taşıyor?
- bu kaynaktan ne elde edeceksiniz? n
Görev değişti ve bunun hakkında yazdım. Sz konusunda yanılıyorsun, onlar gelişiyorlar ama benim bahsettiğim bu değil. Zaten viper konusunda hedefi değiştirdim, foruma alt alan adı bile oluşturmadım ama dilerseniz sitede forum bölümleri de oluşturabilirsiniz. Teknik görev tamamen eğlenceli, bir sayfa oluşturdum, müzikli gruplar)))
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

zloy-kak-chert: 18 Feb 2024, 13:47
Büyücü,
Kısacası bu tamamen benim durumum, sanırım benim gibi çok kişi var:
- Online randevu aramıyorum,
- eğer kendime flört etme izni verirsem, o zaman sadece gerçek hayatta
- İnternete ya rahatlamak ya da trollemek için geliyorum, bu da bir tür rahatlamadır,
- arkadaşlarımla veya tanıdıklarımla olmayan herhangi bir kaynak üzerinden tüm iletişimi, e-postamı etrafa dağıtmadan, sözde isimsiz olarak yürütmeyi tercih ederim,
- eğer özellikle seksle ilgili bir şeyle ilgileniyorsam, ben’ Bu içeriğin zaten birkaç satır halinde yığıldığı ve tartışmanın eğlenceli olduğu yere gideceğim - dvach, Twitter, reddit, sepette açık yorumların bulunduğu birkaç kanal ve en alt kısmı görmek istediğimde buraya geleceğim .

Ortalama "ben"i kendinize nasıl çekebilirsiniz?
İnsanların gelmesini sağlamak için kendiniz için hangi teknik görevi belirlediniz? size?
Kaynağınız hangi soruları yanıtlıyor:
- kimin için?
- ne için?
- ne?
- özelliği nedir?
- ziyaretçilere ne verebilir?
- ne anlam taşıyor?
- bu kaynaktan ne elde edeceksiniz?
Görev değişti ve bunun hakkında yazdım. Sz konusunda yanılıyorsun, onlar gelişiyorlar ama benim bahsettiğim bu değil. Zaten viper konusunda hedefi değiştirdim, foruma alt alan adı bile oluşturmadım ama dilerseniz sitede forum bölümleri de oluşturabilirsiniz. Teknik görev tamamen eğlenceli, bir sayfa, müzikli gruplar oluşturdum))
Elbette coşku ve azim için 5+, ama yapma’ Daha sonra harcanan zaman konusunda hayal kırıklığına uğramayın.
cehennem gibi kızgın
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Tabii ki coşku ve azim için 5+, ancak daha sonra harcanan zaman konusunda hayal kırıklığına uğramayın.
SİZ NOT alan adı ve ismin bunu yaptığını unutmayın hiçbir şekilde pornoya işaret etmiyor, saf bir radyo olmayacak. Kendinizi ekleyin.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

zloy-kak-chert: 18 Feb 2024, 13:57
Tabii ki coşku ve azim için 5+, ancak daha sonra harcanan zaman konusunda hayal kırıklığına uğramayın.
HAYIR AYNI DİKKAT EDİN alan adı ve ismin pornoyla ilgili bir şey söylemediğini, tamamen radyo yayını olmayacağını söyledi. Kendinizi ekleyin.
))) Orada insanlarınız var mı?)))) hayatta. İletişim kuruyorlar mı?
cehennem gibi kızgın
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Strecoza: 18 Feb 2024, 14:17 ))) Orada insanlarınız var mı?)))) hayatta. İletişim kuruyorlar mı?
Bakın istatistiklerde kaç kişi var. Hayattalar mı? iletişim kuruyorlar mı? Dedim ve söylüyorum, burada iletişim kuran gerçek katılımcılara bir yandan güvenebilirsiniz.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

zloy-kak-chert: 18 Feb 2024, 15:11
Strecoza: 18 Feb 2024, 14:17 ))) Orada insanlarınız var mı?))) hayatta. İletişim kuruyorlar mı?
Bakın istatistiklerde kaç kişi var. Hayattalar mı? iletişim kuruyorlar mı? Dedim ve diyorum ki burada iletişim kuran gerçek katılımcılara bir yandan güvenebilirsiniz.
))) Ahaha. İşte görüyorum. Senin durumun nasıl diye sordum? Size soru sormak için yukarıda kendiniz yazdınız)))
cehennem gibi kızgın
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Strecoza: 18 Feb 2024, 15:13 )) Ahah. İşte görüyorum. Senin durumun nasıl diye sordum? Yukarıda kendiniz soru sormak için yazdınız)))
Bu süreklilikten sıkılmadınız mı ahaha? Bu bir soru değil, sadece merak ve övünme.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

zloy-kak-chert: 18 Feb 2024, 15:15
Strecoza: 18 Feb 2024, 15:13 )) Ahah. İşte görüyorum. Senin durumun nasıl diye sordum? Yukarıda kendiniz soru sormak için yazdınız)))
Bu süreklilikten sıkılmadınız mı ahaha? bu bir soru değil, sadece merak ve övünme.
))) Peki hangi soruları bekliyordunuz? Gerçekten ilgileniyorum, orada zaten iletişim kuruyor musunuz? En azından birisi, en azından bir şekilde, en azından bir şey hakkında.
cehennem gibi kızgın
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Strecoza: 18 Feb 2024, 15:19 )) Peki hangi soruları bekliyordunuz? Gerçekten ilgileniyorum, orada zaten iletişim kuruyor musunuz? En azından birisi, en azından bir şekilde, en azından bir şey hakkında.
Kayıtlı olanlar var ama sessizler. Hatalar var ama kimse konuşmuyor, kayınpeder olarak bunu kendim buluyorum. Görünüşe göre kimse test modu kelimesini anlamıyor. Yerel sunucuda herhangi bir hata yoktu, ancak en azından yorumların ve tepkilerin işe yaramadığını fark ettim.
.

2 saat 1 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
Barındırma desteğine yazdı. Belki iki pervazı çıkarırlar ve site normal şekilde çalışır.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”