Dior’un Günlüğü #45

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Dior’un Günlüğü #45

Unread post by Christina Dior »

Bir zamanlar birkaç hafta boyunca hiç havamda değildim ve genel olarak depresyondaydım. Arkadaşlarımdan biri, dört boyutlu göğüsleri ve harika bir kıçı olan muhteşem bir sarışın olan Ira, bana telefonunda bir adamın penisini mutlu bir şekilde öpüp emdiği ve spermle parmaklarını cinsel olarak yaladığı fotoğrafları gösterdi. Bu küçük orospu seksi çok seviyordu, bir keresinde bana şöyle demişti: "Kristin, iyi seks kimseye zarar vermez, bizimle kulübe gel, kendine yakışıklı bir erkek bul ve o seni siktikten sonra, kendini hissedeceksin. Daha iyi." Ben ve ben ne cevap vereceğimizi bilmiyorduk ama gerçekten seks yapmak istiyordum.

Ira, Masha ve ben şehrimizdeki en kirli kulüp olarak değerlendirilen bir kulübe gittik. Oradaki fahişeler tuvalet kabinlerinde sikiliyordu. Tesise girdiğimde karnımın alt kısmında hoş bir bıçaklanma hissi yaşadım. Kızların ve genç kadınların birbirlerine sıkıca bastırarak dans ettiklerini gördüm; salonun diğer ucunda erkeklerin hiç tereddüt etmeden genç fahişeleri kucaklarına oturttuğu, göğüslerini ezdiği veya oynarken eteklerinin altından yaladığı bir salon vardı. onların kedileriyle. Bütün bunları izlerken külotumun çoktan ıslandığını fark ettim ve gerçekten cesur bir adamın beni tam burada sikmesini istedim. Kız arkadaşlarım geceyi geçirecek bir sik bulmak için hemen kaçtılar ve bana ayrılmadan önce barda güzel bir içki içmemi tavsiye ettiler.

Yarın onlardan pek çok hikaye duyacağımı biliyordum. Bara gittim ve kendime bir kokteyl ısmarladım. Barmen beni gözleriyle süzerek hemen sordu: "Buraya sikişmeye mi geldin?" Yüzüm kızardı ama sıktım, "Evet." Sonra pembe ceketini çıkarıp üstünü giymeyi ve eteğini yukarı çekmeyi önerdi. daha yükseğe çıkınca şaşırdım ama tavsiyesine uydum ve öyle yaptım. Ve beş dakika içinde otuz beş yaşlarında bir adam yanıma yaklaştı. Sanki beni soyuyormuş gibi gözlerini yavaşça bedenimin üzerinde gezdirdi. Güçlü erkeksi kollarını ve düğmesiz gömleği nedeniyle hafifçe görünen kıllı göğsünü hemen takdir ettim. Kokusu bile yoktu, seks kokuyordu. Bardağını bir dikişte bitirdi ve bana merhaba bile demeden başını tuvalete doğru salladı. Hayatımda hiç bu kadar tuhaf hissetmemiştim kendimi; bir kurdun yutmaya yönlendirdiği hipnotize edilmiş bir kuzu gibiydim. Kabine girdiğimizde hemen fermuarını açtı ve penisini dışarı çıkardı. Kalbim daha da hızlı atmaya başladı ve alnımda ter belirdi.

Hemen diz çöktüm ve ön okşama olmasa bile açgözlülükle penisini emmeye başladım. Herif tam zamanında doğruldu, beni saçlarımdan yakaladı ve başımı bastırmaya, hareketlerimi yönlendirmeye başladı. Hızımı zevkle yavaşlattım, başı ağzımdan her çıktığında dudaklarımı şapırdatıyordum, yüzümün neredeyse tamamı tükürükle ıslanıyordu, göğsüme damlıyordu ve tekrar tekrar penise tükürmeye devam ediyordum. Adamın kocaman sikini dudaklarımla sıkarken sık sık adama baktım ve o da onun sikini emmeyi ne kadar sevdiğimi görünce kibirli bir şekilde gülümsedi. Zaman zaman bana tekrarladı - "Aferin kızım, devam et, durma" ve kadın onu eliyle çekip testislerini emdiğinde o da zevkle inledi. Yaklaşık beş dakika sonra aniden elimden tutup beni dizlerimden kaldırdı, ardından tek bir el hareketiyle arkamı kendisine doğru çevirerek eteğimi kaldırdı. Külotumu çıkarmaya bile tenezzül etmedi, sadece onları bir kenara itti. Parmaklarını yalayarak, deliğimi sikine hazırlamak için önce iki, sonra üçünü bana güvenle soktu.

Ben zevkle inlerken o, elinin keskin hareketleriyle beni becerdi. Amım yeterince ısındığında içime girdi, ellerimi tuttu, arkamda büktü ve diğer eliyle kıçıma yüksek sesle tokat attı. Sikini içimde derinlerde hissettiğimde, gerçek bir zevk hissettim! Bunu nasıl kaçırmışım! Törende durmadı, beni sertçe sikti, deliğimi korumadı. Erkek hızlandı ve beni kendine doğru çekti, serbest eliyle boynumu tuttu, aralıklı heyecanlı nefesini kulağımın yanında duydum ve bu gerçekten hoşuma gitti. Birkaç saniye durdu ve penisini çıkarmadan beni tutkuyla öptü. Kendimi çok iyi hissettim ama her şeyin aynı anda olmasını istedim. - "Bir deneye ne dersin?" diye sordum, ilgiyle bana baktı ve sırıttı - "Ne?" Elimle penisini nazikçe tuttum ve daha da aşağı eğilerek onu anüsüme yaklaştırmaya başladım. Erkek ne istediğimi hemen anladı ve orta parmağını kıçıma soktu - "Rahatla" dedi, gerginliğimi hissederek, hem istedim hem de korktum. Duygularım çelişkiliydi, biraz acı çekiyordum ama aynı zamanda aletinin kıçıma girmesini de sabırsızlıkla bekliyordum. Bana kıçımın üzerinde durmamı ve bacaklarımı açmamı söyledi. Avucuna lezzetli bir şekilde tükürdü ve aletini yağladı, ardından deliğimi yağlamak için kıçıma bir tükürük daha yaptı. Sabırsızlıktan her yerim titriyordu. Sonra uzun sikini yavaşça kıçıma sokmaya başladı, iki eliyle tuttum, önümde duran tuvalet sarnıcını ellerimle tuttum ve hoş bir acı hissettim. Gözyaşları yanaklarımdan aşağı akıyordu ve yüzümün neredeyse tamamı akıcı makyaj izleriyle kaplıydı. Şiddetle sikilmenin çok hoş olduğunu her zaman biliyordum.

Sürtünmesi daha hızlı ve daha güvenli hale geldi, kıçımla temas ettiğinde penisinin sıcaklığını ve terini hissettim. Bunun bitmesini gerçekten istiyorum mmmm... Sonra siktiğim deliğe hayran olmak için sikini benden çıkardı ve sonra zevkle tekrar içeri girerek arka arkaya birkaç kez kıçıma tokat attı. Pozisyonunu biraz değiştirmeye karar vererek beni sağa kaydırdı ve tek ayağıyla klozetin üzerinde durdu. Beni vahşi bir hayvan gibi sikti, neredeyse hayvan sesleri çıkarıyor, hırlıyor ve yüksek sesle nefes veriyordu, ben ise yüksek sesle inliyor ve ona durmaması için yalvarıyordum. Daha sonra birisi tuvalete girdi. Konuşmaya bakılırsa iki adamdı, onları duydum ve ne olduğunu hemen anladılar.

Ve içlerinden biri şaka yollu bir şekilde sordu - "Hey, orada yardıma ihtiyacın var mı?" , orada herkese yetecek kadar var." Tek eliyle kabinin kapısını açtı ve beni dışarı çıkardı. Ve direnmeyi bile düşünmedim. Kendimi iki adamın karşısında bulduğumda gerçekten şaka yapmadıklarını ve en azından sulu siklerini yalamama izin vereceklerini umuyordum. Çocuklar hızla birbirlerine baktıktan sonra tek kelime etmeden pantolonlarının fermuarını açmaya başladılar. Aşağıya inip her aleti sırayla aldım ve boştaki elimle bir tane daha çektim. İlk adam tuvaletin kapısına gidip kapıyı kapattı, sonra pantolonunun cebinden bir paket sigara çıkardı ve iki yeni erkeği memnun etmemi izlerken keyifle bir nefes çekti. Şans eseri bu, etrafımda aynı anda üç üye var. Açgözlülükle bir ya da diğer aleti yalarken, sıcaklığın yoğunlaştığını ve vücuduma yayıldığını hissettim. Aniden adamlardan biri beni saçlarımdan yakaladı ve ağzıma sikti. Penisi o kadar derine inmişti ki nefes nefese kalmıştım, ikincisi saçlarımdan tutup beni kendine doğru çevirerek aynı şeyi tekrarladı. Odanın diğer tarafından, hala sikişmemize ve yavaş yavaş mastürbasyon yapmamıza bakan ilk sikiğin memnun kıkırdamalarını duyabiliyorduk. Görünüşüne bakılırsa benzer hikayeler sık ​​sık başına geliyormuş gibi görünüyordu. Bir süre sonra adamlardan biri ayağa kalkmamı emretti ve arkamdan gelip eliyle bacağımı kaldırıp kıçıma girdi, ilk erkek deliğimi iyice germişti ve bu yüzden sikim içeri girmeden girdi. herhangi bir sorun. Erkek kıçıma sonuna kadar girdiğinde ikinci bacağımı aldı ve beni kollarının arasına aldı, aynı anda bacaklarımı yanlara açarak erkeklerin ıslak amımı tüm ihtişamıyla görmesini sağladı. Beni kollarının arasına alan, neyse ki ağır değilim, adam sanki penisinin ucuymuşum gibi beni kolaylıkla penisinin üzerine koydu. Birkaç dakika kıçımı siktikten sonra titriyordum ve yüksek sesle inliyordum, güçlü bir orgazm yaşadım. Amımdan bir akıntı çıktı ve en güçlü anal orgazmdan sadece kendime işedim. Ben yüksek sesle boşalırken adam bacaklarımı açarak beni tutmaya devam etti. Önde duran iki erkek gülerek alkışladı.

İkinci çocuk yanımıza geldi ve kaba bir şekilde aletini çatlığıma doğrulttu ve aletini amımın içine çekti. Her iki delikte de oluşan baskıdan dolayı yüksek sesle çığlık attım. Her iki adam da vücutları ortada olacak şekilde beni sıktı ve ben de anın tadını çıkararak onlardan birini yakaladım. Amım zaten tamamen ıslaktı ve sonra beni önden siken adam anında penisini çıkardı ve elinin hızlı hareketleriyle klitorisimi karıştırdı, böylece ben de elinin her yerine su sıçratarak geldim. Üçü de memnun bir şekilde güldüler ve içlerinden biri beni başımın arkasından tutarak kendine doğru çekti ve gözlerimin içine bakarak "Kızı beğendin mi?" dedi. Bana dinlenmeme fırsat vermeden yer değiştirdiler. ve beni daha da becermeye devam etti. Arkamdan içeri giren biri diğerine şöyle dedi: "Bu gerçekten heyecan verici! Çok dar ve ıslak." Sadece çığlık atabiliyor ve inleyebiliyordum. Her iki delikte de yaklaşık on dakika süren tutkulu sikişin ardından adamlar beni dizlerimin üstüne çöktürdü ve iki penisimi de aynı anda ağzıma almam için zorladılar. Küçük ladin ağzım bu göreve hazırdı ama onları memnun etmek için elimden geleni yaptım. Sonra birbiri ardına siklerini çıkarıp yüzüme geldiler ve yol boyunca zevkten inlediler. Üçüncüsü de hemen aralarına katıldı ve yüzümü tamamen spermle doldurdu; ağzıma, burnuma ve hatta biraz da gözlerime bulaştı. Dikkatsizce son damlaları göğüslerine döktüler, üçü de hazırlandılar ve tuvaletten çıktılar, beni de kendimden gelen meni yıkamak için yalnız bıraktılar. Kendimi kullanılmış bir sürtük gibi hissettim ama muhteşemdi!
These users thanked the author Christina Dior for the post (total 3):
Christmas_Christmas, Ded, Seks tavuğu
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 4 months
 Ynt: Dior Günlüğü #45

Unread post by Christmas_Christmas »

Okudum... beğendim)))...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
Ded, Christina Dior
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Ded »

KristinaDior, Sevimli bir kız için mutlu bir fırsat!
These users thanked the author Ded for the post:
Christina Dior
Автор темы
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233

Unread post by Christina Dior »

Natali_Natali: 13 Feb 2024, 19:09 okuyun... beğendim)))...
Teşekkürler Natasha ) :daypyat:
These users thanked the author Christina Dior for the post:
Christmas_Christmas
Seks tavuğu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 284
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Seks tavuğu »