Hayatım boyunca farklı yerlerde sikiştim. Birçoğunun hafızasına kazındı; birçoğu için gestaltlar henüz kapanmadı. Hadi gidelim:
PLAJ:
Plajlardan bahsetmişken, Gundosovo köyünün gölgesindeki barajda yapılan barbeküleri ve Kadınların mayolarının kendiliğinden çıktığı Akdeniz’in çekici plajları. Her ikisini de deneyimleyecek kadar şanslıydım. Baraj nehrinin yakınında birkaç kez sikildim. Birkaç kez Serebryany Bor’da çıplaklar bölgesinde. Ve son olarak Yunanistan’ın diz boyu denizin içinde duran vahşi kıyıları.
https://i.postimg.cc/1RFhb9n1/154-1000.gif
ТРЕНАЖЁРНЫЙ ЗАЛ:
Половину жизни провел в этих заведениях, но так и не довелось) Когда вокруг полно полуголых, потных, стонущих, красивых людей, поневоле задумываешься что жизнь проходит мимо. Но, полагаю фитнесс-инструкторы и девушки с ресепшена вполне могут шалить в этом большом и интересном сеттинге.
https://i.postimg.cc/W44CbV58/1318065209.gif
ЛЕС:
В лесу особо тоже опыта не было. Так, приспускал трусики, лапал за сиськи, давал отсосать. Мне почему-то не дает покоя картина лесной оргии, не просто секса. Знаю, это сопряжено с неудобствами, одни комары чего стоят. И они тоже будут сосать с наслаждением.
https://i.postimg.cc/jqMK5kqM/143089496.gif
ТУАЛЕТ:
И тут я не только и не столько про "золотой дождь", сколько про возможность уедениться в любом хорошем торговом центре или баре с чистыми туалетами. Но и тут мне еще работать и работать. Дома с женой это было в рамках "водного спорта", один раз девушка предлагала сделать минет в туалете. Я был пьян, не помню почему отказался, вероятно хотел долго с чувством и расстановкой, как у меня это часто бывает.
https://i.postimg.cc/G23H67x6/41695274.gif
Seks yapmak istediğim (veya daha önce seks yaptığım ama daha fazlasını istediğim) yerler
-
Автор темыYağmurcu
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Yanıt: Seks yapmak istediğim (veya daha önce seks yaptığım ama daha fazlasını istediğim) yerler
Sevişmek istiyorum, geceleri bahçede, girişte bekaret seksi vardı, deliydim ve amcık yapmayı denedim ve klitorise tırmanmayı sevdim, şimdi geceleri seks yapmak için bahçede kaldım
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 174
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: aseksüel
Yanıt: Seks yapmak istediğim (veya daha önce seks yaptığım ama daha fazlasını istediğim) yerler
Bilmiyorum.
Plaj pek çok dezavantaj barındırıyor, tabi eğer oraya özel olarak seks için gitmezseniz, hazırlıklı olun :) Çünkü kum ve kıyı bölgesinin suyu bayanı "memnun etmek" için o kadar nahoş olabilir ki, birinin veya diğerinin vajinaya girmesine neden olacak bir şey yapmaya asla karar vermedim :) Bu nedenle, benim zevkime göre , sahilde seks yalnızca su prosedürlerinden önce veya yerine yapılır. Eh, kum zaten belli.
Orman...sadece sivrisinekler değil, KARINCALAR(!), en çok memnun edecek olanlar bunlardır
Ve eğer uzanırsan, o zaman sadece " üstteki kız" - cildimiz daha kalın 
Tuvalet... Bilmiyorum, seks yapmadan uzun süre dayanmak zorundasın o yüzden iğrenç gelmiyor... ve bu da biziz, diğer yarımla birlikte, halkı şok etmemek için burada size bile söylemeyeceğim bir şey yaptılar ama tuvalet... teşekkürler, hayır
Plaj pek çok dezavantaj barındırıyor, tabi eğer oraya özel olarak seks için gitmezseniz, hazırlıklı olun :) Çünkü kum ve kıyı bölgesinin suyu bayanı "memnun etmek" için o kadar nahoş olabilir ki, birinin veya diğerinin vajinaya girmesine neden olacak bir şey yapmaya asla karar vermedim :) Bu nedenle, benim zevkime göre , sahilde seks yalnızca su prosedürlerinden önce veya yerine yapılır. Eh, kum zaten belli.
Orman...sadece sivrisinekler değil, KARINCALAR(!), en çok memnun edecek olanlar bunlardır

Tuvalet... Bilmiyorum, seks yapmadan uzun süre dayanmak zorundasın o yüzden iğrenç gelmiyor... ve bu da biziz, diğer yarımla birlikte, halkı şok etmemek için burada size bile söylemeyeceğim bir şey yaptılar ama tuvalet... teşekkürler, hayır

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 60 Replies
- 10886 Views
-
Last post by Nikk
-
- 16 Replies