Annesinin arkadaşıyla ya da annesiyle yatmayı düşünen var mı?
-
Автор темыMira1408
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Annesinin arkadaşıyla ya da annesiyle yatmayı düşünen var mı?
Bize fantezilerinizi, gerçekliğinizi belki bir fotoğrafla anlatın
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
- Registered for: 1 year 8 months
Re: Annemin arkadaşıyla ya da annesiyle yatmayı düşünen var mı?
Bu konuyla ilgili 5 kez çok gerçekçi bir rüya gördüm, ben de şaşırdım ve sonra aniden sabah 7’de uyandım!
Last edited by Oleg Milov on 11 Feb 2024, 23:17, edited 2 times in total.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 219
- Registered for: 1 year 7 months
Yalnızca başka birinin hikayesini anlatabilirim
14 dakika 9 saniye sonra gönderildi: Arkadaşım söyledi. Gençliğine göre genç bir anne ve onun arkadaşıyla içiyordu. Sonuç olarak evin sahibi bayıldı ve uyumaya gitti. Ve bu kız arkadaşını kanepede köpek stili yaptı. Dürttüm, dürttüm, arkadaşım Zyuzya’da içiyordu. Şöyle diyor: Başımı çeviriyorum. Ve işte bu annenin oğlu perdenin arkasındaki koridorda duruyor ve mastürbasyon yapıyor. Hikayeye göre yaklaşık 12 yaşında. Pandantif gibi perdeler ipliklerle yapılır. Dönüp parmağıyla yanına seslenir) Sorar: Yapacak mısın? Kısacası minik, annesinin arkadaşına da parmak bastı. Doğru mu değil mi, bilmiyorum. Ama bir arkadaşa benziyor. Genellikle fren yok ve hareket eden her şeyi siktim
14 dakika 9 saniye sonra gönderildi: Arkadaşım söyledi. Gençliğine göre genç bir anne ve onun arkadaşıyla içiyordu. Sonuç olarak evin sahibi bayıldı ve uyumaya gitti. Ve bu kız arkadaşını kanepede köpek stili yaptı. Dürttüm, dürttüm, arkadaşım Zyuzya’da içiyordu. Şöyle diyor: Başımı çeviriyorum. Ve işte bu annenin oğlu perdenin arkasındaki koridorda duruyor ve mastürbasyon yapıyor. Hikayeye göre yaklaşık 12 yaşında. Pandantif gibi perdeler ipliklerle yapılır. Dönüp parmağıyla yanına seslenir) Sorar: Yapacak mısın? Kısacası minik, annesinin arkadaşına da parmak bastı. Doğru mu değil mi, bilmiyorum. Ama bir arkadaşa benziyor. Genellikle fren yok ve hareket eden her şeyi siktim
- These users thanked the author Biyel kolu for the post (total 3):
- Mart, Ötesinden Gelen Şehvet, PavelNokia
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
- Registered for: 1 year 8 months
Peki böyle bir fırsat olsaydı düşünebilirdik ama hayal kuracak bir şey yok
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 195
- Registered for: 1 year 4 months
Herkes bu konulara mastürbasyon yaptı.Bağlantı çubuğu: ↑11 Feb 2024, 23:19 Yalnızca başka birinin hikayesini anlatabilirim.
14 dakika 9 saniye sonra gönderilir:
Arkadaşım söyledi. Gençliğine göre, diyor ki:, genç bir anne ve arkadaşının evinde içki içiyordu. Sonuç olarak evin sahibi bayıldı ve uyumaya gitti. Ve bu kız arkadaşını kanepede köpek stili yaptı. Dürtüldü-dürttü, arkadaşım meyve suyunu içerek yatıyordu . Şöyle diyor: "GTenekeyi çeviriyorum. Ve bu annenin koridorda perdenin arkasında duran ve mastürbasyon yapan bir oğlu var" . Hikayeye göre yaklaşık 12 yaşında. Pandantif gibi perdeler ipliklerle yapılır. Döndü ve parmağıyla ona seslendi) Sordu: "Bgidiyor musun?" Kısacası küçük adam annesinin arkadaşına da baş parmağını kaldırdı. Doğru mu değil mi, bilmiyorum. bir arkadaşa benziyor. Genelde fren yok ve hareket eden her şey sikildi. n
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post