Ben bir fahişeyim

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!

Fahişe mi oldum?

Да
14
41%
Нет
20
59%

Total votes: 34

Автор темы
Kate1109
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 57
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Ben bir fahişeyim

Unread post by Kate1109 »

Çocukluğundan beri bir taşra kasabasında iyi bir ailede büyüdü. Madalyalı okul, onurlu enstitü. 22 yaşında 3 yıllık bir ilişkiden sonra ilk seks. Her zaman terbiyeli ve utangaç. Ama bir gün çalışmak ve yaşamak için büyük bir şehre taşındım.
Yalnız akşamlarda gizli düşüncelerim ve fantezilerim giderek daha sık beni ziyaret etmeye başladı. Ve BDSM’den grup sekse kadar geniş bir çeşitlilik vardı. Ama beni en çok tahrik eden şey fahişe olduğum düşüncesiydi. Her mastürbasyon yaptığımda bir kez seks için satın alındığımı hayal ettim. Bu kadar hoş ve ilginç bir kızın, tanımadığım bir adam tarafından sırf kurtulmak için kullanıldığı.
Ve sonra bir gün akşam cinsel yönelimli bir telgraf sohbetine rastladım. Okurken çok heyecanlandım. Ve bir adamın sohbete şu içerikli bir mesaj gönderdiğini görüyorum: "Kızlar, şehrin kuzeyinde bir arabada 2k karşılığında kim oral seks yapar?"
Nasıl olduğunu bilmiyorum ama korkaklığıma rağmen ona yapabileceğimi yazdım. Gizlilik için sol telgraf hesabı oluşturdum. Fotoğraf istedi, daha önce yüzümü kapatarak her zamanki fotoğraflarımdan bazılarını çektim. Yanıt olarak: "Tamam, adresi yaz." Komşu evin adresini yazdım, yarım saate orada olacağını söyledi.
Sonra ne yaptığımı anladım. Kendinizi fahişe olarak hayal etmek başka şey, fahişe olmak başka şey... Nabzı hızlandı, bir çeşit panik hali. Telefonu 3 kez kapatıp açtım. Ve sonra bir mesaj geliyor: "Arabayla yukarı çıktım, 3. girişte durdum, gümüş minivan, numara filan."
Giyinik oturuyorum ve bir nedenden dolayı yürümek korkutucu ve bir şekilde birinin önünde rahatsız oluyorum. Tamam, sanırım dışarı çıkacağım.
Merdivenlerden aşağı iniyorum ve bacaklarım çözülüyor. Dışarı çıktım ve dışarısı karanlık ve tazeydi. Sessizce komşu eve gittim ve farları açık gri bir araba gördüm. Orada kimin oturduğunu görmek için yakınlara yürümeye karar verdim. Ve arabaya yaklaşırken, paslanmış bir tür eski minivan olduğu için geri dönmeye karar verdim, bir adam arabadan inip şöyle dedi: "Neden bu kadar uzun sürdü, arka koltuğa otur."
Ayrılmak için çok geçti ve hepsi bu kadar gergindi, o arka koltuğa oturdu ve o da onun yanına oturdu. Karanlıktı ama onu biraz görebiliyordunuz. Bu, yaklaşık 50 yaşında hafif şişmiş bir adam gibi aşırı kilolu bir kabus. Araba dumanla dolu.
Bana soruyor: “Neden titriyorsun? Uyuşturucu bağımlısı mı? Bana ellerini göster." Kollarımı dirseklerime kadar sıvadım ve üşüdüğümü söyledim. Pek fazla bakmadı bile, sadece şöyle dedi: "Bir otomobil perisine göre iyi görünüyorsun, haydi başlayalım."
Eteklerini esnetmeye başladı ve kot pantolonunu indirdi. Kıllarla kaplı ve hatta ereksiyonsuz küçük bir penis gördüm ve donup kaldım.
O şöyle dedi: "Peki, neye bakıyorsun, başla!"
Penisine yaklaşmaya başladım ve keskin ter ve idrar kokusunu hissettim ve mekanik olarak uzaklaşmak üzereydim ama o bir eliyle sarkık penisini kaldırıp kafasını açtı, diğer eliyle başımı tuttu . Ve şimdi zaten ağzımda. Tadı da kokusu kadar iğrençti, ekşi ve tuzluydu, çok yoğundu. Öğürme refleksimin nasıl işe yaramadığını anlamıyorum; büyük olasılıkla beynim kapandı. Dilimi mekanik olarak başımın üzerinde hareket ettirmeye ve dudaklarımı etrafına sarmaya başladım. Ereksiyonunun arttığını ve penisinin ağzımı tamamen doldurduğunu hissettim. Tadı artık o kadar da kötü değildi; saldığım büyük miktardaki tükürük, görünüşe göre bu tadı sulandırmış veya yok etmişti. Çok hızlı ve sarsıntılı bir şekilde hareket ettim. Kesinlikle hiçbir heyecanım, hiçbir düşüncem yoktu, sadece bilinçsizce emdim. Bunu ne kadar zamandır yaptığımı bile bilmiyorum.
Ve tabi ki benim için bitiş anı tamamen aniden geldi. Sikini ağzımdayken hemen boğazımın yanına geldi. Ve o an nefes aldım. Nefesim bile kesildi; boğulduğumu fark ettim. Öksürmeye başladım, aniden başımı kaldırdım ve nefes almaya çalışarak öksürdüm. Hemen bağırdı: “Neden aptalsın? Burada her şeyi üzerime sıçrattın. Öksürmeyi kesin.”
Yaklaşık 20 saniye sonra serbest bırakıldıktan sonra, öksürüğüm yüzünden, özellikle de kapattığım sağ elimin tüm kazağıma sperm sıçradığını görüyorum. Ve sol elim de penisini tuttuğum için tamamen spermle kaplıydı. Sperm yanlış boğaza girdiği için yüzümden gözyaşları akıyor.
Ve bana bakıyor ve bayılıyor: “Siktirdim, yutkunamadım, şimdi pantolonumu nasıl giyeceğim, koltuğa bak. Şapkamı mahvetmek zorunda kalacağım."
Uzanıp ön kol dayanağından yağlı bir şapka çıkardı ve kasıklarını ve yanındaki koltuğu ovuşturmaya başladı. Sonra bana bu lekeli şapkayı verdi ki ben de kurulayıp çöpe atayım. Onu elime aldım ve gitme zamanının geldiğini düşünüyorum. Pantolonunun düğmelerini iliklemeye başladı ve arka cebinden parayı çıkarıp bana verdi. Spermden sümüksü bir halde onları elime aldım. Dışarı çıkmak için sapa uzandım ama o bağırdı: "Dokunma, kirleteceksin." Hatta atladım. Dışarı çıktı ve bir sigara yakarak bana kapıyı açtı. Ayrıldım ve veda etmeyi bile unutarak eve doğru yürüdüm.
Girişe yaklaşıyorum ve girişin üzerinde bir fener yanıyor ve kıyafetlerimin, kolların, yakaların, avuç içlerinin, parmakların ve çenenin spermle bulaştığını görüyorum. Anahtarı almak için elimi kot pantolonuma götürdüm ve biraz daha bulaştırdım.
Sonunda daireye girdim, ışığı açtım, aynada kendimi gördüm ve girişte kimseyle karşılaşmadığım için çok şanslı olduğumu fark ettim.
Sadece yüzümde ve kazağımda değil, saçımda da kurumuş sperm izleri vardı. Arabada öksürürken maskaram akmaya başladı. Elinde ise eski, yağlı bir şapka ve 500 rublelik banknotlar var. Ağzımda yıkanmamış penis tadı var. Paraya baktım ve her biri 500 ruble olan sadece 3 banknot vardı. Yani yetişkin, korkutucu, tanımadığım bir adamı en ucuz fahişe gibi arabada emdim.
Ve sonra yine heyecan üzerime çöktü, kot pantolonumu ve külotumu çıkardım, yatağa sırtüstü uzandım. , bu 1500 rubleyi bitmiş kazağın üzerine göğsüme koydum ve mastürbasyon yapmaya başladım. Ve bir dakikadan kısa bir süre içinde o kadar güçlü bir orgazm yaşadım ki neredeyse bilincimi kaybediyordum. Daha önce hiç bu kadar güçlü bir duygu hissetmemiştim.
Orada 5 dakika kadar yattıktan sonra ne yaptığımı anlamaya başladım. Bir yol fahişesi seviyesine düştüğümün farkına varmamın getirdiği bir ağırlık vardı. Bunun artık bir fantezi olmadığını, artık bununla yaşamak zorunda olduğumu.
Hemen duşa gitmem gerektiğini ve her şeyin geçeceğini düşündüm. Kazakını çıkarıp çöp kutusuna, şapkasını da aynı yere attı. Duşta durdu ve sürekli ağzını ağız kremiyle çalkaladı. Muhtemelen 20 dakika boyunca orada durdum, bazen donuyordum.
Sonra yatağa gittim ve o kadar çok ağlamak istedim ki. Fantezimi gerçekleştirmek için en kötü seçenekle karşılaştım. Ve bu tat diş macunu veya balsamla yıkanmadı. Kendimden tiksindim.
Zamanla bu olay hafızamda bulanıklaştı ve artık o kadar da korkunç görünmüyor. Üstelik bu akşamı hatırlayarak hâlâ bazen mastürbasyon yapıyorum.
Hikayemi okuduktan sonra benim hakkımda fikriniz nedir?
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 4 months
 Cevap: Ben bir fahişeyim

Unread post by AlexTDV »

hayır, sadece iyi anlamda bir sürtük)
These users thanked the author AlexTDV for the post (total 2):
-AlexNova-, sapık
Milena69
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 237
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Milena69 »

Ne var bunda, oral seks yaptım sorun değil, seni bu kadar heyecanlandırıyorsa devam et)))
These users thanked the author Milena69 for the post (total 5):
-AlexNova-, Yağmurcu, PavelNokia, sapık, seksforumu_
-AlexNova-
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 91
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by -AlexNova- »

Fahişeler, bir maaş karşılığında canlarını feda eden, amcaları (teyzeleri) için çalışan kişilerdir. Ve az önce fetişini yerine getirdin. Ve ben "bir kez ibne değildir"den bahsetmiyorum. Bunu hayatınızın geri kalanı boyunca yapabilirsiniz. Birisi bir kafeye gittiği için, birisi araba veya telefon hediyesi için, birisi evlenme sözü için, birisi nazikçe açık bir kapı için veya aniden sunulan bir buket çiçek için berbattır... Peki neden fahişe sayılmıyorlar? çünkü daha önce de bir şekilde önceden yardım alıyorlar mıydı?
Büyümenin temel göstergelerinden biri başkalarının görüşlerine kayıtsızlıktır. Yedek kulübesindeki büyükannelerin hepsi uyuşturucu bağımlısı ve fahişedir ve sadece onlar iyi ve yumuşaktır. Peki onların fikirleri kimin umurunda?
Not: Hatta bir şaka bile var: Eğer bir kız hemen verirse o bir fahişedir... ve eğer vermezse o bir fahişedir!? :-D Demek istediğim, eğer biri seni fahişe olarak görmek isterse, eylemlerin ne olursa olsun bunu her durumda yapacaktır. Ama fetişinizden anladığım kadarıyla bunu kendiniz istiyorsunuz (bazen). Yani her şey yolunda :wink: Önemli olan endişelenmemek!
Last edited by -AlexNova- on 07 Feb 2024, 07:26, edited 2 times in total.
These users thanked the author -AlexNova- for the post (total 4):
Yağmurcu, Tanya, PavelNokia, sapık
Yağmurcu
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 686
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Yağmurcu »

-AlexNova-: 07 Feb 2024, 07:04 Fahişeler, amcaları (teyzeleri) için çalışan, maaş karşılığında hayatlarını feda eden kişilerdir. Ve az önce fetişini yerine getirdin. Ve ben "bir kez ibne değildir"den bahsetmiyorum. Bunu hayatınızın geri kalanı boyunca yapabilirsiniz. Birisi bir kafeye gittiği için, birisi araba veya telefon hediyesi için, birisi evlenme sözü için, birisi nazikçe açık bir kapı için veya aniden sunulan bir buket çiçek için berbattır... Peki neden fahişe sayılmıyorlar? çünkü daha önce de bir şekilde önceden yardım alıyorlar mıydı?
Büyümenin temel göstergelerinden biri başkalarının görüşlerine kayıtsızlıktır. Yedek kulübesindeki büyükannelerin hepsi uyuşturucu bağımlısı ve fahişedir ve sadece onlar iyi ve yumuşaktır. Peki onların fikirleri kimin umurunda?
Not: Hatta bir şaka bile var: Eğer bir kız hemen verirse o bir fahişedir... ve eğer vermezse o bir fahişedir!? :-D Demek istediğim, eğer biri seni fahişe olarak görmek isterse, eylemlerin ne olursa olsun bunu her durumda yapacaktır. Ama fetişinizden anladığım kadarıyla bunu kendiniz istiyorsunuz (bazen). Yani her şey yolunda :wink: Önemli olan endişelenmemek!
Gerçekten doğru)
These users thanked the author Yağmurcu for the post:
-AlexNova-
Evgeniy7519
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 660
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Evgeniy7519 »

500 ruble attım, işe yarıyor mu? Yoksa bu eksi eski sınır mı?🤣 🤣

Genel olarak kız sorumludur, “...ve bir kişinin önünde rahatsız edicidir..” veya “... veda etmeyi unutmak” mmmmmm çok dokunaklı))))
These users thanked the author Evgeniy7519 for the post (total 4):
-AlexNova-, Milena69, PavelNokia, sapık
Herkes
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 90
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Herkes »

Grace Hopper’ın "Yapıp pişman olmak, yapmayıp iki kez pişmanlık duymaktan daha iyidir" sözü.
These users thanked the author Herkes for the post (total 3):
-AlexNova-, Yağmurcu, sapık
-AlexNova-
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 91
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by -AlexNova- »

Elbette yalnızca birkaç kişi oy verdi: yalnızca altı kişi. Ama oylar zaten eşit olarak bölünmüş durumda! Bu sitede bu kadar çok "ahlakçı"nın olması ilginç. Görünüşe göre burası bir manastırdaki nakış çemberi değil, ilgili insanları hedef alan bir yer (iyi anlamda, yargılamadan). Buraya tesadüfen gelip şaşıramazsınız: "Aman Tanrım... insanlar ne yazıyor?" :ayyy:
These users thanked the author -AlexNova- for the post:
sapık
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Tanya »

-AlexNova-: 07 Feb 2024, 07:04 Fahişeler bunlar....
....Demek istediğim şu ki eğer birisi seni fahişe olarak görmek isterse, eylemlerin ne olursa olsun bunu her halükarda yapacaktır. . Ama fetişinizden anladığım kadarıyla bunu kendiniz istiyorsunuz (bazen). Yani her şey yolunda :wink: Önemli olan endişelenmemek!
Kesinlikle doğru, ne olursa olsun seni etiketleyebilirler neye sahip oldukları veya neye sahip olmadıkları.
Fuhuş artık kamusal yaşamda o kadar bulanık hale geldi ki, biz beğensek de beğenmesek de pek çok kişi onları kabul edebilir veya etmeyebilir.
Sanmıyorum Elbette herkes için biliyorum, ama bana öyle geliyor ki çoğu, hayatında en az bir kez fahişelik yaptı. Yani modern dünyada bunda korkunç bir şey yok.
https://i.postimg.cc/rpw9yMHY/1.jpg
These users thanked the author Tanya for the post (total 9):
Yağmurcu, -AlexNova-, Shlyhoeb, Kral Kuş, Ded, PavelNokia, sapık, Fargal94, Pedro
bot458
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 174
Orientation: aseksüel

Unread post by bot458 »

Tania: 07 Feb 2024, 08:32 Çok doğru, nedeni olsun ya da olmasın etiketlenebilir.
Fuhuş artık kamusal hayatta o kadar bulanıklaştı ki, beğensek de beğenmesek de pek çok kişi onları sayabilir. ya da öyle sayılmamak.
Tabii ki herkesi bilmiyorum ama bana öyle geliyor ki çoğu, hayatlarında en az bir kez fahişelik yapmış. Yani modern dünyada bunda korkutucu bir şey yok.
Etiketlerden ve insanların konu başlatıcı gibi kendilerini haklı çıkarma ihtiyacı duymalarından nefret ediyorum veya başkalarının onayını isteyin. Ama bu korkunç değil, sen fazlasıyla kayıtsızsın. Bu, elbette, her şeyden önce çevreye bağlıdır, ancak toplumumuzda cinsellik ve onun herhangi bir tezahürü, en azından utanç verici bir şey olarak kabul edildiği sürece, olumsuz bir tepki kaçınılmazdır.
These users thanked the author bot458 for the post (total 3):
Tanya, -AlexNova-, sapık
Tavşan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Tavşan »

Kate1109: 07 Feb 2024, 05:29 Fikriniz nedir hikayemi okuduktan sonra benim hakkımda mı?
Olumsuz deneyim de deneyimdir
Автор темы
Kate1109
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 57

Unread post by Kate1109 »

Muhtemelen kaldıracağım
These users thanked the author Kate1109 for the post (total 3):
sapık, Fargal94, Ahah
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 702

Unread post by MENZİL_ »

Fuhuş, tazminat karşılığında cinsel hizmetlerin sistematik olarak sağlanmasıdır.
Ve işte...Merakımı giderdim ve ayrıca para da aldım.
These users thanked the author MENZİL_ for the post (total 4):
PavelNokia, sapık, Fargal94, Ahah
Neşeli Roger
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 224

Unread post by Neşeli Roger »

Hikayeyi beğendim. Zevkle okudum. Teşekkür ederim :)
These users thanked the author Neşeli Roger for the post (total 2):
-AlexNova-, Kate1109
Seks tavuğu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 284

Unread post by Seks tavuğu »

Kate1109: 07 Feb 2024, 05:29 Çocukluğumdan beri bir taşra kasabasında düzgün bir ailede büyüdüm. Madalyalı okul, onurlu enstitü. 22 yaşında 3 yıllık bir ilişkiden sonra ilk seks. Her zaman terbiyeli ve utangaç. Ama bir gün çalışmak ve yaşamak için büyük bir şehre taşındım.
Yalnız akşamlarda gizli düşüncelerim ve fantezilerim giderek daha sık beni ziyaret etmeye başladı. Ve BDSM’den grup sekse kadar geniş bir çeşitlilik vardı. Ama beni en çok tahrik eden şey fahişe olduğum düşüncesiydi. Her mastürbasyon yaptığımda bir kez seks için satın alındığımı hayal ettim. Bu kadar hoş ve ilginç bir kızın, tanımadığım bir adam tarafından sırf kurtulmak için kullanıldığı.
Ve sonra bir gün akşam cinsel yönelimli bir telgraf sohbetine rastladım. Okurken çok heyecanlandım. Ve bir adamın sohbete şu içerikli bir mesaj gönderdiğini görüyorum: "Kızlar, şehrin kuzeyinde bir arabada 2k karşılığında kim oral seks yapar?"
Nasıl olduğunu bilmiyorum ama korkaklığıma rağmen ona yapabileceğimi yazdım. Gizlilik için sol telgraf hesabı oluşturdum. Fotoğraf istedi, daha önce yüzümü kapatarak her zamanki fotoğraflarımdan bazılarını çektim. Yanıt olarak: "Tamam, adresi yaz." Komşu evin adresini yazdım, yarım saate orada olacağını söyledi.
Sonra ne yaptığımı anladım. Kendinizi fahişe olarak hayal etmek başka şey, fahişe olmak başka şey... Nabzı hızlandı, bir çeşit panik hali. Telefonu 3 kez kapatıp açtım. Ve sonra bir mesaj geliyor: "Arabayla yukarı çıktım, 3. girişte durdum, gümüş minivan, numara filan."
Giyinik oturuyorum ve bir nedenden dolayı yürümek korkutucu ve bir şekilde birinin önünde rahatsız oluyorum. Tamam, sanırım dışarı çıkacağım.
Merdivenlerden aşağı iniyorum ve bacaklarım çözülüyor. Dışarı çıktım ve dışarısı karanlık ve tazeydi. Sessizce komşu eve gittim ve farları açık gri bir araba gördüm. Orada kimin oturduğunu görmek için yakınlara yürümeye karar verdim. Ve arabaya yaklaşırken, paslanmış bir tür eski minivan olduğu için geri dönmeye karar verdim, bir adam arabadan inip şöyle dedi: "Neden bu kadar uzun sürdü, arka koltuğa otur."
Ayrılmak için çok geçti ve hepsi bu kadar gergindi, o arka koltuğa oturdu ve o da onun yanına oturdu. Karanlıktı ama onu biraz görebiliyordunuz. Bu, yaklaşık 50 yaşında hafif şişmiş bir adam gibi aşırı kilolu bir kabus. Araba dumanla dolu.
Bana soruyor: “Neden titriyorsun? Uyuşturucu bağımlısı mı? Bana ellerini göster." Kollarımı dirseklerime kadar sıvadım ve üşüdüğümü söyledim. Pek fazla bakmadı bile, sadece şöyle dedi: "Bir otomobil perisine göre iyi görünüyorsun, haydi başlayalım."
Eteklerini esnetmeye başladı ve kot pantolonunu indirdi. Kıllarla kaplı ve hatta ereksiyonsuz küçük bir penis gördüm ve donup kaldım.
O şöyle dedi: "Peki, neye bakıyorsun, başla!"
Penisine yaklaşmaya başladım ve keskin ter ve idrar kokusunu hissettim ve mekanik olarak uzaklaşmak üzereydim ama o bir eliyle sarkık penisini kaldırıp kafasını açtı, diğer eliyle başımı tuttu . Ve şimdi zaten ağzımda. Tadı da kokusu kadar iğrençti, ekşi ve tuzluydu, çok yoğundu. Öğürme refleksimin nasıl işe yaramadığını anlamıyorum; büyük olasılıkla beynim kapandı. Dilimi mekanik olarak başımın üzerinde hareket ettirmeye ve dudaklarımı etrafına sarmaya başladım. Ereksiyonunun arttığını ve penisinin ağzımı tamamen doldurduğunu hissettim. Tadı artık o kadar da kötü değildi; saldığım büyük miktardaki tükürük, görünüşe göre bu tadı sulandırmış veya yok etmişti. Çok hızlı ve sarsıntılı bir şekilde hareket ettim. Kesinlikle hiçbir heyecanım, hiçbir düşüncem yoktu, sadece bilinçsizce emdim. Bunu ne kadar zamandır yaptığımı bile bilmiyorum.
Ve tabi ki benim için bitiş anı tamamen aniden geldi. Sikini ağzımdayken hemen boğazımın yanına geldi. Ve o an nefes aldım. Nefesim bile kesildi; boğulduğumu fark ettim. Öksürmeye başladım, aniden başımı kaldırdım ve nefes almaya çalışarak öksürdüm. Hemen bağırdı: “Neden aptalsın? Burada her şeyi üzerime sıçrattın. Öksürmeyi kesin.”
Yaklaşık 20 saniye sonra serbest bırakıldıktan sonra, öksürüğüm yüzünden, özellikle de kapattığım sağ elimin tüm kazağıma sperm sıçradığını görüyorum. Ve sol elim de penisini tuttuğum için tamamen spermle kaplıydı. Sperm yanlış boğaza girdiği için yüzümden gözyaşları akıyor.
Ve bana bakıyor ve bayılıyor: “Siktirdim, yutkunamadım, şimdi pantolonumu nasıl giyeceğim, koltuğa bak. Şapkamı mahvetmek zorunda kalacağım."
Uzanıp ön kol dayanağından yağlı bir şapka çıkardı ve kasıklarını ve yanındaki koltuğu ovuşturmaya başladı. Sonra bana bu lekeli şapkayı verdi ki ben de kurulayıp çöpe atayım. Onu elime aldım ve gitme zamanının geldiğini düşünüyorum. Pantolonunun düğmelerini iliklemeye başladı ve arka cebinden parayı çıkarıp bana verdi. Spermden sümüksü bir halde onları elime aldım. Dışarı çıkmak için sapa uzandım ama o bağırdı: "Dokunma, kirleteceksin." Hatta atladım. Dışarı çıktı ve bir sigara yakarak bana kapıyı açtı. Ayrıldım ve veda etmeyi bile unutarak eve doğru yürüdüm.
Girişe yaklaşıyorum ve girişin üzerinde bir fener yanıyor ve kıyafetlerimin, kolların, yakaların, avuç içlerinin, parmakların ve çenenin spermle bulaştığını görüyorum. Anahtarı almak için elimi kot pantolonuma götürdüm ve biraz daha bulaştırdım.
Sonunda daireye girdim, ışığı açtım, aynada kendimi gördüm ve girişte kimseyle karşılaşmadığım için çok şanslı olduğumu fark ettim.
Sadece yüzümde ve kazağımda değil, saçımda da kurumuş sperm izleri vardı. Arabada öksürürken maskaram akmaya başladı. Elinde ise eski, yağlı bir şapka ve 500 rublelik banknotlar var. Ağzımda yıkanmamış penis tadı var. Paraya baktım ve her biri 500 ruble olan sadece 3 banknot vardı. Yani yetişkin, korkutucu, tanımadığım bir adamı en ucuz fahişe gibi arabada emdim.
Ve sonra yine heyecan üzerime çöktü, kot pantolonumu ve külotumu çıkardım, yatağa sırtüstü uzandım. , bu 1500 rubleyi bitmiş kazağın üzerine göğsüme koydum ve mastürbasyon yapmaya başladım. Ve bir dakikadan kısa bir süre içinde o kadar güçlü bir orgazm yaşadım ki neredeyse bilincimi kaybediyordum. Daha önce hiç bu kadar güçlü bir duygu hissetmemiştim.
Orada 5 dakika kadar yattıktan sonra ne yaptığımı anlamaya başladım. Bir yol fahişesi seviyesine düştüğümün farkına varmamın getirdiği bir ağırlık vardı. Bunun artık bir fantezi olmadığını, artık bununla yaşamak zorunda olduğumu.
Hemen duşa gitmem gerektiğini ve her şeyin geçeceğini düşündüm. Kazakını çıkarıp çöp kutusuna, şapkasını da aynı yere attı. Duşta durdu ve sürekli ağzını ağız kremiyle çalkaladı. Muhtemelen 20 dakika boyunca orada durdum, bazen donuyordum.
Sonra yatağa gittim ve o kadar çok ağlamak istedim ki. Fantezimi gerçekleştirmek için en kötü seçenekle karşılaştım. Ve bu tat diş macunu veya balsamla yıkanmadı. Kendimden tiksindim.
Zamanla bu olay hafızamda bulanıklaştı ve artık o kadar da korkunç görünmüyor. Üstelik bu akşamı hatırlayarak hâlâ bazen mastürbasyon yapıyorum.
hikayemi okuduktan sonra hakkımdaki fikriniz nedir?
Önemli olan bu sizi tahrik ediyor....ve kim olduğunuza kendiniz karar verin....benim için ahlaksız şehvetli sürtük
These users thanked the author Seks tavuğu for the post (total 2):
Fargal94, sapık
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Tanya »

Fahişe, bir erkeğin vücudunu parasal bir ödül için kullanmasına izin veren bir kızdır, yani bu, bir ücret karşılığında farklı erkeklerle cinsel ilişkinin sık sık tekrarlanmasıdır. Fahişe, vücudunu talep eden adamın kişiliğine tamamen kayıtsızdır. Ancak kocasıyla, sevgilisiyle, arkadaşıyla zevk için cinsel ilişkiye girdiğinde fahişelik olmaktan çıkar.
These users thanked the author Tanya for the post (total 6):
Fargal94, Shlyhoeb, Christmas_Christmas, Ded, MENZİL_, sapık
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Christmas_Christmas »

Kate1109,
ilginç))) ... hoşuma gitti... harika...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Ahah
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Eustace »

Natali_Natali, artık makinenin ne işe yaradığını anlıyorum!
:-D
serssv
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12

Unread post by serssv »

Senin bir sürtük olduğunu söylerdim ama iyi anlamda :cat1:
These users thanked the author serssv for the post:
-AlexNova-
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 702

Unread post by MENZİL_ »

Tania: 08 Feb 2024, 07:09 Fahişe kızdır
Sadece... ve çoğu zaman artık kız da değildir;)
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 482
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by PavelNokia »

Bir kere fahişe değil. Bu yüzden. Az önce denedim, ciddi bir şey yok
Sadece bir deneme
These users thanked the author PavelNokia for the post (total 2):
MENZİL_, Fargal94
Sidor
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 199

Unread post by Sidor »

Grubumda bir öğrenci vardı, adı Natasha’ydı, malum sebeplerden dolayı soyadını vermeyeceğim. Kıvrımlı bir kız vardı, sarışın, her şeyi yanındaydı, "Göğüs, bacaklar, kalça - kusursuz. Ve bu bacaklar mutlu bir esaret. Bir erkek hiç penis görmemiştir" sadece burnu biraz daha uzundu gereğinden fazla. Hem baba hem de anne, Moskova yakınlarında iyi bir aileden gelen okul müdürleridir. Üçüncü yılında Araplarla temasa geçti ve haftalarca onlardan kayboldu. Bana hangi nedenlerle “itiraf etmeye” başladığını bilmiyorum. Bana platin zincirleri, taşlı altın küpeleri, Arapların ona “verdiği” yüzükleri gösterdi. Ordu olmasaydı onun ifşalarıyla ne yapacağımı artık bilmiyordum. İki yıl sonra geri döndüğünde Natasha artık grupta değildi. Adamlar onun okuldan atıldığını söyledi ve o, cancan’ın melodisine göre şarkıda olduğu gibi:
"... o bir şapkacıydı ve saten dikiş dikiyordu,
sonra o tiyatroya gitti ve fahişe oldu".
Ah yazar, bu fuhuş mu???
These users thanked the author Sidor for the post (total 2):
MENZİL_, Ahah
Seks tavuğu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 284

Unread post by Seks tavuğu »

Sen ekstrem sporları... seksi... çeşitliliği... seven bir kadınsın.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”