Bu hikaye, zaten çok fazla alkol aldığım ve ne olduğunu pek anlamadığım partilerden birinde yaşandı. Her şey öyle bir noktaya geldi ki, sarhoşken yabancı misafirlerden biri beni alıp götürdü. Dans ettiğim kişiyle enerjik dansımız önce kazara kıçımı yoğurmaya başladığı noktaya ulaştı, sonra el hareketleri daha amaçlı hale geldi ve elleri zaten külotumun üzerindeydi, bana küstahça el yordamıyla saldırdığını anladım. "Tamam" diye düşündüm, biraz eğlenmeye ihtiyacım var. Ve ben de onunla dans etmeye devam ettim, çoktan kıçımı pantolonunun içindeki sertleşmiş penisine sürtmeye başladığımı fark etmedim. Ve bu beni çok tahrik etmeye başladı. Beni odaya götürdükten sonra önce işaret ışığımı, ardından sutyenimi çıkardı ve tutkuyla göğüslerimi öpmeye ve ellerimle amımın üzerinde oynamaya başladı.
Ben zaten bundan akmaya başlamıştım ve onun sikini arzuluyordum. . Önünde diz çöktüm ve aletine hızla ulaşabilmek için aceleyle pantolonunun düğmelerini açmaya başladım. Pantolonumu çıkardığımda büyük ve güçlü bir cıvata yüzümün önüne fırladı. Sapını elimle alıp dilimi toplardan kafaya doğru gezdirdim, sonra tekrar kafasını ağzıma doğrulttum. Penisi ağzıma daldığında aktif olarak emmeye başladım, dudaklarımı şapırdattım, hafif bir inleme duydum ve yukarı baktım.
Yabancı gözleri geriye dönük bir şekilde durdu, şehvetli ağzımın tadını çıkardı ve bana baktı. onunla birlikte hızlandım ve daha da aktif bir şekilde lezzetli siki emmeye başladım ve bu sırada parmaklarım aktif olarak amımla oynuyordu. Kendimi durduramadım, açgözlülükle aleti yuttum, mümkün olduğunca boğazımın derinliklerine sokmaya çalıştım. Sonra biraz nefesimi toparlamak için karakteristik bir sesle ağzımdan çıkardım ve tükürüğümün damladığını gördüm. Sonra onu tekrar elimden geldiğince derin bir şekilde ağzıma aldım ve bu beni daha da heyecanlandırdı. Emdiğim az bilinen yakışıklı bir adamın inlemeleri. Artık onun önünde diz çöktüğüm ve açgözlülükle sikini emdiğim düşüncesi beni daha da heyecanlandırdı. Gerçekten kirli bir orospu gibi akıyordum. Penisin başını ağzıma alıp dolgun dudaklarımla sıkmayı, penisi olabildiğince derine çekmeyi ve sonra yavaşça ağzımdan çekip dudaklarımla başından tatlı bir şekilde öpmeyi seviyorum en temeline kadar. Şimdi anladım ki... Gerçek bir fahişe gibi, adını bile bilmediğim bir adamın sikini yalıyorum. Ama bu beni deli ediyor! Ve bundan gerçekten hoşlanıyorum! Onu emmek istiyorum! Bunu yapmayı seviyorum! Diliyle kafasıyla oynuyorum ve onu bir daire şeklinde daire içine alıyorum ve ardından kendimi mümkün olduğu kadar derine çekmek için ağzımı içine daldırıyorum. Daha sonra elini başımın arkasına koydu ve aletini hızlı bir şekilde ağzıma sokmaya başladı. Ağzımı sikmeye başladı! "GRLC GRLC GRLC GRLC!" Yatak odasında yankılanmaya başladı. O sikini dışarı çıkardı ve ben de karşılığında ağzımı genişçe açtım ve dilimi dışarı çıkararak masum bir surat yaptım. Saçlarımdan tutarak penisini tekrar ağzıma soktu. Bunu çok ama çok sert bir şekilde yaptı. Ah evet! Güçlü ve güçlü bir adamın ağzınızı sikmesi ve sonra onun önünde diz çökmeniz, gözlerinin içine baktığınızda, onun gücü altında gerçek bir itaatkâr fahişe gibi hissetmeniz büyük bir zevktir. Birkaç dakika daha ağzımı siktikten sonra spermini nasıl dökmeye başladığını hissettim. Hemen tatlı nektarı yutmaya başladım ama şaşkınlıkla bir kısmı ağzımdan akıp göğsüme düştü. Ağzıma birkaç hamle daha yaptıktan sonra beni bıraktı. Erkek köpeğin önünde dizlerimin üstüne oturarak, gösterişli bir şekilde parmağımla sperm toplayıp emmeye başladım. Bu erkeğe dik dik baktığımda, avuçlarımla spermi göğüslerimin üzerine sürdüm, elimle penisi tuttum, emmeye başladım ve kalan spermi penisten çıkarmaya başladım. Elimle penisini okşadım, sonra açgözlülükle başını yaladım ve ne kadar sürtük olduğumu düşündüm. Tek bir kelime söyledi: "süper" ve pantolonunu çekmeye başladı. Kemeri sıktı ve odadan çıktı, beni ağrıyan bir amcıkla, dudaklarımda spermlerle, memelerimle ve dudaklarımın köşelerinden çeneme kadar uzanan sperm çizgileriyle yerde bıraktı. Kafamda düşünceler dönüyordu: Her şeyi doğru yaptım mı? Sonuçta ben fahişe değilim.
Dior’un Günlüğü #48
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Ynt: Dior Günlüğü #48
Her şeyi doğru yaptım! Biz erkeklerin yapması gereken şey bu!!!
- These users thanked the author Andrey-37 for the post:
- Christina Dior
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
- Registered for: 1 year 5 months
İlk önce anılar ile karşılaştım Natali_Natali, artık senin ve 48 numara. Ne çok şeyi özledim bu hayatta!
"Yaratan nasıl bir komisyondur", şimdi hikayelerinizin başlangıcını arayacağım. :iyi:

-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
- Registered for: 1 year 6 months
Harika yazılmış....
27 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
Bir sonraki hikayede konunun ne olacağını bile merak ediyorum...
27 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
Bir sonraki hikayede konunun ne olacağını bile merak ediyorum...
- These users thanked the author Seks tavuğu for the post:
- Christina Dior
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 219 Views
-
Last post by Seks tavuğu