Karınızı birlikte nasıl sikersiniz?
-
Автор темыYevgeşah1
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel

Eşime bir arkadaşıma evlenme teklif etmek istiyorum ama bunu ona nasıl anlatacağımı ve nasıl tepki vereceğini bilmiyorum ve karımın kesinlikle aynı fikirde olmayacağını, hatta ayrılabileceğini biliyorum. Bir de dinleyin durum şu, 8 yıldır evliyiz, ilişkimiz başladığında arkadaşından öğrendim ki benden önce bir erkekle yaşıyormuş ve bir defasında bir arkadaşını özel evde ziyaret ederken içki içmişler ve erkek arkadaşı oturma odasının birinci katında uyuyakalmış ve bir arkadaşı onu ikinci katta bırakmış ve aynı arkadaş ona erkek arkadaşının bir arkadaşını göndermiş ve o da bir arkadaşıyla konuşurken arkadaşının kız arkadaşından hoşlandığını söylemiş. Yani, eşim (o zaman kız arkadaşım) ve ben yakın bir ilişkiye başladığımızda, sadece klasik seks vardı, ondan oral seks yapmasını istediğim gibi, çok kırılmıştı ve biliyorsunuz, sarhoş olduğunda çok seviyordu. ama ayık olduğunda biraz utangaçtı ve bir zamanlar onu oral seks yapmaya ikna edebildim ve bundan sonra bu onun için norm haline geldi ve birkaç yıllık ilişkimizden sonra bu durum hakkında onunla konuşmaya başladım. Hiçbir şey olmadığını, denediğini söylediği adam, avcılar ve korkaklar için işi bıraktı ama kadın çığlık attı ve gitti, ama biliyorsunuz, bir gün sarhoştu ve uyuyakaldığında, ne gerekiyorsa onu yaptım. onunla istedim ve uyanmadı bile. Bir süre sonra onun kıçını istediğimi söyledim, o da bunun iğrenç olduğunu düşündüğünü söyledi ve birlikte geçirdiğimiz 7 yılın ardından, çok fazla sohbet ettikten sonra kabul etti ve bu periyodik olarak başımıza geliyor. Daha sonra onunla seks oyuncakları hakkında konuşmaya başladım, ilgilenmediğini söyledi ama karar verdim ve benimkinden daha büyük bir şaft satın aldım ve seks yaparken onu çıkardım ve önce öpmesini istedim. buna karşıydı ve hala bundan hoşlanmadığını söylüyor, ama biliyorsunuz, onu tüm süreç boyunca yönlendirdiğimde, aletimi yakalayıp açgözlülükle emmeye başladığında şok oldum, ardından bana öyle olup olmadığını sordum. üçlü seks yapmak istiyordu, buna çok kırılmıştı ama öyle düşüncelerim var ki bunu istiyorum, söyle bana tüm bunların ne anlama geldiğini ve onu nasıl ikna edeceğimi?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 223
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Karınızı birlikte nasıl sikersiniz?
aynı durum, onu beceriyorsun ve parmak emmeye başlıyor ama ben mzhm’yi kabul etmedim.Evgesha771: ↑19 Jul 2023, 11:32 Eşime bir arkadaşıma evlenme teklif etmek istiyorum ama bunu ona nasıl anlatacağımı ve nasıl tepki vereceğini bilmiyorum ve eşimin kesinlikle aynı fikirde olmayacağını, hatta ayrılabileceğini biliyorum. Bir de dinleyin durum şu, 8 yıldır evliyiz, ilişkimiz başladığında arkadaşından öğrendim ki benden önce bir erkekle yaşıyormuş ve bir defasında bir arkadaşını özel bir evde ziyaret ederken içki içmişler ve erkek arkadaşı oturma odasının birinci katında uyuyakaldı ve bir arkadaşı onu ikinci katta bıraktı ve aynı arkadaş ona erkek arkadaşının bir arkadaşını gönderdi ve o da bir arkadaşıyla konuşurken arkadaşının kız arkadaşından hoşlandığını söyledi. Yani, eşim (o zaman kız arkadaşım) ve ben yakın bir ilişkiye başladığımızda, sadece klasik seks vardı, ondan oral seks yapmasını istediğim gibi, çok kırılmıştı ve biliyorsunuz, sarhoş olduğunda çok seviyordu. ama ayık olduğunda biraz utangaçtı ve bir zamanlar onu oral seks yapmaya ikna edebildim ve bundan sonra bu onun için norm haline geldi ve birkaç yıllık ilişkimizden sonra bu durum hakkında onunla konuşmaya başladım. Hiçbir şey olmadığını, denediğini söylediği adam, avcılar ve korkaklar için işi bıraktı ama kadın çığlık attı ve gitti, ama biliyorsunuz, bir gün sarhoştu ve uyuyakaldığında, ne gerekiyorsa onu yaptım. onunla istedim ve uyanmadı bile. Bir süre sonra onun kıçını istediğimi söyledim, o da bunun iğrenç olduğunu düşündüğünü söyledi ve birlikte geçirdiğimiz 7 yılın ardından, çok fazla sohbet ettikten sonra kabul etti ve bu periyodik olarak başımıza geliyor. Daha sonra onunla seks oyuncakları hakkında konuşmaya başladım, ilgilenmediğini söyledi ama karar verdim ve benimkinden daha büyük bir şaft satın aldım ve seks yaparken onu çıkardım ve önce öpmesini istedim. buna karşıydı ve hala bundan hoşlanmadığını söylüyor, ama biliyorsunuz, onu tüm süreç boyunca yönlendirdiğimde, aletimi yakalayıp açgözlülükle emmeye başladığında şok oldum, ardından bana öyle olup olmadığını sordum. Üçlü seks yapmak istiyordu ve buna çok kırılmıştı ama aklımda öyle düşünceler var ki bunu istiyorum, bunun ne anlama geldiğini ve onu nasıl ikna edeceğimi söyle bana?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Evgesha771, belki karınız böyle bir seksten sonra bundan korkuyor olabilir ilişkiniz bozulacaktır.
-
Автор темыYevgeşah1
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Birlikte olma düşüncesinin beni fazlasıyla heyecanlandırması genel olarak normaldir
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 160
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 6 months
İkiniz de farklı dalga boylarında olduğunuzda bu her zaman zordur, o yüzden deneyin ve deneyin...
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Orientation: biseksüel
Ben de tüm kombinasyonlarda benimkini birlikte sikmek istiyorum. Şu ana kadar aynı anda sadece ağız ve kedi sikiştik. Arkadaşım onun içine girdi, sonra onu yaladım ve becerdim. Harika bir deneyim.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 2 years 1 month
Onu ikna etmeniz uzun zaman alır, birkaç konuşmada kıçından becerdim
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
- Registered for: 2 years 8 months
Kahretsin manyaklar!
Mümkün değil, eğer karın bir sürtük değilse o zaman senin canın cehenneme, senin ikizin değil!
Mümkün değil, eğer karın bir sürtük değilse o zaman senin canın cehenneme, senin ikizin değil!
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
- Registered for: 3 years
sakın bana söyleme, benimki de sürtük değildi ve o da Sovyet eğitimi almıştı ve onunla ilk seksimiz evlendikten sonraydı, o 20 yaşındaydı ve o zamanlar çoğu insan gibi biz de seks yapmıştık. geceleri battaniyenin altında oral seks ya da popo konusunda misyoner pozisyonundayken bir süre sonra konuşmaya bile başlamadım, ona bir yerlerde bir erkekle flört ederse onu kıskanmayacağımı ima etmeye başladım. ona, bunun nasıl ve kiminle olduğu hakkında her şeyi bilmek istediğimi söyledim ve beş yıl sonra, bir erkekle spontan seks ve işte işler çığırından çıktı, adam benim köpek stilimi sikti ve hatta ağzıma bile verdi, Her şeyi onun sözlerinden biliyorum, sonra sevgilimi ahlaksızlaştıran başka adamlar da vardı, daha sonra beni sevgilimi eve getirmeye ikna etti ve diğer odadan onun nasıl sikildiğini gözetledi ve daha sonra sevgilimle MZM’yi kabul etti. katılımım Salı günü böyleydi eğer ilgilenirseniz konuşurum
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 3 years 1 month
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
......Bunu neden kendin yapamıyorsun?
- These users thanked the author Alexsss for the post (total 2):
- Üstü kendinize saklayın, Shompol34
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 8 months

Beni arayacak kimse var mı, ben de ateşli bir adamım, henüz evlenmedim 89252442295
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Evet, bir kadının kafasında öyle bir moda var ki... Bu genellikle kendinize ya da partnerinize olan güven eksikliğinden dolayı... birçok kadın üçlü seks yapar... kocalarıyla değil sevgilileriyle...
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
üçlü mzhm, önce başka bir adam seçmelisin, böylece ondan hoşlanırsın ve sana karşı hoş davranırsın ve karını sevmesi için, onu sevmesi ve ona mümkün olan her şekilde sevgisini, sempatisini göstermesi arzu edilir. ve ona karşı arzu duydu, böylece karısı da ondan hoşlanmaya başladı. Ancak o zaman onunla seks yaparken karınızı, özellikle tanıdığı bir erkekle üçlü yapma olasılığına dikkatli bir şekilde yönlendirebilirsiniz. Kadınlar kesinliği sever, hayal kuramazlar, üçlü[/url] aynen böyle. Ama sonra kendilerini özellikle onları seven ve isteyen kişiye verirler ve eğer bunlar aynı zamanda onu seven, isteyen ve onun bir arada olması konusunda kendi aralarında anlaşan iki adamsa, o zaman tamam, öyle olsun, o da hazırdır. aynı anda olsa bile her ikisiyle de başkalarıyla birlikte olun. Önemli olan ikisinin de onu sevmesi, istemesi ve gerisini kendi aralarında, nasıl ve ne olduğuna, birlikte veya tek tek karar vermelerine izin vermeleri. Bunun gibi bir şey. Bir kadın için seks, onu seven ve ona hoş davranan bir erkekle keyifli olabilir. Kaç tane olacak: bir, iki veya üç - bu bir algı ve teknoloji meselesi.
-
- ön sevişme
- Total posts: 110
- Registered for: 2 years 2 months
Evgesha771, benimki biraz farklı, ayrıca Bir oyuncakla süreç boyunca gerçek bir MFM teklif ettim, kabul etti, teklif etmemi beklediğini söyledi ve birkaç gün sonra bunun hakkında konuşmaya başladım, bir partner seçme konusunda, senin yapmadığın gibi korkunç bir skandal attı benim gibi, paylaşmaya hazırım vb.
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 1 year 9 months
-
- Total posts: 13
- Registered for: 1 year 8 months
Bütün bunlar gerçek. sadece karınızın yanına gelip onu kıçından sikerken kulağına fısıldamanız yeterli. ve şimdi birisinin klitorisinizi yalamasını istediğinizi söyleyin.
https://i.postimg.cc/c4ChCB6w/1672099337-6-ttelka-com-p-erotika-muzh-konchaet-v-rot-a-lyubovnik-v-10.jpg
https://i.postimg.cc/c4ChCB6w/1672099337-6-ttelka-com-p-erotika-muzh-konchaet-v-rot-a-lyubovnik-v-10.jpg
- These users thanked the author profkuni for the post (total 4):
- Trox, Max.Seibel, Fargal94, evgen001
-
- Total posts: 23
- Registered for: 1 year 7 months
Misha60, merhaba! Eşimle MFM hakkında sizinle konuşabilirim. Yazmak. Cevabınızı bekliyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
Beş yılımı kendiminkini ikna etmek, daha doğrusu hazırlamak için harcadım.
2016’da ilk sevgilim işte ortaya çıktı, ardından bir yıl sonra karım ilk kez önümde sikildi!
Şimdi benden önce kimsesi olmamasına rağmen ancak bu şekilde çıkabiliyor.
2016’da ilk sevgilim işte ortaya çıktı, ardından bir yıl sonra karım ilk kez önümde sikildi!
Şimdi benden önce kimsesi olmamasına rağmen ancak bu şekilde çıkabiliyor.
- These users thanked the author Max.Seibel for the post (total 2):
- Fargal94, çoban
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 1 year 6 months
Ben de aynı durumdayım, sikiyorum o ve parmaklarımı emiyor, ona zaten birkaç kez sordum, belki ben seni sikerken ağzına bir sik daha almak istersin, o da buna sinirleniyor ve bana sapık diyor
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies
- 1500 Views
-
Last post by Bormoglot
-
- 85 Replies