Genç bir fahişeyle seks hakkındaki önceki yazım biraz salyalı bir tarzdaydı. Forumda henüz sansürcü bulunmaması iyi, aksi takdirde virgülleri ve anlamsal ifadeleri araştırmaya başlayacaklar. Buna göre daha kuru bir sunum tarzına bağlı kalacağım.
Yani. O hafta doğum günümdü (tebrikler). Doğru, gerçek doğum günüm sonbaharda ama en yakın arkadaşım geldi ve 2023 doğum günümü kutlamaya karar verdik. Vay. Bazıları bir sebep olup olmadığını söyleyecek ve haklı olacaklar.
Para atıldı, ben de onu, yaklaşan 8 Mart’ta başka bir fahişeyi tebrik etmek için iyi bir amaç için harcamaya karar verdim. Etkinlikten sonra uzandıktan sonra viski ve ılık çorba yoluyla vücudumu yenileme sürecine başladım.
İnternette kız yakalama süreci fahişe Olga’ya yol açtı. Telefonla arıyorum. Sevk memuru cevap veriyor, Olya’yı soruyorum. Bana nazikçe "Slav gardırobu henüz teslim edilmedi, ancak aralarından seçim yapabileceğiniz birkaç dikiş makinesi var" diye açıklıyorlar.
Kısacası Olya’nın henüz mevcut olmadığını düşünüyorum. ama hayır, profillerinin hala hayır olduğunu söylüyorlar, sonra internete giriyorum - mucizeler! Yarım saat önce hala oradaydı, artık yok. Şartlı tahliye, Mercedes’ini kullanan adamın bir dairesi olduğunu öğrendiğinde hemen reklamdan profil kaldırılsın mı? Tamam, alkol yok, ne varsa içeriz
Genel olarak ben’ Sonraki menüye bakacağım - Maria, yüzünde yarım kilo makyaj olan ve Photoshop’ta bir farenin dikkatli çalışmasının izlerini taşıyan, erkek olmayan bir yaratık. amaç, ancak daha sonra muhriplerin diplerini boyamak için yapılan acımasız makyajı saymazsak profil geçiyor, yani bunun aynı fahişe olma ihtimali var. Nastya. Bu yüzden lütfen parametrelerini açıklayın. Sevk görevlisinin bunu nasıl yapamadığını duymak genellikle eğlencelidir. Nastya’nın bir birey olduğunu söyleyen peri masalları dinliyorum ama kız arkadaşıyla birlikte bir daire kiralıyor ve sonunda kız arkadaşı şu anda orada değil ya da hiç müdahale etmiyor ya da hatta gidebilir ya da ayakta durup sigara içebilir. balkon.
Haydi. Üye neredeyse aşırı gergin, bu yüzden en azından Dunka Kulakova’yı becerme zamanı. Bugün Dünya lehine olmadığı için adresi açıklayacağım. Daha sonra gelip tekrar aramanız gerektiğini söylüyorlar. Geliyorum, belediye binasının arkasına dönüyorum ve bir genelev arıyorum. Bahar güneşi şimdiden başımı kavuruyor, genelevin muhtemelen belediye binasının arkasında olmadığını anlıyorum. Arıyorum. Dümdüz ilerle, sola, tekrar sola, kapıya doğru. Bahçede çok sayıda araba ve çocukların bulunduğu bir oyun alanı var. Büyükanneler bir bankta ısınıyorlar ve dikkatle beni izliyorlar. Sadece onlardan biri olmadığımı söylemek istedim.
İkinci kata çıkıyorum. Gidip düşünüyorum. Sonuçta, yazın pencereler açıkken ve dairede klima yoksa, cumming fahişelerin çığlıkları muhtemelen bahçede duyulabilir mi? Peki ya çocukların kırılgan ruhları? Ancak sorun.
Kapı Nastya adında bir kız tarafından açıldı. Ve hızlı bir şekilde, güvenli evdeki bir izci gibi, orayı kapatır. Bana tatlı tatlı gülümsüyor. Mesleğine göre giyinmiş; çoraplar, küçük siyah bir elbise. Onun izniyle koridorda bir fotoğraf çektim (hikayenin sonuna yükledim). Kapı eşiğinde erkek bok kafalıların varlığı beni rahatsız etmedi. Salon kurallarına alışkınım. Daha sonra ortaya çıktığı üzere ikiz kız kardeşiyle birlikte çalışıyor. 30-33 yaşlarında görünüyor, ilk sopanın ardından (yine sonunda) havluyla fotoğraf çektirmiş. 1,5 yıl önce daimi ikamet için salon dışından geldik.
Koridor kare şeklinde, çok büyük, kapının karşısında, sonradan öğrendiğime göre 2 yatak odasının yanında misafir odası var. Bunlardan birinde bok kafalıların sahibi küçük kız kardeşini sikiyor. Ama beni sola sürüklediler. Sola doğru yürümeyi seviyorum. Sağdaki duvarda mutfak, yanında tuvalet var. Hadi mutfağa gidelim. Susadım. Gerçi daha spesifik bir yere sürüklendim. Ne, henüz seçmedim (bir kızdan seçim, fiyatını sormak istiyorum vb.). Kız hızla çayı doldurdu. Şekerler oldukça çikolatalı ve taze. Haydi hayat hakkında konuşmaya başlayalım. “Gençlerin amcıklarının tatlı, yaşlıların ise tuzlu amcıkları olduğu doğru mu?” gibi en sevdiğim soruları bırakıyorum. Konumunu çözüyorum.
Mevcut durum, alınan ön istihbaratla örtüştü. Yani bir saat 3.000 ruble, eğer para birimi daha ucuzsa, oral seks yapıyorum ve her pozisyonda klasikler. "Her pozisyonda klasik" beni mutlu etti ve ne demek istediğini anlamaya karar verdim. Bana sahip olmayacağı ortaya çıktı, ama tam tersi. Bu miktar için diyetine her türlü yıllık, penisin aşağıdan, yukarıdan, yandan aktif beslenmesiyle kauçuksuz oral, fisting vb. dahil değildir. Ayrıca 1000 kişilik bir ICBM konusunda da anlaştık. Ve genel olarak diyorlar ki, neden burada çay içiyorum, birbirimizi sevecek miyiz, yoksa göz göze mi geleceğiz? Bir öncü gibi sert bir şekilde “Seveceğiz” diye cevap verdim ve gerekli miktarı çılgınca ceplerimde toplamaya başladım. Çorabımdan son yüz parayı çıkardığımda sayıldı ve odalardan birine götürüldü.
Bir havlu alıp tuvalete gittim. Yanlış yöne gittiğim ortaya çıktı. 2 odalı dairede 2 tuvalet olduğu ortaya çıktı. Ayrıca bir depo odası, enstitünün yatakhanesindeki odam büyüklüğünde gömme dolaplar ve bir subbotnik ihtimaline karşı (şaka yapıyorum) bir yer altı bomba sığınağı.
Peki, banyo. Bugün ona daha fazla dikkat edeceğim. Aşırı heyecanlandım, fahişenin cesedine ulaşamayacağım ve kendimi banyoya atacağımdan korkuyordum. İşte bu yüzden bu kadar detaylı anlatacağım. Yani oda üçe iki buçuk metredir. Güzel ve büyük. Solda banyonun kendisi var. Sağda çamaşır makinesiyle birlikte tuvalet, bide var. İlk başta bana böyle göründü.
Çamaşır makinesi, nasıl çalıştırılacağına ilişkin ayrıntılı talimatlar içerir. Okumaya vakit yoktu. Pencere kenarında çamaşır filesi bulunmaktadır (boş). Düz - soğuk/yatay olarak dokunun. su. Musluğun üstünde küçük bir ayna var. Burnumdan saçların çıktığını fark ettim. Çıkarmaya çalıştım, acıdı. Aynanın önündeki rafta iki litrelik bir şişe Miramistin var. Yani İKİ baloncuk demek istedim. Soldan sağa: Çinli üretici "Unisex"ten samimi jel; Çilek aromalı duş jeli (denemedim ama öyle kokuyordu). Sırada sıkıca kapatılmış bir plastik kutu var. Bir çakı çıkardı ve açtı. Hiç para bulamadım - sadece birkaç diş fırçası, nemlendirici, roll-on deodorant ve üç damlalı yarım paket Tampax). Buradan kutunun bana göre olmadığı sonucuna vardım.
Soyundum ve duşa girdim. Saatime baktım ve araştırmayı yapmam beş dakikamı aldı. Bu sürenin benim zamanımdan kesilip kesilmediğini merak ettim. Külotunu penisine astı ve yatak odasına giderek Nastya’ya zamanın henüz geçmediğini kontrol etti. Memnun bir şekilde banyoya döndü. Suyu sola çevirdi - yumurtaları yaktı. Sağa döndü ve dondu. Jetin basıncını ayarladım, suyu açtım ve banyodaki rafı incelemeye başladım. Soldan sağa normal saçlar için Türk sahtesi olan Nivea şampuanını buldum. Tuhaf bir kokuya sahip başka bir jel. Aynı Çinlilerden bir başka samimi jel. İki litre daha... Bu konuda zaten şaka yapmıştım. Etrafına gizlice bakarken eğildi ve pantolonundan bir miktar Safeguard çıkardı - jelleri sevmiyorum, onları 10 saniye boyunca vücuda uyguluyorsunuz, sonra 10 dakika boyunca acı verici bir şekilde yıkıyorsunuz.
Kısacası kendimi yıkadım. Kendimi kurutmayı atladım ama neredeyse bitirdim - havlunun sert olduğu ortaya çıktı. Havluyu penisine sardı ve yatak odasına gitti.
Yatak odası banyonun karşısındadır. Solda kedilerin çizdiği bir okul masası var. Üzerinde gururla "100 watt" yazan bir "müzikal balalayka" takıyor. Muhtemelen ısıtmak içindi. Sol tarafta bir dolap var. Büyüklüğüne bakılırsa ödeme yapmak istemeyen müşterileri kilitliyorlar. Ortada... - tahmin et ne oldu, üç kez. Hayır trambolin değil. Hayır, açılmış bir Stinger kutusu değil. Hayır, Hogwarts’a açılan bir kapı değil. Sıradan çift kişilik yatak. Atmosferin Spartalı olduğu söylenebilir. Çarşaf yıkanmış çiçeklerle solmuş. Benim fahişem de içeri giriyor. Ah, yine çift havlulu, çalışma delikleri olan bir fahişe. Ve o kadar davetkar bir şekilde sigara içiyor ki... sanki bir şey çiğniyormuş gibi görünüyordu. Belki önceki bir müşterinin üyesidir. Görünüşe göre ben banyoda sıcak, sert boru ile duvar arasındaki deliğe mastürbasyon yaparken sıkılmıştı.
Yatağın kenarına oturdum. Utanıyorum. Sonuçta para için bir kız arkadaşım var. Ücretli sekste paranın özel bir rolü vardır. Sonuçta, muhtemelen onları seks sırasında bir yere yapıştırmanız gerekir, yoksa... ah, kendimi kaptırdım. Fahişe göze çarpmadan inisiyatifi kendi eline alır. Sanki benimmiş gibi bana sarılıyor, göğüs uçlarımı öpüyor, 1 numara bedenini karnıma sürtüyor. Biraz kırmızı mı oluyor yoksa perdenin arasından parlayan güneş mi?
Bu yüzden inisiyatifi kendi elimize almamız gerektiğini düşünüyorum. Büyükbabam ayrıca eğer inisiyatif sizdeyse yarı yarıya kazanırsınız dedi. Büyükannemin çalar saatini çantamdan çıkarıp bir saat ilerisine kuruyorum. Sonra 7 yıldır kullanmadığımı hatırladım, sabah psikopatında onu komodinden attım ve zihinsel olarak alarm saatini kurdum. Aşk perisine sarıldık ve onu yavaşça ortasına yerleştirdik. Ortasının o kadar yumuşak olmadığı ortaya çıktı - kaydırılan şiltelerden bir çöküntü vardı. Fahişeyi kenara çekti ve penisinin deliğe düştüğünü fark etti. Onu delikten çıkardı ve doğru deliğe yerleştirmeye çalıştı. Henüz erken olduğu ortaya çıktı. Ama fahişe düşüncemi doğru anladı ve bana prezervatif taktı. Hala nereden geldiğini anlamıyorum. Muhtemelen Akopyan’ın akrabasıdır. Hemen ona girdi. Garip bir şekilde, başarılı oldu. Biraz kuruydu ve ön sevişmeyi kaçırdığım için gecikmiş bir pişmanlıkla işkence görmeye başladım. "Hiçbir şey, biraz sonra," diye düşündüm ve onun derinliklerine indim, sonunda dirseklerimden destek alarak tepede bir pozisyona ulaştım. Bu pozisyonda konuşmayı seviyorum.. Ama fahişe vajinal kaslarıyla çok profesyonelce oynuyordu ve konuşmaya vaktim olmadığını fark ettim. Genel olarak bitirmeden önce N kadar zaman geçti. Kaldırılan ve atılan tam bir prez ile çıktı. Yanında yatıyorum. Kız 5 dakika sonra tam anlamıyla oral seks yapmak istedi ama onu durdurdu.
Sanırım öyle. Öncelikle iletişim kurmanız gerekiyor. Aşktan, hayattan, bir kadının zor hayatından konuşalım. Ve kısaca, içtenlikle hazırladığım cümleyi ona aktardım: "Her gün başkasının penisini hissetmek muhtemelen zordur, muhtemelen kendi penisine sahip olmak ister misin?" Konuşmaya başladık. Gerçek adının Olya olduğu ve göreceğim Olya’nın adının Tanya veya Vika olduğu ortaya çıktı. İsimlerinin ne olduğunu bilmiyorum. Kendisi bağımsız Ukrayna’dandır. Bu salondan önce az maaş verdikleri farklı yerlerde çalıştım. Yani üçte bir sözü verdiler ama para düzensiz verildi. Ve burada, her gün üçte biri artı bir bahşiş, ipucu fark edilmeden gitti. Bazı sporcuların araştırmaya gelmesine rağmen henüz hemoroid görülmedi. Sallandılar, gıcırdadılar ve yere düştüler. Balkondan birkaç saksı.
Ev eski değil ama el değiştirmiş. Girişte çalışan iki fahişe daha var. Ama komşular oldukça düzgün insanlar çünkü orada yaşamıyorlar, her şeyi kiraya veriyorlar. Bazıları renkli hurda, bazıları kırmızı cıva. Konaklamayla buradalar.
- Ve Tanya uzun süredir bir sebepten dolayı zorbalığa maruz kalıyor. Olya dinledi, dedi.
- Hayır, bir şeyler sessizdi ve koridordaki bok yiyiciler ortadan kayboldu. Dedim.
- Muhtemelen uyuyakalmıştır, aptal. Gün boyunca 4 yumrukla sikildiği MZHM’ye gitmek için kendini sürükledi. Bu "aptal" kelimesini o kadar keyifle söyledi ki onların kardeş olduklarını fark ettim.
Saatime baktım, yani sizin bölümünüz! - yarım saat geçti. Ama bedenim henüz pek yaşlanmadı, her şey hazır zaten.
Neyi daha çok sevdiğini soruyorum. Sıcak bir şekilde okşandığında buna cevap veriyor. Etrafıma baktım ve ütü bulamadım. "Öyleyse" diyorum, "Olya (temas kurulmuş gibi isme geçti), "istediğini yap ama ben gücenmeyeyim."
Komşu ülkeden bir misafirin gerçekleştirdiği ICBM etkileyici değildi. Bizimki daha iyi durumda. Penisi daha derine itme girişimleri gözlerde yaş parlamasına ve kusma isteğine neden oldu.
- Binlerin canı cehenneme diye düşündüm ve klasiklere odaklanmaya karar verdim.
Üstüme çıktı ve başka bir prezervatif taktı. Yanlış düşünmeyin eskisinin üstüne değil üstüne oturdu ve yavaşça kendi içine soktu. Ellerini saçlarının arasından geçirdi, dirseklerini yanlara açtı, kendini iyi hissediyormuş gibi gözlerini devirdi. Ve ritmik hareket etmeye başladı. Her şeyi anladım ve yardım etmeye başladım. Bir eliyle yastığa yaslanırken diğer eliyle göğsünü avuçladı. "Sanırım aşk değil, tipik zatürre." Fahişe kesintisiz bir bronco gibi üzerime binmeye başladı.
Düşündüğüm gibi yatak çok küçük çıktı ve yere düşmeye başladık. Ancak yine de süreci kesintiye uğratmadan uyum sağladılar. Fahişe sıktığı dişlerinin arasından inledi. Gözlerini devirdi, başını geriye attı ve aletimin boğazından çıkması için çabalıyormuş gibi görünüyordu. Bu poz, tıpkı "Beşinci Element" filmindeki gibi, kahramanın boğazından çıkan bir ışık ışınının insanlığı ve fahişeleri kurtardığı zamanki gibidir. Çabuk bitirmeye çalıştım çünkü vücudum akşamdan kalmalıktan dolayı hasta hissetmeye başladı. Ve bu pozisyon da rahat değildi. Orgazmın beni etkilediği yerde, yanlarımızda bir pozisyonda yatağa taşındık. Bağırmadım, rahatsız ediciydi. Olya daha yüksek sesle inledi ve geldi. Ya da öyle davrandı ama çok profesyonelce. Kramplar, inlemeler. Okşama sonrası klitorise dokunuyorum - geri çekiliyor. Birkaç dakika kendimde olmadığımı hissettim.
Kimse kapıyı çalmadı çünkü kimse yoktu. Tanya uyuyor. Banyoya geri döndüm. Bıçağımla başka bir şey seçmek istedim ama araştırma içgüdümü bastırdım. Ben de işeyip Miramistin şişesinin tamamıyla kendimi yıkadım. Şişenin yerine kendi kalıntısını onlara bıraktı - reklamın mikropları boğması boşuna değil mi? Aynaya rujla “Vasya buradaydı” yazmak istedim ama Olya’dan ruj istemeyi unuttum.
Dışarı çıkıp kileri incelemeye gittim. Orada iki kutu boya, bir kutuda Canon BJC-6000 inkjet yazıcı ve iki torba patates buldum. Ama sonra Olya geldi. Utandım ve yanlış kapıyı açmışım gibi davrandım. Bitmeyen çayım mutfakta beni bekliyordu. Olya tatlı bir şekilde gülümsedi ve sol kürek kemiğini kaşıdı. İdil. Onu yanağından öpüp veda etti ve göz kırptı.
Fahişenin bir fotoğrafını ekliyorum. Fotoğrafların bulunması raporun doğruluğunu artırıyor ancak raporun suter sayılmaması için bazı edep sınırlarına ihtiyaç var. Fotoğrafları hatıra olarak saklıyorum. Bir gün oğluma koleksiyonumu gururla göstereceğim.
Banyo ve boru ile duvar arasındaki değerli deliği hâlâ hatırlıyorum. Yani lastik olmadan oral seks olmazdı. Anal yok ama böyle bir eşekle biraz eğlenebilirsin. Bu süreç hoşuma gitti, özellikle de iki yabancının sevişmesi. Üstelik oldukça yüksek sesle ve doğal bir şekilde geldi.
Dün onu saunaya davet ettim. Buharda pişirdiler, "kızarttılar." Havuz kenarında bir fotoğraf ekliyorum. Detayları anlatmıyorum çünkü... yeni bir şey yok. Kişisel telefon numaralarımızı birbirimize verdik ve bugün periden (ekte) üzerinde "Gel, seni özledim" yazan bir fotoğraf geldi
Henüz onu her zaman ziyaret edip etmeyeceğimi bilmiyorum. Yine de burası bir hokholyat salonu ve nedense bir fahişenin bedeniyle cinsel ilişkiye girmenin zihinsel rahatlığı yok.
https://i.postimg.cc/mrrfHTNF/1.jpg https://i.postimg.cc/7LQv1jmt/2.jpg https://i.postimg.cc/G2ZZVG0k/3.jpg https://i.postimg.cc/gJwCg47z/4.jpg
Halkların dostluğu. İşte böyle olmalı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 4 years 9 months
Cevap: Halkların Dostluğu. İşte böyle olmalı.
Biliyorsun, günümü güzelleştirdin (düşmandan kopya alarak). Mizah sahibi erkeklerden etkileniyorum ama erkek olarak değil, birey olarak her ihtimale karşı. Anlamadığım bir şey var; neden bu ücretli maceralara ihtiyacınız var? Ruhun içine girmenin bir yararı yok, ama sanırım doğru durumda olsa onu yine de verirlerdi?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 43 Replies