Moskova’daki seks kulüpleri.
-
Автор темыYağmurcu
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel

Kimin gerçek deneyimi vardı? Her şeyle ilgileniyorum - swing partileri, erotik tiyatrolar, çıplaklar partileri vb.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 9 months
Yanıt: Moskova’daki seks kulüpleri.
Neyle ilgileniyorsunuz? Ne istediğine kendin karar verirsin. Hikayelere dalmak, hayal kurmak ya da belki bir kulübe gitmek mi istiyorsunuz? Annen oraya gitmene izin mi verecek, yoksa bu tür düşüncelerin olduğunu kıçına mı sokacak, bir düşün.
-
Автор темыYağmurcu
- Orgazm!
Dostum, ben de içtim, anlıyorum. her şey. Ama ya o lanet ağza katılırdın ya da ormanın içinden geçerdin.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Başlamak için internette seks kulüplerini arayabilirsiniz. Hoş bir sürpriz olacak.
Ve oraya kaydolursanız hikayeleri ve incelemeleri okuyabilirsiniz. Cesaretiniz varsa kendinizi ziyaret edin)
Başka zamanlarda da farklı yerlere gittim. Moskova’da çoğunlukla
Ve oraya kaydolursanız hikayeleri ve incelemeleri okuyabilirsiniz. Cesaretiniz varsa kendinizi ziyaret edin)
Başka zamanlarda da farklı yerlere gittim. Moskova’da çoğunlukla
-
Автор темыYağmurcu
- Orgazm!
Bu yeterli bir kişinin cevabıdır) Tam olarak ne gördüğünüzü/hissettiğinizi bize anlatabilir misiniz? Peki tam olarak nerede?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Moskova’da Vintage ve benzerleri. Swinglife ve Maysw web sitesi. Orada bağlantılar ve tanıtımlar var. Ve çeşitli türden denemeler
29 saniye sonra gönderildi:
nUzun zamandır her türlü hurdaya çıkarma tekniğini uyguluyorum. Severim
29 saniye sonra gönderildi:
nUzun zamandır her türlü hurdaya çıkarma tekniğini uyguluyorum. Severim
-
Автор темыYağmurcu
- Orgazm!
Oraya girmeye ne dersiniz? Bir? Para için mi? Eşinizle/kız arkadaşınızla mı?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
- Registered for: 3 years 2 months
İlk kapalı kulübü eski bir arkadaşım açtı, ilginçti, sıradan bir tesis, herkese bir oda, ikinci oda artık yok. Peki, hanımı ve beni böyle bir kuruluşa davet etti ve ortaya çıktı ki o zamanlar 23-24 yaşlarındaydım ve hanımım da 19-20 yaşlarındaydı, ne olabileceğini kabaca tahmin ettim ama karar verdim bakalım ne olacak, grup halinde masaya oturduk, herkes eğleniyordu, sahibi özel odadan ve orada kuyruğun nasıl oluştuğundan bahsediyordu, ayrı bir ücret alma zamanı gelmişti, yan masalarda birileri vardı Kolay derecelendirme yapmaya başladı ve bu hanımların erkekleri buna dikkat etmedi, sahibi, en ısrarcı olanların, herkesin zaten geldiği şeyin tadını çıkaracağı kuruluş pahasına hamama davet edildiğini övmeye başladı. Hanımım bunun ne anlama geldiğini sordu, açıklamak zorunda kaldım, pek şaşırmadı ama beğeneceği kızın sahibinin karısı olduğunu, 26 yaşında göründüğünü ama erkeklerden sadece sahibinin 40- olduğunu söyledi. 41 yaşında, çünkü O en tatlı, atletik olana benziyor ve diğer herkes yaşlı ve korkutucu. Ben de 40 yaş üstü kadınları becermek istemeyeceğimi söyleyerek güldüm, sonra güldük ve bu işletmeden ayrılmaya karar verdik, çünkü tüm erkeklerin genç bir vücudun tadına bakmak istediğini anlamaya başladık, sonra güldük eve dönerken, 11 çift olduğumuzu ve normal bir erkeğin genç bir vücudu deneme fırsatını reddetmeyeceğini))) hanımım ayrıca beş kez boşalsam bile 10’unun da ona boşalacağını ve birisinin isteyeceğini söyledi ikinci tur))))
2 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Unutmazsam yazacağım, Bir süre sonra zaten 30+ yaşlarındaydım, evliydim ve yeni bir kulübün açılışına gittik.
2 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Unutmazsam yazacağım, Bir süre sonra zaten 30+ yaşlarındaydım, evliydim ve yeni bir kulübün açılışına gittik.
- These users thanked the author Alex Barları for the post (total 2):
- Yağmurcu, sapık
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 52 Replies
- 1614 Views
-
Last post by Ivan.Kirillov