Babalar kızları seks yaptığında endişelenir mi?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Biz ıslatıyoruz
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28
Registered for: 3 years 4 months
 Babalar kızları seks yaptığında endişelenir mi?

Unread post by Biz ıslatıyoruz »

Kızlarının seks yaptığını anlayan babalar ne hissediyor? Birisinin onu vajinadan sert bir şekilde siktiğini ve bunun canını acıttığını bildiklerinden endişeleniyorlar mı? Cinsel partnerinin büyüklüğüne göre, özellikle kendisi çok kısa ve zayıfsa. Ne mümkün, bir tutku anında onu büyük aletiyle yaraladı
These users thanked the author Biz ıslatıyoruz for the post (total 2):
Morpheus, Mart
di1111
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 311
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Babalar kızları seks yaptığında endişelenir mi?

Unread post by di1111 »

Yani kızların tercihi bu, canı acısa sikişmeyi hemen bırakırlar
Alexb
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Alexb »

Dürüst olmak gerekirse çok heyecan verici
These users thanked the author Alexb for the post (total 2):
Rasaroam, Mart
Morpheus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Morpheus »

Ve bunca yıldır kendim için yetiştirdiğim çiçeğimin başkası tarafından sikildiğini düşününce... gerçekten çileden çıkıyorum. Kızımla 14 yaşına gelene kadar uğraştım, ona benimle seks yapmayı öğretmeye çalıştım ama görünüşe göre kötü bir öğretmen oldum çünkü 17 yaşına geldiğinde artık bu yakınlığı duymak istemiyordu. aramızda. Bekaretini kiminle kaybettiğini bilmiyorum ama kesinlikle 19 ila 20 yaşları arasında, belki de şu anda birlikte yaşadığı adam onun ilk erkeği oldu, ancak kesin olarak söylemek gerekirse, ilk kişi ne derse desin bendim. Oral seks, okşamalar ve penetrasyon olmadan seks... bunların hepsini ilk önce o benimle yaşadı :roll: .
Ve şimdi, onun onu geceleri her pozisyonda siktiğini nasıl hayal edebilirim, ve onun altında inliyor... sik bir kazık gibi dikiliyor ve aynı zamanda kıskançlık ve kızımın o sırada benimle tam yakınlık istemediği için bir tür kırgınlık ortaya çıkıyor. Şimdi iletişim kuruyoruz, şakalaşıyoruz, gülüyoruz... Ama benim ona yönelik her türlü girişimim, hatta masum olanları bile anında bastırılıyor. Ve sürekli onu düşünüyorum ve onu en azından bir kez bile tamamen sikebileceğimi hayal ediyorum.
These users thanked the author Morpheus for the post (total 2):
Aion2012Ölü, Mart
Elin 1999
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Elin 1999 »

Ben23: 09 Jul 2023, 15:50 Babalar, kızlarının seks yaptığını anlayınca ne hissederler?
Bir baba değil ama öyle olsaydı genel olarak mutlu olurdu o, çünkü büyük ihtimalle zaten sevdiği biri var
vox
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73

Unread post by vox »

Bence planlanmamış bir hamilelik ve kızınızın bekar bir anne olması konusunda daha fazla endişelenmelisiniz.
These users thanked the author vox for the post (total 2):
Sanat, Manfred
Sanat
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 186

Unread post by Sanat »

vox: 18 Jul 2023, 14:12 Bence planlanmamış bir hamilelik ve kızınızın bekar bir anneye dönüşmesi konusunda daha fazla endişelenmelisiniz
Ama bu kesinlikle fark edildi!!!!!
kenzo
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by kenzo »

evet, kızınızın o yaşta sizden daha erken seks yaptığını anlamak muhtemelen garip bir duygu... şartlı olarak 40 yaşına kadar seks yapmamıştı ama yine de günde 16 ila 10 kez sikişiyor.. .. *x) *x)
These users thanked the author kenzo for the post:
Aion2012Ölü
Lexa55
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 284
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Lexa55 »

Eğer bu karşılıklı rıza ve arzudan kaynaklanıyorsa neden endişelenmelisiniz? Partnerinden zevk alamazsa nişanlanmaz...
These users thanked the author Lexa55 for the post:
Mart
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Aion2012Ölü »

Morpheus,
Kızı yok ama Gençken samimi oyunlar oynadığım küçük bir kız kardeşim var.
Ve işte aynı durum, belli bir andan itibaren ilgisi azalmaya başladı ve sonra aramızdaki herhangi bir yakınlığa tamamen karşı çıktı.
Ve ona nasıl ulaşmaya çalışırsam çalışayım hiçbir sonuç çıkmadı.
Ayrıca bunun neden böyle olduğunu da anlamıyorum, ilk başta ikimiz de her şeyi beğendik ve bazı nedenlerden dolayı sadece ben tuttum samimiyet arzusu duyuyordu ama tam tersine o tiksinti duyuyordu.
Ya ben bir aptaldım ve doğru kelimeleri ve eylemleri seçmedim ya da o sadece ensestin olduğu çoğunluğun ahlaki normlarına geçti. kınandı ve kötü bir şey olarak değerlendirildi ya da her iki seçenek de aynı anda. Ayrıca, aramızdaki tüm güzel şeyleri unutmaya karar vermesi nedeniyle ona benim fikrimi ve duygularımı ve biraz da kendisininkini aktaramadığım için kendimi suçluyorum. ve daha fazla yakınlıktan vazgeçiyorum.
Genel olarak karışık duygular.
nAma kıskançlık hissetmiyorum, kocasını becerdiğini hayal edersem biraz heyecan, mutlu bir evliliği olduğu için biraz sevinç, Bu denklemin dışında kaldığım için biraz pişmanlık duyuyorum.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
Morpheus, Mart
homa515
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 396
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by homa515 »

Kimse nasıl yapar bilmiyorum. Babam üzerime kalktı ama onunla televizyon izleyip uykuya daldığımda benden uzakta uyuyordu. Gece uyandığımda elini tuttum ve ona doğru çevirdim. bana ve kıçımı ona bastırdım ve böylece eli göğsünde uyuyakaldım.
These users thanked the author homa515 for the post (total 4):
Lyudmila S, Biyel kolu, Rasaroam, Manfred
Biyel kolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 219
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Biyel kolu »

Hayır, endişelenmiyorum. Kızı zaten bir yetişkin ve kendi hayatını inşa ediyor. Babamın izin vermesi gerekenden daha fazla kendime izin vermeme rağmen... ama kıskançlık yoktu. Sadece her şeyin iyi sonuçlanacağından endişeleniyorum.
These users thanked the author Biyel kolu for the post:
fötr şapka_1986
Erkek
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Erkek »

Söylesene, bir üvey babanın yakında 14 yaşına girecek bir kıza banyo yapması normal mi? Ve ayrıca samimi yerler. Ve perineyi sabunladığında erojen bölgeleri uyarmaya çalışır. Ve kendisi de ereksiyon halinde. Bu olur mu?
Biyel kolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 219
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Biyel kolu »

Karli: 28 Jan 2024, 01:52 Ve perineyi sabunladığında erojen bölgeleri uyarmaya çalışır. Ve kendisi de ereksiyon halinde. Bu oluyor mu?
ve kimin adına soruyorsunuz?
Üvey baba adına mı, kız adına mı? Eğer üvey babaysanız ve kız da bunu dert etmiyorsa, o zaman iyi eğlenceler) bunun için bir makale bile yazamazsınız, oysa aslında reşit olmayan bir çocuğun cinsel organına dokunuyorsunuz..
Ve eğer adına bir kız olarak bundan rahatsızlık duyuyor musun? O zaman ona bundan bahset. Ve eğer beğenirseniz... O halde iyi eğlenceler! Hatta sertleştiğinde onu sabunlamayı bile teklif edebilirsiniz. Üvey baba minnettar olacaktır
:cat1:
Galce
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 736
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Galce »

Karli: 28 Jan 2024, 01:52 Söyle bana, bir üvey babanın yakında 14 yaşına girecek bir kıza banyo yapması normal mi? Ve ayrıca samimi yerler. Ve perineyi sabunladığında erojen bölgeleri uyarmaya çalışır. Ve kendisi de ereksiyon halinde. Bu olur mu?
Evet. Olur. Oldukça sık)) 14 Bu eğlenceler için bir fiyat listesi bile var: Rusya Federasyonu Ceza Kanunu’nun 134. Maddesi. Ve eğer kız yasal olarak ehliyetli değilse, o zaman tatlı olarak Rusya Federasyonu Ceza Kanunu’nun 132. Maddesine de hizmet edecekler 😁
Ama cidden: Bu soruyla benimle dalga mı geçiyorsun? Yoksa trollemeye mi geldin? Bu "ilgili ebeveynin" banyoda ne işi var?
These users thanked the author Galce for the post:
Üstü kendinize saklayın
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Karli: 28 Jan 2024, 01:52 Söyle bana, bir üvey babanın yakında 14 yaşına girecek bir kıza banyo yapması normal mi? Ve ayrıca samimi yerler. Ve perineyi sabunladığında erojen bölgeleri uyarmaya çalışır. Ve kendisi de ereksiyon halinde. Bu oluyor mu?
Üvey baba
Banyo yapıyor
Kız
14 yaşında
. ..
Cazip fantezileri olan başka bir klinik aptal. *x) *x)
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
Galce, Manfred
Galce
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 736
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Galce »

Karli: 28 Jan 2024, 01:52 Söyle bana, bir üvey babanın yakında 14 yaşına girecek bir kıza banyo yapması normal mi? Ve ayrıca samimi yerler. Ve perineyi sabunladığında erojen bölgeleri uyarmaya çalışır. Ve kendisi de ereksiyon halinde. Bu oluyor mu?
Üvey baba
Banyo yapıyor
Kız
14 yaşında
. ..
Cazip fantezileri olan başka bir klinik aptal. *x) *x)
Hayır, ne olmuş yani? Bir seçenek olarak: iyi bir baba gece boyunca mutfakta mayalıyordu, sonra kızı uyandı, duşa gitti... Ve ikinci şişeyi bitirdi ve üzüldü: kızı nasıl yıkayabilir?😁 Birden aklıma geldi: foruma bir göz atın)
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Mart »

di1111: 09 Jul 2023, 16:06 Yani sikişmeyi hemen bırakmak acı veriyorsa bu kızların tercihidir
Bu tamamen onun takdirine bağlıdır. Adam mantıksızlığın sınırlarını zorlayacak mı?.. Kızınızın bir ipucu vermesi yeterli. Adamı kıskanmayacaksın.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Ben23, aslında ebeveynler her zaman düzen kurmak ister Çocuğunuzu hayatın dikenli yolunda zorunlu morluklardan ve çarpmalardan korumak için pipetler. Bu oldukça normaldir. Ama onun seks partnerini
kıskanmak kesinlikle aptalca. Çocuğunuzu gerçekten en harika zevkten mahrum bırakmak istiyor musunuz? hayatını gri ve sıkıcı mı hale getiriyorsunuz? Bu neden böyle?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”