Dior’un Günlüğü #36

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Dior’un Günlüğü #36

Unread post by Christina Dior »

Camilla’nın doğum günü vardı, kız arkadaşlarımızı davet ettik, evde biraz içki içtik ve o da kulübe gidip eğlenip çılgına dönmemizi önerdi. İlk başta reddettim ama beni ikna ettiler ve sonunda kabul ettiler, biraz oturup bir kokteyl içip ayrılırız diye düşündüm. Tekno çalıyor, atmosfer “asit gezisi” gibi, başınız dönüyor. Arkadaşlardan biri tanıdığı adamlarla tanışıyor, davetten sonra onların masasına gittik. Biraz iletişim ve adamlardan biri bana şampanya ısmarlayıp dansa davet ediyor. İlk başta "Bu müzik bana göre değil" diyerek reddettim ve o da gülümseyerek yanıt verdi: - "Birkaç dakika bekle bebeğim, şimdi parlayacaksın!!!"
Gerildim, Camilla’ya doğru eğildim ve kulağıma bir şey karıştırdıklarını söyledim ve o da şöyle dedi: "Senden orada çürümüş halde oturmamanı istedim, her şey yoluna girecek, endişelenme." beni dudaklarımdan öptü. Ve sonra her şey sanki bir sisin içindeydi, sanki kendimi yandan izlediğim bir rüyadaydım.
Bir dakika sonra - çoktan dans pistindeydim, neşeyle zıplıyordum ve kıçımı döndürüyordum.
Başka bir an - Adamlardan biriyle öpüşüyordum ve onun arkadaşı elbisemin altından, külotumun kumaşının altına girmekten sorumluydu.
Bir sonraki çekim tuvalette, bankta otururken. tuvalet kapağı, salyaları akıyor, adamları şiddetle emiyor. Tek tek, ne kadar mükemmel bir saksocu olduğumu göstermeye çalışıyorum, üyelerinin kafalarını emiyor ve mümkün olduğu kadar derin yutuyorum.
Biraz sonra, sıcak ağzım ve pembe dudaklarım erkeklerin sınırına geldiğinde, iki elimle aktif olarak üyelerini mastürbasyon yaparak gözlerimi kapattım, dilini dışarı çıkardım ve ağzını açtım. Çocuklar silahlarını doğrultarak yüzüme ve elbiseme saldırdılar ve kahkahalarla oradan ayrıldılar. Kendimi yıkıyorum, spermi tükürüyorum, kendimi toparlıyorum ve yanımdaki kabinde Camilla’nın sesine benzer bir ses duyuyorum. Orayı çalmaya başlıyorum, içeri giriyorum ve orada doğum günü kızım Camilla, solcu bir adam tarafından sert ve sert köpek stiliyle sikiliyor. Gördüklerimden sonra onu itmek istedim ama güçlü kollar beni arkamdan yakaladı ve arkadaşımla aynı kabine fırlattı.
Bir dakika sonra - ve ikimiz de kıçlarımız dışarıda köpek gibi ayakta duruyorduk . Nefesimi tutarak, büyük avuçların kıçımı nasıl okşadığını, sert bir penisin ıslak amıma nasıl dayandığını, gülümün yapraklarını yanlara doğru ittiğini hissediyorum.
Başka bir an - erkek beni belimden tutuyor , zavallı amcığıma tüm gücüyle vuruyor. Camilla ve ben ellerimizi tutarak birbirimizin gözlerinin içine bakıyoruz, periyodik olarak öpüşüyoruz ve hep birlikte sızlanıyoruz.
Bir şey daha var; şehvetli erkekler değişti ve hadi bize yeniden sahip olalım. Daha fazla dayanamadım, kedim küçüldü, bacaklarım sallandı ve sarsılarak geldim, neredeyse düşüyordum. Ama adam yetmedi; beni kaldırıp tekrar poz verdi. Kıçıma tokat atarak yenilenmiş bir güçle dövmeye devam etti.
Sonraki karede dizlerimizin üzerinde duruyoruz, yüzlerimizi birbirimize bastırıyoruz, sıcak spermi kabul ediyoruz... Adamlar derin bir nefes vererek gittiler. kabini arkalarından kapatıyorlar. Birbirimize bakarken, yoğun duygularla sessizce tutkuyla öpüşmeye başladık.
Sikildikten sonra Camilla ve ben eşyalarımızı topladık, bir taksi çağırdım ve eve gittik. Bu son derece utanç vericiydi ama içten içe bundan hoşlandığımı fark ettim.
These users thanked the author Christina Dior for the post (total 3):
alexey.bro, Yağmurcu, Neşeli Roger
sıfır
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
Registered for: 1 year 5 months
 Ynt: Dior Günlüğü #36

Unread post by sıfır »

Sanırım bunu birçok kez yaptın, tuvalette kıpırdandın ve bir kablo elastik aletini boğazına itti. Yüzüne geldiler ve sen kendini spermle sildin ve onu dolgun dudaklarından yaladın. Sonra içlerinden biri seni köpek stiline döndürdü ve kıçına etli bir sik soktu. İlk başta sıkıca girdi ve sen inledin. Ancak yeni sporcularla birlikte deliğiniz genişledi ve heyecanlı bir aletin kalın gövdesini emdi. Birisi kabine girdi ve siz, hızdan şaşkına döndünüz, itaatkar bir şekilde amınızı ikinciye teklif ettiniz ve çift penetrasyona tamamen teslim oldunuz. İki tüylü sik, deliklerinizi tamamen açana kadar yenilenmiş bir güçle sizi dövmeye başladı. Tuvalette sessizlik asılıydı ve sen üç hortumun yapışkan spermini vücuduna emdin. Bu spermin kokusunu hissettiniz ve varlığınız ile içinize çektiniz. Bunun bitmeyeceğini anlamak. Tuvalete yeni adamlar geldi ve düğününüze komik baktılar. üçümüz. Yeni hislere hazırdın ve bu adamlara gevşek bir şekilde baktın. Birisi size koklamanız için bir hız izi verdi ve gözbebekleriniz çılgınca genişleyerek sizi vahşi bir orgazm denizine sürükledi. Bana yaz konuşalım.
These users thanked the author sıfır for the post:
Christina Dior
Автор темы
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon

nil, Olabilir ^^
sıfır
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by sıfır »

BENİM SEÇİMİM BENİM SEÇİMİM, Kulağa harika geliyor ve canlandırıcı.
These users thanked the author sıfır for the post:
Christina Dior
Tavşan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Tavşan »

KristinaDior: 01 Feb 2024, 18:50 Kıçıma tokat atarak yenilenmiş bir güçle dövmeye devam etti.
Sonraki sahnede dizlerimizin üzerinde duruyoruz, yüzlerimizi birbirimize bastırıyoruz, sıcak sperm alıyoruz...
Eğer bu gerçekten olduysa, birçok kızın en derin fantezilerini somutlaştırmışsınız demektir))
These users thanked the author Tavşan for the post:
Christina Dior
Автор темы
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon

nil: 02 Feb 2024, 19:22 BENİM SEÇİMİM BENİM, Kulağa harika geliyor ve canlandırıcı.
Agasya))) :leto:
These users thanked the author Christina Dior for the post:
sıfır
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”