Erkeklerin fantezileri

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Sunsh1ne
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61
Registered for: 1 year 10 months
 Erkeklerin fantezileri

Unread post by Sunsh1ne »

Sevgili erkekler, bize cinsel fantezilerinizi anlatın. Kız arkadaşınızın/karınızın sizin için yaptıklarının nesini beğeniyorsunuz? Peki onun ne yapmasını istersin?
These users thanked the author Sunsh1ne for the post (total 2):
İzumi, Büyüleyici
çoban
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Erkeklerin fantezileri

Unread post by çoban »

Muhtemelen sıradan bir fantezi, ama yine de... . Eşimin en az bir hafta arkadaşlarımdan biriyle tatile çıkmasını istiyorum. Ve onunla sadece seks açısından iyi vakit geçirmedim, aynı zamanda onunla örneğin geziler vb. gibi boş zamanları da geçirdim. . Ve tabii ki ikisi de bana yürüyüşlerden, bardan fotoğraflar ve tabii ki cinsel aktivitelerinin fotoğraflarını gönderiyordu. Tabii ki en önemli şey, istediği zaman ve istediği yerde ona sahip olması ve kadının bundan zevk alması ve tüm tatil boyunca iç çamaşırı olmadan dolaşması.
These users thanked the author çoban for the post (total 4):
Sunsh1ne, evgen001, ilia1988, hayalet
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by hadi »

Birçok fantezi var. Bazıları gerçekçi değil, bazılarının fantezi olması daha iyi)) bazılarının yüksek sesle dile getirilmemesi daha iyi))
Benim için heyecan verici konulardan biri lezbiyenlik. Eşimin başka bir kadınla seks yapmasını canlı izlemek isterim. Hatta katılmayın. Eşim bunu biliyor ama bu formatı desteklemiyor. Kadınlardan hoşlanmıyor. Bu nedenle, bir fantezi olarak kalıyor))
These users thanked the author hadi for the post (total 8):
Tilkiler, Sunsh1ne, çoban, Fargal94, Alex020362, abartı, Ötesinden Gelen Şehvet, Zorba Carrie
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Truwor »

schäfer,
Böyle bir fantezi heyecanı ve zevki, spontan orgazmlara kadar ölçeğin dışına çıkıyor. Bunu farklı varyasyonlarda birkaç kez yaşadık.
Burada önemli olan karşıdaki erkeğin gerçek bir arkadaş olması, terbiyeli olması, karımı sevmesi, hem eşime hem de bana karşı çekici ve hoş olması karımın kendisiyle seks istemesini sağlayacak kadar çekici olması ve bunun olasılığına dair bir varsayımım var.
These users thanked the author Truwor for the post (total 2):
Sunsh1ne, çoban
Автор темы
Sunsh1ne
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

d3nan: 07 Sep 2023, 06:46 Benim için heyecan verici konulardan biri de lezbiyenlik. Eşimin başka bir kadınla seks yapmasını canlı izlemek isterim. Hatta katılmayın. Eşim bunu biliyor ama bu formatı desteklemiyor. Kadınlardan hoşlanmıyor. Dolayısıyla bu bir fantezi olarak kalıyor))
Keşke kocam benden bunu isteseydi :roll:

Ne kadar ilginç fanteziler dile getirdiler! Sırada kim var?)
çoban, vesaire
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by hadi »

Sunsh1ne: 07 Sep 2023, 11:11 Ne ilginç fanteziler dile getirildi
Bu sadece onlardan biri))
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Beluga »

Karısının Sadakat Fantezisi
These users thanked the author Beluga for the post (total 2):
Zorba Carrie, hayalet
Автор темы
Sunsh1ne
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

d3nan: 07 Sep 2023, 12:01 Bu sadece onlardan biri))
Pekala, devam edin, aksi halde herkes paylaşmak istemez)

5 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Belkha: 07 Sep 2023, 12:11 Karının sadakatiyle ilgili fanteziler
Bu bir cinsel fantezi değil.

Eminim ki onu seviyorsan ve sevgini gösteriyorsan sadece sözlerle değil, eylemlerle de seni aldatacaktır, aldatmayacaktır.

Burada hayal kur ve kulağına fısılda, örneğin: “sevgilim, hadi bunu bugün yapalım.. .” - bu kişisel yaşamınızı güçlendirecektir))

[url=viewtopic.php?t=7258]karınız siz birlikte olduğunuzda ve kimse sizi rahatsız etmediğinde bunu sizin için mi yaptı?
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Ksenofon »

https://i.postimg.cc/Z0k1kfrP/gif-09-2.gif
Лучше один раз увидеть...
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 7):
Sunsh1ne, İzumi, Fargal94, Truwor, Büyüleyici, Zorba Carrie, gerz13
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Ksenofont: 07 Sep 2023, 12:30 https://i.postimg.cc/Z0k1kfrP/gif-09-2.gif
Месье знает толк в извращениях
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
LadaR
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by hadi »

Markul: 07 Sep 2023, 14:03 Mösyö sapıklık hakkında çok şey biliyor
Bu bir sapıklık mı?
These users thanked the author hadi for the post (total 2):
Sunsh1ne, Zorba Carrie
Автор темы
Sunsh1ne
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Ksenofont: 07 Sep 2023, 12:30 Bir kez görmek daha iyi...
Ne kadar ilham verici bir video👍🏻

Sapıklık yoktur, herkesin kendine göre)
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by hadi »

Sunsh1ne: 07 Sep 2023, 12:19 Pekala, devam edin, yoksa herkes paylaşmak istemez)
Genel olarak pek çok fantezim var, çünkü seksi seviyorum ( çoğu erkek gibi) her yerde seks yapmak isterim. (mantık dahilinde) İlk tanıştığımızda sahilde, sinemada, ulaşımda sevişme, mutfakta, banyoda, koridorda, balkonda seks vardı... Şimdi bunlar sadece fantezi. Gerçekten hoşuma giderdi - eve gelirsin, karın seni işten karşılar, koridorda diz çöker ve oral seks yapar veya tam tersi, omuzlarına baskı yapar, eteğini kaldırır, zaten iç çamaşırı olmadan veya iç çamaşırıyla, cunnilingus istediği açık. Tam seks olmasa bile. (Sürekli seks olmadan değil, zaman zaman oyun olarak.) Benim önümde kendini okşamasını isterim. Farklı oyuncakların kullanılması, bir seferde bir, iki, belki üç. Böylece bu sadece seks sırasında değil, örneğin uzanıyoruz, film izliyoruz, "oynamak" istedi ve herhangi bir kompleks olmadan kendini okşadı. Ya da benden bunu yapmamı istedi. Veya örneğin bir mağazanın soyunma odasında okşamak için. Bazen ağzına boşalıp sonra bir öpücükle birleşme fantezilerim oluyordu.. Beğendim mi beğenmedim mi bilemiyorum ama heyecanlanınca bu tür düşünceler aklıma geliyor, eğer o isterse denerdim. Ama ağzına boşalmak istemiyor. Genel olarak burada her şeyi anlatamazsınız. Evet ve bazı fanteziler burada dile getirilmemelidir)) kişisel bir mesaj olmadığı sürece) Burada zaten forumu okuduktan ve çeşitli videoları izledikten sonra altın duşu yüzümde değil göğsümde denemek istediğimi yazmıştım. İkna etmek uzun zaman aldı ama o kabul etti ve sonunda hiçbir zevk alamadım. İğrenmedim ama keyif de almadım. Bu nedenle, tüm fantezilerin mutlaka zevk getirmesi gerekmemektedir. Ama elbette çok şey başarmak isterim.
These users thanked the author hadi for the post (total 4):
Sunsh1ne, Fargal94, Truwor, Serg_A
Автор темы
Sunsh1ne
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

d3nan: 07 Sep 2023, 15:07 Her yerde seks yapmak isterim
Açık sözlü cevabınız için teşekkür ederim👍🏻

Acaba kaç erkek sevdiğinin kendisini okşamasını izlemeyi seviyor? Yoksa bu herkesi heyecanlandırmıyor mu?

Karınıza her zaman ne istediğinizi söyler misiniz yoksa onun inisiyatif almasını mı beklersiniz?
Kocamdan bilgi almam gerekiyor. Ve bunu gerçekten kendisinin seslendirmesini istiyorum)
These users thanked the author Sunsh1ne for the post (total 4):
İzumi, abartı, Truwor, Fargal94
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by hadi »

Sunsh1ne: 07 Sep 2023, 15:30 Eşinize her zaman ne istediğinizi mi söylersiniz yoksa onun inisiyatif almasını mı beklersiniz?
O benim bütün dileklerimi biliyor. Normal kavramına tam olarak uymayanları bile her zaman arzularımı dile getiriyorum. Eşimle olmasa bile istediklerimi başka kiminle paylaşmak isterim? Sadece farklı bir sorum var, karısı seks istemiyorbu şekilde. Bu nedenle dile getirilen her şey gerçekleşmeden kalıyor.
These users thanked the author hadi for the post:
Truwor
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

d3nan,
Neden karısı seks istemiyor ? Her zaman istemedi mi? Yoksa buna sebep olan bir şey mi vardı?
These users thanked the author Ksenofon for the post:
Fargal94
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by hadi »

Ksenofont: 07 Sep 2023, 17:23 d3nan,
nkarınız neden seks istemiyor ? Her zaman istemedi mi? Yoksa bunun nedeni bir şey miydi?
Sanırım birden fazla nedenin birleşimi. Yaş, menopoz, muhtemelen hormonal dengesizlik ama bunlar varsayım çünkü hormonlarına test yaptırmak için doktora gitmedi. Artı kompleksler, kilo aldım. Ama kritik değil, beni rahatsız etmiyor ama bir kompleksi var.. Ve bu her zaman böyle değildi. Yukarıda her şeyin yolunda olduğunu yazmıştım. Ya da belki 14 yıl sonra benden bıktı ve artık beni istemiyor)) Ben bir yetişkinim ve bu seçeneğin mümkün olduğunu anlıyorum. Her ne kadar ilişkimiz genel olarak iyi olsa da.
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

d3nan,
Menopoz, aşırı kilo vb. nedeni olamaz. Eşim de çok ileri yaşta. Fazla kilo göreceli bir kavramdır ve kesinlikle tedaviyi etkilemez. 14 yıl çok uzun bir süre değil. Elbette bir yıl içinde sıkılabilirsiniz ama bana öyle geliyor ki eğer yorulduysanız bunun nedeni uzun süredir birlikte yaşamanız değil. Her zaman olduğu gibi iki çıkış yolu var. Biri iyi, diğeri kötü. İyisiyle başlayalım çünkü sonucuna göre kötüyü düşünebilirsiniz. Konuşmak. Sadece ipuçlarıyla değil, doğrudan. Seks olmadan sizin için zor olduğunu açıklayın. İşte böyle yaratıldın. Bazı insanlar bunu yapabilir, ancak diğerleri bunu zor buluyor. Nedenlerini araştırmaya gerek yok. Açıklamaları size uymayabilir. Sonunda seninle yaşamanın mümkün olduğunu düşünüyorsa, seninle yarı yolda buluşmasına izin ver. Kulağa ne kadar tatsız gelse de evlilik görevi iptal edilmedi. Ve sonra belki o da dahil olur. Kötü seçeneği açıklamaya gerek yok. Ancak bu durumda bence bu sizin hatanız olmayacak. Ve hiçbir şikayeti olmamalı.
Fargal94
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286

Unread post by Aion2012Ölü »

Kız arkadaşım ya da karım yok.
Ve hiçbir zaman da olmadı.
Ama istediğim bu...
Anlamak, böylece beynim gagalamaz ...
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
hayalet
Morpheus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Morpheus »

Bu arzum, 9 yıldır birlikte yaşadığım ikinci eşimin bana oral seks yapıp ağzına boşalabileceğim fantezisiyle iç içe geçmiş durumda. Ve gerçek hayatta, çok isteksizce ve sadece yataktayken ve ağzında bitmeden oral seks yapıyor çünkü ağızdaki herhangi bir yapışkan sıvı onun kusmasına neden oluyor.
Ve çok uzun bir süre ben kızımla ilk evliliğinden itibaren seks yapmayı hayal ediyordum. Çocukluğumdan beri onu baştan çıkarmaya çalışıyorum ama asla başaramadım. Bana sürekli beni bir baba olarak gördüğünü, başka bir şey olmadığını söylüyor. Şimdi medeni nikahlı bir adamla yaşıyor ve onu kıskanıyorum, çünkü birincisi, muhtemelen bekaretini alan ilk kişi oydu ve ikincisi, muhtemelen onu her gece farklı pozisyonlarda sikiyor ve bu düşünce beni fena halde tahrik ediyor. bir yandan da acıyor.
These users thanked the author Morpheus for the post (total 2):
Truwor, Aion2012Ölü
Büyüleyici
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Büyüleyici »

Birkaç fantezim var!!!
Hangileri özellikle eşimle ilgili:
- Mümkün olduğunca sık, fark edilebileceğimiz yerlerde sevişmek;
- Görmek karımın bir veya daha fazla kızla nasıl lezbiyen seks yaptığı; ayrıca mfm, fmf;
- böylece bana karşı daha sık bir fahişe gibi davranıyor;
- en büyük fantezimiz şu: birbirlerinden birkaç metre uzaktalar, sikiştiler, orada 3-4 adam sikildi, ben de 3-4 kızdan memnun oldum. Ve bu seks partisi sırasında, o ve ben birbirimizin bakışlarını yakaladık!
Ve eğer diğer kızlarla birlikteysek, o zaman:
- iki masöz bana erotik masaj yaptı;
- ile seks bir veya birkaç kız ve eşim bunu izledi;
- işte saf seks yaptığı bir kıza sahip olmak;
- Ben de 5 yaşındaki komşumu sikmek istiyorum benden yaşlı!
These users thanked the author Büyüleyici for the post (total 2):
Fargal94, Sunsh1ne
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Truwor »

Ksenofont: 07 Sep 2023, 12:30 https://i.postimg.cc/Z0k1kfrP/gif-09-2.gif
Прекрасная подготовка попы к сексу, к проникновению в неё мужского члена. Очень красиво и приятно.
These users thanked the author Truwor for the post (total 3):
Büyüleyici, Zorba Carrie, Esinti
Автор темы
Sunsh1ne
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

d3nan: 07 Sep 2023, 17:39 Bir dizi nedenin bir arada olduğunu düşünüyorum. Yaş, menopoz, muhtemelen hormonal dengesizlik ama bunlar varsayım çünkü hormonlarına test yaptırmak için doktora gitmedi. Artı kompleksler, kilo aldım. Ama kritik değil, beni rahatsız etmiyor ama bir kompleksi var.. Ve bu her zaman böyle değildi. Yukarıda her şeyin yolunda olduğunu yazmıştım. Ya da belki 14 yıl sonra benden bıktı ve artık beni istemiyor)) Ben bir yetişkinim ve bu seçeneğin mümkün olduğunu anlıyorum. Her ne kadar ilişkimiz genel olarak iyi olsa da.
Ona bundan bahsediyor musun? Belki artık çekici olmadığı için seni eskisi kadar tahrik etmediğini düşünüyordur. Ona iltifat edin, gelip beklenmedik bir şekilde onu boynundan öpün ve ilişkinize romantizmi dahil edin. Çiçekleri tatil için değil, sırf onu ne kadar sevdiğinizi söylediğiniz için verin. Kadınlar buna bayılıyor. Belki de tam olarak kaçırdığı şey budur? Deneyin)

Karnını okşarken sevginizi ifade edin ki, kilolu olsa bile onu kabul ettiğinizi ve sevdiğinizi anlasın)
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

https://i.postimg.cc/3wv9mvpw/148-1000.gif

Отправлено спустя 20 часов 33 минуты 37 секунд:
https://i.postimg.cc/4d0pFTSB/2188.gif
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 7):
Alexsss, Fargal94, Büyüleyici, Serg_A, Sunsh1ne, Zorba Carrie, Esinti
PolinaÜni
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 30
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by PolinaÜni »

Karımın önümde genç bir erkekle veya birkaç kişiyle seks yapmasını isterim.
These users thanked the author PolinaÜni for the post (total 4):
Sunsh1ne, sendeledim, Hasd, Esinti
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286

Unread post by Aion2012Ölü »

Morpheus,
Morpheus: 07 Sep 2023, 21:21 Arzularım fanteziyle iç içe 9 yıldır birlikte yaşadığımız ikinci eşim bana oral seks yapsın ve onun ağzına boşalayım diye. Ve gerçek hayatta, çok isteksizce ve sadece yataktayken ve ağzında bitmeden oral seks yapıyor çünkü ağızdaki herhangi bir yapışkan sıvı onun kusmasına neden oluyor.
Ve çok uzun bir süre ben kızımla ilk evliliğinden itibaren seks yapmayı hayal ediyordum. Çocukluğumdan beri onu baştan çıkarmaya çalışıyorum ama asla başaramadım. Bana sürekli beni bir baba olarak gördüğünü, başka bir şey olmadığını söylüyor. Şimdi medeni nikahlı bir adamla yaşıyor ve onu kıskanıyorum, çünkü birincisi, muhtemelen bekaretini alan ilk kişi oydu ve ikincisi, muhtemelen onu her gece farklı pozisyonlarda sikiyor ve bu düşünce beni fena halde tahrik ediyor. bir yandan da acıya neden olur.
Bu en korkunç psikolojik acıdır. Bir kızınız olduğunda ve babasını cinsel olarak istemediğinde.
Çekeceğiniz eziyeti hayal edebiliyorum. Bu çok saldırgan ve acı verici.
Burada cevap olamaz.
Herhangi bir nedenle baba-kızın seks yapamayacağını söyleyen bu ilişkiler algısına sahip olmaya başladıysa, toplumsal ahlak normlarını benimsemiş demektir. Ve bu bir çıkmaz sokak.
Küçük kız kardeşimle de aynı şeyi yaşadım, aramızda olup biten her şeyi (olağan oyunlar ve gençlik merakı, ayrıca bir şekilde yakınlaşma çabalarım) tamamen bıraktı ve mantık yürütmeye başladı aynı şekilde - sen benim kardeşimsin, bana kız kardeşin gibi davran, şehvetinden hoşlanmıyorum falan.
Hala, 15 yıl geçti, onu istiyorum, o hala seksi,
Kapatılmamış gestalt. Gerçekleşmemiş bir hayal. Ve hayatınız boyunca sizi rahatsız ediyor. Her gece onu rüyamda görüyorum.
Burada ya puan verin, dikkat etmeyin. Sadece bu durumu kabullenin.
Ya da bir psikoloğa gidin ki bu korkutucudur ve çok paraya mal olur.
Kusura bakmayın, bir sürü şey söyledim.
Umarım senin için her şey daha iyi olur.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 3):
-AlexNova-, Morpheus, Alexsss
sevgi dolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 211
Registered for: 2 years

Unread post by sevgi dolu »

Gerçeklikle bağdaşmayan, TABU veya herhangi bir ahlaki ilke ve temelin bulunmadığı fantezilerim var.
These users thanked the author sevgi dolu for the post (total 2):
-AlexNova-, Hasd
sevgili
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18

Unread post by sevgili »

Morpheus: 07 Sep 2023, 21:21 Ve çok uzun zamandır ilk evliliğimden olan kızımla seks yapmanın hayalini kuruyordum. Çocukluğumdan beri onu baştan çıkarmaya çalışıyorum ama asla başaramadım. Sürekli bana beni yalnızca bir baba olarak gördüğünü, başka bir şey olmadığını söylüyor
Çocukluğundan beri onu baştan çıkarmaya mı çalışıyorsun))? Peki kaç yaşında baştan çıkarmaya çalıştın?) Mümkünse, Eins’i seninle seks yapmaya nasıl davet ettiğini bana detaylı olarak anlat?)) "Kızım, seninle seks yapmaya başlamak istiyorum" dediler?) Ve kızım şöyle dedi: hayır baba, seks olmayacak, sana sadece bir baba gibi bakıyorum)) Kızının kendi babasının onu becermek istediğini biliyorsa şimdi seninle nasıl iletişim kuracağını merak ediyorum))) )

16 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
My eşi 34 yaşında, kıza benziyor... İki yıldır evliyiz, 20 yaşından beri çalışan bir poposu var. Hiç kompleks yok, kocaların fahişelere yaptıklarını neden karılarına yapmadıklarını ondan defalarca duydum. Üç ya da daha fazla kez bana bunu önüme getirirsem ne yapacağını ve kiminle yapacağını söyledi. Her şeyi istiyor ve muhtemelen her erkek için bu, karısı değil, lütfudur. Ama onu seviyorum ve ahlaki olarak birinin onun bedenine erişmesine izin veremem. Her ne kadar istiyorsa, belki de mümkünse bensiz yapmak isteyeceğini anlıyorum. Bu düşünce bana gerçekten eziyet ediyor, birisinin tüm bunları ona yapacağı, seks sırasında bana fısıldadığı şey. Birinin tüm bunları ona yapması bana gerçekten acı veriyor! (((
These users thanked the author sevgili for the post (total 2):
Morpheus, Fargal94
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Aion2012Dead,
Morphius zaten her şeye sahip mükemmel çalıştı. Kızı ondan daha akıllıdır. Mutlu olmalısın!

2 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
https://i.postimg.cc/htzk7qHc/2aegw0kp.gif
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
Alexsss, Fargal94
Mitry
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 2 years

Unread post by Mitry »

Birkaç gün hamamda takılmak, böylece güzel kızlar (birden sonsuza kadar) beni mümkün olan her şekilde memnun etsinler, hatta cinsel açıdan bile. Masaj yapın, ikramlarla besleyin, manikür, pedikür, ilginç sohbetler vb.
These users thanked the author Mitry for the post:
Sunsh1ne
Morpheus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Morpheus »

lyuba: 09 Sep 2023, 20:21 çocukluğunda onu baştan çıkarmaya çalışıyor)? Peki kaç yaşında baştan çıkarmaya çalıştın?) Mümkünse, Eins’i seninle seks yapmaya nasıl davet ettiğini bana detaylı olarak anlat?)) "Kızım, seninle seks yapmaya başlamak istiyorum" dediler?) Ve benim kızım şöyle dedi, hayır baba, seks olmayacak, sana sadece bir baba gibi bakıyorum)) Kendi babasının onu becermek istediğini biliyorsa kızınızın şimdi sizinle nasıl iletişim kuracağını merak ediyorum))))
Her şey başladı.. .küçük yaşlardan itibaren diyelim (ahlak uzmanlarını rahatsız etmemek için rakam vermeyeceğim), ilk başta sadece yatmadan önce okşamak, vajinaya hafif dokunuşlar ve okşamalar... Daha sonra ondan beni eliyle çekmesini istemeyi başardım... Hatta daha sonra cunnilingus yapmaya başladım ama o zaman deneyimsizliğinden dolayı okşamadı. klitorisi, ama sadece perineyi yaladı. Bir süre sonra prezervatif taktı ve penisini vajinası boyunca kaydırarak cinsel ilişki taklidi yaptı. Orgazm muhteşemdi!
Birkaç kez ona oral seks yaptırmayı bile başardık ama sonrasında bir daha asla kabul etmedi.
İlişkimiz o reşit olana kadar sürdü ve o istemeden aniden bitirdi. herhangi bir bahaneyle devam etmek.
Genel olarak, daha sonra bana defalarca itiraf ettiği gibi, onunla olan ilişkimizden pek memnun değildi ama buna hoşgörü gösterdi çünkü... Her şeyi şiddet olmadan yaptım ve bana öyle geliyor ki, onun için iyi yaptım, pek çok şeyden hoşlandığını çok iyi hatırlıyorum... :unknown:, ama sonunda değişti yanıldığımı ve arzulu düşündüğümü ortaya çıkardım. Kızını sadece cinsel bir nesne olarak seven, aynı zamanda ona bir kadın olarak tapan erkeklerden biriyim... Kızı onun için hayran olduğu bir simge haline geliyor... Yani bunun gibi bir şey...
These users thanked the author Morpheus for the post:
Aion2012Ölü
Автор темы
Sunsh1ne
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Ksenofont,

Yalnızca güzel videolarınız beni mutlu ediyor.

Gerisini okuyunca daha güçlü bir şeyler içmek istiyorum *x)

Kendi çocuk sahibi olmak isteyen herkes bu konuyu atlasın!!! Bu cinsel fantezilerle ilgili, sapıklıkla değil...
Ksenofon, Zorba Carrie
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Morpheus,
Sevgili, eserin Bu bir erkeğin fantezisi değil, bir itirafıdır. Ama benim bahsettiğim bu bile değil. Sen ve sübyancı anıların neden bu konuya geldiniz? Neden her şeyi berbat etme dürtüsünü hissediyorsun? Hamamböcekleri gerçekten hamamböceğidir. Ama en şaşırtıcı olan şey, kendi kızınıza korkunç bir psikolojik travma yaşattığınızı fark ettikten sonra bile, bunu burada zevkle konuşma cüretini göstermeniz. Sen bir pisliksin.

5 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Sübyancıların öfkesinden sonra gerçekten basit, saf bir aşk istiyorum. Dişi bir çiçeğin bu en şaşırtıcı ve heyecan verici, en utanmaz ama enfes fantezisinin sıcaklığını ve nemini hissetmek isterim!
https://i.postimg.cc/RVPCZLd6/tumblr-p6dnnkk-TSu1senxt4o1-500.gif
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 3):
Alexsss, Zorba Carrie, Sunsh1ne
sevgili
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by sevgili »

Ksenofont: 11 Sep 2023, 10:48 Morpheus,
Sevgili, eserin bir erkeğin fantezisi değil, bir itiraf. Ama benim bahsettiğim bu bile değil.
İncil’de buna benzer bir şey var!
🔥Matta Kutsal İncil 7:1-6 SYNO
Yargılamayın, yoksa yargılanırsınız; çünkü yargıladığınız yargıyla yargılanırsınız. yargılandı; ve kullandığınız ölçüyle size göre ölçülecektir ">👍

🔥Ksenofont🔥 işte suç makaleniz 🔥Rusya Federasyonu Ceza Kanunu Madde 242. Pornografik materyallerin veya nesnelerin yasa dışı üretimi ve dolaşımı🔥

Ve burada gif görselleri biçiminde müstehcen pornografi yayınlıyorsunuz 🔥Bir kızın bir erkeğin penisine bindiği yer ve bu pornografidir 🔥👍 O halde önce kendinize dikkat edin, sonra parmağınızı başkalarına doğrultun 👍🔥 bu "Marpheus"un yazdıklarını ciddiye almayın değer, burası herkesin okuduğu ve hayalperestleri anladığı bir site.
Ama ceza hukuku makalesini gerçekten tanıyorsunuz çünkü zaten makale için resimler astınız.
These users thanked the author sevgili for the post:
Morpheus
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

lyuba,
Şunu yapmak istiyor musun? benimle gelip pornografinin üretimi ve dağıtımı konularında pratik uygulama konusunu tartışır mısın? Bunun için en iyi yeri buldunuz. Siz pedofililerin bu başlıkta ne yaptığını bana açıklayın. Peki neden sübyancı şubelerinizde oturmuyorsunuz? Reşit olmayanlarla cinsel ilişki için alenen çağrı yapılmasına neden gerek olmadığını açıklamaya çalışayım. Ve resimlere cevap vereceğim. İnsanlara güzellik getirdiğim için acı çekmeye hazırım.
Ve sizden pedofiliyi meşrulaştırmak için kutsal kitapların yardımına başvurmamanızı çok rica ediyorum. Yıldırım kafanıza çarpabilir. Keşke çoktan yapsaydım!
Alexsss
sevgili
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by sevgili »

Ksenofont: 11 Sep 2023, 12:10 Bunun için en iyi yeri buldunuz. Bana pedofil olduğunuzu açıklayın
Eşimle ve çocuklarımla ilgilenmiyorum, dolayısıyla büyükannenizi, kız arkadaşınızı, köpeğinizi veya komşunuzu pedofili olarak sınıflandırabilirsiniz.. Ayrıca seni tanımıyorum ve yüz yıldır seninle bir konuyu tartışmak için benden vazgeçmedin. Pornografi dağıtımına ilişkin suç teşkil eden makalenizi size işaret ettiğim gerçeği, bunun için bana çok teşekkür etmelisiniz, böylece gelecekte yanlış yapmamanız için bana çok teşekkür etmelisiniz... Benimle iletişim kurmak gibi bir arzum yok. sana, sana en iyi dileklerimle.
These users thanked the author sevgili for the post:
Morpheus
İskoç
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 182
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by İskoç »

Karısını harika bir yaldası olan bir adamla sikmek için, amında iki tane var, sık sık sik + yapay penis uyguluyoruz, o canlı hiçbir şeyi kabul etmiyor (((
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

lyuba, sen sahtesin, neden yaptın hayvanlığından çık, aynı zamanda İncil’den de alıntı yapıyor. Kendini öldür.
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

lyuba,
Yapamam cahilce tavsiyeler için minnettar olmanı söyle. Duygusuz pedofil parmağınızı sadece ceza kanununa sokmamalı, aynı zamanda okuduğunuz metnin metnini de anlayabilmelisiniz. Ve bu konuda büyük sorunlarınız var. Ve gelecekte, sana sorulmadığı zaman aptalca tavsiyelerinle canını sıkma.
Konuya girip bana yazdığın ana kadar pedofili varlığın hakkında hiçbir şey bilmiyordum. Ve burada size gerçekten minnettar olduğum şey, beni iletişiminizden kurtardığınızdır.
Kayıp
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 197
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Kayıp »

Hayallerimiz vardı ama gerçekleştirdik. Bir şeyler bulmamız gerekiyor ama henüz çözemedik))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”