Dior’un Günlüğü #41
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Dior’un Günlüğü #41
Görünüşümle ilgili hiçbir zaman kompleksim olmadı. Birinci büyüklükte güzel göğüsler, biçimli bir popo, tatlı, masum bir yüz. Her zaman grup seksinin karmaşıklığını deneyimlemek istemiştim ve kafamda bir plan olgunlaştı. Bugün en iyi arkadaşımın doğum günü çoğunlukla erkeklerle geçecek. Yarı transparan bir bluz, kırmızı dantelli tanga ve mini etek giydim. Tatilin yapılacağı daireye girdiğimde bütün gözler sadece bana odaklanmıştı. Sanki düşen şeyleri kaldırıyormuş gibi hafifçe eğilerek adamları kasıtlı olarak rahatsız ettim. Bu sırada çorapların kenarlarını ve amımın tomurcuklarını güzelce saran kırmızı dantel külotu görebiliyorlardı. Yirmi dakika sonra iki adam çoktan eşiğindeydi, onlara baktım, gülümsedim ve kıçımı sallayarak odaya girdim, onlar da takip etti. Kapı arkalarından kapanır kapanmaz tüm kıyafetlerim anında yırtıldı. Arkadaşı fazla kıyafetlerinden kurtulurken ben de diz çöktüm ve ilk adamın fermuarını açmaya başladım. Mmmm... Şişmiş penisi elime aldım ve dilimi tüm uzunluğu boyunca gezdirdim, sonra da ağzıma soktum, bu sırada diğer penis bacaklarımın arasında duruyordu. Sikini derinden ve özenle yuttum, her saniye daha da hızlanarak ne kadar saksocu olduğumu gösterdim, inanılmaz bir vızıltı duydum, aynı anda içinde iki sik olduğunda bir adamın sana tamamen sahip olduğu hissi! Ve onun istediği her şeyi yapıyorsun. Kısa süre sonra ağzıma ve sırtıma bir sperm akışı geldi, o sırada iki tane daha geldi. Önlerinde şu resim belirdi: Spermlerle kaplı, dudaklarından damlayan, sırtından ve kıçından görünen bir kız. Ayağa kalktım, onlara yaklaştım ve sordum: "Çocuklar, biraz eğlenmek istemez misiniz?" İki dakika sonra başka bir sert sik yüzümün önünde sallanıyordu. Dilimi tüm uzunluğu boyunca, kafama hafifçe dokunarak gezdirmeye başladım, mmmmm... Adam inlemeye başladı ve bu sırada iki penis daha içime girdi. Sırtımı eğdim ve ağır nefes almaya başladım, acıyordu ama çok iyi hissettiriyordu. Penisi ağzıma aldım ve dudaklarım ve dilimle kuvvetli bir şekilde çalışmaya başladım, ağzımla penise birinci sınıf hizmet vermeye çalıştım. Çok geçmeden üç jet ağzıma, amıma ve kıçıma aynı anda çarptı. Adamlar siklerini benden çektiler ve boşalmalar hemen deliklerimden dışarı sızdı. O kadar çoktu ki boğuldum ve yarısı göğsüme sızdı. Gözlerimi memnuniyetle kapattım ama daha fazlasını istedim! Gittikçe daha fazla! Çok geçmeden yanımda üç kişi daha belirdi. İlki sertçe sikini ağzıma soktu ve saçlarımdan tutarak beni acımasızca sikmeye başladı, ben de yüksek sesler çıkarmaya başladım "KHLLFF! KHLLFF! KHLLFF! KHLLFF!" Diğer ikisi zaten bana doğru geliyordu. arka. Kusma spazmları yaşamaya başladım ama bu onları durdurmadı. - "Sen kendin daha sert olmayı istedin, fahişe! Şimdi sabırlı ol." Dick boğazıma nüfuz etmeye başladı ve çok geçmeden yeni bir parça sıcak sperm aldım. Adamlar yorgun bir şekilde kanepeye düştüler ve ben, ağır nefes alıp her şeyi yutmaya çalışarak sırt üstü döndüm. Bir anda beni kaldırıp köpek stiline soktular. - "Bu fahişenin sonu değil, bu sadece başlangıç!" Zaten oldukça bitkin düşmüştüm ama adamlar umursamadı. Birincisi kıçıma sokmaya başladı, ikincisi ise külotumu ağzıma soktu. Ellerimi sıkı sıkı bağladılar. - "Artık bizim oyuncağımızsın!" Partideki tüm erkekler beni ikinci kez sikmeye karar verdiler. Sonunu sabırsızlıkla bekliyordum, tüm vücudum ağrıyordu. Peki bunu sen istedin, şimdi sabırlı ol, hayır olsa da tadını çıkar. Ne kadar sürdüğünü tam olarak hatırlamıyorum. Sonunda beni çözdüler ve giyinmeme izin verdiler. Ayrılırken adamlardan biri kıçıma tokat attı ve şöyle dedi: "Sonra görüşürüz sürtük." Gece yarısından sonra eve geldim. Bu benim için bir macera ve deliklerim asla unutamayacak. Bebek nasıl? Hikayemi beğendin mi?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
- Orientation: heteroseksüel
Ynt: Dior Günlüğü #41
Harika.... Hikayelerinizi okumayı seviyorum.... Hikayenin konusuna resimler eklemek isterim...
- These users thanked the author Seks tavuğu for the post:
- Christina Dior
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Orientation: biseksüel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
- Orientation: heteroseksüel
Ynt: Dior Günlüğü #41
Görselleştirme bu şekilde gerçekleşir.....
20 saniye sonra gönderilir:
Ama sen daha iyi biliyorsun ki bunlar sadece dilekler
20 saniye sonra gönderilir:
Ama sen daha iyi biliyorsun ki bunlar sadece dilekler
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 217 Views