Ne istiyorsun
-
- Potansiyel seks nesnesi
Ne istiyorsun
Ne istiyorsun
Temelde ilişkiler kurmayı seviyorum "Ne istiyorsun?" retoriği. Dışarıdan bakıldığında, ortakların birbirlerine her küçük şeyle ilgili arzularını sorması sıkıcı görünebilir. Ancak bu soru işe yarıyor - hem sendikadaki uyum hem de kişisel gelişim için. Başka birine cevap verdiğimde kendimi daha iyi anlıyorum.
Beden, seks, yemek, iş, iletişim. Her yerde ne istediğinizi anlamak önemlidir. İnsanların uzman olarak adlandırdığı çevrimiçi psikolojik oturumları canlı olarak izliyorum. Zor hayatlarından bahsediyorlar ve “Ne istiyorsun?” bilinmeyen oyun mırıldanmak. Ve bunların hepsi çünkü: 1) kendileri bilmiyorlar; 2) daha önce kimse onlara sormadı.
Temelde ilişkiler kurmayı seviyorum "Ne istiyorsun?" retoriği. Dışarıdan bakıldığında, ortakların birbirlerine her küçük şeyle ilgili arzularını sorması sıkıcı görünebilir. Ancak bu soru işe yarıyor - hem sendikadaki uyum hem de kişisel gelişim için. Başka birine cevap verdiğimde kendimi daha iyi anlıyorum.
Beden, seks, yemek, iş, iletişim. Her yerde ne istediğinizi anlamak önemlidir. İnsanların uzman olarak adlandırdığı çevrimiçi psikolojik oturumları canlı olarak izliyorum. Zor hayatlarından bahsediyorlar ve “Ne istiyorsun?” bilinmeyen oyun mırıldanmak. Ve bunların hepsi çünkü: 1) kendileri bilmiyorlar; 2) daha önce kimse onlara sormadı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Ne istiyorsun
İnsanlar deneyene kadar bu sorunun bir faydası olmayacak. İnsanlar gerçekten ne istediklerini bilmiyorlar ve prensip olarak bilemiyorlar.Anonim: ↑18 Dec 2019, 04:10 Ve bunların hepsinin nedeni: 1) kendileri bilmiyor;
- These users thanked the author çılgın kız for the post:
- aryamari
-
- Penetrasyon
- Total posts: 217
Ben çok tembel bir insanım ve açık ve zorlayıcı bir nedenim olmadan bir daha kıçımı kaldırmayacağım
Yani benim için bu soruyu yanıtlamak neredeyse her zaman çok kolaydır. Tembellik harika bir şeydir)

Yani benim için bu soruyu yanıtlamak neredeyse her zaman çok kolaydır. Tembellik harika bir şeydir)
-
- heyecanlanıyorum
-
- Penetrasyon
Flört etmek, sadece iletişim kurmak, bir yere gitmek... Yaptığım her şeyde, bundan ne elde etmek istediğimi her zaman anlıyorum. İhtiyacım yoksa veya bunu neden yaptığımı anlamazsam kalkmayacağım bile.
Hayattan ne istediğimi de gayet iyi anlıyorum ve bunda hiçbir sorun yok. Gece yarısı biri beni uyandırırsa sor bana, sana sorunsuzca anlatırım
Bu bir şekilde alışılmadık bir durum mu? Herkesin her şeyi bilinçli yaptığını sanıyordum...
İş - nedeni açık, egzersiz - nedeni açık, ev gelişme - ben de öyle düşünüyorum.
Flört etmek, sadece iletişim kurmak, bir yere gitmek... Yaptığım her şeyde, bundan ne elde etmek istediğimi her zaman anlıyorum. İhtiyacım yoksa veya bunu neden yaptığımı anlamazsam kalkmayacağım bile.
Hayattan ne istediğimi de gayet iyi anlıyorum ve bunda hiçbir sorun yok. Gece yarısı biri beni uyandırırsa sor bana, sana sorunsuzca anlatırım

Bu bir şekilde alışılmadık bir durum mu? Herkesin her şeyi bilinçli yaptığını sanıyordum...
- These users thanked the author WazzzzzzUp for the post:
- Lisa24
-
- heyecanlanıyorum
Yukarıdakilerin hepsinden sonra tembel görünmüyorsunuz.WazzzzzzUp: ↑16 Jun 2023, 22:42 İş - nedeni açık, spor salonu - nedeni açık, ev tadilatı - ben de aynısını düşünüyorum.
Flört etmek, sadece sohbet etmek, bir yere gitmek...
Elbette genel hatlarıyla anlatacaksın yoksa detaylı bir planın var mı?WazzzzzzUp: ↑16 Jun 2023, 22:42 Gece yarısı biri beni uyandırırsa sor, söylerim sorunsuzsun
-
- Penetrasyon
Kontrol eden çok önemli birini #yapmak mı istiyorsunuz? Kaderler ona planlarından bahseder mi? Elbette detaylı bir plan yok ama neye ihtiyacım olduğu ve ne istediğim konusunda bir anlayış var. Uzaktaki bu şeyi alıyorum, alt görevlere ayırıyorum ve onları birer birer tamamlayarak, yavaş yavaş ihtiyacım olan yöne doğru ilerliyorum.Shalenadivchyna: ↑16 Jun 2023, 22:49 Elbette bana genel hatlarıyla anlatacaksınız yoksa detaylı bir planınız mı var?
-
- heyecanlanıyorum
Her şey planlandığı gibi gidiyor mu?WazzzzzzUp: ↑16 Jun 2023, 22:57 Bunu alt görevlere ayırıp tek tek tamamlıyorum, yavaş yavaş ihtiyacım olan yöne doğru ilerliyorum
-
- Penetrasyon
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
Sorular ve cevaplar netlik getirir, ancak soruyu net bir şekilde yanıtlamaya hazır değilseniz (bilmiyorlar), o zaman soru can sıkıcı olacaktır. Ve bu soru iletişimi zihin düzlemine taşıyor ve romantizme zarar veriyor
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
ve hiçbir şey istemediğim dönemler oluyor)) Fok balığı gibi yalan söylemek ve hiçbir şey yapmamak istiyorum

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 374
Meğer hiçbir şey istemediğiniz dönem yokmuş meğer)
- These users thanked the author fare zehiri for the post:
- Lisa24
-
- Orgazm!
peki, merhaba işte o zaman zaten fok balığı gibi yalan söylüyorsun o zaman o harika dönem başlıyor, hiçbir şey istemiyorum
- These users thanked the author Lisa24 for the post (total 2):
- fare zehiri, Fargal94
-
- Sürtünmeler
Nenene. "Bana bir mojito ver", "yelpazeni bana doğru salla" ve "vay be şimdi." gibi bir dönem gelir.)Lisa24: ↑29 Jul 2023, 19:21peki, merhaba, işte başlıyorsun zaten bir fok gibi yalan söylediğinde o harika dönem başlıyor, hiçbir şey istemiyorum
- These users thanked the author fare zehiri for the post:
- Lisa24
-
- Orgazm!
uh, nereye mühürlediğinize bağlı)) peki ya kanepede?A?fare zehiri: ↑29 Jul 2023, 19:26Nenene. "Bana bir mojito ver", "hayranını bana doğru salla" ve "oh oh sevgilim şimdi") gibi bir dönem gelir.
- These users thanked the author Lisa24 for the post:
- fare zehiri
-
- Sürtünmeler
Kanepeden bağırmanı engelleyen ne?)Lisa24: ↑29 Jul 2023, 19:58ah, nereye mühürlediğine bağlı)) peki ya kanepede?fare zehiri: ↑29 Jul 2023, 19:26Nenene. "Bana bir mojito ver", "hayranını bana doğru salla" ve "oh oh sevgilim şimdi") gibi bir dönem gelir.
-
- Orgazm!
bazen tembellik önünüze çıkar) ve bazen bağırabildiğiniz kişi yoktur ve böylece melankoli ve umutsuzluk içinde bir fok gibi orada uzanırsınız. E>*x) ve işte burada, merhaba nokta, hiçbir şey istemiyorum)fare zehiri: ↑29 Jul 2023, 20:50Kanepeden bağırmanı engelleyen ne?)Lisa24: ↑29 Jul 2023, 19:58ah, nereye mühürlediğine bağlı)) peki ya kanepedeyse?fare zehiri: ↑29 Jul 2023, 19:26 Nenene. "Bana bir mojito ver", "hayranını bana doğru salla" ve "oh oh sevgilim şimdi") gibi bir dönem gelir.
- fare zehiri
-
- Sürtünmeler
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
hayır, zaten bağırdım) Sahip olduklarımdan memnunum)) Şövalyeyi bekleyeceğim ve Onun için miyavlayacağım))fare zehiri: ↑30 Jul 2023, 00:31Noosfere bağırabilirsiniz. Belki Tanrı duyar ve bir şeyler gönderir))
- fare zehiri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 28 Replies
- 2700 Views
-
Last post by Frodo