Bu hikaye benim ve arkadaşım Camilla’nın başına dört ay önce geldi. Biz çok çekici kızlarız, en sevdiğimiz şeylerden biri tüm zevkleriyle seks. Bir gün şehirde dolaşırken iki genç bizi karşıladı, birlikte çok eğlendik, çok havalı adamlardı ve ertesi gün yine bizi evlerine davet ettiler. Ben ve Camilla sikişme fırsatlarını asla kaçırmayız. Yanlarına geldiğimizde başka bir adamı görünce hoş bir sürpriz yaşadık, uzun boylu, sarışındı...
Genel olarak yakışıklıydı, onu hemen sevdim. Daha sonra oturup oldukça mutlu bir şekilde konuştuk ve ardından Dima ayrılmamızı önerdi. Doğal olarak kabul ettim, bir şey hakkında konuştuk ve sonunda beni öpmeye karar verdi ve tam o anda Lyosha tuvalete gitti ve onu görünce öpüşmeye devam ettik. Lyosha birkaç saniye bize baktı, sonra arkama geldi, zaten kısa olan eteğimi kaldırdı ve kıçımı sıkmaya başladı. Dima tüm bunları gördü ve gözlerinde şaşkınlık vardı ama biz hâlâ öpüşürken hareket bile etmedim. Lyosha hiç vakit kaybetmedi, bacaklarımı biraz daha genişletti ve külotumu elastik bir bant gibi parmağının üzerinden çekerek beni becermeye başladı. Kıpırdayan külottan ve içerideki parmaklarından çıkan ateş beni deli ediyordu. Daha fazla dayanamadım ve inledim: “Seni istiyorum.” Köpek gibi ayağa kalktım, Dima önden fermuarının düğmelerini açarak yanıma geldi, çıkıntılı penisi çok uzun değildi ama kalın olduğu için ağzıma sığdı.
Lesha arkamdan yerleşti, külotumu dizlerime indirdi ve penisini yavaşça içime soktu. Aparatı Dimina’nınkinin tam tersiydi, inceydi ama uzunluğu tek kelimeyle muhteşemdi. Daha önce hiç böyle sikilmemiştim. Ecstasy’de birleştik ve neredeyse hepimiz aynı anda geldik. Spermi yuttum ve Lyosha kıçıma girdi. Bir şeyin kalçalarımdan aşağı doğru çekildiğini hissettim. Daha sonra erkeklerin önünde çömeldim, ince külotum dizlerimin arasına gerildi, sikleri her iki yumruğuma aldım ve aktif olarak spermle ıslanmış kafaları emmeye başladım. Doğal olarak Camilla ve Sasha’nın inlemelerimizi duyması gerekirdi ve üçümüz de onların ne yaptığını görmeye karar verdik. Salona döndüğümüzde hiç şaşırmadım. Camilla sırtı ona dönük otururken Sasha’nın sikinin üzerine atlıyordu, elleri onun göğüslerini okşuyordu ve geniş aralıklı kalçaları, aletinin nasıl inanılmaz bir hızla arkadaşımın amına daldığının tüm resmini görmeyi mümkün kılıyordu. Camilla beni görünce gülümsedi, özellikle de külotumun hala dizlerimin üzerinde asılı olduğunu görünce onları kaldırmayı tamamen unutmuştum. Camilla yavaşça durmaya başladı, Sasha’nın penisinden ayağa kalktı ve şöyle dedi: "Evet çocuklar, çılgın bir seks partisi istiyorum! Yanımda kim var?" Doğal olarak reddeden kimse yoktu.
Dima evin sahibi olarak hepimizi yatak odasına çağırdı. Oraya girdiğimde kocaman bir çift kişilik yatak gördüm ve hemen dönebileceğimiz yer olacağını fark ettim. Hepimiz hızla soyunduk, elleriyle Camilla’ya ilk ulaşan Sasha oldu ve Camilla buna cevap verdi: "Hayır, önce üçünüzün de arkadaşımı sikmenizi, sonra üçünüzün de beni sikmenizi istiyorum, öyle mi?" Katılıyor musun?” Adamlar biraz şaşırdılar bu teklife ama reddetmedik. Lyosha’yı sırtına koydum ve sonra kendim üzerine tırmandım ve penisini yavaşça içime sokmaya başladım, ardından göğsümü ona doğru bastırdım, kıçımı daha yükseğe koydum ve şöyle dedim: “Hadi Dima, kıçımı sik ve senin dick Sasha, ben Denemek istiyorum tadın!". Piramidimiz inşa edilir edilmez Camilla yakındaki bir sandalyeye oturdu, bacaklarını daha da genişletti ve onu hafifçe okşamaya başladı. Bu artık başlayabileceğimizin bir işaretiydi. Adamlar deli gibi siklerini içimde hareket ettirmeye başladılar. Bütün bunlar üç kollu bir motor gibiydi, hiç bu kadar coşku yaşamamıştım, her şey içimde yanıyordu, bu kadar hızlardan deliriyordum, basınçtan patlayacağımı sandım, çığlık atmak istedim ama ağzım patladı. teslim eden sikle meşgulken ben de bundan aynı derecede keyif alıyorum. Birinin elleri göğüslerimi ve kıçımı eziyordu, bu hızda adamlar beni yaklaşık sekiz dakika becerdiler, sonra Sasha sikini ağzımdan çıkardı ve yüzüme boşalmaya başladı ve ben öfkeyle inledim ve kıçımın tepesine bağırdım ciğerlerim, ardından kıçımda bir şey patlıyormuş gibi hissettim, Dima’nın sikiydi, tam kıçıma geldi.
Erkekler benden uzaklaştı ve sadece bir Lyosha bana sahip olmaya devam ederek sikini daha da derine sürdü. Artık bir üyeye konsantre olabilirdim. Durmaya hiç niyetim yoktu, iç dudaklarımla penisini daha sıkı tuttum ve psikopat gibi üzerine atlamaya başladım. Bu hızda birkaç dakika daha ve bitirdik, aynı anda o kadar çok çığlık attım ki muhtemelen bütün evi kulaklarıma kadar kaldırdım, ama hiç umurumda değildi, o anda herkesin benim olduğumu bilmesini istedim. burada düzgünce sikiliyorum ve bu hoşuma gitti. İnanın bana, bir sürtük gibi tüm çatlaklara vurulduğunuzda, bu bambaşka bir heyecan, uyuşturucu gibi, en güçlüsü. Penisimi kaldırıp yatağın kenarına uzandım. Yaklaşık beş dakika sonra erkeklerin penislerinin yeniden şiştiğini gördüm ve hepsi sandalyede oturan ve yavaşça mastürbasyon yapan Camilla’ya baktılar. Kendimi o kadar hafif ve iyi hissettim ki, hafif bir yorgunluktan uykuya dalmaya başladım. Arkadaşımın tamamen aynı pozisyona getirildiğini ve aynı şekilde tüm çatlaklardan sikilmeye başladığını gördüm ve ardından bayıldım. Uyandığımda pencerenin dışında akşam olmuştu. Bir sessizlik oldu ve etrafıma bakınca herkesin uyuduğunu gördüm. Birinin sikinin üzerine oturan ve başını birinin göğsüne koyan Camilla sessizce horluyordu ve adamlar ölü gibi uyuyorlardı. Biraz kendime gelince üzerimde yapışkan bir şey hissettim. Ellerimi vücudumun üzerinde gezdirdiğimde her tarafımın spermlerle kaplı olduğunu fark ettim. Rüyamla her şeyin bitmediğini, uzun süre seviştiklerini, rüyamın kimseyi rahatsız etmediğini ve muhtemelen benim de o anda sikildiğimi hemen anladım.
Ne kadar iyi hissetsem de ne kadar utandım, ne kadar üzüldüm, hatta daha da öfkelendim. Hazırlanmam gerektiğine karar verdim ve sessizce ayağa kalkıp banyoya gittim. Duşun altına girdim ve ellerimle kendimi okşayarak spermleri yıkadım. Sonra banyonun kapısının açıldığını duydum ve Lyosha’nın yüzünü gördüm, tatlı bir şekilde gülümsedi ve sordu: - "Seninle gelebilir miyim?" - "Tabii ki içeri gir." Banyoya tırmandı ve tutkulu bir öpücük paylaştık, ardından ona sırtımı döndü ve beni eğdi, böylece sevimli kıçım onun bakışlarına göründü. Ben hiç direnmedim, hatta devamına bile karşı değildim. Kalçamı yaydı ve penisini kıçıma sokmaya başladı, gözlerimi kapatarak uzun süre inledim. Bu sefer sanki zevki uzatıyormuş gibi beni yavaşça ve dikkatlice becerdi. Kıçıma boşalmayacaktı. Bitirmiş gibi göründüğünde penisini çıkardı ve benden onu emmemi istedi, her şeyi sorgusuz sualsiz yaptım. Bitirdiğinde ağzım fırtınalı bir deredeki nektarla doldu, tek bir damlayı bile kaçırmamaya çalıştım, sonra birbirimizi yıkadık ve herkesin hala uyuyor olması umuduyla yola çıktık. Banyodan çıktığımızda mutfakta bir ışığın yandığını gördük. Oraya doğru yürürken Sasha’nın masanın üzerinde arkadaşımı siktiğini gördüm. Camilla hiç utanmadan sordu: - "Peki dostum? Muhtemelen hazırlanma vakti geldi mi?" - "Evet, geç oldu, eve gitmek için hazırlanma vakti geldi," diye cevapladım. Çabucak hazırlandık ve sonunda koridorda çocuklara birinci sınıf bir oral seks yaptık. Tekrar gelmemizi ve telefon numaralarımızı bırakmamızı söylediler. Bunun üzerine vedalaştık ve eve gittik. Arkadaşım ve ben bunu o kadar beğendik ki, mutlaka tekrar yapacağımıza dair kendimize söz verdik. Nitekim iki hafta sonra Lyosha beni aradı ve Sasha ile Dima’nın da orada olacağını söyleyerek bizi kendisini ziyaret etmeye davet etti ve tabii ki anlaştık...
Dior’un Günlüğü #43
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
- Registered for: 1 year 6 months