Her kadının en az bir kez yaşadığı doğrudur
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Her kadının en az bir kez yaşadığı doğrudur
ama MFM ile herhangi bir deneyiminiz oldu mu? Kızlar, söyleyin bana)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
- Registered for: 1 year 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Her kadının en az bir kez yaşadığı doğrudur
Herkesin tam olarak böyle bir MFM’ye sahip olduğunu düşünmüyorum ama buna karşı çıkan kızlar var.
- These users thanked the author Juss for the post:
- Utangaç bebek
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
Çok sayıda kadın için MFM’nin mantık ötesi olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık olarak Oral seks ile aynı yerde, çoğu kişi için perdeyle bile değil, kasa kapısıyla kapatılıyor.
Kesinlikle herkese göre olmadığını söyleyebilirim.
Ne söyleyebilirsiniz? MFM var mıydı, yok muydu?
Çok sayıda kadın için MFM’nin mantık ötesi olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık olarak Oral seks ile aynı yerde, çoğu kişi için perdeyle bile değil, kasa kapısıyla kapatılıyor.
Kesinlikle herkese göre olmadığını söyleyebilirim.
- These users thanked the author Vurgulu for the post (total 4):
- Juss, red_fox, Kovboy2, Utangaç bebek
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Registered for: 1 year 5 months
Bilmek isterim, yoksa eşim çekingen bir insandır, bu tür konuları açtığınızda şaşkına döner. yoksa sadece ben miyim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 339
- Registered for: 1 year 6 months
%100, bu tür forumlarda belirli bir kitle var, dolayısıyla bu halktı ve etraflarındaki herkesin herhangi biriyle, her yerde, her yerde seks yapmaktan başka bir şey yapmadığı yönünde bir görüş vardı. Ve buraya gelen rastgele bir kişi (veya bir öğrenci) sessizce "genel" sefahatten bıkıyor.
- These users thanked the author red_fox for the post (total 3):
- Kovboy2, Tanya, Utangaç bebek
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel

Daha kesin bir şey söyleyemezsinizred_fox: ↑30 Jan 2024, 10:16%100, belirli bir kitle var bu tür forumlar bu yüzden bu kamuoyu, etrafındaki herkesin herhangi bir yerde, herhangi bir yerde herhangi biriyle seks yapmaktan başka bir şey yapmadığı görüşüne sahip. Ve buraya gelen rastgele bir kişi (veya bir öğrenci) "genel" sefahat yüzünden sessizce deliriyor.
-
- ön sevişme
- Total posts: 104
Yetiştirilme tarzına ve cinsel ilişkilerle ilgili genel anlayışa bağlıdır. Beraberce sevişmeye başladıkları bir arkadaş vardı ama o sadece klasik misyonerlik yapıyordu - zaten doğası gereği bu onun için ’eşiğindeydi’. ORAYI yalamak istediğimde, korkunç bir şekilde karşılık verdim, aletimi elime aldım ve zorla çektim. Ama yavaş yavaş gevşedi. Doğru, yaz ve kumsal bitti, birbirimizi gözden kaybettik...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
))) İnsanların hepsi farklıdır. Hayatları boyunca tek işte çalışanlar var. Bazıları ondan gerçekten hoşlandıkları için, bazıları ise bir şeyleri değiştirmek istemedikleri veya belki de değiştirmekten korktukları için. Bütün hayatını tek bir şehirde yaşayan insanlar var. Hiç tatile gitmemiş olanlar var. Ülkeyi hiç terk etmeyenler var. Evet, ülke ne olursa olsun, filmin evde, televizyonda izlenebileceğini düşünerek sinemaya gitmeyenler var.
Bu kişilerin sekste yeni bir şey denememe olasılığı daha yüksektir. Tembeldirler ya da bir şeyden korkarlar. Genel olarak bu onların tercihidir.
Fakat onların bile her zaman böyle olmadıkları ve bir zamanlar hayat onları memleketlerini terk etmeye zorlamış olmaları muhtemeldir. Ders çalışırken veya iş için seyahat ederken ve belki de hayatlarında, tam da bu anlarda evdekiyle aynı olmayan farklı cinsiyetler vardı. Sonra geri döndüler ve hayat her zamanki gibi devam etti. Ev-iş-ev ve yatak odasında, karanlıkta, yatakta, misyoner pozisyonunda, kesinlikle haftanın belirli günlerinde seks.
Bu kişilerin sekste yeni bir şey denememe olasılığı daha yüksektir. Tembeldirler ya da bir şeyden korkarlar. Genel olarak bu onların tercihidir.
Fakat onların bile her zaman böyle olmadıkları ve bir zamanlar hayat onları memleketlerini terk etmeye zorlamış olmaları muhtemeldir. Ders çalışırken veya iş için seyahat ederken ve belki de hayatlarında, tam da bu anlarda evdekiyle aynı olmayan farklı cinsiyetler vardı. Sonra geri döndüler ve hayat her zamanki gibi devam etti. Ev-iş-ev ve yatak odasında, karanlıkta, yatakta, misyoner pozisyonunda, kesinlikle haftanın belirli günlerinde seks.
- These users thanked the author Venüs for the post:
- Biyel kolu
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
Böyle bir deneyimim olmadı ve bunu arzulamıyorum.
- These users thanked the author Tanya for the post:
- Utangaç bebek
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
Evet, elbette, Marinochka’nın önerdiği gibi genel olarak boğuluyordum.. ev-iş-ev-iş.. hangi mzhm’den bahsediyorsun?.. böyle bir modeli ancak o çıkarabilir)))
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
- Tanya, red_fox, Utangaç bebek
-
- Penetrasyon
Strecoza, MFM’niz var mıydı? Yoksa hayatınız birçokları gibi çok mu sıkıcı?
-
- Nirvana’dayım
Ve aynı anda iki erkekle sevişmeyenler, bunu yalnızca bir battaniyenin altında ve bir misyonerin içinde yapmak zorundalar pozisyon.. emin misin?.. mum tuttun mu?
Ve mzhm’nin gerçekleşebilmesi ilginç ve heyecan verici değil, başka seçeneğiniz yok mu?Strecoza: ↑30 Jan 2024, 11:35 )))) İnsanların hepsi farklıdır. Hayatları boyunca tek işte çalışanlar var. Bazıları ondan gerçekten hoşlandıkları için, bazıları ise bir şeyleri değiştirmek istemedikleri veya belki de değiştirmekten korktukları için. Bütün hayatını tek bir şehirde yaşayan insanlar var. Hiç tatile gitmemiş olanlar var. Ülkeyi hiç terk etmeyenler var. Evet, ülke ne olursa olsun, filmin evde, televizyonda izlenebileceğini düşünerek sinemaya gitmeyenler var.
Ve aynı anda iki erkekle sevişmeyenler, bunu yalnızca bir battaniyenin altında ve bir misyonerin içinde yapmak zorundalar pozisyon.. emin misin?.. mum tuttun mu?
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- red_fox
-
- Nirvana’dayım
İnsanların sıkıcı hayatlar yaşaması onların tercihi. Kusurlu ya da berbat olduklarını söylemeyeceğim. Kendilerini öyle sanıyorlar. Belki sebepsiz değil. Ama bu aynı zamanda onların kişisel işi.
)) Ben de birden fazla kez MFM yaşadım ve sadece MFM değil, aynı zamanda başka birçok şey. Şu anda hiç seks yok.
İnsanların sıkıcı hayatlar yaşaması onların tercihi. Kusurlu ya da berbat olduklarını söylemeyeceğim. Kendilerini öyle sanıyorlar. Belki sebepsiz değil. Ama bu aynı zamanda onların kişisel işi.
- These users thanked the author Venüs for the post:
- Biyel kolu
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 186
- These users thanked the author Çiçekler for the post:
- Utangaç bebek
-
- Nirvana’dayım
))) Sakin ol. Senin hayatın. Ne istiyorsan onu yap◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑30 Jan 2024, 12:25Ve mzhm’nin gerçekleşebilmesi ilginç ve heyecan verici değil, başka seçeneğiniz yok mu?Strecoza: ↑30 Jan 2024, 11:35 ))) İnsanların hepsi farklıdır. Hayatları boyunca tek işte çalışanlar var. Bazıları ondan gerçekten hoşlandıkları için, bazıları ise bir şeyleri değiştirmek istemedikleri veya belki de değiştirmekten korktukları için. Bütün hayatını tek bir şehirde yaşayan insanlar var. Hiç tatile gitmemiş olanlar var. Ülkeyi hiç terk etmeyenler var. Evet, ülke ne olursa olsun, filmin evde, televizyonda izlenebileceğini düşünerek sinemaya gitmeyenler var.

-
- Nirvana’dayım
Endişelenmiyorum. Sadece sonuçların her zamanki gibi orijinal.Strecoza: ↑30 Jan 2024, 12:30))) Sakin ol. Senin hayatın. İstediğini yap◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑30 Jan 2024, 12:25Ve mzhm’nin gerçekleşebilmesi ilginç ve heyecan verici değil, başka seçeneğiniz yok mu?Strecoza: ↑30 Jan 2024, 11:35 ))) İnsanların hepsi farklıdır. Hayatları boyunca tek işte çalışanlar var. Bazıları ondan gerçekten hoşlandıkları için, bazıları ise bir şeyleri değiştirmek istemedikleri veya belki de değiştirmekten korktukları için. Bütün hayatını tek bir şehirde yaşayan insanlar var. Hiç tatile gitmemiş olanlar var. Ülkeyi hiç terk etmeyenler var. Evet, ülke ne olursa olsun, filmin evde, televizyonda izlenebileceğini düşünerek sinemaya gitmeyenler var.
Ve aynı anda iki erkekle sevişmeyenler, bunu yalnızca bir battaniyenin altında ve bir misyonerin içinde yapmak zorundalar pozisyon.. emin misin?.. mum tuttun mu?![]()
-
- Penetrasyon
Strecoza, herkesin sıkıcı ve sıkıcı olmama konusunda farklı kavramları vardır . Ve iş ilginç ve hobi olabilir, ancak sizce sadece MFM ve benzeri formatlar hayatı daha çeşitli ve daha eğlenceli hale getiriyor mu? Tek taraflı düşünüyorsun.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- red_fox, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Nirvana’dayım
3 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
))) Evet, benim vardığım sonuçlar her zaman olduğu gibi orijinal ve sizin de vardığınız sonuçlar her zaman duygusaldırlar ve mantık ve sağduyudan yoksundurlar◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑30 Jan 2024, 12:32Endişelenmiyorum. Sadece vardığınız sonuçlar her zamanki gibi orijinal.Strecoza: ↑30 Jan 2024, 12:30))) Sakin ol. Senin hayatın. İstediğini yap◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑30 Jan 2024, 12:25
A mfm’nin ilginç ya da heyecan verici olmayabileceği gerçeği, başka seçeneğiniz yok mu?
Ve aynı anda iki erkekle sevişmeyenler, bunu yalnızca bir battaniyenin altında ve misyoner pozisyonunda yapmalılar. .. emin misin?.. mum tuttun mu? n![]()
3 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
))) Bunu nerede okudun? Bana göster. Bunu ben yazmadım. Olmayan bir şeyi icat etmeyin.
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 2 years 10 months
Herkesi bilmem ama öğrencilik yıllarımda aynı anda iki tane doğurdum ve kendi isteğimle olmadı. Daha sonra onlardan biriyle evlendi. Kendisiyle hâlâ birlikteyiz.
-
- Nirvana’dayım
Bu yapmacık tevazuya gerek yok.. yoksa bunu yazmazdın.. hala öyle düşünüyorsun sefil ve kusurlu olanlar, MFM’ye sahip olmayan ve onunla ilgilenmeyenlerStrecoza: ↑30 Jan 2024, 12:28)) Ben de birden fazla kez MFM yaşadım ve sadece MFM değil, aynı zamanda başka birçok şey. Şu anda hiç seks yok.Strecoza ve mfm’in var mıydı? Yoksa birçok insan gibi yaşamak sıkıcı mı?
İnsanların sıkıcı hayatlar yaşaması onların tercihi. Kusurlu ya da berbat olduklarını söylemeyeceğim. Kendilerini öyle sanıyorlar. Belki sebepsiz değil. Ama bu aynı zamanda onların kişisel meselesi.

- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- red_fox
-
- Oral stimülasyon
-
- Nirvana’dayım
)) ) Sakin ol. Seni fakir ve kusurlu olarak görmüyorum. Böyle düşünen sizsiniz.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑30 Jan 2024, 12:38Bu yapmacık tevazuya gerek yok.. yoksa bunu yazmazdın.. hala öyle düşünüyorsun sefil ve kusurlu olanlar, MFM’si olmayan ve ilgilenmeyenlerStrecoza: ↑30 Jan 2024, 12:28)) Ben de birden fazla kez MFM yaşadım ve sadece MFM değil, aynı zamanda başka birçok şey. Şu anda hiç seks yok.
İnsanların sıkıcı hayatlar yaşaması onların tercihi. Kusurlu ya da berbat olduklarını söylemeyeceğim. Kendilerini öyle sanıyorlar. Belki sebepsiz değil. Ama bu aynı zamanda onların kişisel meselesi.![]()

-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
-
- Oral stimülasyon
-
- ön sevişme
- Total posts: 104
Kendi özgür irademizle değil, nasıl yani?Yana-Yanochka: ↑30 Jan 2024, 12:38 Öğrenci yıllarımda aynı anda iki tane oldu ve kendi isteğimle olmadı. Daha sonra onlardan biriyle evlendi. Hala onunla birlikteyiz
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 2 years 10 months
İşte bu kadar. Bu da olur.
Doğrudan tecavüz değildi. Koşullar öyleydi ki, her ne kadar istemesem de, reddetmeye çalışsam da kategorik olarak reddedemedim. Üç genç (iki yakışıklı erkek ve aynı derecede güzel bir kız) birlikte çok fazla zaman geçirdiklerinde birbirlerine o kadar yakınlaşırlar ki bu bile mümkün olur. Bu hatırlamamaya çalıştığım uzun ve karmaşık bir hikaye. Kocam ve ben bazen bu olayı hatırlıyoruz, ancak bunu herhangi bir suçlama olmadan ve büyük olasılıkla duygularımızı biraz neşelendirmek için hatırlıyoruz. Kocam ve ben uzun yıllardır birlikteyiz, yüzde yüz ortak oğlumuz var, hatta kocama tıpatıp benziyor. Gerçi o olaydan sonra hangisiyle evleneceğimi seçme şansım vardı. Ben onlardan hiçbir şey talep etmedim ama onlar bana kur yaptı ve her biri benimle evlenmeyi teklif etti.Cowboy2: ↑30 Jan 2024, 14:02Kendi isteğimizle değil - nasıl yani?Yana-Yanochka: ↑30 Jan 2024, 12:38 Öğrenci yıllarımda aynı anda iki tane yaşadım ve kendi isteğimle olmadı. Daha sonra onlardan biriyle evlendi. Hâlâ onunla birlikteyiz
İşte bu kadar. Bu da olur.
- These users thanked the author O Yanochka for the post (total 2):
- Yağmurcu, Kovboy2
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
- Registered for: 3 years 2 months
Her 3’ünde mzhm veya mzhmzh deneyimini yaşadım, sanırım dedikleri gibi, gençken her şeyi denemelisiniz! Düğünden önce eşimle benim seçeneklerimiz vardı ve ancak sonrasında mzhm, mzhm, mzhm, mzhm’yi denedik, bundan korkan herkes, sanırım ne kendilerine ne de partnerlerine güvenmiyorlar ama buna değer.
- These users thanked the author Alex Barları for the post:
- sapık
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 24 Replies
- 656 Views
-
Last post by sikikamerlik