Dior’un Günlüğü #40

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Dior’un Günlüğü #40

Unread post by Christina Dior »

Kulüp havasızdı. Zaman sabaha yaklaşıyordu ve ziyaretçilerin yarısı zaten oldukça sarhoştu. Biraz tazelenmek için bara gittim. Orada bir sürü insan vardı ve tezgaha doğru biraz emeklemek zorunda kaldım. Aniden birisi aktif olarak kıçıma dokunmaya başladı ve çoktan eteğimin altına uzanıyordu; arkamı döndüm: yakışıklı bir genç adam zaten bana baskı yapıyordu ve bir devamını ima ediyordu. Püriten bir yetiştirme tarzına sahip olmaktan çok uzağım ve tamamen ayık değilim; bu durumdan kolayca etkilendim ve umursamadığımı açıkça belirttim. Adam ellerini bırakmadan beni kanepe ve masanın bulunduğu ayrı bir odaya götürdü. Orası kasvetliydi, hemen öpüşmeye başladık, elbisemin altını belime kadar kaldırdı, kırmızı külotumu ortaya çıkardı, sonra elleriyle elbisenin üstünü indirerek göğüslerimi serbest bıraktı. Elbisem belime kadar toplanmıştı, sıkı göğüslerim doğrudan adama bakıyordu. Önümde duran erkeğe baktığımda meydan okurcasına külotumu indirdim; kolayca düştüler. Adamın gözleri pürüzsüz amcığıma takıldı, hemen beni kendisine doğru bastırdı, dilini meme uçları üzerinde gezdirdi ve aşağı indi. Dudakları ıslak yarığıma bastırdı, saçlarını başındaki yumruğa topladı, başını amıma daha sıkı bastırdım. Yaklaşık on dakika boyunca erkeğim diliyle deliğimi araştırdı, öpücüklerle ayağa kalktı ve beni tutkuyla dudaklarımdan öptü, sonra bir tür eşarp çıkardı ve gözlerimi bağladı. Orada gözlerim bağlı durdum, ıslak amımı parmaklarımla okşadım, "Hadi, sik beni," diye sessizce fısıldadı. Beni masaya eğdi ve ellerimle kalçalarımı yanlara doğru açarak adama deliklerimi tüm ihtişamıyla gösterdim. Penisin başı amıma girdi, dudakları bir saniye daha ayırdı ve bana girdi, sert penisi küçük amcığıma kadar girdi. Uzun uzun inledim, 7. cennetteydim. Adam beni kıçımdan tutarak ölçülü ve sulu bir şekilde sikimin üzerine çekti. Bir tutku anında bandaj üzerimden düştü ve gördüklerim hemen başımı döndürdü. Sağımdaki kanepede üç adam oturuyordu ve dikleşmiş penisleriyle mastürbasyon yapıyorlardı, şoktaydım. Kendimi o kadar iyi hissettim ki görünüşe göre onların içeri girdiğini duymadım. Arkadan adam sikini çıkardı ve yerini hemen başka bir herif aldı, usta gibi kıçımı aldı ve kabaca çatlağıma girdi, açgözlülükle ve sert bir şekilde beni sikmeye başladılar, sırf beni dövmek için ve güçlü bir el başımı aldı ve bir üye belirdi ve kendini dudaklarıma gömdü. Bir şekilde otomatik olarak ağzımı açtım ve dudaklarımla aldım ve şeker gibi emmeye başladım. Bana dönüşümlü olarak ağzıma ve sürekli değişen bir üyeyi amımda verdiler. Adamlar sürekli kanepeden kalkıp birbirlerini değiştirdiler. İlk orgazmdan sonra nihayet rahatladım ve şimdiden kıçımı sallayarak adamları deliğimi dövmeye davet ettim. Beni belimden tutup havaya kaldırdılar ve odanın ortasına indirdiler. Dizlerim, birisinin önceden yaşama öngörüsüne sahip olduğu bir yastığa düştü. Etrafım beş adamla çevriliydi, hepsi çıplaktı, sikleri kazık gibi duruyordu. Siklerine bakarken aklıma şu fikir geldi: "Ama bu siklerin her biri benim amımın içindeydi." Düşüncelerim bir tanesi tarafından bölündü, erkek beni saçlarımdan tutup sikini ağzıma soktu. Adam başımı tutarak boğazımı sikmeye başladı. Bacaklarını tutarak asasını iyice ıslatmaya çalıştım. "GRLK GRLC GRLC GRLC" hıçkırıklarım tüm odada duyuldu, birden başka eller başımı tuttu, başka bir penis ağzıma girdi ve yine "KHLLFF! Daha sonra bir sonraki üyeye ve tekrar tüm odaya "GRLC GRLC GRLC GRLC GRLC!" aktarıldım. Beni bir daire içinde ağzımdan becerdiler, gerçi hayır... Beni ağzımdan becerdiler! Sıra yine ilk sıraya geldiğinde adam saçımı alıp aşağı çekti. yüzüm biraz yukarı doğru eğildi ve sıcak bir sperm akıntısı hemen yüzüme çarptı, sonra yine akıntılar bittiğinde penisini elime alıp emdim. Hemen bir sonraki erkeğe doğru süründüm. Ağzını değiştirerek tüm nektarını doğrudan içine döktü, ben her şeyi yutmaya zamanım kalmadan üçüncü bir erkek onun yerini aldı ve yine yüzüme sıcak nektar akıntısı döküldü. Bütün erkekler teker teker yüzüme ve ağzıma boşaldılar. Adamlar kanepeye oturdular, derin derin nefes aldılar, gülümsediler ve benimle tartıştılar. Ben de önlerindeki aynı yastığa oturup nefesimi tuttum. Yarım saat sonra ağzım tekrar bir daire şeklinde döndü, ancak bu sefer dövülmedi ve ben de sırayla beş sikin hepsini emdim ve emdim. Ancak bundan sonra adamlar toplanıp gittiler ve ne kadar harika bir fahişe olduğumu övdüler. Onlar gittiklerinde bitkin bir halde kanepeye çöktüm, gözlerimi kapattım ve gülümsedim. Bütün yüzüm sperm ve salyayla kaplıydı, ayrıca göğüslerimin üzerinde tükürüğüm ve sperm izleri vardı, amım sert darbelerden dolayı hoş bir şekilde ağrıyordu, bacaklarımı birbirine bastırdım ve yavaşça okşadım. Camilla’yı aradım ve beni almasını istedim. Beni birkaç saat becerdiler, daha o kadar uzun süre bitirmedim! Belki yine oraya geliriz...
These users thanked the author Christina Dior for the post (total 3):
Neşeli Roger, sapık, Seks tavuğu
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: biseksüel
 Ynt: Dior Günlüğü #40

Unread post by sapık »

Bu tür fahişeleri toplamak için harika bir kulüp
These users thanked the author sapık for the post:
Christina Dior
Seks tavuğu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 284
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Seks tavuğu »

KristinaDior: 06 Feb 2024, 16:08 Kulüp havasızdı. Zaman sabaha yaklaşıyordu ve ziyaretçilerin yarısı zaten oldukça sarhoştu. Biraz tazelenmek için bara gittim. Orada bir sürü insan vardı ve tezgaha doğru biraz emeklemek zorunda kaldım. Aniden birisi aktif olarak kıçıma dokunmaya başladı ve çoktan eteğimin altına uzanıyordu; arkamı döndüm: yakışıklı bir genç adam zaten bana baskı yapıyordu ve bir devamını ima ediyordu. Püriten bir yetiştirme tarzına sahip olmaktan çok uzağım ve tamamen ayık değilim; bu durumdan kolayca etkilendim ve umursamadığımı açıkça belirttim. Adam ellerini bırakmadan beni kanepe ve masanın bulunduğu ayrı bir odaya götürdü. Orası kasvetliydi, hemen öpüşmeye başladık, elbisemin altını belime kadar kaldırdı, kırmızı külotumu ortaya çıkardı, sonra elleriyle elbisenin üstünü indirerek göğüslerimi serbest bıraktı. Elbisem belime kadar toplanmıştı, sıkı göğüslerim doğrudan adama bakıyordu. Önümde duran erkeğe baktığımda meydan okurcasına külotumu indirdim; kolayca düştüler. Adamın gözleri pürüzsüz amcığıma takıldı, hemen beni kendisine doğru bastırdı, dilini meme uçları üzerinde gezdirdi ve aşağı indi. Dudakları ıslak yarığıma bastırdı, saçlarını başındaki yumruğa topladı, başını amıma daha sıkı bastırdım. Yaklaşık on dakika boyunca erkeğim diliyle deliğimi araştırdı, öpücüklerle ayağa kalktı ve beni tutkuyla dudaklarımdan öptü, sonra bir tür eşarp çıkardı ve gözlerimi bağladı. Orada gözlerim bağlı durdum, ıslak amımı parmaklarımla okşadım, "Hadi, sik beni," diye sessizce fısıldadı. Beni masaya eğdi ve ellerimle kalçalarımı yanlara doğru açarak adama deliklerimi tüm ihtişamıyla gösterdim. Penisin başı amıma girdi, dudakları bir saniye daha ayırdı ve bana girdi, sert penisi küçük amcığıma kadar girdi. Uzun uzun inledim, 7. cennetteydim. Adam beni kıçımdan tutarak ölçülü ve sulu bir şekilde sikimin üzerine çekti. Bir tutku anında bandaj üzerimden düştü ve gördüklerim hemen başımı döndürdü. Sağımdaki kanepede üç adam oturuyordu ve dikleşmiş penisleriyle mastürbasyon yapıyorlardı, şoktaydım. Kendimi o kadar iyi hissettim ki görünüşe göre onların içeri girdiğini duymadım. Arkadan adam sikini çıkardı ve yerini hemen başka bir herif aldı, usta gibi kıçımı aldı ve kabaca çatlağıma girdi, açgözlülükle ve sert bir şekilde beni sikmeye başladılar, sırf beni dövmek için ve güçlü bir el başımı aldı ve bir üye belirdi ve kendini dudaklarıma gömdü. Bir şekilde otomatik olarak ağzımı açtım ve dudaklarımla aldım ve şeker gibi emmeye başladım. Bana dönüşümlü olarak ağzıma ve sürekli değişen bir üyeyi amımda verdiler. Adamlar sürekli kanepeden kalkıp birbirlerini değiştirdiler. İlk orgazmdan sonra nihayet rahatladım ve şimdiden kıçımı sallayarak adamları deliğimi dövmeye davet ettim. Beni belimden tutup havaya kaldırdılar ve odanın ortasına indirdiler. Dizlerim, birisinin önceden yaşama öngörüsüne sahip olduğu bir yastığa düştü. Etrafım beş adamla çevriliydi, hepsi çıplaktı, sikleri kazık gibi duruyordu. Siklerine bakarken aklıma şu fikir geldi: "Ama bu siklerin her biri benim amımın içindeydi." Düşüncelerim bir tanesi tarafından bölündü, erkek beni saçlarımdan tutup sikini ağzıma soktu. Adam başımı tutarak boğazımı sikmeye başladı. Bacaklarını tutarak asasını iyice ıslatmaya çalıştım. "GRLK GRLC GRLC GRLC" hıçkırıklarım tüm odada duyuldu, birden başka eller başımı tuttu, başka bir penis ağzıma girdi ve yine "KHLLFF! Daha sonra bir sonraki üyeye ve tekrar tüm odaya "GRLC GRLC GRLC GRLC GRLC!" aktarıldım. Beni bir daire içinde ağzımdan becerdiler, gerçi hayır... Beni ağzımdan becerdiler! Sıra yine ilk sıraya geldiğinde adam saçımı alıp aşağı çekti. yüzüm biraz yukarı doğru eğildi ve sıcak bir sperm akıntısı hemen yüzüme çarptı, sonra yine akıntılar bittiğinde penisini elime alıp emdim. Hemen bir sonraki erkeğe doğru süründüm. Ağzını değiştirerek tüm nektarını doğrudan içine döktü, ben her şeyi yutmaya zamanım kalmadan üçüncü bir erkek onun yerini aldı ve yine yüzüme sıcak nektar akıntısı döküldü. Bütün erkekler teker teker yüzüme ve ağzıma boşaldılar. Adamlar kanepeye oturdular, derin derin nefes aldılar, gülümsediler ve benimle tartıştılar. Ben de önlerindeki aynı yastığa oturup nefesimi tuttum. Yarım saat sonra ağzım tekrar bir daire şeklinde döndü, ancak bu sefer dövülmedi ve ben de sırayla beş sikin hepsini emdim ve emdim. Ancak bundan sonra adamlar toplanıp gittiler ve ne kadar harika bir fahişe olduğumu övdüler. Onlar gittiklerinde bitkin bir halde kanepeye çöktüm, gözlerimi kapattım ve gülümsedim. Bütün yüzüm sperm ve salyayla kaplıydı, ayrıca göğüslerimin üzerinde tükürüğüm ve sperm izleri vardı, amım sert darbelerden dolayı hoş bir şekilde ağrıyordu, bacaklarımı birbirine bastırdım ve yavaşça okşadım. Camilla’yı aradım ve beni almasını istedim. Beni birkaç saat becerdiler, daha o kadar uzun süre bitirmedim! Belki oraya tekrar gelebiliriz....
Harika bir hikaye.... Bu hikayeye bir fotoğraf eklemem gerekiyor...
These users thanked the author Seks tavuğu for the post:
Christina Dior
Neşeli Roger
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 224
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Neşeli Roger »

Sexikot: 07 Feb 2024, 13:06 Harika bir hikaye.... böyle bir hikayeye fotoğraf eklemelisiniz
Ben de hikayeyi beğendim ama ekleseniz daha iyi olur diye düşünüyorum fotoğraf yerine çizimler, tercihen kurşun kalemle. :) Hikayeyi okuduğumda kafamda bir resim görüyorum, siz ise bambaşka bir resim görüyorsunuz. Ve böylece her yeni okuyucu için. Bu nedenle herkese "imaj" empoze etmemek için çizimler eklemek daha iyidir ve eksik detayları her birimizin hayal gücü dolduracaktır.
These users thanked the author Neşeli Roger for the post:
Christina Dior
Seks tavuğu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 284
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Seks tavuğu »

Jolly Roger: 07 Feb 2024, 16:57
Sexikot: 07 Feb 2024, 13:06 Harika bir hikaye.... Bu hikayeye bir fotoğraf eklemem gerekiyor
Ben de beğendim hikaye, sadece fotoğraf yerine çizim eklemenin daha iyi olduğunu düşünüyorum, tercihen kurşun kalemle. :) Hikayeyi okuduğumda kafamda bir resim görüyorum, siz ise bambaşka bir resim görüyorsunuz. Ve böylece her yeni okuyucu için. Bu nedenle herkese bir "imaj" empoze etmemek için çizimler eklemek daha iyidir, böylece her birimizin hayal gücü eksik detayları dolduracaktır.
Eh, herkes nasıl güzel çizileceğini bilmiyor....ve fotoğraf da yeterli....ama yazar her zaman seçer elbette...
These users thanked the author Seks tavuğu for the post (total 2):
Neşeli Roger, Christina Dior
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”