Öğrenciyken yarı zamanlı bir iş arıyordum, bir arkadaşım arabalarını yıkamak için kızları kiralayan zengin bir adam önerdi, karmaşık bir şey yok ve iyi maaş veriyor, hiç düşünmeden kabul ettim ve arkadaşım beni aradı ve bana bir iş buldu. yarı zamanlı iş. Zengin ve bakımlı bir bölgede bulunan adrese vardım. Adam beni bir odaya aldı, orada benim yaşlarımdan artı veya eksi üç kız daha vardı. Ev sahibinin önünde üçümüz sıra halinde durduk, adam karşımızda durup bizi tepeden tırnağa inceledi, bakışlarıyla bizi soydu, etrafımızda dolaştı ve başını salladı. - "Tamam, sen çok uygunsun" dedi adam. Adam, "İşe gitmeden önce şunu giyin" diyerek her birine birer mini bikini fırlattı. - Evin sahibi buyurgan bir tavırla, "Kızları giyin, haydi gelin" dedi. Üçümüz birbirimize baktık ve kıyafetlerimizi çıkarmaya başladık. Miktar çok büyük olduğu için tek kelime bile etmedim. Mayo çok açıktı, ön kısmı sadece amını kapatıyordu, kıçında sadece ince bir ip vardı ve korsaj sadece meme uçlarını örtüyordu. Üçümüzü dışarı çıkardı, sünger verdi ve arabayı yıkamamızı söyledi. Sünger alarak arabayı yıkamaya başladık. Biz arabayı sabunlarken bu erkek yanımıza geldi, göğüslerimize, kıçımıza dokundu. Arkamdan neredeyse sımsıkı yaklaşarak beni kıçımdan tuttu ve sonra eli bacaklarımın arasına girdi ve parmakları amımın dudaklarının yapraklarında buldu. - "İtaatkar ve esnek kızlarsanız, size iki katını öderim" dedi ve bikinimin ipini çekti, külot hemen bacaklarımdan aşağıya düşerek kıçımı ortaya çıkardı. Sonra bu adam beni omuzlarımdan tuttu ve yüzümü kendisine çevirdi. Beni kıçımdan tuttu ve kendisine bastırdı, aktif olarak göğüslerimi emmeye başladı ve parmakları amımdan sorumluydu, gözlerim kapalı sessizce durdum. Avucunu amımın üzerinde tutan adam gözlerimin içine baktı - "İtaatkar bir kız olacaksın." Hızla başımı salladım ve çömeldim.
Pantolonunun kemerini çözdüm ve düştüler aşağı. Küçük başlı, yaklaşık 19 cm’lik güçlü bir penis hemen dışarı fırladı. Ona aşağıdan yukarıya bakarak penisini yumruğuma alıp ağzımla çalışmaya başladım, yavaş yavaş tat almaya ve heyecanlanmaya başladım. Diğer kızlar yakınlarda duruyorlardı, zaten çıplaklardı ve benim çoktan salyalarımın akmasını ve sikimi emmemi izlediler. Sahibi, yanında duran kızlardan birini boynundan tutup önünde diz çöktürdü ve beni öne doğru itti. Bu kız tükürüğümden ıslanan sikini iki eliyle aldı ve sikini emmeye başladı, ben de yanına oturup onu izledim. Her birimiz ona ağzıyla hizmet ederken, o bizi arabanın kaportasında teker teker becerdi. İçimizden biri kaportanın üzerinde bacaklarını iki yana açarak bu şehvetli erkeğe delik açarken diğerlerini izlemeye zorladı. Bu ahlaksız coşkunun sonunda sahibi beni saçlarımdan tutup penisinin önüne oturttu ve öfkeyle mastürbasyon yapmaya başladı, o "bebeği" ile mastürbasyon yaparken ben de açgözlülükle onun taşaklarını emmeye başladım. Onun mırıldandığını duyduğum anda ağzımı açtım ve bir sperm akışı tekrar tekrar damağıma çarptı. O kadar çok nektar vardı ki çenemden aşağı akmaya ve damlamaya başladı. Adam diğer kızları çağırdı ve bana nektarın tamamını diğer kızın ağzına tükürmemi söyledi. Spermi tükürdüğüm anda üçümüz de tutkuyla öpüşmeye, nektarı birbirimize aktarmaya başladık ve işte o anda kameranın flaşlarını gördüm. Bize "harika sürtükler" diyerek parasını ödedi ve bizi bir daha aramadı. Bu arada, bu kızlarla ben artık çok iyi arkadaşız.
Dior’un Günlüğü #34
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Dior’un Günlüğü #34
- These users thanked the author Christina Dior for the post (total 2):
- sapık, Neşeli Roger
-