Dior’un Günlüğü #30
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Erkek arkadaşımın babası bana çok kötü davranıyordu, daha doğrusu öyle davranıyordu bir ana kadar. Beni sevmedi çünkü oğlunun güzel ve seksi bir kızı olmasını kıskanıyordu ama kendisi de sevmiyordu. Onları ziyaret ettiğimde sürekli öfkeleniyordu. Bundan bıktım, bir gün erkek arkadaşım birkaç günlüğüne iş için başka bir şehre gittiğinde yanına geldim. Geldiğimde babası Sasha’nın orada olmadığını ve beni göndermek istediğini söyledi ama ben bunu yapmıştım. farklı bir plan. Ona bakıp alt dudağımı ısırarak, "Ama ben ona göre değilim" dedim ve düşük belli damalı mini eteğimi kaldırdım ve altında çıplak, temiz traşlı, pürüzsüz amım vardı! Delirdi ve büyük gözlerle kızımın pürüzsüz dudaklarına baktı. O amcığıma bakarken üstümü indirdim ve göğüslerim dışarı fırladı. - "Sadece ona mı bakacaksın? Yoksa sadece beni sikecek misin?" dedim ona acınası bir şekilde bakarak. Hızla yanıma geldi ve beni sert bir şekilde saçlarımdan yakaladı, ben sadece "Aaah" diye bağırdım ve kendimi onun önünde dizlerimin üzerinde buldum. Her şeyi kendim anladım ve dizlerimin üzerinde erkek pantolonunun düğmelerini çözmeye başladım. Pantolonumu çıkardığımda hiç beklemediğim çok büyük bir penis yüzüme düştü. Kalın penisi iki elimle tuttum ve köpeğin gözlerine baktım. Sıcak bir üye ile yanaklarımı birkaç kez okşayıp başımı yaladım ve sonra tekrar tekrar dudaklarımı yaladıktan sonra üyeyi ağzıma alıp emmeye başladım. Bu benim erkeğim için yeterli görünmedi, bu yüzden iki eliyle beni saçlarımdan tuttu ve boğazımı sikmeye başladı. "GRLC GRLC GRLC" tüm dairede yankılanmaya başladı ve basınçtan dolayı gözyaşları akarak maskaramı lekeledi. Kendimi tamamen bu erkeğe verdim. Sıcak penis boğazıma tamamen nüfuz etti ve adam beni kendisine doğru bastırdı, burnum midesine gömüldü ve ben de ellerimi dinlendirip itiraz etmeye başladım. Havam tükeniyordu ve salyalarım yüzünden boğuluyordum. Erkek aniden penisini çıkardı ve ben açgözlülükle havayı yutmaya başladım, aynı anda da salyamı tükürdüm. Erkek arkadaşımın babası suratıma birkaç tokat attı ve bu da hemen onun aletine yapışmamı sağladı. Erkek yine sikini ağzıma soktu ve her şey yeniden başladı. "KHLLFF! KHLLFF! KHLLFF! KHLLFF!". Güzel yüzüm salyalarla kaplıydı, maskara dökülüyordu, dizlerimin üzerine oturdum ve itaatkar bir şekilde adamın testislerini yaladım. Erkek arkadaşımın babası beni saçlarımdan tutup koridora çıkardı. İtaatkar bir orospu gibi, dört ayak üzerinde onun peşinden süründüm. Ve sonra beni birkaç saat boyunca açgözlülükle her pozisyonda parçaladı! Sanki onun aletine bir ağızlıkmışım gibi! Kendimi iyi hissediyorum ve sorun çözüldü! Artık babası onlara gelmemden hoşlanıyor, çünkü Sasha duşa gittiğinde deliğimi onun sikinin altına koyuyorum ya da babasına harika bir oral seks yapıyorum.
- These users thanked the author Christina Dior for the post:
- Neşeli Roger
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 219 Views
-
Last post by Seks tavuğu