Baba-kızın göğüsleri büyümeye başladıktan sonra ilişkisi nasıl değişiyor?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Biz ıslatıyoruz
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28
Registered for: 3 years 4 months
 Baba-kızın göğüsleri büyümeye başladıktan sonra ilişkisi nasıl değişiyor?

Unread post by Biz ıslatıyoruz »

Hem babaların hem de kızlarının görüşleri ilgiyle karşılandı. Bundan sonra babalar daha mı endişeli ve katılaştı?

Kızları bundan sonra kendilerinden daha mı utandılar?
homa515
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 396
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel
 Re: Baba ile kızın göğüsleri büyümeye başladıktan sonra ilişkisi nasıl değişiyor?

Unread post by homa515 »

Ben23: 25 Sep 2023, 14:19 Hem babaların hem de kızların görüşleri ilgimi çekiyor. Bundan sonra babalar daha mı endişeli ve daha katı hale geldi?

Kızları bundan sonra daha mı utandı?
Göğüsler görünmeye başladığında babamın önünde tişörtsüz yürümeyi bıraktım ama o aldırmadı ve doğum yaptığımda onun önünde emzirdim. .
These users thanked the author homa515 for the post:
Biyel kolu
Biyel kolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 219
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Baba ile kızın göğüsleri büyümeye başladıktan sonra ilişkisi nasıl değişiyor?

Unread post by Biyel kolu »

Benimki benden pek çekinmiyordu. Ailece saunaya gittik, bu yüzden onu farklı yaşlarda çıplak gördüm. Evet ve masaj yaptırdığımda. Ancak ergenlik çağındaki bir kız için bu konu muhtemelen heyecan vericidir.
İyi bir arkadaşımın beni ziyarete geldiğini hatırlıyorum. Beni arabayla gezdirdi; yakınlarda yaşıyoruz. Arabada müzik çalıyordu. Gru: harika tema, adı ne? Kendim için bir tane istiyorum. O: yani onu bir flash sürücüye kaydettim, yeniden yazabilir ve sonra bana verebilirsin. Diyorum ki: Kısacası onu size ne zaman iade edebileceğimi bilmiyorum. Şimdi gidip beni görelim. Bilgisayarıma indirip flash sürücüyü iade edeceğim. Daireye girdiklerinde odama girdiler, küçük yatak odasının kapısı açıktı ve merhaba dediler. Merhaba, merhaba. Az önce kızımın sanki levye yutmuş gibi orada oturduğunu fark ettim. Şort ve atletle. Ve üstte göğüs bölgesinde çok tuhaf bir kıvrım yaptı. Muhtemelen meme uçları üst kısımdan dışarı çıkmasın diye. Müziği kendim için indirdim, vedalaştı ve gitti. Küçük kız odama geldi ve eğer birini ziyarete davet edersem onu ​​önceden uyarmam gerektiğini söyledi. Daha sonra bu genç arkadaşımın kızımdan sadece 4 yaş büyük olduğunu ve muhtemelen birbirlerini tanıdıklarını ve hatta belki de bu Artyom’a karşı zaafı olduğunu fark ettim :unknown: ama o bunu biliyordu iletişim kuruyorduk. Koridorda konuştuğumuzu duyduğunda belki de hiç giyinmemişti, bilmiyorum
These users thanked the author Biyel kolu for the post:
sapık
Tamamen_pervert
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Tamamen_pervert »

Üstsüz yürümeyi bıraktım. İlk başta unutuldum. Külotun yanı sıra sutyen de almaya başladım. Ama genel olarak değişmedi
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”