Dior’un Günlüğü #33

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 1 year 6 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Dior’un Günlüğü #33

Unread post by Christina Dior »

Erkekler de kadınlarına iç çamaşırı satın alıyor. Butiğimize orta yaşlı, yakışıklı, bakımlı, zengin giyimli bir adam geldi. Bir erotik iç çamaşırı seti seçmek için uzun zaman harcadı, çok düşündükten sonra sonunda harika bir takım seçti, ancak beden konusunda emin olmadığını söyledi. Adam bana baktı - "Kız arkadaşım da tıpkı senin gibi yapılı... Eğer iç çamaşırını giyip gösterirsen çok güzel olur" ve ekledi - "Ben şahsen sana böyle bir hizmet için iyi para öderim " dedi adam. Bunu düşündüm ve kabul ettim ve genel olarak müşterilerin memnun olması gerekiyor. İç çamaşırımı alıp kıçımı oynattım ve soyunma odasına gittim. Kırmızı iç çamaşırını giydi. Külot çok küçük ve dardı, önü şeffaftı ve kızımın dudakları görünüyordu, arkada da dar bir ip vardı. Sütyen de şeffaftı, meme uçları görünüyordu ve göğüsler dışarı fırlamıştı. Perdeyi açıp kendimi ona gösterdim, sevinçten soludu. Gözlerini benden, daha doğrusu kıçımdan, göğüslerimden ve tabii ki açıkça görülebilen kedi dudaklarımın görüntüsünden alamıyordu. Üstümü değiştirmek için soyunma odasına gittiğimde beni takip etti. İçeri girdiğimizde hemen üzerime koştu, beni duvara bastırdı, tutkuyla beni öpmeye başladı, dudaklarımdan, boynumdan, sutyenimi çıkardı, meme uçlarımı nazikçe emmeye başladı ve eliyle aynı anda tırmandı külotuma giriyor, yumuşak ve sıcak kedimi okşuyor. Bu baskı ve küstahlık beni çok heyecanlandırdı ve ellerim titreyerek hızla külotumu dizlerime kadar çektim. Adam hırlayarak hızla pantolonunu indirdi ve güçlü, büyük ve şişman aygırı serbest kaldı. Bu üyeye bakarak - "Sevdiğim her şey" dedim sırıtarak. Bir anda erkek beni boğazımdan tutup duvara yapıştırdı. Bir eliyle bacağımı tuttu ve ben de ellerimi penisini pembe amımın içine yönlendirmek için kullandım. Adam ani bir hareketle aletini kızımın içine sürdü. Islak pembe amım minnetle güçlü şaftı kabul etti. Bu pozisyonda bana matkap gibi vurdu. Ona acınası gözlerle baktım ve sessizce daha fazlasını istedim. Bu erkek açgözlülükle amımı kullanırken soyunma odasının kapısı açıldı ve içeri bir adam girdi. Çığlık atarak erkek köpeği kendimden uzaklaştırdım. Meğerse arabada onu beklemekten sıkılan arkadaşıymış, inlemelerimi duymuş ve soyunma odasına gitmeye karar vermiş. Ben arkadan bu erkeğe bakarken beni kalçalarımdan yakalayıp kendisine doğru çektiler. Kanepeye oturan ve devam etmek isteyen müşterimdi. Beni sadece aletin üzerine oturttular ve ben de zevkle gözlerimi devirdim ve kendimi kalın bir aletin üzerine kazıyarak kıçımı hareket ettirmeye başladım. Bu arada arkadaşı önden yanıma geldi, penisini çıkardı ve sessizce penisini ağzıma götürdü. Köpeğe bakarken penisi elime aldım ve sessizce, derinden, şapırdatarak ve yutkunarak emmeye başladım. İkisi de beni iki sikle mükemmel bir şekilde becerdiler. Sonunda çömeldim ve birer birer sert bir şekilde emdim. Oğlanlar yüzüme çok ve bol miktarda geldiler. Erkekler hazırlanırken ben karşı koltukta oturuyordum, kıpkırmızıydı, kafam çılgına dönmüştü, makyajım bulaşmıştı ama gülümseyerek parmaklarımla yüzümden sperm topluyordum. Müşteri çok memnun oldu, parasını ödedi ve hatta bana aynı iç çamaşırı takımını verdi. Geri gelip başka bir şey alacağına söz verdi...))
These users thanked the author Christina Dior for the post (total 2):
Christmas_Christmas, Neşeli Roger

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”