Diğer yarını aldattın mı? İhaneti saklamayı başardın mı?
-
Автор темыbüyük oğlan
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Diğer yarını aldattın mı? İhaneti saklamayı başardın mı?
Diğer yarını aldattın mı? İhaneti saklamayı başardın mı? Bundan sonra nasıl hissettin? Yanılıp ilişkiyi kurtarmayı başaranlar var mı?? Deneyiminizi paylaşın

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 4 years 2 months
Cevap: Diğer yarınızı aldattınız mı? İhaneti saklamayı başardın mı?
evet, bir kez değil, iki kez değil, yüzde 80’i saklanmayı başardı
- These users thanked the author rakı for the post (total 5):
- Sibiryak89, büyük oğlan, Rasaroam, aryamari, İskender
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Ve birden fazla kez, düğünden 1 ay sonra ilk kez
, yalnızca söylentilerden, dedikodulardan biliyordum ama yakalanmadı
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Tanya, büyük oğlan
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
Benzer şekilde yalnızca spekülasyon ve şüphe, daha doğrusu kıskançlıkSibiryak89: ↑20 Jan 2024, 18:52 ...., yalnızca söylentilerden, dedikodulardan biliyordu ama yakalanmadı![]()
- These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
- büyük oğlan, Sibiryak89, aryamari, İskender
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 339
Hayır, anlamı yok. Her şeyi evinizde bulabilirsiniz.
Not. Bir zamanlar MZHMZH ve MZHM vardı. Ancak bu ihanet sayılmaz.
Not. Bir zamanlar MZHMZH ve MZHM vardı. Ancak bu ihanet sayılmaz.
- These users thanked the author red_fox for the post:
- büyük oğlan
-
- Orgazm!
- Total posts: 702
Aldattı... sadece düşüncelerinde. Eğer buna sahip değilsen kendine bir taş at. İlke ilke değildir, kural kural değildir ama ilişkilerde paralellik kurmayı sevmiyorum. Bazılarını tamamlamadan diğerlerine geçmeyeceğim.
- These users thanked the author MENZİL_ for the post (total 6):
- büyük oğlan, Üstü kendinize saklayın, Alice, Tanya, Christmas_Christmas, Denach
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
Hiç değişmedi.
Nüfus dairesinde veya düğünde verilen yeminlerin bir nedeni vardır. Bir sözün bir bedeli olmalı, yeminin de bir bedeli var; kaderin ta kendisi.
Nüfus dairesinde veya düğünde verilen yeminlerin bir nedeni vardır. Bir sözün bir bedeli olmalı, yeminin de bir bedeli var; kaderin ta kendisi.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
- Alice, red_fox
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 3 years 7 months
Hiç değişmedi. Seks yapmaya çok geç, 25 yaşında başladım. Bunu yapmama yardım eden kadın, karşılığında evlenmemi ve ona hayatım boyunca sadık kalmamı talep etti. Bunun yasal bir sözleşme olmadığı ve bunu ihlal ettiğiniz için size dava açılmayacağı açıktır, ancak yine de buna uyuyorum. Ayrıca bir kocanın karısı dışında hiç partneri olmadıysa böyle bir evliliğin daha güçlü olduğuna dair istatistikler gördüm.
- These users thanked the author PrematüreDöl for the post:
- red_fox
-
- Penetrasyon
- Total posts: 203
- Registered for: 2 years 1 month
Aslında anında evlendiği ve evlenmeye hiç niyeti olmadığı için birkaç kez aldattı. Eşim hızla dışsal olarak kendini ihmal etti, aşırı kilo aldı ve ben de seks aramak zorunda kaldım. Üçüncü kez kendimi yaktım. Hiç pişman olmadığı evlilik görevlerinden geçici olarak mahrum bırakıldı. Kadın, durumu kendisi için daha da kötü hale getirdiğini fark etti ve affettiğini söyleyerek buna izin verdi. Kilo vermeye çalıştım, onu mümkün olan her şekilde destekledim ve sadık bir koca olacağıma içtenlikle söz verdim ama keklerin daha güçlü olduğu ortaya çıktı. Dördüncü kez tekrar yaktım ama hiçbir şey olmamış gibi davrandım. Vicdanım beni rahatsız etmedi. Evliliğin 12. yılında neredeyse hiçbir duygu olmadan boşandılar. Ücretli çocuk nafakası. Genel olarak sıradan bir hikaye. Bence onlardan çok var.
- These users thanked the author Cyrus Tabor for the post (total 2):
- MENZİL_, büyük oğlan
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Aldattım, ama büyük olasılıkla ilgi uğruna, çünkü ilişki yaşadığım kız karıma kıyasla hem görünüş hem de cinsiyet olarak sefil bir gri fareye benziyordu. Kimse bilmesin, eşim de şüphelenmesin diye yapmaya çalıştım. Yaklaşık bir ay sonra karımın beni boynuzladığını öğrendim ve çok sonra ortaya çıktığı gibi boynuzları geniş ve dallıydı çünkü benden gizlice hamile kaldı ve gizlice kürtaj yaptırdı. Evde kavga ya da büyük bir skandal olmadan sakin bir brifing ayarladı. Burada karım ve ondan sakladığım her şeyi bana verdi. Sakinleşmem gerekiyordu çünkü bunu ben başlattım. Eşimle barıştık.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 7 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 736
- Registered for: 1 year 9 months
Ve eğer konuyla ilgiliyse... böyle bir deneyim, çünkü hile yapan kimse yoktu. Ama bana öyle geliyor ki ihanet er ya da geç yine de ortaya çıkacak. En azından çoğu durumda)
Kıçından hiçbir şeyi gizleyemezsin))
Ve eğer konuyla ilgiliyse... böyle bir deneyim, çünkü hile yapan kimse yoktu. Ama bana öyle geliyor ki ihanet er ya da geç yine de ortaya çıkacak. En azından çoğu durumda)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Registered for: 1 year 5 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
- Registered for: 2 years 3 months
Evet ve şu ana kadar şüphe götürmez

-
- Orgazm!
- Total posts: 543
- Registered for: 1 year 7 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
- Registered for: 2 years 3 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 543
- Registered for: 1 year 7 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 11 months
İlk ikisi ve şu anki hariç hemen hemen herkes. Hangi duygular, bunun farkına varılacağı korkusu ilk başta beni durdurdu ve arkadaşlarının hoşuna gitmediği için gitmedim. Ve yabancılarlayken hiçbir rahatsızlık ya da pişmanlık yoktu, istediğim çeşitliliği elde ettim, sadece olumlu hisler. ))
İki kez yandım, bir keresinde bazı yanlış anlaşılmalar nedeniyle tahmin etmeye başladım ya da yanlışlıkla çok fazla ağzımdan kaçırdım, mmk. Hemen ayrılmadık, kurnaz kaltak önce bir adam buldu ve seviştikten sonra her şeye sahip olduğumuz gerçeğiyle onunla yüzleşti. Tatsızdı, endişelendim, sonuçta diğer kadınların da bağlantıları vardı ve ilişki onunlaydı. Sorun değil, bir tane bile yoktu, birkaç kez seks yapma niyeti bir sonraki tutku haline geldi. Şimdi onu aldatıyordu)))
İkinci seferde, bir başkası metresinin bıraktığı şeyleri, banyoda bazı küçük şeyleri, saç tokalarını, mücevherleri yaktı. Belki bilerek bile bir ilişki içinde olduğumu biliyordu, belki de başrol için yarışıyordu. Önemli değil ama kısa bir süre kalmadık. Benimki elbette üzgündü ama nasıl tepki vereceğini bilmiyormuş gibi sitem etmekten çok alay etti. Aynı zamanda ebeveyn ailesinde de benzer bir kriz meydana geldi ve dikkatleri dağıttı. Ne onlar ayrıldı ne de biz. Ve bu durum sendikanın gücünü hiç etkilemiş gibi görünmüyordu. Ama belki de fanteziler ve bunların somutlaşmış hali hakkındaki hikayelerinde daha fazla açık sözlülüğe katkıda bulunan şey budur
Üçüncü sefer tamamen önemsiz bir şeydi, yoldan geçen bir piliç başkalarının da olduğunu tahmin etti ve öyle olmadığını tahmin etti. Devam etmek istedim. Sanki birkaç kez birlikte olmuşlar ve zaten evlenmişler gibi küçük bir ayrılık gösterisi yaptı
Yani bu henüz aldatma değil, eğer birlikte kalsaydık daha sonra da olabilirdi . Herkesi kovalayarak dikkatinizi birine odaklarsınız ve bu bir ilişkiye dönüşebilir, ancak burada üç tane var ve her biri zaten var, ancak hangisinin daha iyi olduğu belli değil. Bazı kızlar başka birinin daha olduğunu biliyordu, hatta bazen ikisi de birbirini tanıyordu, hatta birbirlerini tanıyordu. Bu aynı zamanda aldatma da değil, sırf bu yüzden tanıştık. Muhtemelen kadınlar biri sizin için plan yapıp diğeriyle birlikte ayrılırsa aldatmak isterler ve bende de öyle oldu. Yazık ama stokta iki tane var))
İki kez yandım, bir keresinde bazı yanlış anlaşılmalar nedeniyle tahmin etmeye başladım ya da yanlışlıkla çok fazla ağzımdan kaçırdım, mmk. Hemen ayrılmadık, kurnaz kaltak önce bir adam buldu ve seviştikten sonra her şeye sahip olduğumuz gerçeğiyle onunla yüzleşti. Tatsızdı, endişelendim, sonuçta diğer kadınların da bağlantıları vardı ve ilişki onunlaydı. Sorun değil, bir tane bile yoktu, birkaç kez seks yapma niyeti bir sonraki tutku haline geldi. Şimdi onu aldatıyordu)))
İkinci seferde, bir başkası metresinin bıraktığı şeyleri, banyoda bazı küçük şeyleri, saç tokalarını, mücevherleri yaktı. Belki bilerek bile bir ilişki içinde olduğumu biliyordu, belki de başrol için yarışıyordu. Önemli değil ama kısa bir süre kalmadık. Benimki elbette üzgündü ama nasıl tepki vereceğini bilmiyormuş gibi sitem etmekten çok alay etti. Aynı zamanda ebeveyn ailesinde de benzer bir kriz meydana geldi ve dikkatleri dağıttı. Ne onlar ayrıldı ne de biz. Ve bu durum sendikanın gücünü hiç etkilemiş gibi görünmüyordu. Ama belki de fanteziler ve bunların somutlaşmış hali hakkındaki hikayelerinde daha fazla açık sözlülüğe katkıda bulunan şey budur

Üçüncü sefer tamamen önemsiz bir şeydi, yoldan geçen bir piliç başkalarının da olduğunu tahmin etti ve öyle olmadığını tahmin etti. Devam etmek istedim. Sanki birkaç kez birlikte olmuşlar ve zaten evlenmişler gibi küçük bir ayrılık gösterisi yaptı

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 521 Views
-
Last post by dekatlon
-
- 19 Replies