Gerçek fotoğrafını burada mı gösterdin?
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
-
- Orgazm!
- Total posts: 547
- Registered for: 2 years 5 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Re: Burada gerçek fotoğrafını gösterdin mi?
Herkesi fotoğrafını paylaşmaya davet ediyorsunuz, böylece fotoğrafınız şüphecilere bir tohum görevi görecektir...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
- Registered for: 2 years 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Burada yayınlanan tüm fotoğraflar bana aittir. İnternetten atmanın aptalca olduğunu düşünüyorum (eğer konu bunu önermiyorsa) ve diğer insanların fotoğraflarını (bazılarının burada beğendiği gibi) düşük ve aşağılık buluyorum
- These users thanked the author Varian_Rin for the post (total 4):
- Arianna, Slogancı, Altı, kvlst
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
Burada bir yerlerde elim ve bacaklarımın üst kısmı var) ama bu fotoğrafı beğenmedim.. çünkü sonra erkek olduğumu düşünmeye başladılar.. görünüşe göre manikür yaptırmadığım için ve bilezik acımasız.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 8):
- fare zehiri, Yün, Vik.ruba80, AlexTDV, Beluga, Üstü kendinize saklayın, Yağdaki hamsi!!!, Tapkin
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 374
- Registered for: 3 years 3 months
Sanki fotoğraflarım burada bir yerlerde varmış gibi görünüyor. Ama bu bok gitmedi))
nTuty... Aptallar!))
Sanki fotoğraflarım burada bir yerlerde varmış gibi görünüyor. Ama bu bok gitmedi))

- These users thanked the author fare zehiri for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Nirvana’dayım
sen uzaktan kıza bile benzemiyorsun fotoğraflar :-Dfare zehiri: ↑20 May 2023, 21:28Hey... Aptallar!))
Sanki fotoğraflarım burada bir yerlerde varmış gibi görünüyor. Ama umurunda bile değildi))![]()
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- fare zehiri, Beluga
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 2 months
pic/14122.jpg
Evet, iyi oldu : yuvarlanma: bacak (uyluk) peki, tabii ki erkekler için değil))◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑20 May 2023, 21:20 Burada bir yerde elim ve bacaklarımın üst kısmı var) ama bu fotoğrafı beğenmedim.. çünkü o zaman bu bir şakaydı Ben bir erkeğim.. görünüşe bakılırsa manikür ve bileklik olmadan bu çok acımasız oluyor.
pic/14122.jpg
- These users thanked the author Yün for the post (total 4):
- Vik.ruba80, Üstü kendinize saklayın, fırçalamak, Yağmurcu
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Burada birkaç fotoğraf yayınladım. İlk olarak, üzerinde forumun adının, takma adımın ve numaramın yazılı olduğu bir kağıt parçası olan bir el. Şubat ayında burada kadın takma adıyla oturan bir adamla tartışan bendim. Daha sonra manikürümü yayınladım. Bu konuyu forumda paylaşmıştım. Kızların da manikürleriyle övünmeye başlayacağını düşündüm ama benim dışımda hiçbir kadın manikürünü yayınlamadı. Vibratörümün bir fotoğrafını yayınladım. Şimdi sıra samimi fotoğraflara geldi. Poposunu, göğüslerini ve cinsel organlarını yayınladı. Genel olarak burada muhtemelen bir düzine fotoğrafım vardı. Şubat ve Mart aylarında yayınladım ve Nisan sonunda hepsini sildim.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
- fare zehiri, Slogancı, Vik.ruba80, Beluga
-
- Nirvana’dayım
я вижу чьи это бёдра.. ты мне пытаешься доказать, что я девушка?))Bolbol: ↑20 May 2023, 21:41Evet, iyi oldu◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑20 May 2023, 21:20 Bir yerlerde elim ve bacaklarımın üst kısmı var) ama bu fotoğrafı beğenmedim.. çünkü sonra gittim çılgınım, ne kadar da erkeğim.. görünüşe göre manikürüm olmadığı ve bileziğin acımasız olduğu için.bacak ( uyluk) peki, açıkça erkek değil))
pic/14122.jpg
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 20 May 2023, 22:03, edited 1 time in total.
- fare zehiri, Beluga
-
- En güçlü orgazm!
Peki, şimdi bunu bir kez daha kanıtlamanız gerekiyor sen bir kızsın : daypyat:Marinka: ↑20 May 2023, 21:52 Burada birkaç fotoğraf yayınladım. İlk olarak, üzerinde forumun adının, takma adımın ve numaramın yazılı olduğu bir kağıt parçası olan bir el. Şubat ayında burada kadın takma adıyla oturan bir adamla tartışan bendim. Daha sonra manikürümü yayınladım. Bu konuyu forumda paylaşmıştım. Kızların da manikürleriyle övünmeye başlayacağını düşündüm ama benim dışımda hiçbir kadın manikürünü yayınlamadı. Vibratörümün bir fotoğrafını yayınladım. Şimdi sıra samimi fotoğraflara geldi. Poposunu, göğüslerini ve cinsel organlarını yayınladı. Genel olarak burada muhtemelen bir düzine fotoğrafım vardı. Bunları Şubat ve Mart aylarında yayınladım ve Nisan sonunda her birini sildim.
-
- Nirvana’dayım
Kendi manikürümü yapmıyorum, bu yüzden İstesem de konunuzu desteklemedim.. tabii fikrimi değiştirmezsem..Marinka: ↑20 May 2023, 21:52 Burada birkaç fotoğraf yayınladım. İlk olarak, üzerinde forumun adının, takma adımın ve numaramın yazılı olduğu bir kağıt parçası olan bir el. Şubat ayında burada kadın takma adıyla oturan bir adamla tartışan bendim. Daha sonra manikürümü yayınladım. Bu konuyu forumda paylaşmıştım. Kızların da manikürleriyle övünmeye başlayacağını düşündüm ama benim dışımda hiçbir kadın manikürünü yayınlamadı. Vibratörümün bir fotoğrafını yayınladım. Şimdi sıra samimi fotoğraflara geldi. Poposunu, göğüslerini ve cinsel organlarını yayınladı. Genel olarak burada muhtemelen bir düzine fotoğrafım vardı. Bunları Şubat ve Mart aylarında yayınladım ve Nisan sonunda her birini sildim.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
- Geçit, fare zehiri, Beluga
-
- En güçlü orgazm!
Peki.. sakin olun.. kadınların mantığını anlamak imkansız.. ve genel olarak bugün cumartesi ve ben evdeyim◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑20 May 2023, 22:02 Bunların kimin kalçaları olduğunu görüyorum.. bana kız olduğumu mu kanıtlamaya çalışıyorsun?))

-
- Nirvana’dayım
sadece orada otur ve kapıyı sıkıca kapat, yoksa biri içeri girerBolbol: ↑20 May 2023, 22:06Yani.. sakin ol.. kadınların mantığını anlamak imkansız.. ve zaten bugün cumartesi ve ben evdeyim◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑20 May 2023, 22:02 Bunların kimin kalçaları olduğunu görüyorum.. bana kız olduğumu mu kanıtlamaya çalışıyorsun?))n

- fare zehiri, Beluga
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 374
- Registered for: 3 years 3 months
Ahtyzhbliiiin... İşte bu yüzden...◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑20 May 2023, 21:32sen uzaktan kıza bile benzemiyorsun fotoğraflar :-Dfare zehiri: ↑20 May 2023, 21:28Hey... Aptallar!))
Sanki burada bir yerlerde fotoğraflarım var . Ama umurunda bile değildi))![]()

- These users thanked the author fare zehiri for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Yabancıları kendi çocuğunuzmuş gibi göstermenin amacı nedir?
Not: Sahip olduğum her şeyi yanımda taşıyorum
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
neden?Marinka: ↑20 May 2023, 21:52 Burada birkaç fotoğraf yayınladım. İlk olarak, üzerinde forumun adının, takma adımın ve numaramın yazılı olduğu bir kağıt parçası olan bir el. Şubat ayında burada kadın takma adıyla oturan bir adamla tartışan bendim. Daha sonra manikürümü yayınladım. Bu konuyu forumda paylaşmıştım. Kızların da manikürleriyle övünmeye başlayacağını düşündüm ama benim dışımda hiçbir kadın manikürünü yayınlamadı. Vibratörümün bir fotoğrafını yayınladım. Şimdi sıra samimi fotoğraflara geldi. Poposunu, göğüslerini ve cinsel organlarını yayınladı. Genel olarak burada muhtemelen bir düzine fotoğrafım vardı. Bunları Şubat ve Mart aylarında yayınladım ve Nisan sonunda hepsini sildim.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
Bunu zaten 100.500 kez yaptılar. Erkeklerin bir kısmı ateşli bir kızın veya bir lezbiyenin (belki de gizli bir lezbiyenin) yemi yutacağına ve iki kadın arasında ateşli bir sanal alışverişe başlayacağına güveniyor. Diğeri ise heteroseksüel bir erkeği en azından sanal sekse teşvik etmeyi bir tür spor sayan biseksüel erkekler ve hatta eşcinseller. Bunlardan birine rastladım, onu yaktığımda resmen çığlık attı: “Kimin sana yazıştığı ne fark eder ki kendimi kız gibi hissetsem!”
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
Bu konuyu hatırlıyorum, evet)◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑20 May 2023, 21:20 Burada bir yerde elim ve bacaklarımın üst kısmı var) ama bu fotoğrafı beğenmedim.. çünkü o zaman bu bir şakaydı Ben bir erkeğim.. görünüşe bakılırsa manikürsüz ve bilekliksiz olmak çok acımasız.
- These users thanked the author AlexTDV for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 7 months
ve yalnızca yoldaş Veronica bu konuda sessiz kalmaya karar verdi konu, çünkü fotoğraflar ona ait

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
Binbaşının bölgedeki faaliyetlerine devam ettiğini görüyorum derin sondaj alanı))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 346
- Registered for: 4 years 9 months
Büyük ihtimalle bir grup kişiden bahsediyoruz Kendini topluluğa göstermeye hazır ve isteyen kişiler (forum üyeleri). Bu arada, hidro pompalı bir küvette çekilmiş çıplak fotoğraflarımı yükledim. :)
-
- Orgazm!
Gönderildi 1 dakika 55 saniye sonra:
ve kişisel bir mesajda bu dikkate alınır mı? bunu forumda mı paylaşmıştı? Amımı forumun tüm kadın personeline gönderdim
hizmeti ve ben görevdeyim
Gönderildi 1 dakika 55 saniye sonra:
ve kişisel bir mesajda bu dikkate alınır mı? bunu forumda mı paylaşmıştı? Amımı forumun tüm kadın personeline gönderdim
-
- Nirvana’dayım
Penisini forumda sadece sarkık halde, ereksiyon olmadan gösterdin. Ereksiyon halindeyken göstermedim
-
- Sürtünmeler
hımm peki, öyle, muhtemelen senin bir parçandan bahsediyorum, tercihen nerede olduğu tüm vücut öncelikli olacak... bence ..bence daha çok pisyunov var)) ama çok az pisyunov ve vücudun üzerinde yazılar veya kağıt parçaları olan fotoğraflar var... o yüzden bir düşünün beyler. . Ama mesele tamamen gönüllü olmalı.... bu tüm forumların ebedi sorunudur... yazışmaların çoğu sadece hu’dan hu’ya dair bir tartışmadır)) ve siz misiniz)) ama giderek daha az sayıda yazışma var. her yıl baharatlı ve hatta kapalı konular hakkında gerçekten ilginç sorular ve tartışmalar... (bence)

-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
-
- Sürtünmeler
bu arada, eğer birinden hoşlanırsam ona yüzüyle fotoğraflarımı gönderirim.. ama kural olarak bu onunla konuştuktan sonra olur. sesli olarak telefon ediyor. Ancak çoğu kişi telefonu açmıyor (utanç verici) ya da bu sadece sıradan bir sahtekarlık.. burada yüzde 70 böyle insanlar var... yani biz böyle yaşıyoruz (c)
Bazı insanlar her zamanki gerçek fotoğraflarını gösteriyor (bunu yapmak oldukça riskli) ama yine de var..ama sanırım Kişisel bilgilerin çoğu özel mesajlarda gider, ancak daha da özel bir durum telgraftadır; burada bir şekilde daha güvenilirdir ve kendi kendine silinen mesajlar ve ekran görüntüsü alamadığınız bir işlev vardır... elinizde bir de telefon var

-
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
nKişisel mesajımda seninle iletişim kurmadım ve seninle kimin iletişim kurabileceğini hayal bile edemiyorum. Alınmayın ama çok sıkıcısınız. Eğer burada bir inek rekabeti olsaydı, sanırım bunu diğerlerine göre açık bir farkla kazanırdın.
-
- Orgazm!
O halde seni kişisel olarak özledim teslim oldum, özür dilerim
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
Neden her şeyi sildim, nasıl sileceğim şimdi görüşürüz mü?Marinka: ↑20 May 2023, 21:52 Burada birkaç fotoğraf yayınladım. İlk olarak, üzerinde forumun adının, takma adımın ve numaramın yazılı olduğu bir kağıt parçası olan bir el. Şubat ayında burada kadın takma adıyla oturan bir adamla tartışan bendim. Daha sonra manikürümü yayınladım. Bu konuyu forumda paylaşmıştım. Kızların da manikürleriyle övünmeye başlayacağını düşündüm ama benim dışımda hiçbir kadın manikürünü yayınlamadı. Vibratörümün bir fotoğrafını yayınladım. Şimdi sıra samimi fotoğraflara geldi. Poposunu, göğüslerini ve cinsel organlarını yayınladı. Genel olarak burada muhtemelen bir düzine fotoğrafım vardı. Şubat ve Mart aylarında yayınladım ve Nisan sonunda hepsini tek tek sildim.
-
- Nirvana’dayım
Burada bir adamdan hoşlandım ve onu sildim. Ah, bu bir bakıma utanmazlık.AlexTDV: ↑21 May 2023, 10:00Neden her şeyi sildim, nasıl sileceğim şimdi görüşürüz mü?Marinka: ↑20 May 2023, 21:52 Burada birkaç fotoğraf yayınladım. İlk olarak, üzerinde forumun adının, takma adımın ve numaramın yazılı olduğu bir kağıt parçası olan bir el. Şubat ayında burada kadın takma adıyla oturan bir adamla tartışan bendim. Daha sonra manikürümü yayınladım. Bu konuyu forumda paylaşmıştım. Kızların da manikürleriyle övünmeye başlayacağını düşündüm ama benim dışımda hiçbir kadın manikürünü yayınlamadı. Vibratörümün bir fotoğrafını yayınladım. Şimdi sıra samimi fotoğraflara geldi. Poposunu, göğüslerini ve cinsel organlarını yayınladı. Genel olarak burada muhtemelen bir düzine fotoğrafım vardı. Şubat ve Mart aylarında yayınladım ve Nisan sonunda hepsini tek tek sildim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 2 years 4 months
Doğru olanı yaptımMarinka: ↑20 May 2023, 21:52 Burada birkaç fotoğraf yayınladım. İlk olarak, üzerinde forumun adının, takma adımın ve numaramın yazılı olduğu bir kağıt parçası olan bir el. Şubat ayında burada kadın takma adıyla oturan bir adamla tartışan bendim. Daha sonra manikürümü yayınladım. Bu konuyu forumda paylaşmıştım. Kızların da manikürleriyle övünmeye başlayacağını düşündüm ama benim dışımda hiçbir kadın manikürünü yayınlamadı. Vibratörümün bir fotoğrafını yayınladım. Şimdi sıra samimi fotoğraflara geldi. Poposunu, göğüslerini ve cinsel organlarını yayınladı. Genel olarak burada muhtemelen bir düzine fotoğrafım vardı. Bunları Şubat ve Mart aylarında yayınladım ve Nisan sonunda hepsini sildim.
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
-
- Penetrasyon
- Total posts: 228
- Registered for: 2 years 8 months
Bu yüzden PM’de yalnızca gerçekten sadece iletişim kuran ve hiçbir şeyle uğraşmayanları göz ardı etmiyorum. Şimdi, eğer yoldaş Rynda sikini bana fırlatıp onu "kadın olduğunu kanıtla" imzasıyla mühürleseydi, o zaman cevap vermezdim. Konudan uzaklaştım kısacası fotoğraflar gerçek ama burada kimse yüzü, tam yaşını, adını, ikamet yerini tanımayacak
Tabii ki yüz olmadan bazı konularda foruma fotoğraf gönderirken kendimi daha rahat hissediyorum. Çünkü insanlar konuya bakıp daha da kaydırdılar, ben mutluyum, onlar da mutlu. Ve kişisel bir mesajda, özellikle ilk mesajdan itibaren Virt’e ihtiyaç duyan, fotoğraf ve videolara ihtiyaç duyan biriyle konuşmanız gerekir; bunu isteyen hiç kimse için kendimi kişisel özgür model olarak işe almadığıma eminim. Ve sanata ihtiyacım yok, nasıl olduğunu bilmiyorum ve ilgilenmiyorum. Bir arabada, özellikle bir araba verirseniz ve birini ararsanız, o zaman oradaki kişi muhtemelen tamamen delirecek ve sizin onun sanal metresi olduğunuza ve bundan sonraki her şeye karar verecektir. Belki her şey böyle değildir ama kişisel olarak ben böyle hissediyorum.Slogger: ↑21 May 2023, 09:13 Bazı insanlar her zamanki gerçek fotoğraflarını gösteriyor (bunu yapmak oldukça riskli), ama yine de var... ama kişisel bilgilerin çoğunun kişisel mesajlarda olduğunu düşünüyorum, ancak daha da özel bir durum telgrafta gidiyor, bir şekilde daha güvenilir ve kendi kendine silinen mesajlar ve ekran görüntüsü alamadığınız bir işlev var... yani, elinizde hala bir telefon yoksa, bu arada, eğer bir kişiden hoşlanırsam ona mesajımı gönderirim yüzüyle çekilmiş fotoğraflar... ancak kural olarak bu, onunla telefonda sesli konuştuktan sonra oluyor. Ancak çoğu kişi telefonu açmıyor
Bu yüzden PM’de yalnızca gerçekten sadece iletişim kuran ve hiçbir şeyle uğraşmayanları göz ardı etmiyorum. Şimdi, eğer yoldaş Rynda sikini bana fırlatıp onu "kadın olduğunu kanıtla" imzasıyla mühürleseydi, o zaman cevap vermezdim. Konudan uzaklaştım kısacası fotoğraflar gerçek ama burada kimse yüzü, tam yaşını, adını, ikamet yerini tanımayacak
- These users thanked the author Arianna for the post (total 6):
- Slogancı, Beluga, Marion, Varian_Rin, Serg_A, Alexey 997
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views