Bir gün 7 aylık kız kardeşimin amını görmek zorunda kaldım, şöyleydi
Annem ona banyo yapıyordu ve o çoktan ıslanmışken içeri girdim. O zamanlar 14 yaşındaydım ve kız kardeşimin vajinası çok hassas, dolgun, pürüzsüzdü ve beni inanılmaz derecede heyecanlandırdı
Ben de tuvalete gitmek için odadan çıkmak zorunda kaldım
Ve mastürbasyon yaptım
Bir kez daha yalnız kaldım onunla birlikte ve bebek bezini çıkardı
Ve kediye baktım, dikkatlice dudaklarını ayırdım
Sik şortumu çıkardım ve kız kardeşime dokunarak mastürbasyon yaptım
Henüz kız yok, sikimle amımı hafifçe ovuşturuyorum
Kız kardeşimi çok seviyorum
Kavo’da da aynı şey vardı
These users thanked the author Saşalar for the post:
Bir gün 7 aylık kız kardeşimin amını görmek zorunda kaldım, şöyleydi Annem ona banyo yapıyordu ve o çoktan ıslanmışken içeri girdim. O zamanlar 14 yaşındaydım ve kız kardeşimin vajinası çok hassas, dolgun, pürüzsüzdü ve beni inanılmaz derecede heyecanlandırdı Ben de tuvalete gitmek için odadan çıkmak zorunda kaldım Ve mastürbasyon yaptım Bir kez daha yalnız kaldım onunla birlikte ve bebek bezini çıkardı Ve kediye baktım, dikkatlice dudaklarını ayırdım Sik şortumu çıkardım ve kız kardeşime dokunarak mastürbasyon yaptım Henüz kız yok, sikimle amımı hafifçe ovuşturuyorum Kız kardeşimi çok seviyorum Kavo’da da aynı şey vardı
sasha29: ↑14 Dec 2023, 15:37
7 aylık kız kardeşimin amını görmek zorunda kaldığımda şöyle oldu
Annem ona banyo yapıyordu ve o zaten içki içerken ben içeri girdim. zaman geçtikçe kız kardeşimin amı çok yumuşak, dolgun, pürüzsüzdü ve beni inanılmaz derecede heyecanlandırdı
Ve ben de tuvalete gitmek için odadan çıkmak zorunda kaldım
Ve mastürbasyon yaptım
Bir kez daha onunla yalnız kaldım, bezimi çıkardım
Ve kediye baktım, dikkatlice dudaklarını ayırdım
Dick kalktım, şortumu çıkardım ve kız kardeşime dokunarak mastürbasyon yaptım nHenüz kız yoktu, sikimle amımı hafifçe ovuşturdum
[quote=sasha29 post_id=305291 time=1702557450 user_id=7276] 7 aylık kız kardeşimin amını görmek zorunda kaldığımda şöyle oldu Annem ona banyo yapıyordu ve o zaten içki içerken ben içeri girdim. zaman geçtikçe kız kardeşimin amı çok yumuşak, dolgun, pürüzsüzdü ve beni inanılmaz derecede heyecanlandırdı Ve ben de tuvalete gitmek için odadan çıkmak zorunda kaldım Ve mastürbasyon yaptım Bir kez daha onunla yalnız kaldım, bezimi çıkardım Ve kediye baktım, dikkatlice dudaklarını ayırdım Dick kalktım, şortumu çıkardım ve kız kardeşime dokunarak mastürbasyon yaptım nHenüz kız yoktu, sikimle amımı hafifçe ovuşturdum Kız kardeşimi çok seviyorum Kavo’da da aynı şey vardı [/quote] Kız kardeş yok😄
sasha29: ↑14 Dec 2023, 15:37
7 aylık küçük kız kardeşimin amını görmek zorunda kaldığımda şöyle oldu
Annem ona banyo yapıyordu ve o zaten titreşmeye başladığında içeri girdim. O zamanlar 14 yaşındaydım ve kız kardeşimin vajinası o kadar hassas, dolgun ve pürüzsüzdü ki inanılmaz heyecanlı buldum
Ve bu yüzden tuvalete gitmek için odadan çıkmak zorunda kaldım
Ve mastürbasyon yapmak
Bir kez daha onunla yalnız kaldım, bezimi çıkardım
Ve kediye baktım, dikkatlice dudaklarımı ayırdım
Sikim ayağa kalktı, şortumu çıkardım ve dokunarak mastürbasyon yaptım kız kardeşim
Henüz kız yoktu, sikimle hafifçe amımı ovuşturdum
[quote=Sibiryak89 post_id=305294 time=1702557596 user_id=944] [quote=sasha29 post_id=305291 time=1702557450 user_id= 7276] 7 aylık küçük kız kardeşimin amını görmek zorunda kaldığımda şöyle oldu Annem ona banyo yapıyordu ve o zaten titreşmeye başladığında içeri girdim. O zamanlar 14 yaşındaydım ve kız kardeşimin vajinası o kadar hassas, dolgun ve pürüzsüzdü ki inanılmaz heyecanlı buldum Ve bu yüzden tuvalete gitmek için odadan çıkmak zorunda kaldım Ve mastürbasyon yapmak Bir kez daha onunla yalnız kaldım, bezimi çıkardım Ve kediye baktım, dikkatlice dudaklarımı ayırdım Sikim ayağa kalktı, şortumu çıkardım ve dokunarak mastürbasyon yaptım kız kardeşim Henüz kız yoktu, sikimle hafifçe amımı ovuşturdum Kız kardeşimi çok seviyorum Kavo’da da aynı şey vardı [/ quote ] Kız kardeş yok😄 [/quote]
orada kardeşi hakkında bir şey söyledi mi?)))))) :ROFL:
🔹 Küçük erkek kardeşimin karısını sikmek. Ahlakçılar - siktir et! Bu aptalın muhteşem kızına hiç ilgi göstermediğini ve ailesiyle takılmak yerine arkadaşlarıyla takılmayı tercih ettiğini öğrendim....
Last post
Kardeşin ne kadar kötü olursa olsun karını arkandan becermenin iyi olmadığını düşünüyorum. Daha sonra ilişki sonsuza kadar yok edilebilir.
Genel olarak durum şu: Horozumun güzel bir karısı var. Bir gün onu bir adam tarafından sikilirken yakaladım. Ona sert davrandım, pantolonu ve külotu ondan uzaktaydı, yatağa tokat attım ve o da önümde...
Anonim, ilk seferin nasıl büyük bir başarısızlık olduğuna dair birçok hikaye gördüm. İlk kez düğün gecemde 23 yaşındaydım. Dürüst olmak gerekirse kocamın nasıl tepki vereceğini bilmiyordum (herkes...
Kız kardeşimin seks sırasında onları görene kadar onda ne bulduğunu bilmiyordum. Bu, üniversitede tanışan Afrikalı bir adamla bir Rus kız hakkında. Kız kardeşim bana onun yanında kendisini ne kadar...