Ofiste/işte mastürbasyon
-
Автор темыAy geçişi
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ofiste/işte mastürbasyon
Ofiste mastürbasyon yapmaktan kendimi alamıyorum, senin gibi başka sevgililer var mı?
16 dakika 26 saniye sonra gönderilir:
Deneyimlerimi paylaşacağım. Hangi işte çalışırsam çalışayım hep mastürbasyon yaptım. Şimdi ofiste çalışıyorum ve ofiste o kadar çok güzellik var ki, hayal gücüm devreye giriyor ve stresimi atmak zorunda kalıyorum. Özellikle yaz aylarında, vücutlarında gereksiz malzeme olmayan etekli kızların taze, hafif, güler yüzlü ve iyi bir ruh hali içinde oldukları dönemdir elbette. Görüntülerinin erkekleri kayıtsız bırakmadığını, bakmalarına izin verdiklerini ve kendilerinin saf erotizmi temsil ettiğini görüyorlar... ah, yaz olmasını tercih ederim.
16 dakika 26 saniye sonra gönderilir:
Deneyimlerimi paylaşacağım. Hangi işte çalışırsam çalışayım hep mastürbasyon yaptım. Şimdi ofiste çalışıyorum ve ofiste o kadar çok güzellik var ki, hayal gücüm devreye giriyor ve stresimi atmak zorunda kalıyorum. Özellikle yaz aylarında, vücutlarında gereksiz malzeme olmayan etekli kızların taze, hafif, güler yüzlü ve iyi bir ruh hali içinde oldukları dönemdir elbette. Görüntülerinin erkekleri kayıtsız bırakmadığını, bakmalarına izin verdiklerini ve kendilerinin saf erotizmi temsil ettiğini görüyorlar... ah, yaz olmasını tercih ederim.
- These users thanked the author Ay geçişi for the post:
- Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
- Registered for: 3 years 2 months
Cevap: Ofiste/İşyerinde Mastürbasyon
Bekarken, meslektaşlarının neredeyse %80’inin 30 yaşın altında ve çoğunlukla kız olduğu bir organizasyonda çalışıyordum, ofiste 105 meslektaşıma karşılık sadece 7-9 erkek olduğunu hatırlıyorum. Böylece bir bölümün başkanı olarak çalıştım, genç kızların çoğu evlenmemişti ve işte her zaman karşılık veriyorlardı, sonra onları birer birer eve sürüklemeye başladım ve sonra genel olarak kızların yaşadığı bozkır apartmanında üçü de bölüm başkanları, adamlar ziyarete başladı, kimse kimseden çekinmedi, üçlü ve sırayla kızlarla seviştiler, sonra işte tüm bunları uygulamaya başladılar, üye neredeyse bir gün boş durmadı ve kızlar gençti, aptaldı ve mesai saatleri içinde olsun ya da olmasın gereksiz sekse her zaman karşı değillerdi, hatta FFM için kızları baştan çıkarmaya bile başladı. Yani, ofiste mastürbasyon yapmak bir şeydir, ancak bunu kızların size vermesini sağlamaya çalışırsınız, çünkü çok gururlu görünenler ve suçlu olmayanlar onlardır, ancak kendileri de serbest bırakılmaya ihtiyaç duyan ve sadece ihtiyaç duyan aynı kişilerdir. .
- These users thanked the author Alex Barları for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Ben de ofiste mastürbasyon yapmayı severim ama biriyle birlikte mastürbasyon yapmayı tercih ederim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 9 months
Berbatsın!!!

- These users thanked the author Eustace for the post:
- Üstü kendinize saklayın
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
- Bir zamanlar çalışıyordum bir domuz çiftliğindeydim ve domuzların arkasını temizliyordum...
- Konut ve kamu hizmetlerinde çalıştığımı hatırlıyorum, sokağın ortasında boru için bir hendek kazmıştık ve ben de tam içindeydim ...
- Bir keresinde bir bakımevinin vestiyerinde çalışıyordum, hayır, hayır, evet, ve...
- bir keresinde birkaç adamla birlikte mezarlıkta mezar kazarken, eh, ben de oradaydım...
- Bir zamanlar gökdelenlerin camlarını silmek için dik bir iskelede iş bulmuştum ve asmayı severdim...
Aynı saçmalık kardeşim.
- Bir zamanlar çalışıyordum bir domuz çiftliğindeydim ve domuzların arkasını temizliyordum...
- Konut ve kamu hizmetlerinde çalıştığımı hatırlıyorum, sokağın ortasında boru için bir hendek kazmıştık ve ben de tam içindeydim ...
- Bir keresinde bir bakımevinin vestiyerinde çalışıyordum, hayır, hayır, evet, ve...
- bir keresinde birkaç adamla birlikte mezarlıkta mezar kazarken, eh, ben de oradaydım...
- Bir zamanlar gökdelenlerin camlarını silmek için dik bir iskelede iş bulmuştum ve asmayı severdim...
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Eustace
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months

Aynı saçmalık kardeşim.Hangi işte çalışırsam çalışayım hep mastürbasyon yaptım.
n- çalıştım Bir zamanlar bir domuz çiftliğindeydim ve domuzların arkasını temizliyordum...
- Konut ve toplumsal hizmetlerde çalıştığımı hatırlıyorum, borunun ortasında bir boru hendeği kazmıştık sokakta ve ben de tam bu işin içindeydim...
- Bir huzurevindeki gardıropta falan çalışıyordum, hayır, hayır, evet ve ....
- bir zamanlar biz bir kaç adamla mezarlıkta mezar kazıyordum, eh, ben de oraya yerleştim...
- Yerleştim Bir zamanlar dikilitaş olarak gökdelenlerin pencerelerini temizliyordum ve takılmayı severdim ve....
-
- Nirvana’dayım
Kesinlikle ürkerdim , korkudan! :deli:Bir keresinde gökdelenlerin camlarını silen bir dikilitaş olarak iş bulmuştum ve asmayı seviyordum ve ....
- These users thanked the author Eustace for the post:
- Üstü kendinize saklayın
-
- Nirvana’dayım
Ayrıca seks forumuna gitmeyi de seviyorum ve en çılgın konuyu üstte gördüğümde, başlıyorum...
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Eustace
-
- Nirvana’dayım
Ayrıca seks forumuna gitmeyi de seviyorum ve en üstte en utanç verici konuyu gördüğümde başlıyorum...

-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Önceki işimde sık sık mastürbasyon yapıyordum. Ayrı bir ofiste oturduğum zamanlar vardı. Günde birkaç kez rahatlayabilirim. Bazen kadın meslektaşlarım da benimle çalışıyordu ve ben de biraz daha gizlice mastürbasyon yapıyordum. Beni mastürbasyon yapan kızlar vardı ve ben de onların önünde ve onların üzerine mastürbasyon yaptım)). Seks ve oral seks de oldu. Yeni işte ekibin %85’i kadınlardan oluşuyor. 20’den 30’a kadar çoğunlukla yaşlılar var. Ancak bir ofiste emekli olup aynı havayı yaratmak nadiren mümkündür. Ve kızlar kıyafetlerinin üzerine kendilerine hiçbir cinsellik katmayan cübbeler giyiyorlar. Gerçekten istisnalar var, ancak nadirdirler)). Tch iş yerinde mastürbasyon yapmayı neredeyse bıraktı. Ama sıcak bir ilişki geliştirdiğim meslektaşlarım var))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post