Hiç ensest rüya gördünüz mü?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Taron
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 43
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Hiç ensest rüya gördünüz mü?

Unread post by Taron »

Dün gece sanki yakınımdan biriyle seks yapıyormuşum gibi bir rüya gördüm. Aklım başıma geldiğinde karımla seks yaptığımı fark ettim. Seks muhteşemdi, görünüşe göre rüyamda gördüğüm yasak meyve tatlıydı.
These users thanked the author Taron for the post (total 3):
alimdjan, abartı, Sool40
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months
 Re: Hiç ensest rüya gördünüz mü?

Unread post by Esnek »

Annemi banyoda kıyafetlerini değiştirirken gördükten sonra birden fazla rüya gördüm
These users thanked the author Esnek for the post:
alimdjan
Shompol34
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 102
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Shompol34 »

Ergenlik ve gençlik yıllarımda sık sık annemi rüyamda görürdüm. Rüyamda onun üzerine yattığımı, bacaklarını açtığını ve biberimle içine girdiğimi gördüm. Sık sık iç çamaşırlarım spermden ıslanmış ve korkunç bir gafla uyanıyordum. Ve 15-16 yaşlarımda kendi kız kardeşimi hayal etmeye başladım, gerçekte onunla sık sık cinsel ilişkiye girdim, bu da annemin yerini tamamen aldı... Kız kardeşim ve ben askere alınmadan önce, askere alındıktan sonra cinsel ilişki yaşadık. orduda benimle yakınlaşmayı hemen reddetti, zaten kalıcı bir sikişi vardı... Ve neredeyse 27 yaşında evlenene kadar annemi tekrar hayal etmeye başladım. Gerçekten bir anne istiyordum ama asla karar veremedim... Her ne kadar tüm ön koşullar mevcut olsa da ve bence reddetmezdi...
These users thanked the author Shompol34 for the post (total 6):
Taron, Esnek, Morpheus, alimdjan, Mart, Sibiryak89
Denis Aliyev
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 30

Unread post by Denis Aliyev »

Genel olarak size şunu söyleyeceğim: Bir rüyada kendimi mutfakta çay içerken ve kahvaltı yaparken buluyorum, sonra durulamak için duşa girdim ve sonra annem içeri girip almaya çalışıyor, peki, Sana açıkça söyleyeceğim, sikim onun ağzında, ona ne yaptığını söylüyorum ve hemen banyodan çıkıyorum ve sonra uyanıyorum.
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Ramrod34: 17 Aug 2023, 13:43 Ve neredeyse 27 yaşında evlenene kadar annemi tekrar hayal etmeye başladım. Gerçekten bir anne istiyordum ama karar veremedim... Her ne kadar tüm önkoşullar mevcut olsa da ve onun da reddetmeyeceğini düşünüyorum
Neden böyle düşüncelere kapılıyordum? reddetmedi mi? Bir kereden fazla annemle seks hayal ettim. Ama gerçekte buna izin vereceğini sanmıyorum.
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 2):
Esnek, alimdjan
Kahretsin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 318
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Kahretsin »

Evet, ensestle ilgili rüyalar vardı
These users thanked the author Kahretsin for the post (total 2):
Esnek, alimdjan
Shompol34
ön sevişme
ön sevişme

LustFromBeyond, Annem onunlayken çok seksiydi sonraki oda arkadaşım yatak odasında takla atıyordu, sonra orgazm sırasında yüksek sesle çığlık atıyordu ve benim odam koridorun karşısındaydı
ve onun çığlıklarını hep duydum... İtiraf ediyorum, bazen "yüzüne doğru" mastürbasyon yaptım eşlik." Sabahın ilk saatlerinde çığlıklarını duyduğumu fark ederek utandı ve sonra hiçbir şey olmamış gibi davrandı. Bazen ben duş alırken, çıplak vücudumun üzerine bir bornoz giyerken, heyecanlı sikime bakıp hoşgörüyle gülümserken banyoya gelir, bana yardım edip edemeyeceğini, sırtımı ovalayıp ovuşturamayacağını vb. sorardı.
çok utangaçtım ve arkamı döndüm. Ve bir gün (9. sınıfta bir yerlerde), annemin odamın penceresinin yanında tamamen çıplak sırtı bana dönük durduğu ve bir şeyler düşündüğü gerçeğiyle uyandım... O sırada sanırım, o
erkek yoktu ve benimle yalan söylemek istedi ama cesaret edemedi. Üstelik çok güvene dayalı bir ilişkimiz vardı, göğüslerine ve kıçına dokunmama bile hiçbir tepki vermedi (aynı zamanda bunun bir kaza olduğunu iddia ettim). Bilmiyorum belki de bana öyle geldi. Ama altında hiçbir şey olmayan ve alt karnındaki saç üçgenini ve saçından büyük bir klitorisinin çıktığını açıkça gördüğüm açık bir bornozla banyoya girmesini nasıl görmezden gelebilirim?
These users thanked the author Shompol34 for the post (total 7):
Ötesinden Gelen Şehvet, PavelNokia, Taron, Morpheus, alimdjan, Mart, Fargal94
PrematüreDöl
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by PrematüreDöl »

Evet ama bu seks değildi. Rüyamda annemin çıplak durduğunu ve benimle konuştuğunu gördüm. Ya da giyinip birbirimize sarılıyoruz ve penisim onun karnına sıkıca bastırılıyor. Çoğu zaman böyle bir rüya ıslak bir rüyayla sonuçlandı.
These users thanked the author PrematüreDöl for the post (total 2):
Taron, alimdjan
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 482
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by PavelNokia »

Evet, bunu hayal ettim. Ve aile ve seks ile erotizm, her şey oldu. Büyük bir gaf ile uyandım ve hemen sarsıldım
These users thanked the author PavelNokia for the post (total 4):
Taron, Esnek, alimdjan, Mart
Автор темы
Taron
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Taron »

Ramrod34: 18 Aug 2023, 08:59 LustFromBeyond, Annem çok seksiydi; kendisi ve sonraki oda arkadaşı yatak odasında takla atarken orgazm sırasında yüksek sesle çığlık atıyordu ve benim odam koridorun karşısındaydı
ve onu her zaman duyabiliyordum çığlıklar... İtiraf ediyorum, bazen "eşlik ederek" sarsıldım. Sabahın ilk saatlerinde çığlıklarını duyduğumu fark ederek utandı ve sonra hiçbir şey olmamış gibi davrandı. Bazen ben duş alırken, çıplak vücudumun üzerine bir bornoz giyerken, heyecanlı sikime bakıp hoşgörüyle gülümserken banyoya gelir, bana yardım edip edemeyeceğini, sırtımı ovalayıp ovuşturamayacağını vb. sorardı. Çok utangaçtım
ve arkamı döndüm. Ve bir gün (9. sınıfta bir yerlerde), annemin odamın penceresinin yanında tamamen çıplak sırtı bana dönük durduğu ve bir şeyler düşündüğü gerçeğiyle uyandım... O sırada sanırım, o
erkek yoktu ve benimle yalan söylemek istedi ama cesaret edemedi. Üstelik çok güvene dayalı bir ilişkimiz vardı, göğüslerine ve kıçına dokunmama bile hiçbir tepki vermedi (aynı zamanda bunun bir kaza olduğunu iddia ettim). Bilmiyorum belki de bana öyle geldi. Ama altında hiçbir şey olmayan ve alt karnındaki saç üçgenini ve
saçlarla birlikte dışarı çıkan büyük bir klitorisini açıkça gördüğüm açık bir bornozla banyoya girmesini nasıl görmezden gelebilirim?
Böyle bir anneyle seks yapmamak günahtı. Ancak çizgiyi geçmek çok zordur.
These users thanked the author Taron for the post (total 2):
Shompol34, Mart
Shompol34
ön sevişme
ön sevişme

Taron, sana katılıyorum! Ama eğer daha cesur olsaydım ya da en azından bir hareketle onu istediğimi ima etseydim, o zaman belki her şey yolunda giderdi...! Kim bilir...
These users thanked the author Shompol34 for the post:
Mart
Servis
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 110
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Servis »

Evet. Rüya görüyorum. özellikle böyle videoları izledikten sonra.
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Aion2012Ölü »

Rüyaları neredeyse hatırlamıyorum.
Ama hatırladığım kadarıyla her zaman bir kız kardeş ve onunla seks yapma girişimleri oluyor.
Bu rüyaları kız kardeşimle sıradan bir yakınlaşma arzusu olarak algılıyorum. neredeyse 20 yıldır tatmin edemediğim şey.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
Taron, PavelNokia
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Bugün yine aynı rüyayı gördüm. Ancak daha sonra beyin gece fantezisini uyku sırasında daha hızlı geliştirmeye karar verdi. Kısacası annemle aynı yatakta yattım ve gece yarısı uyandım. Akşamları biraz içtiği için her zamankinden daha rahat uyudu. Külot ve tişörtle uyudu. Uzun bir süre elimle poposuna dokundum, ne kadar derin uyuduğunu görmek için nefes alışını dinledim. Elimi bacaklarının arasında hareket ettirmek istediğimde biraz daha yan yattı. Sonunda sadece külotunun üzerinden vajinasına dokundum, başka bir şey değil. Uykusu daha da huzursuzlaştı ve iç çamaşırını bir kenara çekmeye cesaret edemedi. Ancak bu jest - iç çamaşırını uzatmak - görünüşe göre rüyayı tetikledi. Rüyamda hem o hem de ben dönüşümlü olarak bacaklarımızın arasına dokunarak uyuyormuş gibi davrandık. Sonunda külotunu çıkardım ve onu parmaklamaya başladım. Öyle görünüyor, artık rüyayı o kadar canlı hatırlamıyorum
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 2):
Taron, PavelNokia
MağaralarJ
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by MağaralarJ »

Evet, rüyamda annemin dizlerinin üzerinde durup sikimi bazen yanağımdan emdiğini hatırlıyorum. Bu muhtemelen onunla en sevdiğim rüya
These users thanked the author MağaralarJ for the post (total 5):
PavelNokia, Rasaroam, alimdjan, Esnek, orgazmatör21
natalya.harita
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 510

Unread post by natalya.harita »

Belli bir olaydan sonra tüm bunları rüyamda gördüm.
These users thanked the author natalya.harita for the post (total 5):
alimdjan, olur, Mart, Fargal94, Sibiryak89
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1306
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by SeRg !$! »

bu bir şeydi...bir rüya bir rüyadır
alimdjan
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 56

Unread post by alimdjan »

Sık sık annemi rüyamda görüyorum ama ne yazık ki onu hiç sikmedim, içeri sokmaya başlıyorum ve hemen uyanıyorum
Автор темы
Taron
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Taron »

Bu çok üzücü bir durum elbette :obmorok:
These users thanked the author Taron for the post:
alimdjan
Morpheus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Morpheus »

Bazen kızımla ensest ilişki yaşıyorum Rüya görüyorum... Ama kural olarak, orgazma ulaşana kadar rüyayı neredeyse hiç izlemeyi başaramadım... Ya yerleştirmeye hazırlanırken ya da bu sırada uyandım... O gerçek bir yakınlık kuramıyor, kesinlikle reddediyor.
These users thanked the author Morpheus for the post (total 4):
Maxim......, alimdjan, abartı, Mart
Maxim......
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 232
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Maxim...... »

Morpheus: 20 Oct 2023, 14:50 Bazen kızımla ensest ilişki yaşıyorum rüya görüyorum... Ama kural olarak orgazma ulaşana kadar rüyayı neredeyse hiç izleyemedim... Ya yerleştireceğim anda ya da işlem sırasında uyandım.. .
Uzun zamandır kızımı hayal ediyorum ama onunla gerçek bir yakınlık kurmam imkansız, o açıkça reddediyor.
Belki sadece seninle dalga geçiyordur?
These users thanked the author Maxim...... for the post:
alimdjan
Morpheus
Penetrasyon
Penetrasyon

Maxim......: 21 Oct 2023, 04:50
Morpheus: 20 Oct 2023, 14:50 Bazen Kızımla ensest rüya görüyorum... Ama kural olarak, neredeyse hiçbir zaman rüyayı orgazmdan önce bitirmeyi başaramadım... Uyandım ya eklemek üzereyken ya da bu süreçte zaten...
Uzun zamandır kızımın hayalini kuruyordum ama onunla gerçek yakınlığı fark edemiyorum, o açıkça reddediyor .
Belki sadece dalga geçerek sana yardımcı olur?
Hayır, ne yazık ki hayır. .. :ayyy:
These users thanked the author Morpheus for the post (total 2):
alimdjan, Mart
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 482
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by PavelNokia »

Bu konudaki en güzel rüya kız kardeşimle birlikte uyumamız, sırtı bana dönük olarak yan dönmesi, bundan bir nevi uyanıyorum ve ona dikkatlice dokunmaya başlıyorum. Kıçını okşadım, göğsün ön kısmına biraz bastım, penisimi deldim. Sonra hareket etmeye başlıyor, hemen uyuyormuş gibi yapıyorum. Bana dönüyor, orada yatıyorum ve en azından benim gafımı fark etmeyeceğini düşünüyorum. Ve sonra fısıldıyor; uyuyormuş gibi yapmak zor. özellikle de heyecanlandığında... ve elini sikimin üzerine koyduğunda. Seğiriyorum, artık rol yapmanın bir anlamı yok. Gözlerimi açıyorum, bana bakıyor, gülümsüyor ve külotumun içinden penisimi okşuyor. Bakışlarım tişörtünün yakasına düşüyor, göğüslerinin taşaklarını görüyorum. Kız kardeşim gözlerimin içine bakıyor ve şöyle diyor: “Uzun zamandır beni istediğini biliyordum, dikizliyorsun, bu normal... Ve eliyle külotuna girerek beni mastürbasyon yapmaya başlıyor. Duygu kesinlikle gerçek! Göğüslerini beğenip beğenmediğimi, onlara dokunmak isteyip istemediğimi soruyor. Doğal olarak katılıyorum ve ellerimi uzatarak sağımlarını yoğurmaya başlıyorum. Ne büyük bir heyecan! Sonra annemi gözetleyip gözetlemediğimi soruyor? Uzun zamandır evet diyorum. Ona karşı daha cesur olman gerektiğini söylüyor, kendisi de istiyor. Annem içeri giriyor ve uyuyormuş gibi yapıyoruz. Durup baktı ve dışarı çıktı, su sesi duyuldu. Kız kardeşim beni penisimden çekerek gidelim diyor. Sessizce yataktan kalkıp banyoya gidiyoruz.. Hafif açık kapıdan annemi birlikte gözetliyoruz, her şeyi görebiliyoruz! Kız kardeşim bana annemin nesini sevdiğimi soruyor ve beni azarlıyor. Önce çıplak anneme, sonra tişört ve şortlu kız kardeşime bakıyorum, yakında boşalacağımı hissediyorum ve... Uyanıyorum
Bu sadece rüyalardan biri, başkaları da vardı . Bu kadar detaylı hatırladım çünkü uyandığımda hemen yazdım. Rüyaları hatırlamak için mükemmel bir yöntem, yoksa hemen unutursunuz. Ve genellikle sabahları uyanıp tekrar uykuya daldığınızda bunu rüyalarında görürler. Şu anda en önemli şey, hayalini kurmak istediğiniz bir şeyi düşünmektir.
These users thanked the author PavelNokia for the post (total 6):
alimdjan, Morpheus, Taron, abartı, Mart, Sibiryak89
alimdjan
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Morpheus: 20 Oct 2023, 14:50 Bazen kızımla ensest ilişki yaşıyorum rüya görüyorum... Ama kural olarak orgazma ulaşana kadar rüyayı neredeyse hiç izleyemedim... Ya yerleştireceğim anda ya da işlem sırasında uyandım.. .
Uzun zamandır kızımı hayal ediyorum ama onunla gerçek bir yakınlık kurmam imkansız, o açıkça reddediyor.
nasıl uzun zaman önce mi böyle rüyalar görmeye başladı?
Morpheus
Penetrasyon
Penetrasyon

alimdjan: 23 Oct 2023, 09:10
Bazen kızımla ensest ilişki yaşıyorum rüya görüyorum... Ama kural olarak, orgazma ulaşana kadar rüyayı neredeyse hiç izleyemedim... Ya onu eklemek üzereyken uyandım ya da bu süreçte...
Uzun zamandır kızımın hayalini kuruyorum ama onunla gerçek seks yapamıyorum, o açıkça reddediyor.
ne kadar zaman önce böyle rüyalar görmeye başladım
Zaman zaman rüya görüyorum...)
These users thanked the author Morpheus for the post:
alimdjan
Автор темы
Taron
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Taron »

PavelNokia: 22 Oct 2023, 15:25 Bu konudaki en hoş rüya kız kardeşimle birlikte uyumamız, sırtı bana dönük olarak yan dönmesi, bir nevi bundan uyanıp ona dikkatlice dokunmaya başlıyorum. Kıçını okşadım, göğsün ön kısmına biraz bastım, penisimi deldim. Sonra hareket etmeye başlıyor, hemen uyuyormuş gibi yapıyorum. Bana dönüyor, ben yalan söylüyorum ve en azından benim gafımı fark etmediğini düşünüyorum
Uyku ateşi! Muhtemelen herkes gerçek hayatta böyle bir şeyin hayalini kurar
These users thanked the author Taron for the post:
alimdjan
alimdjan
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Harika bir rüya. Her çocuğun hayali
olur
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by olur »

Bunu birden fazla kez rüyamda gördüm.
Rüyaların gelişme eğilimi var... paralel bir evrendeymiş gibi görünüyorlar
These users thanked the author olur for the post:
alimdjan
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 594

Unread post by Tavşan »

Evet, sık sık annemi becerdiğimi hayal ediyordum, senaryo onun gecelikleri ve koca bir kıçıydı.
These users thanked the author Tavşan for the post (total 2):
alimdjan, InL
alimdjan
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Kunikolai: 19 Nov 2023, 09:29 Evet, rüyamda sık sık annemi becerdiğimi görürdüm, senaryo onun gecelikleri ve koca bir kıçından oluşuyor.
bu gecelikli muhteşem bir anne şişman bir kıçla
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Aion2012Ölü »

Rüyaları hatırladığım kadarıyla neredeyse her zaman kız kardeşimle ensest (seks falan) oluyor.
Onları hem seviyorum hem sevmiyorum - aynı zamanda!
Bir kız kardeş istiyorum!
Ama rüyalarımdaki o berbat şeyi istemiyorum ve genellikle ya sarhoşların hesaplaşması ya da uzaylı istilası olur.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
alimdjan, Taron
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Tavşan »

alimdjan: 19 Nov 2023, 09:37
Evet, sık sık rüyamda annemi becerdiğimi görürdüm, senaryo onun gecelikleri ve koca bir kıçıydı.
bu muhteşem gecelikli, kalın kıçlı bir anne
Ve bir rüya gibi görünüyordu ama her şey çok gerçekçiydi.
These users thanked the author Tavşan for the post (total 2):
alimdjan, PavelNokia
alimdjan
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Kunikolai: 19 Nov 2023, 10:33 Ve bir rüya gibi görünüyordu ama her şey çok gerçekçiydi
ama vahşi bir gafletten uyanıyorsun, onu iki elinle bükemezsin . 🔥🔥
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Tavşan »

alimdjan: 19 Nov 2023, 10:36
Ve bir rüya gibi görünüyordu ama her şey çok gerçekçiydi
ve vahşi bir gafletten uyanıyorsun, vazgeçemiyorsun iki elinizle yapın. 🔥🔥
Daha fazlasını söyleyeceğim, bundan uykumda çıktım.
alimdjan
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Kunikolai: 19 Nov 2023, 10:44 Daha fazlasını söyleyeyim, rüyamda bundan geldim.
bu normal, ben de bunu birden fazla kez yaşadım, geldim bir rüyada
InL
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by InL »

Kunikolai: 19 Nov 2023, 09:29 Evet, rüyamda sık sık annemi becerdiğimi görürdüm, tek senaryo onun geceliği ve koca bir kıçıydı.
Bu muhtemelen en iyi şey Hayal edebiliyorum. Annemi rüyamda gördüğümü hatırlamıyorum ve onu orada sikmezdim.
Yangın hortumu gibi bir rüyadan çıkıyorsun.
These users thanked the author InL for the post (total 2):
alimdjan, Taron
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Tavşan »

InL: 19 Nov 2023, 12:23
Evet, sık sık rüyamda annemi becerdiğimi görürdüm, senaryo onun gecelikleri ve koca bir kıçıydı.
Bu muhtemelen hayal edebileceğim en iyi şey. Annemi rüyamda gördüğümü hatırlamıyorum ve onu orada sikmezdim.
Böyle bir rüyadan geliyorsun, sonra bir yangın hortumundan çıkmış gibisin.
Ve gerçek seks hissi muhteşem
These users thanked the author Tavşan for the post (total 3):
alimdjan, Taron, PavelNokia
IchAğustos
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by IchAğustos »

Evet, 12 yaşımdan beri sık sık teyzemi ve kendi kız kardeşimi becermek istedim.
These users thanked the author IchAğustos for the post (total 4):
Mart, alimdjan, PavelNokia, Sibiryak89
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Mart »

"Hiç ensest rüya gördünüz mü?"
Sık sık. Ve çok doğal.

30 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
ama ne yazık ki onu hiç sikmedim, yerleştirmeye başlıyorum ve hemen uyanıyorum
))))
Evet, bu genellikle rüyalarda oluyor cinsel içerikli. Ama ilginç olan şey şu ki... ensest içeren rüyalarda onu her zaman ekliyorum.
These users thanked the author Mart for the post (total 3):
alimdjan, Natalie, PavelNokia
Natalie
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 207
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Natalie »

Bazen. Ve bunlar her zaman hoş rüyalar değildi. Bazen kıskançlıktı ve sinirle uyandım :(
These users thanked the author Natalie for the post (total 6):
alimdjan, Rexx, Mart, Fargal94, Sibiryak89, olur
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”