Annemin beni isteyip istemediğini anlayamıyorum

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
mark._wartunder
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 1 year 4 months
 Annemin beni isteyip istemediğini anlayamıyorum

Unread post by mark._wartunder »

Ben 18 yaşındayım, annem 36 yaşında, çok genç görünüyor, 25 civarında. 20 civarında bir vücudum var, göğüslerim sıkı ve kalçam da öyle.
Her şey annemin beni öpmesiyle başladı. evdeki bir etkinlikte dudakları.
Bana sürtünmesinden hoşlandığını sık sık fark etmeye başladım (dar bir alanda hareket etmiyor, yalan söylediğimde üzerime tırmanıyor ve onu ovuşturuyor) Dizlerine sık sık masaj yapıyorum. Aynı şey suyun bir yerinde oluyor, üzerime atlamaya çalışıyor.
Peki onu bir şekilde baştan çıkarmak mümkün mü?
Kovboy2
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 104
Registered for: 1 year 5 months
 Re: Annemin beni isteyip istemediğini anlayamıyorum

Unread post by Kovboy2 »

Evet gibi görünüyor.
Peki bu gerekli mi?
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Saç gömlek »

mark._wartunder: 16 Jan 2024, 23:42 18 yaşındayım, annem 36 yaşında, çok genç görünüyor, yaklaşık 25 yaşındayım. 20 civarında bir vücudum var ve aynı zamanda sıkı bir kalçam var.
Her şey benim doğumumla başladı. annem evdeki aktivitelerden bir noktada beni dudaklarımdan öptü.
Bana sürtünmesinden hoşlandığını sık sık fark etmeye başladım (dar bir alanda hareket etmiyor, ben yalan söylediğimde hareket etmiyor) üzerime tırmanıyor ve dizlerime sürtüyor. Sık sık sırtına/poposuna/bacaklarına masaj yapıyorum. Ayrıca suyun bir yerinde üzerime atlamaya çalışıyor.
Peki onu bir şekilde baştan çıkarmak mümkün mü? ?
Bu da başka bir boşanma değilse bence...
Aslında bu bir bomba, durum bu 18 yaşında bir oğul ve 25 yaşında görünen 30 yaşında bir anneyi tarif ediyorsunuz.
İkiniz de yan yana yürüyen gibisiniz ve ikinizin de aynı şey hakkında düşünceleri olmalı.
Anladığım kadarıyla sen düzenli seks yapmıyorsun, görünüşe göre annen de yapmıyor.

Aslında bu tür durumların hepsinin aynı olduğunu düşünüyorum sonuç - birisi kesinlikle birinin üzerine tırmanacak. Çünkü bence hiç kimsenin tüm bunlara bakıp dayanacak gücü olmayacak - ne anne ne de oğul. Yine her ikisi de zaman zaman mastürbasyon yapıyor ve her ikisi de bunu tahmin ediyor ve dahası ne zaman olacağını biliyor. Ve bundan daha da fazlası, onu gözetliyor olabilirler. Ve burada aslında tüm bunlarda çok büyük bir baştan çıkarıcılık var. Çünkü ikisi de büyük ihtimalle reddedilmeyeceğini biliyor.
Peki, eğer ikisi de sürekli kavga ediyorsa ve bir konuda birbirlerinden neredeyse nefret ediyorsa. Ama eğer ilişki iyiyse, hatta çok iyiyse, o zaman burada seksin kesinlikle kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum.

Bütün bunları neden yazıyorum...
Ayrıca, bu bir şekilde tuhaf konuya özel olarak sorulan bu soruyu ondan duymak. Sanki hiç canı istemiyor, umursamıyor ve annesine şaşırıyor - mesela o ne? Gerçekten bu kadar çok mu sikişmek istiyor? Ama kendisi istemiyor ya da ne? Gerçi onun eşcinsel olduğunu ve erkeklerden hoşlandığını varsayarsak buna izin verilebilir.

Genel olarak genç bir adam, evet, görünüşe göre annesi bunu çok istiyor . Ve bu en azından çok güçlü. Kızgın bir kedi gibi sevişmek istiyor. Ve sen sürekli orada olmasaydın, bunu o kadar da istememesi mümkün. Ve görünüşe göre onu en çok heyecanlandıran sensin.
Bütün bunlarla ne yapmalısın!?

Bence bu konuyu annenle konuşman gerek. Tabii ki bunu yapıp her şeyi olduğu gibi bırakabilirsiniz. Ama onu bu halde bırakmayıp yine de annenle konuşsan daha iyi olur. Ama önce cesaretinizi toplayın ve durumunuzu netleştirin. Bir kadın olarak tüm bunlara hazır olmadığınızı, hatta istemediğinizi düşünürse bunu kabul etmeyebilir.

Sanırım söylemelisin ondan hoşlandığını, ona sürekli sert davrandığını. Rüyanda sürekli onu çıplak görüyorsun ve dahası sürekli onu becerdiğini hayal ediyorsun. Sonra da ona, seni istediğine dair şüphelerin olduğunu ve öyle olduğunu söyle.
Bütün bunları yaparsan daha iyi olur.
Genel olarak ben şahsen böyle durumlarda öyle düşünüyorum bütün erkekler genç anneleriyle yatan oğullardır. Çünkü bu o kadar doğal ki, olmasaydı tuhaf olurdu.
Sanırım herkes genellikle sorun yaşamamak, gereksiz dedikodu ve konuşmalar yaşanmaması için bunu saklıyor.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
PavelNokia
Biyel kolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 219
Registered for: 1 year 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Biyel kolu »

Annem umursamıyor gibi görünüyor.. İstediğin bu mu? Bu soruyu kendiniz cevaplayın. Çünkü baştan çıkarma sorun değil benim gördüğüm kadarıyla... Masaj yaparsanız tüm kozlar elinizdedir. Bunun bir seferle sınırlı olmayacağını unutmayın... Sadece bir kez üzerinden geçmeniz yeterli, tüm yasaklar kalkacak. Çünkü ensest o zaman en kolay yol olacaktır. Akranlarla uğraşmanıza, memnun etmeye çalışmanıza, ilgi duymanıza gerek kalmayacak. Yakınınızda sizi koşulsuz seven ve sizi mutlu etmek isteyen bir partner varsa. Elbette annenizle çok şey öğrenebilir ve güven kazanabilirsiniz ama böyle bir ilişkiden çıkmak zor olacaktır.. o yüzden seçim sizin, kendiniz düşünün :unknown:
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Saç gömlek »

Bağlantı çubuğu: 17 Jan 2024, 01:07 Annem umursamıyor gibi görünüyor.. Bunu kendin istiyor musun? Bu soruyu kendiniz cevaplayın. Çünkü baştan çıkarma sorun değil benim gördüğüm kadarıyla... Masaj yaparsanız tüm kozlar elinizdedir. Bunun bir seferle sınırlı olmayacağını unutmayın... Sadece bir kez üzerinden geçmeniz yeterli, tüm yasaklar kalkacak. Çünkü ensest o zaman en kolay yol olacaktır. Akranlarla uğraşmanıza, memnun etmeye çalışmanıza, ilgi duymanıza gerek kalmayacak. Yakınınızda sizi koşulsuz seven ve sizi mutlu etmek isteyen bir partner varsa. Elbette annenizle çok şey öğrenebilir ve güven kazanabilirsiniz ancak böyle bir ilişkiden çıkmak zor olacaktır... o yüzden seçim sizin, kendiniz düşünün
Evet, evet. Bunu durdurmak için şu ya da bu nedenle evden taşınmanız gerekecek. Veya evlenin.
Başka türlü yürümeyecek. Öte yandan, eğer annenizle düzenli seks yapıyorsanızYakın gelecekte ders çalışırken kadın cinsiyetiyle ilgili yaşam hatalarından kaçınabilirsiniz. Çok fazla zaman ve paradan tasarruf edin. Ve bu zamanı her bakımdan kendi avantajınıza kullanın.
Автор темы
mark._wartunder
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by mark._wartunder »

Sık sık külotla mastürbasyon yapıyorum, belki tahmin ediyordur, bugün bana bilerek hamama gideceğini söyledi, evde benden başka kimse yoktu ama korkudan onu takip etmeye cesaret edemedim.
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 340
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by rmt »

mark._wartunder: 16 Jan 2024, 23:42 18 yaşındayım, annem 36 yaşında, çok genç görünüyor, yaklaşık 25 yaşındayım. 20 civarında bir vücudum var ve aynı zamanda sıkı bir kalçam var.
Her şey benim doğumumla başladı. annem evdeki aktivitelerden bir noktada beni dudaklarımdan öptü.
Bana sürtünmesinden hoşlandığını sık sık fark etmeye başladım (dar bir alanda hareket etmiyor, ben yalan söylediğimde hareket etmiyor) üzerime tırmanıyor ve dizlerime sürtüyor. Sık sık sırtına/poposuna/bacaklarına masaj yapıyorum. Ayrıca suyun bir yerinde üzerime atlamaya çalışıyor.
Peki onu bir şekilde baştan çıkarmak mümkün mü? ?
Elbette pişman olmayacaksın. Üstelik seni baştan çıkarıyor ama buna inanamıyorsun ve yavaşlıyorsun. Burada fazla mantıklı olan herkesi dinlemeyin. Kendileri hayattan korkuyorlar ve başkalarını ikna ediyorlar: Mümkün değil, aksi halde bunu kendi sıkıcılıkları ile anlayacaklar.

14’ten sonra gönderildi dakika 2 saniye:
mark._wartunder: ancak takip etmeye cesaret edemedim korkudan
Tam da çocuklukta yerleşik yaşlı korkularından kaynaklanan standart bir tepki ve bu nedenle blok beyinde "var olamaz". Korkmayın, iç güdülerinize güvenin.)
Anneniz artık kadın cinselliğinin zirvesinde. Ve artık kafasında fazladan hamamböceği olmamalı. Her kadın gibi o da gösteriyi seçebilir elbette. )
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”